Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-LIBERO- wrote:Pa napredak je ljudi ovo sta vam je.
Treba ih nastaviti pritiskati,svakodnevno zvati na telefone..ko zna mozda se u narednih pola godine-godinu smiluju pa uvedu opet neka nova dva pristojna kanala
Pritiskom do pobjede
Kakvi pritisci, zar ne vidite kako rade. Svako malo uvode nesto novo, mozda bi bilo bolje da umjesto sto kukamo trazimo nesto konkretno a ne samo neke ublehe.
pet plus HS-u za Fox-ove, jos samo povecajte brzine i ukinite limit i nama kokuzima.
ne interesuju mene foxovi i ta njasra... imao sam ih dok sam koristio njihov full paket. po cijeli dan nAke serije i nista drugo... hebes to, hocu sport klub
pitanje
hocu da uvedem digitalnu
pretplata je 13,5
cula sam da telemach kada uvodi...uvede digitalnu na jedan TV a na drugoj TV ostane kablovska..i placate jednu pretplatu
da li je takav slucaj i sa HSom?
ili cu morati placati 2 pretplate ?
Ma.Le.Na wrote:pitanje
hocu da uvedem digitalnu
pretplata je 13,5
cula sam da telemach kada uvodi...uvede digitalnu na jedan TV a na drugoj TV ostane kablovska..i placate jednu pretplatu
placas 11,5 analognu kablovsku
ako uvedes digitalno placas jos 13,5, nema izvlakuse
preduslov za digitalnu je da placas analognu
hocu da uvedem digitalnu
pretplata je 13,5
znaci 25KM 2 Tv uredjaja u jednom domacinstvu
budalastina!
kako ovi u telemachu izlaze raji u susret pa placas samo digitalnu
HS je govno smazo jos kad su ukinuli Eurosport... sad ista situacija i sa SK, ne znam sto ne ubace EPL TV HD kao zamjenu... barem tu da gledamo englesku ligu... kakav normalan muzicki kanal, par koliko toliko dobrih kanala iz komsiluka (1.TV, Cinemanija, Klasik TV - na stranici medu operaterima stoji i HS)
@Ma.Le.Na
I kod Telemacha placas analognu+digitalnu... na isto te to izade... + internet oko 40-45KM a HS FULL3 je 45KM...
hocu da uvedem digitalnu
pretplata je 13,5
budalastina!
pu pu HS
znaci digitalna u telemachu je samo 10 km
bez dodatnih troskova
ovo pise na cijenovniku digitalne u telemachu
Napomena: Na cijenu digitalnog paketa plaća se Mjesečna naknada za održavanje KKS i praćenje analogne kablovske TV.
tako da ti ta konstatacija hoce da favorizuje telemach u odnosu na HS
ps: kod mene je i digitalna i obicna i sve sa arenama placam 35 KM i tolko bi placao i da imam 10 tv u kuci
hocu da uvedem digitalnu
pretplata je 13,5
budalastina!
pu pu HS
nema veze koliko ti je tv-a u kuci, na analognu ih mozes 10 prikopcati, nema tu frke. za digitalnu dobijes 1 resiver, ostale moras kupiti, jer za svaki tv treba drugi resiver. osim ako nisu ovi novi tv-ovi sto imaju u sebi ugrađene resivere, cini mise da ce sad ponuditi neke kartice za takve, tako da ti ne treba resiver nikako
plemba wrote:
nema veze koliko ti je tv-a u kuci, na analognu ih mozes 10 prikopcati, nema tu frke. za digitalnu dobijes 1 resiver, ostale moras kupiti, jer za svaki tv treba drugi resiver. osim ako nisu ovi novi tv-ovi sto imaju u sebi ugrađene resivere, cini mise da ce sad ponuditi neke kartice za takve, tako da ti ne treba resiver nikako
ma ja sam mislila samo na jedan TV staviti digitalnu..
na drugi kablovku jer mi ne trebaju dodatni kanali na obje
zikmu wrote:HS je govno smazo jos kad su ukinuli Eurosport... sad ista situacija i sa SK, ne znam sto ne ubace EPL TV HD kao zamjenu... barem tu da gledamo englesku ligu... kakav normalan muzicki kanal, par koliko toliko dobrih kanala iz komsiluka (1.TV, Cinemanija, Klasik TV - na stranici medu operaterima stoji i HS)
@Ma.Le.Na
I kod Telemacha placas analognu+digitalnu... na isto te to izade... + internet oko 40-45KM a HS FULL3 je 45KM...
zikmu wrote:HS je govno smazo jos kad su ukinuli Eurosport... sad ista situacija i sa SK, ne znam sto ne ubace EPL TV HD kao zamjenu... barem tu da gledamo englesku ligu... kakav normalan muzicki kanal, par koliko toliko dobrih kanala iz komsiluka (1.TV, Cinemanija, Klasik TV - na stranici medu operaterima stoji i HS)
@Ma.Le.Na
Kad su ukunuli EUROSPORT ja kolko znam imaju oba.
Imaju sad... ali kad je Eurosport uzeo prava za prenos Bundeslige, nismo imali jer je HS nesto zakuho sa njima... da bi nakon par mjeseci uveli prvo drugi pa prvi
plemba wrote:
ma ja sam mislila samo na jedan TV staviti digitalnu..
na drugi kablovku jer mi ne trebaju dodatni kanali na obje
Uzmes neki FUL PAKET i imas sve:internet flat,analognu,digitalnu kablovsku
jebo i to ako telemach preuzme sve
onda ce nam biti samo gore
nevazno sada je li to telemach teleklinac hs bs kj ili bilo ko jer s tim nema konkurencije i tac
evo pogledajte sada kako i ovaj uvodi kanale u osnovne pakete pa ovo pa ono sve to radi konkurencije