Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eki propali trener... ovo je neki Avazov stil pisanja "ne treba dopustiti da nas ucjenjuju"... ovaj kao da je u najmanju ruku savjetnik Glazera ili u Fergiejevom stručnom štabu
Takozvani topnici
Napisati da je Wenger propali trener može samo neznalica. Oni koji ne poznaju financijsko stanje u Arsenalu, ne trebaju to ni komentarisati. Čovjek je konstantno među prva četiri u Engleskoj (jednom mu se desilo da umalo ispadne i vjerovatno ga je spasilo trovanje igrača Tottenhama), ali inače je konstantno tu.
Arsenal ima problema sa financijama, jer čim ne prodaju nekoga, oni pokažu minus (ne znam da li je pravi minus, ili samo računovodstveni), a prodaja stanova opada, zato i Wenger mora paziti. Ogromna je razlika u primanjima Uniteda i Arsenala, zato si United može dozvoliti kamate od 45mio i opet biti u plusu, dok za Arsenal nisam baš siguran kako to izgleda.
A Nasrija i ne bih želio u Unitedu, šta će im igrač koji plačući prelazi i jednog od najvećih rivala. Općenito, nikada nisam bio za takve prelaske.
Eki propali trener... ovo je neki Avazov stil pisanja "ne treba dopustiti da nas ucjenjuju"... ovaj kao da je u najmanju ruku savjetnik Glazera ili u Fergiejevom stručnom štabu
Takozvani topnici
15:00 News from the Lahneenstahd. Sorry, London Evening Standard. Arsenal have apparently offered Samir Nasri a bumper £110,000-per-week deal to stay at the Emirates Stadium and ignore alleged overtures from United.
This Sneijder thing is doing my head in now!!! I would love him to signe. Take a look at his wifes comments on twitter last night, bit weird, went something along the lines of "love milanooo!, love my husband, Love life, love god" And then Sneijder himself on Twitter this morning, "first training this morning, then 1st pre season game this afternoon, hugs to all!!!" WHATS THAT ABOUT!!!!!
Izgledalo mi je da vam je potrebniji duboki plejmejker dobar u defanzivi tipa Modrić, Alonso a ne Sneijder koji najbolje igra iza špice gdje bi gušio Rooneya. Štajaznam jebiga.. valjda sam u krivu.
vau+AQ0-er wrote:Izgledalo mi je da vam je potrebniji duboki plejmejker dobar u defanzivi tipa Modri+AQc-, Alonso a ne Sneijder koji najbolje igra iza +AWE-pice gdje bi gu+AWE-io Rooneya. +AWA-tajaznam jebiga.. valjda sam u krivu.
Nisi u krivu...to jeste cinjenica ali isto tako bi nam dobro dosao i igrac koji zna povuci naprijed,dati zadnji pas,dijeliti kratke pasove dok je u trku,dobro se pozicionirati medju protivnickim linijama,osvajati prostor.
Tu ja vidim razliku izmedju defanzivnih plejmekera i hajmo reci onih koji su podredjeniji napadu.
Postoje igraci koji dobro igraju obje ove varijante a i postoje oni koji se bolje snalaze u jednoj od njih.
ma carrick je tu skroz ok, rooneya bi mogo povuc na mjesto scholesa
a u napadu sad ima vise izbora nego ikad prije
vaučer wrote:Izgledalo mi je da vam je potrebniji duboki plejmejker dobar u defanzivi tipa Modrić, Alonso a ne Sneijder koji najbolje igra iza špice gdje bi gušio Rooneya. Štajaznam jebiga.. valjda sam u krivu.