Ona što si je htio vaditi iz zatvora i voditi za Njemačku.Dino34 wrote:Jeko ba ajla?Tomahawk11 wrote:Vidi ga što se pravi lud
Eno fino piše došla sa autom ljubavnika i upucala muža.
Sumnjiv si ko 300 KM ukrupno.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ona što si je htio vaditi iz zatvora i voditi za Njemačku.Dino34 wrote:Jeko ba ajla?Tomahawk11 wrote:Vidi ga što se pravi lud
Nisam kompetentan, ne da mi se ono čitati.spreca wrote:ja evo treci put citam i nemogu bas sve da pofatam(skontam)....sta mislis imali ondJe istineTomahawk11 wrote: Lažeš da si ovo pročitao
Aha, ta ajla. Ih, da sam bogdoTomahawk11 wrote:Ona što si je htio vaditi iz zatvora i voditi za Njemačku.
Eno fino piše došla sa autom ljubavnika i upucala muža.
Sumnjiv si ko 300 KM ukrupno.
ja mislio ti ces mi pomoci da se razaberem sa tekstomTomahawk11 wrote:Nisam kompetentan, ne da mi se ono čitati.spreca wrote:ja evo treci put citam i nemogu bas sve da pofatam(skontam)....sta mislis imali ondJe istineTomahawk11 wrote: Lažeš da si ovo pročitao
Pa ni jednom da odvoji red, isto brdo cigli....stvarno me oči bole od samog pogleda na onaj tekst.
Ima li šta u kratkim crtama, o čemu se radi
Manekenke?Hakiz wrote:Što se te scene u kafiću tiče:
Znao ja jednog koji je sve po gradu povalio. To mu je bila priča. I jednog dana poče priču o jednoj tadašnjoj manekenki. Pustio sam ga da završi, izvadio sam mobitel i obavio poziv. Poslije 10 minuta ta manekenka je sjela za naš stol. Taj lik i ja se više nikada nismo vidjeli. Ispostavilo se, naime, da on nju nije dobro ni na slikama vidio, a kamoli uživo do tada.
E, da, prije nego što neko kaže da se hvališem sa maneknekama, da, znao sam ih puno. Priroda tadašnjeg posla mi je bila takva. Tu sva priča što se mene i manekenki tiče završava.
Neka se djeca ispušu, mašta može svašta.
E ta niza klasa sponzorusa,strucnjakdemagog wrote:Ali nije potpun. Obrađene su samo I i II klasa sponzoruša. Šta je sa ostalima? Ima djevojaka koje možeš imati za parfem. Dakle, uredno se zabavljate i sve što ide s tim...

Ma Feđa Isović.strucnjakdemagog wrote:Previše dobro piše za fotografa. Meni više vuče na Sidrana.
Pa to se zanemaruje, kao i sve što se odnosi na muski rod.adda_sa wrote: nego, sto se nije niko uhvatio teme muskaraca sponzorusa.. tih sve vise premjecujem
Pa sta je čudno u tim pitanjima kada i vi iste pitate i hoćete da znate? Ako je vec neka ozbiljnija veza onda je sasvim logično da se priča o svemu.nova_ja wrote: Gdje radis, kolika ti je plata, jel stan na kredit, ko ti je babo/tata/stari? Hoce li on kucu ostaviti tebi ili s nekim dijelis?.
jasno da su to logicna pitanja kada se vec dodje na neki ozbiljniji nivo odnosa.alibaba_i_30_godina wrote:Pa sta je čudno u tim pitanjima kada i vi iste pitate i hoćete da znate? Ako je vec neka ozbiljnija veza onda je sasvim logično da se priča o svemu.nova_ja wrote: Gdje radis, kolika ti je plata, jel stan na kredit, ko ti je babo/tata/stari? Hoce li on kucu ostaviti tebi ili s nekim dijelis?.
Ali jok, neke bi da znaju koliko imamo kartica, doduše to prebroje kada se otvori novčanik da se plati, novca na računima, vikendica i slično a svoje da kriju.
I prije prvog izlaskaJolie wrote:
ja sam dozivjela slicna pitanja vec na pocetnim izlascima![]()
vjerujem da je nova na slicno aludirala.
Znači, već sad ličiš na ovog čiku: https://www.imdb.com/name/nm0000362/?ref_=tt_ov_st_smDino34 wrote:Opet teorije i objašnjenja naziva
Dajte šta konkretno, majku mu
Dakle, imena, linkove na Instagram, mjesta okupljanja...
