Lebron je El Bi Đi
Mali je to lapsus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
I nije bio foul haVaso wrote:hinjski???...hoceš reći: MAJSTORSKI?!i Kobe oteo Pirsu onako hinjski odozada
kad je Vila zaredo tri puta u 5 sekundi "Kej Dzej"..vise mi se nije spavalo![]()
uzimamo u bostonu![]()
![]()
ocekujem neku mega partiju kobea..
ko ti je ovaj, da ne mislis na LBG-asesalmir wrote:Definitivno lebron dzons (LBJ) i kevin djarnet (K.J.) su vrh, odsad cu se i ja trudit da ih ovako zovem, u kojoj sam zabludi bio, djaba svo ucenje engleskog i gledanje tekmi sa americkim komentatorima, vilic me prosvjetlio, nba na obn, jedini u regionu.
Nikako da naucim, nepopravljiv sam. Za kaznu odoh u svesku napisat 100 puta LBG, LBG, LBG, LBG...Neelix wrote:ko ti je ovaj, da ne mislis na LBG-asesalmir wrote:Definitivno lebron dzons (LBJ) i kevin djarnet (K.J.) su vrh, odsad cu se i ja trudit da ih ovako zovem, u kojoj sam zabludi bio, djaba svo ucenje engleskog i gledanje tekmi sa americkim komentatorima, vilic me prosvjetlio, nba na obn, jedini u regionu.
E to sam i ja cuo Po KaselNeelix wrote:ne kontam mu isto ono "Po Gasol"cu "Po"
to on ko Pol Pirs, samo izbaci L
![]()
cita se "Pau", tako cita i Avdic i svi americki komentatori.
jel ko primjetio u cetvrtoj utakmici kad rece "Po Kasel"
Ne pominji LeBrona ni pod razno ovdjenikad_izvini wrote:ovo finale je pokazalo da je Lebron najbolji igrač NBA ligeDa nije bilo sudijskih nepravdi u 7 utakmici protiv Bostona, vjerujem da bi Cle prošao, razbili Detroita, malo se tačkali sa LAL-om i bili šampioni.Zbog Lebrona
![]()
Naredne sezone im treba jedan dobar šuter, možda play![]()
![]()
ne bih se slozio. lakersi su u toj tekmi prednost nabili na samom pocetku. boston je citavo vrijeme (i u prvom poluvremenu) igrao solidnu odbranu, samo sto je suterima lakersa sve ulazilo.sesalmir wrote:Skola kosarke definitivno u svim segmentima igre, pogotovo zavrsnica i onaj faul-kos Jarnetta, pa banana perkinsa na odomu, fenomenalno, al nakon onog povratka bostona u tekmi broj 4 vise nikakva prednost nije garant za pobjedu, tako da dok 48 min. ne prodje ne treba nikog nikad otpisivat.
Lik sto jest jest ima extra dobar shut, ali jebo ti to kad ne zna sam sebi napraviti poziciju za shut. Ovako izgleda pravo jadan na parketu zajedno sa klocem Radmanovicem.USAblues wrote:Pa ti i dalje budi navijac lejkersa Neliksu....
Ova tekma je gotova iz aviona se vidi...drago mi zbog Bostona da ce nakon 100 god, osvojiti titulu....dominirali su cijelo prvenstvo....
Vujacic je sazreo za neki evropski tim..