Pariz

Post Reply
mario001

#2076 Re: Pariz

Post by mario001 »

Istinski i pravi razlog, zapravo pozadina napada u Parizu lezi u pitanju Zapada, kako se svrstati na stranu pobjednika u ratu na Bliskom istoku koji su oni kreirali? Zapad je ostao zatecen intervrncijom Rusije u Siriji, koja je "prstom" uprla u "problem" na Bliskom istoku. Rusija je poslala svoje projektile na problem, poslala je projektile na "cionisticku" tvorevinu ISIL u Mezopotamiji i s tim cinom Zapadu jasno rekla ko je prijetnja. Ishod ruske interevnicije u Siriji se nazire, a Zapad se svim silma trudio svrstati na stranu pobjednicke koalicije koju u Siriji sad predvodi Rusija. Za takvo nesto bio je potreban povod koji ce Zapadu posluziti da dojucerasnje saveznike optuzi za vlastita (zapadna) zlodjela te, da na taj nacin stanu uz bok s Rusijom (tom njima mrskom Rusijom), kako bi se u konacnici ukljucili kao pobjednici u tzv. "mirovni proces" koji ce da uslijedi nakon "konacnog" obracuna sa terorizmom u Siriji. Zar je Zapadu bio potreban bilo kakav masakr u svom dvoristu da cijelom svijetu kazu ISIL je kiv i mi krecemo u rat? Licemjerno zar ne!?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2077 Re: Pariz

Post by Velkoski »

walter kurtz wrote:volim kad p...e prate vanjsku politiku :mrgreen:
:thumbup: :lol: :mrgreen:
walter kurtz

#2078 Re: Pariz

Post by walter kurtz »

Velkoski wrote:
walter kurtz wrote:volim kad p...e prate vanjsku politiku :mrgreen:
:thumbup: :lol: :mrgreen:
da znas kako sam napaljen :mrgreen:
tututuuuu

#2079 Re: Pariz

Post by tututuuuu »

Niemand wrote:
tututuuuu wrote: ili hoces mozda reci da mojim sugradjanima muslimanima ne treba tusiranje i da im to ne smeta?
Pojasni.

Hvala.
pa nemam ja sta pojasnjavati, nek ti pojasni tip kojeg sam kvotao. ja zivim u Sarajevu i on mi vadi neki post oko vodosnadbijevanja u Sarajevu (s obzirom na redukcije vode) i ubacuje "muslimane" u pricu kako su meni zavrnuli vodu, sta li :D , valjda da me iziritira, ili sta vec, bar u njegovoj glavi.

a meni je zabavan tip, volim se saliti na njegov racun. :oops:
Warashii

#2080 Re: Pariz

Post by Warashii »

KB9 wrote: naravno da se razlikujemo jer njih se ne bi ubilo neduzne i bez ikakvih razloga ko sto oni rade, to je prvo i osnovno
Ne pije to vode nikako.
Nikakav sam vjernik ali na taj nacin bi mogli doci i po mene sutra jer sam musliman.
animals

#2081 Re: Pariz

Post by animals »

Velkoski wrote:
tututuuuu wrote:
Velkoski wrote:http://forum.klix.ba/viewtopic.php?p=11965258#p11965258

mora da su ti mladi muslimani zavrnuli vodu pa si kivan :mrgreen:
pa normalna osoba bi i trebala biti ljuta. ili hoces mozda reci da mojim sugradjanima muslimanima ne treba tusiranje i da im to ne smeta?
Mene više interesuje zašto ti živiš okružen muslimanima jer ti očigledno smetaju? Ovo je apropo pitanja zašto muslimani žive u Evropi. :mrgreen:

Animals sere iz Austrije tako da mi je on irelevantan za ovu priču. :mrgreen:
Ja radim sa muslimanima, i nemam nikakvi problema sa njima,
niti sa kime..sve normalni ljudi..moj klincu u vrticu su najbolji prijatelji, jedan mali Norbert, crnac..
jedna mala slatka Melisa iz Bosne, i jedan Milos iz Srbije..jedan Slovak, Niki..
gle slucajnosti, a nisam ih ja birao, sami su se nasli..
Kikibombona

#2082 Re: Pariz

Post by Kikibombona »

KatarinaKosaca wrote:
Jebo te MIlošević, a ti njega.. i još jednom. A sitna duša je onaj ko te takvog odgojio
Dalje, jebe mi se za Sadama Huseina , govorila sam o haosu koji je napravljen u Iraku i jeste, govorila sam o milionima unesrećenih života, a jeste i o repugnantnom televiziranom vješanju istog i izrazu lica leša koji nije niti imao oznaku roditejska pažnja. Milošević je suđen po svim civilizacijskim normama i ne može se porediti sem tvog naricanja nad požarevačkim gorobom. Rekoh, idem ručati, nemam vremena na fašiste trenutno.
Kako su uzrujana, vidi se da te pogodila istina. Smiri se malo. Usput, molim moderatore da ne regauju na psovke, jer sam gospodju isprovocirao suocivsi je sa dvostrukim standardima koje ima.

