Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#2076 Re: FK Sarajevo
da li ce biti na tv-u? ili ima li neko kakav link za online stream utakmice??
-
emirchata
#2077 Re: FK Sarajevo
Mesanovic x2 
-
Fordas
#2078 Re: FK Sarajevo
-LIBERO- wrote:Ovako je bilo prosli put na Grbavici,a danas idemo razinu vise...idemo jos jace i jos bolje...![]()
![]()
![]()
tesko da se ovako nesto ponovi, ova atmosfera i navijanje kakvo dolina cupova nije zamaptila
- strong69
-
Bordolini
#2080 Re: FK Sarajevo
0:1 Skoro 
- Van Halen
#2081 Re: FK Sarajevo
1 : 2 Jahović na povratnu Škore 
-
hordemalta
#2082 Re: FK Sarajevo
Pjesma nosi te srcem igrajte
-
Bordolini
#2083 Re: FK Sarajevo
golubarnik pokoren, next please 
- amortizer
#2084 Re: FK Sarajevo
Opet! Jos u gostima. Pa nema smisla.
Da bi postalo interesantno, slijedeci put imaju 2 fore
Da bi postalo interesantno, slijedeci put imaju 2 fore
-
hordemalta
#2085 Re: FK Sarajevo
Trener koji nikoga nije dobio za godinu dana mandata na strani uspio je savladati moćni i nesavladivi Željezničar

-
hordasstuttgart
#2086 Re: FK Sarajevo
DANAS PUSTAM HITOVE , MALO MIX i DJSARAJEVO SAMPIONNNNNNNN
-
hordemalta
#2087 Re: FK Sarajevo
Utokkha wrote:
tvoja čestitka u svakom slučaju ne treba i desnicu ostavi sutra u džepu.
bi ti u pravu ne moram ja čestitati na vašu žalost vi ćete morati
ili će nam Nijaz svima odjednom čestitati
-
Utokkha
#2088 Re: FK Sarajevo
Čestitke komšijama, naročito Fordas i 51st State.
hordemalta, čestitke i tebi premda daleko od toga da je Sarajevo ponizilo Želju, kako ti pišeš na drugom topicu. drago mi je da si se vratio kući zadovoljan što možeš nastaviti koristiti svoj username, jer da je utakmica završila bilo kojim drugim rezultatom pojeli bi te ljudi.
hordemalta, čestitke i tebi premda daleko od toga da je Sarajevo ponizilo Želju, kako ti pišeš na drugom topicu. drago mi je da si se vratio kući zadovoljan što možeš nastaviti koristiti svoj username, jer da je utakmica završila bilo kojim drugim rezultatom pojeli bi te ljudi.
-
lolo_lolo
#2089 Re: FK Sarajevo
malo gledam ovaj snimak,zaista smo bolje navijali,sve vrijeme
a ona pjesma,hajde samo zabi go,prava stvarno,jest da je pjevamo drugi put,ali se bas nako fino naucila i ide ko mlijeko
jedna od nasih najpopularnijih pjesama sigurno trenutno
a ona pjesma,hajde samo zabi go,prava stvarno,jest da je pjevamo drugi put,ali se bas nako fino naucila i ide ko mlijeko
jedna od nasih najpopularnijih pjesama sigurno trenutno
-
Fordas
#2091 Re: FK Sarajevo
Utokkha wrote:Čestitke komšijama, naročito Fordas i 51st State.
Hvala na cestitkama. Derbi je bio solidan, obzirom na jako tezak teren. Tempo igre je bio dosta spor ali borbenosti nije nedostajalo. Nesto mi se cini da je ova vasa ekipa ipak losija od proslogodisnje iako neki od vas tvrde da je jaca. Ovo veceras je, bez uvrede, sa vase strane bilo dosta lose. Gotovo pa ni jedna tecna akcija, uglavnom neka nabacivanja, odbijene lopte. Prvi gol i penal, cista greska Sehica.
Ubjedjen sam da bi tekma bila mnogo ljepsa za oci da se igralo na boljem terenu.
