Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- perfekcionista1
#2076 Re: Safet Sušić - Pape
evo opet me vrijedjaju samo zato sto ne volim safeta i sto pisem negativno o njemu. Nevjerovatno! Svako se na forumu od javnih licnosti pljuje ali ako saju pljujes odmah se dizu advokati da ga brane. Koji agresivci majko mila, ima li iko od njegovih ljubitelja imalo kulture. Strasno. Hoce nazor da me ucutkaju, bas sam se nasikirao 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2077 Re: Safet Sušić - Pape
luckylaka wrote:...Koji si ti pacenik,jadnik i bijednik.....
Banned user for reason “Direktne uvrede na racun drugog forumasa.” -7 dana-
» luckylaka
A ostali, spustite tenziju. Usli ste, danima vec, u raspravu kao da je pitanje zivota i smrti. Samo je momenat kada ce doci do masovnih banovanja. Ne morate se slagati, samo normalno i civilizovano komunicirajte.
-
mir5
- Location: pa vi stvarno niste normalni ovaj Željo sve će jebati
#2078 Re: Safet Sušić - Pape
perfekcionista1 wrote:Samo zato sto zna papke sutati loptu ne znaci da je vrijedniji i bolji od nekog drugog covjeka. Lik je nepismen i neobrazovan, nema ni srednju skolu, vrlo uzak fond rijeci. Talenat koji mu je Bog dao ga ne izdvaja, za mene je obicni pisonja pored kojeg bi pljunuo da ga vidim.mir5 wrote: Sta si ti u zivotu postigao ?
ovo je sramota
- mO k3
#2079 Re: Safet Sušić - Pape
mene nije sramota sta drugi pise/pisu , ponovo kazem do kucnog odgoja je ....mir5 wrote:perfekcionista1 wrote:Samo zato sto zna papke sutati loptu ne znaci da je vrijedniji i bolji od nekog drugog covjeka. Lik je nepismen i neobrazovan, nema ni srednju skolu, vrlo uzak fond rijeci. Talenat koji mu je Bog dao ga ne izdvaja, za mene je obicni pisonja pored kojeg bi pljunuo da ga vidim.mir5 wrote: Sta si ti u zivotu postigao ?
ovo je sramota
Svakome svoje ,ako misli da je u redu....
- perfekcionista1
#2080 Re: Safet Sušić - Pape
Zasto je sramota. Njega nije bila sramota traziti milion maraka odstete ili koliko vec, nakon otkaza jer pobogu ko se usudio dati mu otkaz za samo dva osvojena boda iz 4 utakmice. Strasno 
-
mir5
#2081 Re: Safet Sušić - Pape
perfekcionista1 wrote:Zasto je sramota. Njega nije bila sramota traziti milion maraka odstete ili koliko vec, nakon otkaza jer pobogu ko se usudio dati mu otkaz za samo dva osvojena boda iz 4 utakmice. Strasno
nadam se da si nekad nesto u zivotu radio pa imao Ugovor.
tako je u Ugovoru pisalo, odsteta....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2082 Re: Safet Sušić - Pape
Cuj nepismen i neobrazovan, nema srednju skolu
Stvarno ljudi, nije dobro toliko mrziti nekog. Opasno po zdravlje, toliki stres
-
teta marica druga
#2083 Re: Safet Sušić - Pape
Jeste, ali nije naša. Na ovakve "komentare" se ne treba puno obazirati jer oni govore mnogo o onome koji ih piše. Ko zna, možda neki ljudi imaju problem da iskažu ljubav pa vrijeđaju čovjeka kojeg vole i koji im je idol. Mada ipak mislim da je obično trolanje u pitanju. Kako god ipak Safet Sušić ostaje najbolji selektor kojeg smo ikad imali. Hvala mu za SP 2014!mir5 wrote:perfekcionista1 wrote:Samo zato sto zna papke sutati loptu ne znaci da je vrijedniji i bolji od nekog drugog covjeka. Lik je nepismen i neobrazovan, nema ni srednju skolu, vrlo uzak fond rijeci. Talenat koji mu je Bog dao ga ne izdvaja, za mene je obicni pisonja pored kojeg bi pljunuo da ga vidim.mir5 wrote: Sta si ti u zivotu postigao ?
