REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
-
dezurni_ucenik
#2076 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:21, edited 1 time in total.
- Smail Aga Cengic
#2077 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
To je prica za vas primitivne ovcice...kamberovica polje wrote:Izbori dokazuju da jeste...isto ko što je ona siktava kamenjarska zmija Čović poglavica "mojih" ili krme laktaško onih tamo.Smail Aga Cengic wrote: Nemoj da krijes Bakira iza naroda...on niti je ekskluzivni predstavnik Bosnjaka niti je poglavica naseg plemena.....
Moj je predstavnik onaj za kojeg glasam i to je tako za svakog ponaosob.
Jos otkad se razmetlija pojavio nisam nikad glasao za njegovu antiljudsku i antibosnjacku, antibosansku i antimuslimansku stranku. On pruza utjehu na veoma primitivnom, niskom nivou i veze za sebe one iste primitivce koje je u crno zavio.
Isto vrijedi i za njegovu esoterijsku bracu koja nam svima radi o glavi.
-
PM72
#2078 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Smail aga,
Ti znači nisi bakirova ovčica? Ti si odmetnuta vrsta.
- Smail Aga Cengic
#2079 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
On mi kroji zivot, ali ja, jadan, se nesto kao otimam i pokusavam da se otrgnem...PM72 wrote:Smail aga,
- kamberovica polje
#2080 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Sve bi to bilo super da živimo u visoko uređenim demokratijama aliii dobrodošao u realnost neofeudalizma i kraljevine Apsurdistanije.Smail Aga Cengic wrote:To je prica za vas primitivne ovcice...kamberovica polje wrote:Izbori dokazuju da jeste...isto ko što je ona siktava kamenjarska zmija Čović poglavica "mojih" ili krme laktaško onih tamo.Smail Aga Cengic wrote: Nemoj da krijes Bakira iza naroda...on niti je ekskluzivni predstavnik Bosnjaka niti je poglavica naseg plemena.....
Moj je predstavnik onaj za kojeg glasam i to je tako za svakog ponaosob.
Jos otkad se razmetlija pojavio nisam nikad glasao za njegovu antiljudsku i antibosnjacku, antibosansku i antimuslimansku stranku. On pruza utjehu na veoma primitivnom, niskom nivou i veze za sebe one iste primitivce koje je u crno zavio.
Isto vrijedi i za njegovu esoterijsku bracu koja nam svima radi o glavi.
- Smail Aga Cengic
#2081 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Meni oni nikad ne mogu uzeti moju zelju za slobodnim zivotom, te mi ne mogu zabraniti da se ogradjujem od tih ljudskih izroda. Visokouredjena demokratija gdje narod vlada nigdje i ne postoji, nas problem su neukost i primitivnost naroda.kamberovica polje wrote: Sve bi to bilo super da živimo u visoko uređenim demokratijama aliii dobrodošao u realnost neofeudalizma i kraljevine Apsurdistanije.
- kamberovica polje
#2082 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Ovo je još gore od nakaradnog uređenja jer se ne može tako lako ispraviti ni kad se hoće. Slušaj i ja sam nastrojen slično, osamljeni otok vamo tamo ali more kad tad počne nadirat.Smail Aga Cengic wrote:Meni oni nikad ne mogu uzeti moju zelju za slobodnim zivotom, te mi ne mogu zabraniti da se ogradjujem od tih ljudskih izroda. Visokouredjena demokratija gdje narod vlada nigdje i ne postoji, nas problem su neukost i primitivnost naroda.kamberovica polje wrote: Sve bi to bilo super da živimo u visoko uređenim demokratijama aliii dobrodošao u realnost neofeudalizma i kraljevine Apsurdistanije.
- Smail Aga Cengic
#2083 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Druze, more nadire i to opasno....Nije dobro nikako...kamberovica polje wrote:Ovo je još gore od nakaradnog uređenja jer se ne može tako lako ispraviti ni kad se hoće. Slušaj i ja sam nastrojen slično, osamljeni otok vamo tamo ali more kad tad počne nadirat.Smail Aga Cengic wrote:Meni oni nikad ne mogu uzeti moju zelju za slobodnim zivotom, te mi ne mogu zabraniti da se ogradjujem od tih ljudskih izroda. Visokouredjena demokratija gdje narod vlada nigdje i ne postoji, nas problem su neukost i primitivnost naroda.kamberovica polje wrote: Sve bi to bilo super da živimo u visoko uređenim demokratijama aliii dobrodošao u realnost neofeudalizma i kraljevine Apsurdistanije.
