FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ja.neron
#2076 Re: FC Barcelona
hoće barsa da dovede ovoga Victor_Moses iz Crystal Palace
a što se tiče Rooney-a nema nikakvih pregovora barem tri ili četiri mjeseca dok ne istekne suspenzija njegovog menadžera kojega je FA suspendovao prošle godine radi nekih muljanja
a što se tiče Rooney-a nema nikakvih pregovora barem tri ili četiri mjeseca dok ne istekne suspenzija njegovog menadžera kojega je FA suspendovao prošle godine radi nekih muljanja
- adcor
#2077 Re: FC Barcelona
prica se i o canalesu, mada ne znam koji ce nam k***. kupili keirrsona, pa nije imao gdje...
p.s. kako bi vam valj'o sad tevez...
p.s. kako bi vam valj'o sad tevez...
- ja.neron
#2078 Re: FC Barcelona
misliš ovaj što ima svoju pjesmu
- adcor
#2079 Re: FC Barcelona
mada kolko se sjecam fergi ga je otjerao...
- Charuga
- Globalni moderator
#2080 Re: FC Barcelona
Sest igraca i trener iz Barse u najboljem timu 2009. godine po izboru ljudi na http://www.uefa.com
uefa.com users' Team of the Year 2009:
Iker Casillas (Real Madrid CF & Spain);
Daniel Alves (FC Barcelona),
John Terry (Chelsea FC & England),
Carles Puyol (FC Barcelona & Spain),
Patrice Evra (Manchester United FC & France);
Cristiano Ronaldo (Manchester United FC/Real Madrid CF & Portugal),
Xavi Hernández (FC Barcelona & Spain),
Kaká (AC Milan/Real Madrid CF),
Andrés Iniesta (FC Barcelona & Spain);
Lionel Messi (FC Barcelona),
Zlatan Ibrahimović (FC Internazionale Milano/FC Barcelona & Sweden).
Josep Guardiola (FC Barcelona)
Guardiola ostaje i sljedecu sezonu na klupi Barse.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 08887.html
Pep:"I don't want to think that they want me here because of all we did but because of all i can do in future.''
'I never thought about leaving the club"
uefa.com users' Team of the Year 2009:
Iker Casillas (Real Madrid CF & Spain);
Daniel Alves (FC Barcelona),
John Terry (Chelsea FC & England),
Carles Puyol (FC Barcelona & Spain),
Patrice Evra (Manchester United FC & France);
Cristiano Ronaldo (Manchester United FC/Real Madrid CF & Portugal),
Xavi Hernández (FC Barcelona & Spain),
Kaká (AC Milan/Real Madrid CF),
Andrés Iniesta (FC Barcelona & Spain);
Lionel Messi (FC Barcelona),
Zlatan Ibrahimović (FC Internazionale Milano/FC Barcelona & Sweden).
Josep Guardiola (FC Barcelona)
Guardiola ostaje i sljedecu sezonu na klupi Barse.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 08887.html
Pep:"I don't want to think that they want me here because of all we did but because of all i can do in future.''
'I never thought about leaving the club"
- adcor
#2081 Re: FC Barcelona
mislim da je ovo "na godinu dana" samo do novih izbora, kada ce vjerovatno potpisati ugovor. usput samo da sumiramo barcin ucinak pod palicom maestra guardiole:
Matches: 95
Victories: 67
Draws: 19
Defeats: 9
Goals scored: 231
Goals conceded: 73
Matches: 95
Victories: 67
Draws: 19
Defeats: 9
Goals scored: 231
Goals conceded: 73
- ultima_palabra
#2082 Re: FC Barcelona
Ne vjerujem da se to može garantovati, na ljeto dolazi novi predsjednik i on dovodi svoje ljude. Vjerovatno će htjeti zadržati Gladiolu zbog pritiska navijača. Ali, ima i druga strana, možda Gladiola neće htjeti da radi sa tim novim ljudimaPlavih_11 wrote:Guardiola ostaje i sljedecu sezonu na klupi Barse
Niko ništa ne zna, krhko je znanje
- 11sumirp
#2083 Re: FC Barcelona
Barcelona's Lionel Messi Outperforming Real Madrid's Cristiano Ronaldo In January
Dok je messi petardu pospremio u 2010 u primeri,ronaldo je suha .....