ovo je sramota
-
teta marica druga
#2084 Re: Safet Sušić - Pape
Sumnjam!mir5 wrote:perfekcionista1 wrote:Zasto je sramota. Njega nije bila sramota traziti milion maraka odstete ili koliko vec, nakon otkaza jer pobogu ko se usudio dati mu otkaz za samo dva osvojena boda iz 4 utakmice. Strasno
-
mir5
#2085 Re: Safet Sušić - Pape
Tomahawk11 wrote:Cuj nepismen i neobrazovan, nema srednju skolu![]()
![]()
- perfekcionista1
#2086 Re: Safet Sušić - Pape
U ugovoru je pisalo da nema odstete ako plasman na evropsko bude ugrozen. Hoces reci da nije bio ugrozen? A dak i da jeste pisalo otkud mu obraz da trazi milion maraka od siromasne drzave i saveza a vec ranije je primao 50.000 mjesecno za svoj neradmir5 wrote:
-
Fudo387
#2087 Re: Safet Sušić - Pape
Cuj otkud mu obraz?perfekcionista1 wrote:U ugovoru je pisalo da nema odstete ako plasman na evropsko bude ugrozen. Hoces reci da nije bio ugrozen? A dak i da jeste pisalo otkud mu obraz da trazi milion maraka od siromasne drzave i saveza a vec ranije je primao 50.000 mjesecno za svoj neradmir5 wrote:
Momcino, fudbal je ozbiljan biznis u kojem se vrti ozbiljna lova, i svakako da je imao pravo traziti odstetu nakon raskidanja ugovora od strane
Saveza ukoliko je ta klauzula stajala u ugovoru.
Na Zapadu ugovor je svetinja, to sto smo mi naucili da vazda nesta metiljamo, varamo, jbg, nije trebalo da bude Safetov problem.
Uostalom, cini mi se da je taj isti Savez inkasirao nekih desetak miliona dolara za plasman na SP, a jedan od najzasluznijih sto su uopste
dosli do te love je izmedju ostalih i Safet.
Plati pa se klati, tj. qrci i dijeli otkaze, ha ja.
-
mir5
#2088 Re: Safet Sušić - Pape
Fudo387 wrote:Cuj otkud mu obraz?perfekcionista1 wrote:U ugovoru je pisalo da nema odstete ako plasman na evropsko bude ugrozen. Hoces reci da nije bio ugrozen? A dak i da jeste pisalo otkud mu obraz da trazi milion maraka od siromasne drzave i saveza a vec ranije je primao 50.000 mjesecno za svoj neradmir5 wrote:
Momcino, fudbal je ozbiljan biznis u kojem se vrti ozbiljna lova, i svakako da je imao pravo traziti odstetu nakon raskidanja ugovora od strane
Saveza ukoliko je ta klauzula stajala u ugovoru.
Na Zapadu ugovor je svetinja, to sto smo mi naucili da vazda nesta metiljamo, varamo, jbg, nije trebalo da bude Safetov problem.
Uostalom, cini mi se da je taj isti Savez inkasirao nekih desetak miliona dolara za plasman na SP, a jedan od najzasluznijih sto su uopste
dosli do te love je izmedju ostalih i Safet.
