od ovog rukovodstva sdpa me ništa ne može iznenaditi, ali ipak ću se tješiti da je to bila samo jedna drugarska kavica uz priču o svakodnevnici._Reds_ wrote:
Kakva sala, Amel Mekic organziovao bio pregovore. Na lokaciji Taverna, kod Ekonosmke skole.
Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#2076 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
- Banksy
#2077 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Ima i boljih. Uđe li DF, Rešidat je premijer. Inteligentan, elokventan, ima poznanstva i ministarsko iskustvo.hizo ramidovic wrote:logicno...poznaje ljude u strankama a i strucan je za tu poziciju_Reds_ wrote:I ja sam cuo, sve dogovorio Amel Mekic, obzirom da je bio u sve tri te stranke, njega kontaju za premijera, da se ne bi bezveze svadjali.hizo ramidovic wrote:nije potvrdjena informacija ali suska se da je koalicija vec dogovorena:
SDA+NiP+SDP = 10+6+4 = 20
navodno je i za NS poslata ponuda i ocekuje se njihov odgovor...
-
hizo ramidovic
#2078 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
df ne ulaziBanksy wrote:Ima i boljih. Uđe li DF, Rešidat je premijer. Inteligentan, elokventan, ima poznanstva i ministarsko iskustvo.hizo ramidovic wrote: logicno...poznaje ljude u strankama a i strucan je za tu poziciju
mozda udje boss da popuni neka deficitarna radna mjesta ali izgleda da previse traze
- wewa
#2079 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Banksy wrote:Ima i boljih. Uđe li DF, Rešidat je premijer. Inteligentan, elokventan, ima poznanstva i ministarsko iskustvo.hizo ramidovic wrote:logicno...poznaje ljude u strankama a i strucan je za tu poziciju_Reds_ wrote:
I ja sam cuo, sve dogovorio Amel Mekic, obzirom da je bio u sve tri te stranke, njega kontaju za premijera, da se ne bi bezveze svadjali.
- Banksy
#2080 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Možda premijersku poziciju? Valjalo bi...hizo ramidovic wrote:df ne ulaziBanksy wrote:Ima i boljih. Uđe li DF, Rešidat je premijer. Inteligentan, elokventan, ima poznanstva i ministarsko iskustvo.hizo ramidovic wrote: logicno...poznaje ljude u strankama a i strucan je za tu poziciju
mozda udje boss da popuni neka deficitarna radna mjesta ali izgleda da previse traze
- JThomas
#2081 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
bizon premijer 
- Cherry-Cherry
#2082 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Slika i prilika kantona.JThomas wrote:bizon premijer
-
A_A_AKCIJA
#2083 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Šta fali?
Prvi ekološki kanton u BiH
Prvi ekološki kanton u BiH
- Dr. Kuca
#2084 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Sejdic finci aplaudiraju
- Banksy
#2085 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Panika...
Aljoša Čampara,
aktuelni ministar unutrašnjih poslova u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine,
sad otvoreno prijeti:
Aljoša Čampara,
sad otvoreno prijeti:
''Mi imamo određene pojave da bi sada neki koji su bili gubitnici na ovim izborima, nekim udruživanjem, htjeli da postanu dobitnici, da budu prvi, a da mi koji smo dobili izbore ne budemo u vlasti.''
“Ako neko misli da ćemo mi to gledati skrštenih ruku, Boga mi se varaju. Ja to ne bih preporučivao nikome.''
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2086 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
sargarepa i batina, stara oprobana metodaBanksy wrote:Panika...![]()
Aljoša Čampara,
sad otvoreno prijeti:
''Mi imamo određene pojave da bi sada neki koji su bili gubitnici na ovim izborima, nekim udruživanjem, htjeli da postanu dobitnici, da budu prvi, a da mi koji smo dobili izbore ne budemo u vlasti.''
“Ako neko misli da ćemo mi to gledati skrštenih ruku, Boga mi se varaju. Ja to ne bih preporučivao nikome.''