Dok je messi petardu pospremio u 2010 u primeri,ronaldo je suha .....
- adcor
#2084 Re: FC Barcelona
znam ja da bi ti to volio, ali covjek licno izjavioultima_palabra wrote:Ne vjerujem da se to može garantovati, na ljeto dolazi novi predsjednik i on dovodi svoje ljude. Vjerovatno će htjeti zadržati Gladiolu zbog pritiska navijača. Ali, ima i druga strana, možda Gladiola neće htjeti da radi sa tim novim ljudimaPlavih_11 wrote:Guardiola ostaje i sljedecu sezonu na klupi Barse![]()
navodno je odluceno da se ugovor potpise upravo sa novim predsjednikom...
p.s. Asked if Pep's renewal is 7th title Laporta said it's 8th,2-6 is 7th...
- plemba
#2085 Re: FC Barcelona
potpisao pep novi ugovor 
- mrtva kokoš
#2086 Re: FC Barcelona
nije jos potpisao, dao je usmeno obecanje laporti da ce biti na celu barcelone jos godinu dana...plemba wrote:potpisao pep novi ugovor
produzenje i potpisivanje novog ugovora ce zavisiti od predsjednickih izbora, odnosno onoga ko bude izabran...
- Charuga
- Globalni moderator
#2087 Re: FC Barcelona
Puno se ti sjekiras za barsu ..ultima_palabra wrote:Ne vjerujem da se to može garantovati, na ljeto dolazi novi predsjednik i on dovodi svoje ljude. Vjerovatno će htjeti zadržati Gladiolu zbog pritiska navijača. Ali, ima i druga strana, možda Gladiola neće htjeti da radi sa tim novim ljudimaPlavih_11 wrote:Guardiola ostaje i sljedecu sezonu na klupi Barse![]()
- ultima_palabra
#2088 Re: FC Barcelona
Samo hoću da dignem diskusiju na viši nivo od 6-2, 4-1, brojanja titula i sličnih djetinjarijaPlavih_11 wrote:Puno se ti sjekiras za barsu ..ultima_palabra wrote:Ne vjerujem da se to može garantovati, na ljeto dolazi novi predsjednik i on dovodi svoje ljude. Vjerovatno će htjeti zadržati Gladiolu zbog pritiska navijača. Ali, ima i druga strana, možda Gladiola neće htjeti da radi sa tim novim ljudimaPlavih_11 wrote:Guardiola ostaje i sljedecu sezonu na klupi Barse![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#2089 Re: FC Barcelona
E ako je tako onda jos vise pisi ...ultima_palabra wrote:Samo hoću da dignem diskusiju na viši nivo od 6-2, 4-1, brojanja titula i sličnih djetinjarijaPlavih_11 wrote:Puno se ti sjekiras za barsu ..
- 11sumirp
#2090 Re: FC Barcelona
Usmeni ugovor vazi za jos jednu sezonu,a usmeni kako sam Pep kaze,je samo zbog predsjednickih izbora u barsi...
Oce Pep od novog predsjednika lovu za pojacanja,i mislim da ih time i žica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2091 Re: FC Barcelona
Cuj lovu za pojacanja... to zvuci isto da su Juventus, Liverpool, gdje puse na sve strane...11sumirp wrote:Usmeni ugovor vazi za jos jednu sezonu,a usmeni kako sam Pep kaze,je samo zbog predsjednickih izbora u barsi...
Sumnjam da je to razlog, prije ce biti da Pep hoce da utvrdi svoju poziciju u slucaju neostvarenih zacrtanih ciljeva. Covjek je sve osvojio, sumnjam da bi dobio nogu u slucaju neuspjeha u ovoj sezoni, ali moguce da ipak tvrdi pazar.