Plati pa se klati, tj. qrci i dijeli otkaze, ha ja.
dzaba paša moj ti njemu objasnjavas
ovome ne vrijedi ništa pričat hejter pa hejter
-
teta marica druga
#2089 Re: Safet Sušić - Pape
Ja, dobro si. Ono na temi kod Džeke je prava ludnica. Hajde za Teletovića mogu shvatiti, iako su mu lako zaboravili trice sa parkinga. Ali jednog Džeku prozivati, e takve stvarno ne mogu shvatiti ma koliko se trudio. Jedino može biti ljubomora. Kad vide Džeku sa jednom od najljepših žena u BIH, ima mnogo novca, lijepo izgleda itd. E onda kad shvate da nisu u stanju ukrasti srce neke djevojke, onda opletu po Džeki iz ljubomore. Pa nije Džeko kriv što si neuspio u životu, što i ti nisi trčao pod granatama na trening. To nije kriv Džeko! Nije kriv Sušić što nemaš život ko ostali ljudi, pa brže bolje opleti po Safetu. Nije kriv Teletović što je lijep i uspješan hercegovac a ti po cijeli dan visiš u kladionici i na internetu sereš o njemu. Isto su ovako po Salihamidžiću, Ćiri Blaževiću, Boliću.... Uredu je diskutovati, ali ja smatram da nije normalno 24h vrtiti istu priču (neutemeljenu) i pokušavati blatiti naše sportiste. Kažem pokušavati jer niko nikada neće moći poništiti Džekinu klasu, Safetove podvige, Barbarezovo srce prema repki, Vedine historijske golove i da ne nabrajam dalje. Ljudi dragi trznite se malo i uživajmo zajedno što imamo ovkvo sportsko blago. Ostavite se hejtanja nego ganjajte zdrav život i djevojke.Tomahawk11 wrote:Jbg, ljudi kod nas pljuju i Dzeku, Teletovica, sto ne bi i Safeta.
Nisam nikad vidio da ga iko pljuje u Francuskoj, cak sta vise, sa postovanjem se odnose prema njemu.
Mi inace zaboravljamo sve dobro, samo pamtimo lose. Safet je inace od pocetka od mnogih docekan sa skepticmom, pa se jedva docekala prilika da mu se dan-noc sere u subaru. Zajebo SP - zajebo, zajebo pocetak kvalifikacija za EP - zajebo. Idemo dalje. Jel toliko tesko?
-
Fudo387
#2090 Re: Safet Sušić - Pape
Naravno da je pljuvanje jer mu trenutni ucinak nije qrac od ovce.leškarenje wrote:Je li pljuvanje napisati kako mu je trenutni ucinak kurac od ovce ?
A sve i da jeste, obzirom na karijeru koju ima, opet je pljuvanje.
- mO k3
#2091 Re: Safet Sušić - Pape
sta je onda kritika??Fudo387 wrote:Naravno da je pljuvanje jer mu trenutni ucinak nije qrac od ovce.leškarenje wrote:Je li pljuvanje napisati kako mu je trenutni ucinak kurac od ovce ?
-
Fudo387
#2092 Re: Safet Sušić - Pape
Sve ono sto razumom obdareni, pametni i posteni mogu napisati o ovoj tematici.mO k3 wrote:sta je onda kritika??Fudo387 wrote:Naravno da je pljuvanje jer mu trenutni ucinak nije qrac od ovce.leškarenje wrote:Je li pljuvanje napisati kako mu je trenutni ucinak kurac od ovce ?
Ti to svakako nisi.
-
Fudo387
#2093 Re: Safet Sušić - Pape
Ako je trener ekipe za koju igra zadovoljan njegovim nastupima, ako su navijaci tog tima zadovoljni njegovom igrom, onda je sasvimleškarenje wrote:Fudo387 wrote:Naravno da je pljuvanje jer mu trenutni ucinak nije qrac od ovce.leškarenje wrote:Je li pljuvanje napisati kako mu je trenutni ucinak kurac od ovce ?
A sve i da jeste, obzirom na karijeru koju ima, opet je pljuvanje.![]()
![]()
Pa kakav mu je ucinak
sigurno da je ucinak dobar. Da bez predrasuda o njemu pratis utakmicu, vrlo jednostavno bi zakljucio kako njegova ekipa sa njim u
sastavu dobija na sirini i pravo je cudo da Salah i Zervinjo vise ne iskoristavaju taj prazan prostor. Ustvari, nije cudo, ne znaju.
