Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
golfiista wrote:Automobil se u voznji sam zakljucava i zadnja vrata se ne mogu otvoriti kada se automobil krece brze od 1O km/h.
Jebo li vas wv. Popisaju sve sa diselgate aferom, pa.mozes zamisliti sta jos nije izaslo na vidjelo, pu.
Ne moze sa vana ali moze iznutra.
Imas dugmic u novijim VW (pored vozacevih podizaca stakala itd) kojim mozes sprijeciti otkljucavanje iz unutrasnjosti kao i pomijeranje prozora nego to sto ovaj stavlja slike od VW touarega iz 2006 to je drugo .. tada je KIA naprimjer izgledala ovako :
славянин wrote:
Pa VW,Porsche audi itd su propali, KIA sada predvodi kormilo.
porsche ima fin kljuc ,audi ima krom prstenje a ovi nafarbali najjeftinijim lakom
Pa opet ponavljam stavio si kljuc od auta iz 2004-2008 godine.. evo ti malo novija verzija:
Ne lupaj .. zaposli se u kiu makar da te placaju za valjanje salate.
basicm wrote:Aha, a koju rucnu volite, onu na puljku modernu ili onu dosadasnju?
Elektricna je ljepsa, tacskrin je ljepsi, ali nijedno nije prakticno kao standardna rucna ili kao standardni prekidaci. Kombinacija je jos idealnija bas kao sto to Kia radi, standardna rucna ali sa autohold funkcijom ili tacskrin u kombinaciji sa fizickim puljkama.
Me_again wrote:
U koje ste se vi doba vremenski teleportirali, pola moje raje se več vratilo iz Kanade a neki su tamo kosti ostavili.
Sto su se vratili?
Zazelili se cevapa i bha administracije
Nije, u Kanadu se išlo prije 20 i kusur godina, raja se zasitila svega toga, neki profitirali a neki i popušili, uglavnom dosta vašara i hajmo kuči.
Samo domaće !
Sodom1 wrote:Auu ljepote Ti si sve predao , ja nako razmisljam naglas , treba tek da istrazim kako otici , koji su kanali itd itd
Vidiš, upravo to objašnjava tvoje nezadovoljstvo koje proizilazi iz nesposobnosti da nešto pokreneš. Pa onda hajmo bježati, po mogučnosti tamo gdje barem sve izgleda lijepo.
Sodom1 wrote:Auu ljepote Ti si sve predao , ja nako razmisljam naglas , treba tek da istrazim kako otici , koji su kanali itd itd
Vidiš, upravo to objašnjava tvoje nezadovoljstvo koje proizilazi iz nesposobnosti da nešto pokreneš. Pa onda hajmo bježati, po mogučnosti tamo gdje barem sve izgleda lijepo.
Napravio sam ja neke korake vec.
U Canadi mora biti ljepo , malo raje ima a puno prirode
Napravio sam ja neke korake vec.
U Canadi mora biti ljepo , malo raje ima a puno prirode
Nema druge nego da ti zaželim sretan put. I da se lijepo snađeš tamo, i da nikada ne poželiš da se vratiš. Od silnog rahatluka. Ali čisto sumnjam.
Me_again wrote:
Nebih ja rekao, pokrenuo sam ja svasta nesto - i u zid, ustvari sacekusa iza coska od strane "drzave" Nije ovo nikakva prica "ne valja blabalbla nista sve katastrofa" jednostavno... JESTE KATASTROFA
Sodom1 wrote:Hvala drug , bice nekako . Sigurno je rahatnije neg u Bosni . Sad zasto sumnjas ne znam
Nebitno, dovoljno si pametan a i ko sam ja da ti dajem savjete.
Samo ću ti jedno reči - nigdje rahatluka kao u Bosni nači nečeš, to upamti. Pitanje je samo percepcije. Ako dopuštaš da ti bagra političkih vođa svojom retorikom upropaštava život i u Kanadi će ti biti tako, jer češ i dalje visiti na Klix-u kao i večina, pa se i dalje trovati istim otrovom. Barem ovdje na portalu ima dovoljno primjera isfrustriranih izbjeglica i gastarbeiter-a koji i dalje tvrde da je hrana u npr Njemačkoj jeftinija nego kod nas. I slične gluposti.
Ako ti je pojam rahatluka mogučnost da kupiš novog BMW-a (na pušing, naravno, za cash ga nikada tamo nečeš kupiti) onda bujrum, ali to zadovoljstvo vrlo kratko traje.
Me_again wrote:
Nebih ja rekao, pokrenuo sam ja svasta nesto - i u zid, ustvari sacekusa iza coska od strane "drzave" Nije ovo nikakva prica "ne valja blabalbla nista sve katastrofa" jednostavno... JESTE KATASTROFA
Vidiš, ja sam ti živim svjedokom da to i nije baš tako.
Sodom1 wrote:Hvala drug , bice nekako . Sigurno je rahatnije neg u Bosni . Sad zasto sumnjas ne znam
Nebitno, dovoljno si pametan a i ko sam ja da ti dajem savjete. Samo ću ti jedno reči - nigdje rahatluka kao u Bosni nači nečeš, to upamti. Pitanje je samo percepcije. Ako dopuštaš da ti bagra političkih vođa svojom retorikom upropaštava život i u Kanadi će ti biti tako, jer češ i dalje visiti na Klix-u kao i večina, pa se i dalje trovati istim otrovom. Barem ovdje na portalu ima dovoljno primjera isfrustriranih izbjeglica i gastarbeiter-a koji i dalje tvrde da je hrana u npr Njemačkoj jeftinija nego kod nas. I slične gluposti.
Ako ti je pojam rahatluka mogučnost da kupiš novog BMW-a (na pušing, naravno, za cash ga nikada tamo nečeš kupiti) onda bujrum, ali to zadovoljstvo vrlo kratko traje.
Sa srečom, uglavnom
hahahahahahaha. Moram evo stvarno se smijem, pred monitorom