Ne idem nigdje iz BiH
-
DearJohn
#2077 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Fakat sta je s onim Zvizom, cudo ga nema na ovoj temi.
-
sumirprimus
#2078 Re: Ne idem nigdje iz BiH
I DO 900 dolara dnevnica,A ONDA KAZE sa prosjecnom platom u CG od oko 500 eura koja se na plantazama moze zaraditi i za dan dva... 
-
Seyfo
#2079 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Vezano za temu, razmišlja li iko da ovoliki odlasci utiču na razmišljanje
"toliko naroda ne može biti u krivu"?
Naravno da ne treba samo ići za masom, ali i ja sam par puta u životu, kada sam bio u dilemi oko nekih odluka,uzeo u obzir navedenu misao.
Naravno da ne treba samo ići za masom, ali i ja sam par puta u životu, kada sam bio u dilemi oko nekih odluka,uzeo u obzir navedenu misao.
-
DearJohn
#2080 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ja sam npr. shvatio ovu temu kao da li čovjek treba ići ako ima kaku taku šemu u Bosni i može sebi i familiji priuštiti kolko tolko normalan život. Onda nek ne ide je moje mišljenje. Ako to nema a može sebi to obezbjediti negdje drugo onda treba da ide.Seyfo wrote:Vezano za temu, razmišlja li iko da ovoliki odlasci utiču na razmišljanje
- madner
#2081 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Naravno da ovo postoji.Seyfo wrote:Vezano za temu, razmišlja li iko da ovoliki odlasci utiču na razmišljanje
Ljudi su jako povodljivi i skloni ovome.
- insomnia78
#2082 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Jos kae radia za Bugaresumirprimus wrote:I DO 900 dolara dnevnica,A ONDA KAZE sa prosjecnom platom u CG od oko 500 eura koja se na plantazama moze zaraditi i za dan dva...
Ako sam ista naucio vani to je da odmah bjezis iz kombinacije koju vode arapi, turci jal ovi iz istocne evrope. Od toga ce te samo zsboliti hlava a more bit i guzica
- 512MB
#2083 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Jos kao student sam preko ljeta poceo jedan poslic za 500€ po danu. Nakon 4 dana sam napustio (tip: zeljezo, nocna smjena)
Tako da bih sad tri put promislio da ovaj 900$/dan projekt zapocnem
Tako da bih sad tri put promislio da ovaj 900$/dan projekt zapocnem
-
Hakiz
#2084 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Igračke su bile super prije nego što su počeli stavljati lutkice likova iz crtića. Čak su i Diznijevi likovi (Šiljo itd) bili odlični. Sve do Štrumfova je bilo dobro. Poslije toga se pokvarilo. Ali ja sam kao ne više ni dijete nailazio na veoma interesantne igračke koje je bilo zadovljstvo ne samo sklopiti nego se sa njima i igrati. Kupimo kinder jaja djeci iz familije, pa se mi sa njima zaigramoinsomnia78 wrote:A kinder jaje valja?Hakiz wrote:Jesu li ono Kinder-jaja zabranjena u SAD?Fudo387 wrote:Cim to nema u AmerikU, nemere valjat
Ne znas sta je gore “igracka” il cokolada. Kod mene djete samo igracku uzme a onda ja moram stuci cokoladu.
U zadnjih 15-ak godina su se pokvarili. Do tada je bilo odličnih igračaka.
- insomnia78
#2085 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ma znam da je prije vilo super. Sad su stvarbo 90% odron. Mala kupi 6/9 komada i ne bude nista zanimljivo
-
Trebam te
#2086 Re: Ne idem nigdje iz BiH
HAVANA wrote:I sta je ovde 650 dolara? Osjeca li se glupim onaj sto da za ovo 650 dolara? Ja ovo ni saneru ne bi vise od petobanke platio,toliko i vrijede.Bas dnevne.Connaisseur Karlin wrote:
to je za vecernji izlazak, jest se
evo, imas ove dnevne gucijeve $650
Vrijede i lijepo su uradjene, osim da Gucci ima krutu obucu. Meni licno GC ne lezi..
-
Seyfo
#2087 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ne samo povodljivi i skloni, nego im je to dovoljno za odluku o bilo čemu, makar to bila suštinska životna odluka, koja se donosi jednom ili dvaput u životu. Argument "to svi rade" ili "svi to znaju/misle"zna biti sasvim dovoljan mnogima da promijene tok života u nekom smjeru; uz to, ljudi traže sigurnost i prihvatanje okoline kroz ovakvo razmišljanje tako da to još doprinosi uticaju navedenog.madner wrote:Naravno da ovo postoji.Seyfo wrote:Vezano za temu, razmišlja li iko da ovoliki odlasci utiču na razmišljanje
-
Trebam te
#2088 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Navike ljudi se mijenjaju, nekad je bila velika stvar preseliti u drugi dan, a sad je sitnica preseliti na drugi kontinent. Dosta tome je doprinijela socijalna medija, ljudi brze i vise razmjenjuju svakodnevna iskustva sto svakako utice na licne odluke...Seyfo wrote:Ne samo povodljivi i skloni, nego im je to dovoljno za odluku o bilo čemu, makar to bila suštinska životna odluka, koja se donosi jednom ili dvaput u životu. Argument "to svi rade" ili "svi to znaju/misle"zna biti sasvim dovoljan mnogima da promijene tok života u nekom smjeru; uz to, ljudi traže sigurnost i prihvatanje okoline kroz ovakvo razmišljanje tako da to još doprinosi uticaju navedenog.madner wrote:Naravno da ovo postoji.Seyfo wrote:Vezano za temu, razmišlja li iko da ovoliki odlasci utiču na razmišljanje
To je slicno kao i moda, ako se nose farmerke te i te boje, design, onda svako ko moze da ih ima kupit ce ih.
- Connaisseur Karlin
#2089 Re: Ne idem nigdje iz BiH
hahahhahaa piupiupiupiu wrote:Evo, curice. Samo za vas papučice i pozdrav od našeg Djanlukića.Connaisseur Karlin wrote:pa oduvijek postoje papuce za muskarce , a koje se nose u kucipustopoljina wrote:
kako se zove onaj iz hrvatske sto je fotosopirao klaudiju sifer, kad se slikao s njom? modni macak?
lik ima kolekciju papuca, cini mi se bas gucijevih, taj oblik me podsjeti...bilo na 24sata...ja fakat kliknem da vidim papuce...
prvo- zasto neko musko nosi papuce, koje nisu za okokuce, ili ono kargo, odmor, lezerno fazon?
drugo- nijedne mi nisu bile lijepe. ali nijedne...
trece- cijena tih papuca je potpuno besmislena kad skontas produkt (papuce!) i izgled tog produkta.
ja razumijem da bi neko dao za rucno radjene cipele od najfinije koze, po tvojoj mjeri neke bijesne pare...ali ove drecece i neudobne stvari ne kontam.![]()
pustopoljina, ja opet volim vidjeti msukrace koji imaju neobican stil, cak i ako je malo avantgardno usmjeren![]()
tip na fotki sve super, osim tetovaze
- ultima_palabra
#2090 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Cuj nije feminiziran 
- Connaisseur Karlin
#2091 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ime je $600 a relana cijena $50HAVANA wrote:I sta je ovde 650 dolara? Osjeca li se glupim onaj sto da za ovo 650 dolara? Ja ovo ni saneru ne bi vise od petobanke platio,toliko i vrijede.Bas dnevne.Connaisseur Karlin wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2092 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Metroseksualacultima_palabra wrote:Cuj nije feminiziran
- Connaisseur Karlin
#2093 Re: Ne idem nigdje iz BiH
ah, vas strah obuci nesto sto nije bijele, svive, crne i plave boje , a ostal boje ne koristitie u svojoj garderobi ( osim majica)Tomahawk11 wrote:Metroseksualacultima_palabra wrote:Cuj nije feminiziran
nije feminiziran
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2094 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Netačno. Bordo patike, bordo džemper, narandžasta, žuta, crvena majica.Connaisseur Karlin wrote:ah, vas strah obuci nesto sto nije bijele, svive, crne i plave boje , a ostal boje ne koristitie u svojoj garderobi ( osim majica)Tomahawk11 wrote:Metroseksualacultima_palabra wrote:Cuj nije feminiziran![]()
nije feminiziran
Kako nije, pogledaj mu papuča, a i pantalone su više ženski kroj
-
Trebam te
#2095 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Connaisseur Karlin wrote:Ime je $600 a relana cijena $50HAVANA wrote:I sta je ovde 650 dolara? Osjeca li se glupim onaj sto da za ovo 650 dolara? Ja ovo ni saneru ne bi vise od petobanke platio,toliko i vrijede.Bas dnevne.Connaisseur Karlin wrote:
, a drustveni status priceless
Brand izgraditi je umijece u biznisu i naravno dio su cijene of $600...Zar mislis da su to neke pare
Ime i brand su dva razlicita pojma...
- 512MB
#2096 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ja priznajem da u znak svoje muskosti trenutno nosim zeleno-zute cOrape 
- Connaisseur Karlin
#2097 Re: Ne idem nigdje iz BiH
znala sam, majice svih boja, a ostalo tri tamne boje makimalnoTomahawk11 wrote:Netačno. Bordo patike, bordo džemper, narandžasta, žuta, crvena majica.Connaisseur Karlin wrote:ah, vas strah obuci nesto sto nije bijele, svive, crne i plave boje , a ostal boje ne koristitie u svojoj garderobi ( osim majica)Tomahawk11 wrote:
Metroseksualac![]()
nije feminiziran
Kako nije, pogledaj mu papuča, a i pantalone su više ženski kroj
nemas ti pojma o muskoj modi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2098 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ako je moda ovaj i njegove papuče, onda nemamConnaisseur Karlin wrote:
znala sam, majice svih boja, a ostalo tri tamne boje makimalno![]()
nemas ti pojma o muskoj modi
- Connaisseur Karlin
#2099 Re: Ne idem nigdje iz BiH
tamno crvene cipele ( ne bordo) su seksi512MB wrote:Ja priznajem da u znak svoje muskosti trenutno nosim zeleno-zute cOrape
-
sumirprimus
#2100 Re: Ne idem nigdje iz BiH
ono sastavljas od prvog do prvog i pratis modu, ma ajte molim vas...