- Banksy
#2087 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Drugim riječima 'dva papka' imaju izbor: pola miliona ili montirani proces, pa ti vidi.
- video
#2088 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Bojim se da je, u tom slucaju, izbor jasan a i krajnji rezultat veoma izvjestanBanksy wrote:Drugim riječima 'dva papka' imaju izbor: pola miliona ili montirani proces, pa ti vidi.
Nazalost!
- Banksy
#2089 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Nisam sigurna. Da su mogli, dosad bi ih sve već kupili ili zakočili procesima.video wrote:Bojim se da je, u tom slucaju, izbor jasan a i krajnji rezultat veoma izvjestanBanksy wrote:Drugim riječima 'dva papka' imaju izbor: pola miliona ili montirani proces, pa ti vidi.
Nazalost!
- Styling
#2090 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
U ovoj Aljosinoj izjavi ima materijala za istrage. Sto prijetis? Kome prijetis? Sta si podrazumijevao pod "necemo sjediti skrstenih ruku"? Trebali se neko bojati za sigurnosti i zivot? itd.itd.Banksy wrote:Drugim riječima 'dva papka' imaju izbor: pola miliona ili montirani proces, pa ti vidi.
- Banksy
#2091 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Naravno. Ovo je otvorena prijetnja, i to prijetnja ministra policije.Styling wrote:U ovoj Aljosinoj izjavi ima materijala za istrage. Sto prijetis? Kome prijetis? Sta si podrazumijevao pod "necemo sjediti skrstenih ruku"? Trebali se neko bojati za sigurnosti i zivot? itd.itd.Banksy wrote:Drugim riječima 'dva papka' imaju izbor: pola miliona ili montirani proces, pa ti vidi.
- video
#2092 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
S tim da se njegova izjava posmatra i kroz prizmu pravosudja, tako daBanksy wrote:Naravno. Ovo je otvorena prijetnja, i to prijetnja ministra policije.Styling wrote:U ovoj Aljosinoj izjavi ima materijala za istrage. Sto prijetis? Kome prijetis? Sta si podrazumijevao pod "necemo sjediti skrstenih ruku"? Trebali se neko bojati za sigurnosti i zivot? itd.itd.Banksy wrote:Drugim riječima 'dva papka' imaju izbor: pola miliona ili montirani proces, pa ti vidi.
- Kikibombona
#2093 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Ovo zasluzuje posebnu temu. SDA kartel vise ne skriva nacin djelovanja. Otvoreno prijete.Banksy wrote:Panika...![]()
Aljoša Čampara,
sad otvoreno prijeti:
Svako ko u istu ravan stavlja SDA i Konakovica nije bas cist u glavi. Konakovic je pojedinac, los pojedinac. SDA je kriminalni kartel od par hiljada okorjelih kriminalaca.
Bice tesko sa njima. Narod jos nije sazrio da odbaci ovu bolest.
-
statixx
#2094 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Ma hajte molim vas, vazno je drzati se principa i ideala, iskazati zabrinutost, cak i kad se nalazite na pragu totalitarizma. 
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#2095 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
dugo su šutjeli ovi iz sda, a kada su progovorili obruč se stegnuo. ponovo pokazuju da su najopasniji kada šute i djeluju iz "defanzive".
sredstva se neće birati, a aljoša i asim su glavi udarnici za preletače. u užim krugovima sda se priča da je njihova uspješnost 100% i zato ih bake i drži uz sebe.
sredstva se neće birati, a aljoša i asim su glavi udarnici za preletače. u užim krugovima sda se priča da je njihova uspješnost 100% i zato ih bake i drži uz sebe.
- Banksy
#2096 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Nešto su zakazali u ovom ciklusu.malakh wrote:dugo su šutjeli ovi iz sda, a kada su progovorili obruč se stegnuo. ponovo pokazuju da su najopasniji kada šute i djeluju iz "defanzive".