- ecstase
- Baltazar_khan
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2094 Re: FK Sarajevo
Hit veceri
"..gdje god igras ti
..uvijek tu smo mi....
...tebi pjevamo....
..hajdeeeeeee samoooooooo zabijjjjjjj gooooooolllllll......"
Hvala igracima sto su ginuli u svetom dresu...hvala braci i sestrama na svetoj sjevernoj tribini...
Bilo je predivno biti na sjeveru,urlati,skakati,i dati svoj maksimum...i bez glasa skoro ispuzati polije utakmice sa tribine
uzeli smo ih i na terenu i na tribinama.....slijedeci Rudar
"..gdje god igras ti
..uvijek tu smo mi....
...tebi pjevamo....
..hajdeeeeeee samoooooooo zabijjjjjjj gooooooolllllll......"
Hvala igracima sto su ginuli u svetom dresu...hvala braci i sestrama na svetoj sjevernoj tribini...
Bilo je predivno biti na sjeveru,urlati,skakati,i dati svoj maksimum...i bez glasa skoro ispuzati polije utakmice sa tribine
uzeli smo ih i na terenu i na tribinama.....slijedeci Rudar
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
-
Bordolini
#2097 Re: FK Sarajevo
Joj kad ce klipovi 
- fitis
#2098 Re: FK Sarajevo
Kako slatka gostujuca pobjeda padne, ali ova jos bolja i neopisljiva i to na derbi, sta vise traziti, nego bravo momci. Samo hrabro i naprijed Saraj`vo.
http://www.youtube.com/watch?v=1evjvEhSTbg
http://www.youtube.com/watch?v=1evjvEhSTbg
- Chisum
#2099 Re: FK Sarajevo
Kako nekad jedem sam sebe iznutra, kako mi nekada vade zivce,pa bi ih sve spalio zajedno sa sobom kada vidim kako se pate s loptom.......
ALI, KAKO JE NEKADA I DIVNO BITI HORDAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svaka nam cast! I na tribini, ali i na oranici zvanoj Zeljin stadion.
Divan dan... emocije pomjesane... od srece sto kidamo klinke s Grbacive, do tuge kada se zaori pjesma Vedranu...
ALI, KAKO JE NEKADA I DIVNO BITI HORDAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka nam cast! I na tribini, ali i na oranici zvanoj Zeljin stadion.
Divan dan... emocije pomjesane... od srece sto kidamo klinke s Grbacive, do tuge kada se zaori pjesma Vedranu...
- slucajan
#2100 Re: FK Sarajevo
U Dolini turbo-folka rutinski do 3 boda koja nas vraćaju u vrh, a tu će nas aBd zadržati i pobjeda nad Rudarom. Nakon toga slijedi treće od tri najteža gostovanja ove sezone, kod Borca, a s obzirom da smo u prethodna dva (Zrinjski i Široki) odigrali dosta dobro i zaslužili mnogo više od jednog osvojenog boda, za očekivati je dobru partiju i u BL i bod(ove). A onda na polusezoni dovesti barem 2 igrača koja su nam neophodna, stoper (najbolja opcija je Milošević) koji će igrati umjesto Maksumića, a Maksumića vratiti u vezu gdje je mnogo korisniji nego na stoperu, umjesto Dude i dovesti još jednog brzog napadača koji će ostavljati više prostora Škori koji iz utakmice u utakmicu dokazuje da je za 4 klase iznad svih igrača lige (najviše bih ga volio vidjeti u društvu sa Matkom).
Nakon početnih kikseva (Sloboda i Velež), kao i pehova protiv Zrinjskog i Širokog vraćamo se na pravi put i šteta je što se polusezona bliži kraju jer tek sada (i sa ovim siromašnim sastavom) ulazimo u pravu formu i mislim da možemo bez problema u borbu za sami vrh.
Nakon početnih kikseva (Sloboda i Velež), kao i pehova protiv Zrinjskog i Širokog vraćamo se na pravi put i šteta je što se polusezona bliži kraju jer tek sada (i sa ovim siromašnim sastavom) ulazimo u pravu formu i mislim da možemo bez problema u borbu za sami vrh.