Sadam je unesrecio milione, pocinio genocid i izvrsio dvije agresije sa stotinama hiljada mrtvih, ranjenih, prognanih...

Trebao je ostati na vlasti takav monstrum?
Sta?

Da li bi ovo imala obraza reci njegovim zrtvama?
Da li bi imala hrabrosti?

Jesu Amerikanci krivi zato sto se nakon skidanja Sadama kolju sija i suni Arapi?

I nisi mi odgovorila na pitanje...

Da li bi krivila Amerikance da je u Srbiji izbio gradjanski rat izmedju Seseljeve i Djindjiceve ekipe nakon sto su Amerikanci srusili dokazanog zlocinca?

Zakon Iraka je takav. Vjesanje, smrtna kazna. Sija Arapi su izvrsili kaznu, istu snimili i objavili. Sta sa tim imaju Amerikanci?

Ti si izgleda od onih zena koje se vole petljati u stvari o kojima nemaju blage veze. I zlonamjerna si. Pa to je kao da ja pisem o serijama, muzickim show programima kao ZMBT, Grand i sl. Ne ide draga Kato.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2083 Re: Pariz

Post by Velkoski »

animals wrote:Ja radim sa muslimanima, i nemam nikakvi problema sa njima,
niti sa kime..sve normalni ljudi..moj klincu u vrticu su najbolji prijatelji, jedan mali Norbert, crnac..
jedna mala slatka Melisa iz Bosne, i jedan Milos iz Srbije..jedan Slovak, Niki..
Djeluj preventivno, if ju nou vot aj min 8-)
KB9

#2084 Re: Pariz

Post by KB9 »

Warashii wrote:
KB9 wrote: naravno da se razlikujemo jer njih se ne bi ubilo neduzne i bez ikakvih razloga ko sto oni rade, to je prvo i osnovno
Ne pije to vode nikako.
Nikakav sam vjernik ali na taj nacin bi mogli doci i po mene sutra jer sam musliman.
pojasni ziv bio kako bi na taj nacin mogli doc do tebe? zivo me zanima
Niemand

#2085 Re: Pariz

Post by Niemand »

tututuuuu wrote:
Niemand wrote:
tututuuuu wrote: ili hoces mozda reci da mojim sugradjanima muslimanima ne treba tusiranje i da im to ne smeta?
Pojasni.

Hvala.
pa nemam ja sta pojasnjavati, nek ti pojasni tip kojeg sam kvotao. ja zivim u Sarajevu i on mi vadi neki post oko vodosnadbijevanja u Sarajevu (s obzirom na redukcije vode) i ubacuje "muslimane" u pricu kako su meni zavrnuli vodu, sta li :D , valjda da me iziritira, ili sta vec, bar u njegovoj glavi.

a meni je zabavan tip, volim se saliti na njegov racun. :oops:
Onda oke :D
tututuuuu

#2086 Re: Pariz

Post by tututuuuu »

Velkoski wrote:
tututuuuu wrote:
Velkoski wrote:http://forum.klix.ba/viewtopic.php?p=11965258#p11965258

mora da su ti mladi muslimani zavrnuli vodu pa si kivan :mrgreen:
pa normalna osoba bi i trebala biti ljuta. ili hoces mozda reci da mojim sugradjanima muslimanima ne treba tusiranje i da im to ne smeta?
Mene više interesuje zašto ti živiš okružen muslimanima jer ti očigledno smetaju? Ovo je apropo pitanja zašto muslimani žive u Evropi. :mrgreen:

Animals sere iz Austrije tako da mi je on irelevantan za ovu priču. :mrgreen:
to je u tvojoj glavi. nisam ja rekao da neko nekom smeta. vec ti si taj koji je rekao da katolicima u europi smetaju muslimani. meni ne smeta ovdje niko osim zadojenih i zadrtih. a i da mi neko smeta ja se borim, ne napustam svoje. osim ako nema nesto bolje u ponudi. :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2087 Re: Pariz

