bombone sam pripremio
jbm ti cigar nije valjda JAČI od mene !
Moderator: anex
Nema na cemu, ako ti zateba samar, i on je besplatan.GoldenBoy89 wrote:hvala ti druze sutra ujutro cu BITI NE PUŠAČ !
bombone sam pripremioima da ih jedem ko lud D: a vode ne smije faliti
![]()
jbm ti cigar nije valjda JAČI od mene !
A tvoj Zyban - stigao li je?vivace wrote:pa probaj lek zyban. dosta je ucinkovit.
nije mi stigao..cekam ga. ko zna da li cu ga docekati. treba da mi ga nabave rodjaci.Psn wrote:A tvoj Zyban - stigao li je?vivace wrote:pa probaj lek zyban. dosta je ucinkovit.
Ako jeste - kako je?
I neces nikad vise. Izdrzi, nemoj da zbog trena slabosti pokleknes. Sve ces ponistiti. Kako vrijeme bude prolazilo, bice i sve lakse. Ja sam tek nakon skoro 4 godine potpuno potisnuo tu zelju za cigarom i sad mi se gade i tesko da bih to ikad vise stavio u usta.micko green eyes wrote:6 dan, Marlboro Man je jos uvijek proslost![]()
Nemogu da vjerujem da sa vec vise od 144 sata bez mog "cancer-lizala"... Nakon cirka 17 god aktivnog trosenja duhana, 20-25 stapica dnevno... Fakat, nemogu da vjerujem, a ljudi oko mene mi isto nevjeruju.. Nane mi nisam ni jedne, niti namjeravam.. Ali mislim na nju, cesto, veoma cesto...
See ya
Neznam jesam li te skonto, ti kazes da te nakon 4 godina tek napustila zelja za cigarom? Sto znaci da ce mene isto mucit zelja jos 3 god i 350 danadrugi profil wrote:I neces nikad vise. Izdrzi, nemoj da zbog trena slabosti pokleknes. Sve ces ponistiti. Kako vrijeme bude prolazilo, bice i sve lakse. Ja sam tek nakon skoro 4 godine potpuno potisnuo tu zelju za cigarom i sad mi se gade i tesko da bih to ikad vise stavio u usta.micko green eyes wrote:6 dan, Marlboro Man je jos uvijek proslost![]()
Nemogu da vjerujem da sa vec vise od 144 sata bez mog "cancer-lizala"... Nakon cirka 17 god aktivnog trosenja duhana, 20-25 stapica dnevno... Fakat, nemogu da vjerujem, a ljudi oko mene mi isto nevjeruju.. Nane mi nisam ni jedne, niti namjeravam.. Ali mislim na nju, cesto, veoma cesto...
See ya
@golden
Jesi li poceo?
Hahaanonimnaosoba wrote:ako opet počne pušit', javi mi se na PP, dijelimo pare pola-pola
Najgore mi je bilo prva 3-4 dana, prvi dan skoro nikako me nije vuklo, poslije eto par dana pojačane želje, malo nervoze i to je to, kasnije drastično manje... Kažu da nakon 21 dana sav nikotin napušta organizam, a meni je danas 20 dana.. od sutra bi trebao biti nicotin free.micko green eyes wrote: Neznam jesam li te skonto, ti kazes da te nakon 4 godina tek napustila zelja za cigarom? Sto znaci da ce mene isto mucit zelja jos 3 god i 350 dana![]()
Btw, svaka ti cast i svakome ko uspije prestati. Fakat skidam kapu, jer je ipak droga u pitanju, mada je jos uvijek legalna ali kobna.
Jedina stvar koju jace sada osjecam, evo nakon uskoro sedmicu je da mi se pojacao culo mirisa, osjetim neki prfem na mojoj jakni, pomalo osjetim i cigaru, ali vise parfem? Wtf?
Pitanje za vas malo istreniranije pusace/bivse, koliko dugo traje kriza, ona najgora, ima li neki standard period?
Hvala unaprijed!!! Vozdra
Dobar si, samo furaj dalje i nedaj se. Ja kontam danas nesto, sto sam se posvetio duhanu 17 godina??? 6205 dana s cigom", recimo 20 komada na dan u prosjeku, mada je definitivno vise al eto. Kada sam poceo pusiti kostale su 31,50 SEK (EUR poredjenje oko, 3,2 EUR). Zadnjih 7-8 godina kostaju 47-53 SEK. To je cirka 5,7 EUR danas. Grubo racunanje na 4,5 EUR puta 6205 je da sam sprzio cirkus 28000 EUR. Pluca su mi sigurno ko nagasaki, al wtf, sta sad..fortaleza wrote:Najgore mi je bilo prva 3-4 dana, prvi dan skoro nikako me nije vuklo, poslije eto par dana pojačane želje, malo nervoze i to je to, kasnije drastično manje... Kažu da nakon 21 dana sav nikotin napušta organizam, a meni je danas 20 dana.. od sutra bi trebao biti nicotin free.micko green eyes wrote: Neznam jesam li te skonto, ti kazes da te nakon 4 godina tek napustila zelja za cigarom? Sto znaci da ce mene isto mucit zelja jos 3 god i 350 dana![]()
Btw, svaka ti cast i svakome ko uspije prestati. Fakat skidam kapu, jer je ipak droga u pitanju, mada je jos uvijek legalna ali kobna.
Jedina stvar koju jace sada osjecam, evo nakon uskoro sedmicu je da mi se pojacao culo mirisa, osjetim neki prfem na mojoj jakni, pomalo osjetim i cigaru, ali vise parfem? Wtf?
Pitanje za vas malo istreniranije pusace/bivse, koliko dugo traje kriza, ona najgora, ima li neki standard period?
Hvala unaprijed!!! Vozdra
Pa, niko ne pusi.. nema problema zbog toga - pa se i cutiYahel wrote:Sta ste se usutili
Verovatno da jeste tako..vivace wrote:ja pusim ,ali ne mogu u isto vreme da ne pusim i da mrsam...
Prvi put cujem za ovo...graue_maus wrote:je li neko probao bugarski tabex, za odvikavanje .......
Daj ljudi nemojte se zajebavati sa zdravljem, dosta sto vec pusite.graue_maus wrote:je li neko probao bugarski tabex, za odvikavanje .......