-
dezurni_ucenik
#2084 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
- Smail Aga Cengic
#2085 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Meni licno smeta ako padne revizija a ovakva ce pasti...evo sad pisem da od ovoga nema nista.dezurni_ucenik wrote:A sta vama toliko smeta ta revizija? Pa nece je Bakir voditi.
Zasto Bake nije tuzio za nanesenu materijalnu stetu te za novcanu nadoknadu za zlocine koje su nacinili oficiri koji su bili na platnom spisku Vojske Jugoslavije?
Zato sto su svi u talu i to je plan takav da se svi mi krckamo na tihoj vatri....
- kamberovica polje
#2086 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Ne smeta mi, čak je i podržavam ako ima pravne pozadine... Samo je došla u najpovoljnije trenutku za sultanovu kujicu i njegovu kriminalnu organizaciju pa sam malo sumnjičav.dezurni_ucenik wrote:A sta vama toliko smeta ta revizija? Pa nece je Bakir voditi.
-
dezurni_ucenik
#2087 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:20, edited 1 time in total.
- Smail Aga Cengic
#2090 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Ja znam ko nas zavadi....A zasto nece biti cvaraka i rakije?dezurni_ucenik wrote:Smail Aga Cengic wrote:Meni licno smeta ako padne revizija a ovakva ce pasti...evo sad pisem da od ovoga nema nista.dezurni_ucenik wrote:A sta vama toliko smeta ta revizija? Pa nece je Bakir voditi.
Zasto Bake nije tuzio za nanesenu materijalnu stetu te za novcanu nadoknadu za zlocine koje su nacinili oficiri koji su bili na platnom spisku Vojske Jugoslavije?
Zato sto su svi u talu i to je plan takav da se svi mi krckamo na tihoj vatri....
Ja ba. Ko nas bre zavadi. Nece biti vise rakije i cvaraka kod domacina.
-
dezurni_ucenik
#2091 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:20, edited 1 time in total.
- orinoco
#2092 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Bila revizija presude podnesena, pravno utemeljena ili ne, meni je mnogo zanimljivijija energija koju troše politički predstavnici srpskog naroda iz BiH ne bi li osporili svaki njen postupak. Ivanić, Dodik, Crnadak i drugi, žestoko se protive reviziji, ubjedljivo energičnije nego što to čine Vučić, Vulin i drugi i tek neki advokat iz Srbije ili dalje. Kao da su oni politički predstavnici Srbije, a ne BiH entiteta, a tužba je podnesena protiv Srbije. Meni njihova retorika i postupci liče na Ljubićeve rasprave u hrvatskom Saboru, žele biti veći Srbi od Srba iz Srbije, a znajući da ih Srbijanci još uvijek nazivaju Bosancima
Crnadak: Otputovat ću u Hag da osporim podnošenje zahtjeva za reviziju tužbe
http://source.ba/clanak/BiH/431053/Crna ... ziju-tuzbe
Last edited by orinoco on 19/02/2017 12:31, edited 1 time in total.