Ps.
Kaže, auto pomaže
Bio sam ja sa autom, i ništa
Jedne prilike zaustavim pored neke grupice cura da kobejagi neš upitam.
Malo je falilo da počnu bježat. Haman kontale da sam neki svodnik koji će ih ukrast i prodat u Italiju.
Vjerujem da se i to dešava, ali zna se kako se odgovara na takva pitanja ili ophodi prema takvim ljudima. Uostalom, ko je iole malo vise informisan može stvoriti sebi sliku u glavi na osnovu pozicije koju obavljas u kompaniji i samoj kompaniji. Tako da je to pitanje za platu svakako suvišno. Uostalom, jako nekulturno, da ne kažem i glupo.Jolie wrote:jasno da su to logicna pitanja kada se vec dodje na neki ozbiljniji nivo odnosa.alibaba_i_30_godina wrote:Pa sta je čudno u tim pitanjima kada i vi iste pitate i hoćete da znate? Ako je vec neka ozbiljnija veza onda je sasvim logično da se priča o svemu.nova_ja wrote: Gdje radis, kolika ti je plata, jel stan na kredit, ko ti je babo/tata/stari? Hoce li on kucu ostaviti tebi ili s nekim dijelis?.
Ali jok, neke bi da znaju koliko imamo kartica, doduše to prebroje kada se otvori novčanik da se plati, novca na računima, vikendica i slično a svoje da kriju.
Nije ni nama lako, šta da ti kažemalibaba_i_30_godina wrote: Nije mi jasno sa kakvim sve likovima ste izlazile pa imate takva iskustva. Gdje ih nadjete I sto uopće njih birate? Al' ovo bi pitanje bolje mjesto pronašlo na drugoj temi.
Mogu zamisliti samo situaciju kako izlaziš, mases rukama, povišen ton, akcent onaj pravi njemački, njemačke table na autu i onda sanersko pitanje nesto tipa 'halo djevojke znate li....'Dino34 wrote:Opet teorije i objašnjenja naziva
Dajte šta konkretno, majku mu
Dakle, imena, linkove na Instagram, mjesta okupljanja...
Ps.
Kaže, auto pomaže
Bio sam ja sa autom, i ništa
Jedne prilike zaustavim pored neke grupice cura da kobejagi neš upitam.
Malo je falilo da počnu bježat. Haman kontale da sam neki svodnik koji će ih ukrast i prodat u Italiju.
Cijela ova tema je off, stoga samo ti kucaj.nova_ja wrote:Nije ni nama lako, šta da ti kažemalibaba_i_30_godina wrote: Nije mi jasno sa kakvim sve likovima ste izlazile pa imate takva iskustva. Gdje ih nadjete I sto uopće njih birate? Al' ovo bi pitanje bolje mjesto pronašlo na drugoj temi.Da ne širimo off topic.
Ako nije BMW ili AUDI...?Dino34 wrote: Bio sam ja sa autom, i ništa![]()
pa upravo iz tih razloga nije ni doslo do kafe/izlaska,alibaba_i_30_godina wrote:Vjerujem da se i to dešava, ali zna se kako se odgovara na takva pitanja ili ophodi prema takvim ljudima. Uostalom, ko je iole malo vise informisan može stvoriti sebi sliku u glavi na osnovu pozicije koju obavljas u kompaniji i samoj kompaniji. Tako da je to pitanje za platu svakako suvišno. Uostalom, jako nekulturno, da ne kažem i glupo.Jolie wrote:jasno da su to logicna pitanja kada se vec dodje na neki ozbiljniji nivo odnosa.alibaba_i_30_godina wrote: Pa sta je čudno u tim pitanjima kada i vi iste pitate i hoćete da znate? Ako je vec neka ozbiljnija veza onda je sasvim logično da se priča o svemu.
Nije mi jasno sa kakvim sve likovima ste izlazile pa imate takva iskustva. Gdje ih nadjete I sto uopće njih birate? Al' ovo bi pitanje bolje mjesto pronašlo na drugoj temi.
Hakiz wrote:strucnjakdemagog wrote:Hakiz wrote:Šta će ti stranica. Parkiraj AMG pred premijer na Ilidži. Dovoljno.
Šta je AMG?
Nisam ni izašo. Jedva stigo prozor otvoritalibaba_i_30_godina wrote:kako izlaziš
Buljo. Kakav sam ja sandžo a da ga nemam.allem_77 wrote:Ako nije BMW ili AUDI...?