A igraci ce sami dolaziti... i u Real i u Barcu
- 11sumirp
#2092 Re: FC Barcelona
Ono sto njemu treba,i košta...recmo cesc 
- plemba
#2093 Re: FC Barcelona
ili rooney....11sumirp wrote:Ono sto njemu treba,i košta...recmo cesc
trazice naredne sezone zamjenu za henryjevu poziciju...
a za cesca... vala, ne znam gdje bi ga stavio na sredinu (yaya, messi, xavi), a cesc je igrac za pocetnih 11
- 11sumirp
#2094 Re: FC Barcelona
Nista ti ne brini,on je prirodni xavi-ev nasljednikplemba wrote:ili rooney....11sumirp wrote:Ono sto njemu treba,i košta...recmo cesc
a za cesca... vala, ne znam gdje bi ga stavio na sredinu (yaya, messi, xavi), a cesc je igrac za pocetnih 11
Il on il ce doc d.silva iz valencije...Tako kazu...
Rooney?...Hmmm...
- plemba
#2095 Re: FC Barcelona
realno... rooney ide na kraju sezone iz MUTD treba im lova da pokriju gubitke... a bio bi odlicna zamjena za Henry-ja11sumirp wrote:Nista ti ne brini,on je prirodni xavi-ev nasljednikplemba wrote:ili rooney....11sumirp wrote:Ono sto njemu treba,i košta...recmo cesc
a za cesca... vala, ne znam gdje bi ga stavio na sredinu (yaya, messi, xavi), a cesc je igrac za pocetnih 11![]()
Il on il ce doc d.silva iz valencije...Tako kazu...
Rooney?...Hmmm...
- mrtva kokoš
#2096 Re: FC Barcelona
ma puno para traze za rooneya, ja bih vise volio fabregasa...
iniesta moze igrati na poziciji henry-a a od para sto ostane mogu kupiti silvu neka bude zamjena iniesti
nije sramota, ionako pep preferira rotacije u ekipi
iniesta moze igrati na poziciji henry-a a od para sto ostane mogu kupiti silvu neka bude zamjena iniesti
nije sramota, ionako pep preferira rotacije u ekipi
-
gradimir
#2097 Re: FC Barcelona
Ljudi zna li neko neki online shop gdje se jeftino mogu uzet Barcine stvari, onaj oficijelni je preskup za mene
?
-
gradimir
#2098 Re: FC Barcelona
Ljudi zna li neko neki online shop gdje se jeftino mogu uzet Barcine stvari, onaj oficijelni je preskup za mene
?
- Charuga
- Globalni moderator
#2099 Re: FC Barcelona
Sumnjam da ima neki jeftini shop a da su orginali u njemu. Sad ti je snizenje na oficijelnom pa iskoristi to ..gradimir wrote:Ljudi zna li neko neki online shop gdje se jeftino mogu uzet Barcine stvari, onaj oficijelni je preskup za mene?
- adcor
#2100 Re: FC Barcelona
da je ciljao na duzi ugovor, mislim da bi to upravo sada uradio sa laportom i txikijem. opet ponavljam pep nece da se mijesa u izbore i da lobira za bilo koga. upravo citam kako mu se sva 4 kandidata uvlace u dupe nakon jucerasnjeg sastanka...Tomahawk11 wrote:Cuj lovu za pojacanja... to zvuci isto da su Juventus, Liverpool, gdje puse na sve strane...11sumirp wrote:Usmeni ugovor vazi za jos jednu sezonu,a usmeni kako sam Pep kaze,je samo zbog predsjednickih izbora u barsi...
Sumnjam da je to razlog, prije ce biti da Pep hoce da utvrdi svoju poziciju u slucaju neostvarenih zacrtanih ciljeva. Covjek je sve osvojio, sumnjam da bi dobio nogu u slucaju neuspjeha u ovoj sezoni, ali moguce da ipak tvrdi pazar.
A igraci ce sami dolaziti... i u Real i u Barcu
sto se tice predsjednika mislim da ovaj covjek ima najvise sansi, sandro roselli. laportin savjetnik koji je pored laporte najzasluzniji za dovodjenje dinha.