- Banksy
#2097 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Ja mislim da jeste (donekle) sazrio.Kikibombona wrote:Ovo zasluzuje posebnu temu. SDA kartel vise ne skriva nacin djelovanja. Otvoreno prijete.Banksy wrote:
Svako ko u istu ravan stavlja SDA i Konakovica nije bas cist u glavi. Konakovic je pojedinac, los pojedinac. SDA je kriminalni kartel od par hiljada okorjelih kriminalaca.
Bice tesko sa njima. Narod jos nije sazrio da odbaci ovu bolest.
Čak i oni polupismeni koje su kao glasačku mašinu doveli sa svih strana i ugurali na budžet, danas se pitaju što je njihovo dijete manje vrijedno od njegovog, što on ima bolje auto, što bolji stan ili kuću. Prvih 20 godina, kad su se njihove potrebe zadovoljavale sigurnom platom na budžetu, bespravnom kućom na obodima Sarajeva i sitnim beneficijama, prošlo je nepovratno. Sad su i oni zinuli, pa hoće više i bolje.
Potvrđuju to i rezultati izbora kad su štimali i montirali kao nikad prije, pa opet neće osvojiti vlast.
Obrati pažnju na brojeve.
Broj nevažećih glasačkih listića na proteklim izborima za nivo Predsjedništva BiH je preko 115.000
kandidat SDA Šefik Džaferović osvojio je 207.764 glasova. Drugi je Denis Bećirović iz SDP-a koji je osvojio 191.637 glasova
Koalicija ”Pod lupom” je danas poslala zahtjev za novo brojanje nevažećih glasačkih listića za izbor članova Predsjedništva BiH Centralnoj izbornoj komisiji BiH.
25. Okt. 2018
...enormno visoki procenti nevažećih glasačkih listića za izbor članova Predsjedništva BiH – navode u ovoj Koaliciji.
Kako tvrde, riječ je o ukupno 559 redovnih biračkih mjesta, što predstavlja 10,4 odsto od ukupnog broja ovih biračkih mjesta.
– Na ovih 559 biračkih mjesta procenat nevažećih glasačkih listića je veći od devet odsto. Na čak 143 biračka mjesta taj procenat je veći od 15 odsto – obašnjavaju oni.
- malakh
#2098 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
misliš? zaista bih volio da si u pravu, ali još uvijek je rano o tome pričati.Banksy wrote:Nešto su zakazali u ovom ciklusu.malakh wrote:dugo su šutjeli ovi iz sda, a kada su progovorili obruč se stegnuo. ponovo pokazuju da su najopasniji kada šute i djeluju iz "defanzive".
sjeti se izbora gradonačlenika, kako su 12 sati prije sjednice svi svojim potpisima garantirali da će podržati sabinu ćudić, a nakon toga je bilo šta je bilo.
- Banksy
#2099 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
Kreirana je atmosfera u kojoj bi onaj koji bi pokušao izdati najvaljenu koaliciju, bio prokazan i politički zauvijek eliminiran. A nikakvog razloga niko od njih nema da to učini sad kad je SDA zaista na koljenima.malakh wrote:misliš? zaista bih volio da si u pravu, ali još uvijek je rano o tome pričati.Banksy wrote:Nešto su zakazali u ovom ciklusu.malakh wrote:dugo su šutjeli ovi iz sda, a kada su progovorili obruč se stegnuo. ponovo pokazuju da su najopasniji kada šute i djeluju iz "defanzive".
sjeti se izbora gradonačlenika, kako su 12 sati prije sjednice svi svojim potpisima garantirali da će podržati sabinu ćudić, a nakon toga je bilo šta je bilo.
Da postoji mrva mogućnosti da SDA zaustavi najavljenu koaliciju, ne bi Bakir na državnoj televiziji plakao, Osmanović kumio i molio, a Čamapara prijetio.
Očajni su i to je odlična vijest.
Samo bi ovi morali malo ubrzati, baš se oteglo...
-
hizo ramidovic
#2100 Re: Izbori 2018 - Kanton Sarajevo - Anketa
ceka se fahrina reakcija, sutra u avazu...
Aljoša Čampara,
sad otvoreno prijeti: