hrasno38 wrote:kiligonzales wrote:cyprus wrote:Zuka se baš nameračio na naš gol, al ne dade mu se
Ma dobro je ovo... Nismo loše igrali

Nije ovo ni dobro za oko. Jedino iz svega je sto sa losom igrom pobjedjujemo.
Losom igrom

ajde sinko ufati se ti pikada, saha, domina......ubjedljivo prvi na tabeli sa reprezentacijama koje su u ovu Ligu nacija usle kao bolje od nas i ti opet nadjes da trazis dlaku u jajetu......

De ne zajebaji, ovo ti dobro? Ljudi nemaju zvjezde u timu, kurac obicni, tri ti stative pogode, protiv njih izgubis 5-6 lopti na 20 metara od gola, samo debili ono ne realizuju. Nocas utakmica bila Pjanica i Dzeke, ostali goli podbacaj.
Razlika izmedju njih i nas se upravo ogleda u cinjenici, da su oni iz nicega prvi gol primili upravo zbog toga sto su loptu izgubili tamo gdje smo je mi izgubili masu puta. Posto Sjeverna Irska nije ekipa sa pojedincima, niti klasama u ekipi, to i nisu iskoristili. Iste greske kao protiv Turske, samo sto ih ni oni nisu znali iskoristiti. Prva ekipa koja zna pritisnuti naprijed i ima par igraca od imena u svome timu ( a to nije Austrija, nego ekipe iz A lige), zabice nam 2-3 gola na konto takvih gresaka. To je segment igre koji moraju popraviti.
Meni je drago sto pobjedjujemo, ali mi nije drago kad ti debili tri stative pogode, a iznude ti tovar gresaka u drugom upravo na 20-30 metara od gola. Da ne govorim o faulovima na rubu koje smo pravili, sreca pa su to ovi Sjevernjaci.