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:vjerski objekat nikada i po nikakvoj konvenciji ne moze biti ex-teritorija....mada po ponasanju asocira da to jeste!
salik79 wrote:Ne govorim napamet. Sve je pod "Kulturnim centrom Kralja Fahda" i vodi se kao dio DKP-a KSA.
Znas kako ti je druze u diplomatiji...sad si diplomata sa svim mogucim privilegijama a u roku od minute vise nisi i moras napustiti zemlju. Bilo koji objekat koji se smatra kao opasnost za pravni poredak u nekoj drzavi a ne zove se ambasada je podlozan zakonima domicijelne drzave. Isto tako samo ambasador ima status sa kojim moze samo da mahne iz auta a sve ostale diplomate su duzni objasnjenja. A pogotovo kada je u tom objektu glavni baja nas covjek:) koji ima veze sa KSA kao i ja sa Indijom!!!
animals

#2088 Re: Pariz

Post by animals »

Velkoski wrote:
animals wrote:Ja radim sa muslimanima, i nemam nikakvi problema sa njima,
Djeluj preventivno, if ju nou vot aj min 8-)
Ja nemam problema sa time..
Ja zivim sa zenom koja nije moje vjere, znaci, da sam nadrastao djecije bolesti..
u stvari, rodjeni smo u razlicitim kulturama i religijama..
ali ne upraznjavamo ni jednu..
Man of steel

#2089 Re: Pariz

Post by Man of steel »

It_is_a_Leclerc wrote:Kako čudno, ironično i beskrajno nesvjesno sa ove pozicije zvuči izjava hrvatske MVP, Vesne Pusić : "Teroristi dolaze prvoklasnim avionskim letovima, a ne u probušenim gumenim čamcima"
Savršena definicija terorista.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2090 Re: Pariz

Post by Velkoski »

Image

Možda nisi siguran šta znači pojam averzija, pa je problem u tome.

Ja rekoh da rivalitet postoji od sedmog vijeka i to je historijski fakt. No to nije jedini rivalitet kroz historiju, ali se trenutno previše potencira.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#2091 Re: Pariz

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

KB9 wrote:mi samo trebamo deportovat sve bradonje kratkih nogavica iz nase drzave, nista vise
I ne samo one kratkih, vec sve bradonje. Znas ono..uzrok-posljedica. :-D
KB9

#2092 Re: Pariz

Post by KB9 »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
KB9 wrote:mi samo trebamo deportovat sve bradonje kratkih nogavica iz nase drzave, nista vise
daleko je ovo od teme za zajebanciju majstore
Niemand

#2093 Re: Pariz

Post by Niemand »

Bgm tututu, velkoski wins mescini.

Prvo velis sta ovi imaju ici nedje dje im je bolje, a onda i sam velis manje vise-iso bi dje mi je bolje.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2094 Re: Pariz

Post by hrasno38 »

Neke mozes samo obrijati jer ne mozes deportovati nekoga ko je ovdje rodjen:) osim do Zenice ili nekog novog BH Golog Otoka!!!
mousstapha

#2095 Re: Pariz

Post by mousstapha »

tandaras wrote:Bataclan

Image
A jbte, pored ovakve slike gotovo da je nemoguce je ista suvislo komentarisati. Svaki dan negdje u svijetu, na nekoj tacki se desi upravo ovakva slika. Zalosno!
ronnie

#2096 Re: Pariz

Post by ronnie »

Man of steel wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Kako čudno, ironično i beskrajno nesvjesno sa ove pozicije zvuči izjava hrvatske MVP, Vesne Pusić : "Teroristi dolaze prvoklasnim avionskim letovima, a ne u probušenim gumenim čamcima"
Savršena definicija terorista.
Na žalost ne potpuno istinita. Jedan od terorista je u Grčkoj registiran kao izbjeglica iz Sirije, mirno prošao kroz Makedoniju, Srbiju i Hrvatsku :run:
maida95

#2097 Re: Pariz

Post by maida95 »

Čitam, čitam, pa svako malo naleti neko kontradiktoran samome sebi..
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#2098 Re: Pariz

Post by Bobi »

Ma ja...najlakše na forumu a u kući slijedi :stasreko: ... :lol:
Man of steel

#2099 Re: Pariz

Post by Man of steel »

Ne treba nikog deportovati, zatvarati, šišati, protjerivati jer to je upravo matrica koju oni zagovaraju.

Mi smo demokratska zemlja i tako se trebamo ponašati.
KB9

#2100 Re: Pariz

Post by KB9 »

Man of steel wrote:
Ne treba nikog deportovati, zatvarati, šišati, protjerivati jer to je upravo matrica koju oni zagovaraju.

Mi smo demokratska zemlja i tako se trebamo ponašati.
bas me zanima da li ces bit tako demokrata kad se zatucane bradonje pocnu raznosit i po nasoj drzavi :thumbup:
Post Reply