- GeeTnT
#2093 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Takva slika u svjetskim politickim krugovima vrijedi tamam onoliko koliko i dobijena presuda...orinoco wrote:Bila revizija presude podnesena, pravno utemeljena ili ne, meni je mnogo zanimljivijija energija koju troše politički predstavnici srpskog naroda iz BiH ne bi li osporili svaki njen postupak. Ivanić, Dodik, Crnadak i drugi, žestoko se protive reviziji, ubjedljivo energičnije nego što to čine Vučić, Vulin i drugi i tek neki advokat iz Srbije ili dalje. Kao da su oni politički predstavnici Srbije, a ne BiH entiteta, a tužba je podnesena protiv Srbije. Meni njihova retorika i postupci liče na Ljubićeve rasprave u hrvatskom Saboru, žele biti veći Srbi od Srba iz Srbije, a znajući da ih Srbijanci još uvijek nazivaju Bosancima
- Smail Aga Cengic
#2094 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Selektivna historija, primitivizam te novi svjetski poredak. Milosevic, Tudjman i Alija su samo agenti izvrsioci. Srbija, kao centar ezoterije u ovom dijelu svijeta, sluzi kao faktor nestabilnosti jos od vremena Dositeja i Njegosa, glavnih pokretaca ezoterije na ovim prostorima.dezurni_ucenik wrote:Smail Aga Cengic wrote:
Ja znam ko nas zavadi....A zasto nece biti cvaraka i rakije?
Ma onako spominjem, vidim da su neki ka srcu primili ovu reviziju. Sto neko napisa od danas u Banja Luci se vise nece navijati za reprezemtaciju BiH. A ko je nas to zavadio?
Ovo sam napisao da ne bi rekao kako sam komunista ili kako branim zlocince, ali i Srbi i Srbija se guraju u sukobe od strane visokih svestenika/funkcionera nsp-a. Oni su dovoljno primitivni da se uvijek prime, i to ce ih i dovesti do potpunog kraha.
- skupljac_zeljeza
#2095 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Sve kao i juče...dezurni_ucenik wrote:Smail Aga Cengic wrote:
Ja znam ko nas zavadi....A zasto nece biti cvaraka i rakije?
Ma onako spominjem, vidim da su neki ka srcu primili ovu reviziju. Sto neko napisa od danas u Banja Luci se vise nece navijati za reprezemtaciju BiH. A ko je nas to zavadio?
-
dezurni_ucenik
#2096 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
- nikad_vise
#2097 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Najjace mi je kad neko kaze da je protiv revizije jer kao eto nece uspjeti.
Pa sta ce to promjeniti,ostat ce isto kao i ovo sada tako da ne vidim nikakav problem u ovome.
Gledati i slusati dreku sa cetnicke strane..neprocjenjivo
Na stranu svi Bakirovi aferimi od prije,al sa 9 januarom im je ucerao jer ih je doveo u sitvaciju da su postali izolirani u RS a laktasko govedo popusilo sankcije,a ovom revizijom ih razbjesnio kao kerove.
Pa sta ce to promjeniti,ostat ce isto kao i ovo sada tako da ne vidim nikakav problem u ovome.
Gledati i slusati dreku sa cetnicke strane..neprocjenjivo
Na stranu svi Bakirovi aferimi od prije,al sa 9 januarom im je ucerao jer ih je doveo u sitvaciju da su postali izolirani u RS a laktasko govedo popusilo sankcije,a ovom revizijom ih razbjesnio kao kerove.
- Grean
#2098 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Meni je najinteresantnija prica koju pokusavaju plasirati srpski predstavnici sa obje strane Drine kako je ovo neki Bakirov privatni rat a da Bosnjaci kao narod ne podrzavaju tuzbu.dezurni_ucenik wrote:A sta vama toliko smeta ta revizija? Pa nece je Bakir voditi.
Jedini je Dodik posten u ovoj prici koji kaze da se u Sarajevu nema s kim pricati jer svi odreda misle isto po ovom potanju.
Ja bih ga ispravio da ipak ima po koji outsider koji je na fonu pomirenja po receptu Beograda na principu da se sve gurne pod tepih i po mogucnosti da se mi naguzimo ko' i obicno. Ali to nista nije novo, nikad nam nije nedostajalo Kusturica, Abdicevaca, Galijasevica i onaj kako se zvase, komandant HVO-a iz zapadnog Mostara. Na takve smo vec navikli. Valjda i to ulazi u proces sazrijevanja nacije.
Last edited by Grean on 19/02/2017 13:00, edited 1 time in total.
-
PM72
#2099 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Nek' im je ućero i razbjesnio ih a na stranu aferimi...
da mu halalimo što je uništio i pokr'o sa svojim i babinim ahbabima?
-
dezurni_ucenik
#2100 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:19, edited 1 time in total.