Posto vidim da trazis odgovore na svoja pitanja onda bih se slozio sa tobom da je internet vecinom danguba (jer vecina ljudi ne zna pronaci pravu informaciju i to ne samo njihovom greskom nego i radi toga sto biva izmasakriran sa 30 dezinformacija prije nosto dodje do one prave). Pa bih ti preporucio da ako vec stvarno hoces da nesto naucis onda to moras sam za sebe da uradis, i to pravim putem a ne precicom. Dakle, u pitanju je knjiga! Kazem ti ovo jer vidim da si postavio dva konkretna pitanja za koja itekako da postoje konkretni odgovori i pritome su jos i dostupni svakome, sto na netu sto u biblioteci (ja ih recimo imam u sopstvenoj biblioteci, u vise knjiga). Ako su ti potrebne preporuke slobodno pitaj.AYSHA wrote:prvo da kazem da sam musko , ovo ajsa je zbog toga što se tako ćerka zove.
@jofla , nemoj se ljutiti sto ne ulazim u raspravu jer pogledaj dva posta ispred, zar da sebi dozvolim omalovažavanje. Zaslužuješ raspravu, reko da znaš da cijenim odvojeno vrijeme za odgovor.
@Mohikanac dobra stvar foruma je što svako može da kaže šta misli , loša stvar je što svako može da kaže što misli.
Može da te vrijeđa svaki slino, a kada njega vrijeđaš onda se poziva na moral i etiku.
Problem svih foruma je što administratori nisu dorasli, vođenju posla unose sebe previše u posao i ne poštuju osnovna pravila svake teme.
Ako je ovde nauka u pitanju, šta će neko ko začatava. Zato internet umjesto da postaje mjesto nauke postaje mjesto dangube. Uopšte nije bitno koje kojeg svjetonazora, svi gubimo.
ja sam planinar, alpinista i mi imamo dobru stranicu zone ali samo ako hoću kakav dobar trač da čujem, ako mi trebaju nove vijesti iz svijeta planine pravac stranice iz cro,aut ili ger.
Pozdrav...