Kod svakog centarsuta u protivnicki kazneni prostor najmanje tri covjeka bukvalno vise na njemu, jednom kad se to nije desilo i
kad je hudi Celeini ostao sam sa njim Bufon je primio gol.
Dakle, ne pratis igru.
- perfekcionista1
#2094 Re: Safet Sušić - Pape
Je li vama treba crtati da on po ugovoru nije imao pravo ni na kakvu odstetu zbog klauzule koja kaze da nema pravo na obestecenje ako plasman na evropsko bude ugrozen, sta je problem shvatiti vama safetovim rodjacima ovo? Fudbal jeste biznis upravu si, time si i potvrdio da je safet gledao samo licnu korist a nikako dobrobit nase repke. Potpuno ga bolilo uho za buducnost repke nakon njegovog odlaska, zato nije ni pratio potencijalne reprezentativce niti ga je interesovalo jer bi onda mjesto izgubio neko od njegovih igraca iz bratove agencije.
Primjer sta je pravi trener jeste slucaj Hiddinka koji je nakon losih rezultata na klupi Turske i otkaza odustao kao pravi gospodin od odstete iako su mu ovi htjeli je isplatiti. Tako rade pravi treneri i ljudi. Iako lik nema veze sa turskom nije trazio jer zna da je kriv za lose rezultate a ova nasa ubleha pokvarena prokleta zinula da jos malo opljacka drzavu i savez,.
I moram li milion puta reci da nije on odveo repku na svjetsko nego repka njega!
Primjer sta je pravi trener jeste slucaj Hiddinka koji je nakon losih rezultata na klupi Turske i otkaza odustao kao pravi gospodin od odstete iako su mu ovi htjeli je isplatiti. Tako rade pravi treneri i ljudi. Iako lik nema veze sa turskom nije trazio jer zna da je kriv za lose rezultate a ova nasa ubleha pokvarena prokleta zinula da jos malo opljacka drzavu i savez,.
I moram li milion puta reci da nije on odveo repku na svjetsko nego repka njega!
-
Fudo387
#2095 Re: Safet Sušić - Pape
Pretpostavljam da posjedujes kopiju tog Ugovora?perfekcionista1 wrote: Je li vama treba crtati da on po ugovoru nije imao pravo ni na kakvu odstetu zbog klauzule koja kaze da nema pravo na obestecenje ako plasman na evropsko bude ugrozen
De podijeli sa nama.
Kojih igraca?perfekcionista1 wrote:Potpuno ga bolilo uho za buducnost repke nakon njegovog odlaska, zato nije ni pratio potencijalne reprezentativce niti ga je interesovalo jer bi onda mjesto izgubio neko od njegovih igraca iz bratove agencije.
Bratic?
Eno ti ga kod Mese na spisku.
Ne moras, ta tvrdnja da ima uporista u stvarnosti i da je istinita ne bi je ponavljao milion puta k'o svabo tralalala.perfekcionista1 wrote:I moram li milion puta reci da nije on odveo repku na svjetsko nego repka njega!
To je zakljucak do kojeg si dosao zahvaljujuci nebulozama koje ti zuje po glavi.
-
teta marica druga
#2096 Re: Safet Sušić - Pape
Ahahahha drugovi moji skrenuli sa teme. Ma ko šiša raspravu, nego da mi okrenemo na pjesmu i veselje. Evo jedna od mene:
Uživajmo u životu, ljubimo one koje volimo, tražimo sebi sreću pa makar i preko neta
Idemo, živjeliiiiii
Uživajmo u životu, ljubimo one koje volimo, tražimo sebi sreću pa makar i preko neta
Idemo, živjeliiiiii
-
Fudo387
#2097 Re: Safet Sušić - Pape
Nema potrebe da izmisljas, samo se bezveze diskreditujes kao ozbiljan sagovornik i bez ikakvog razloga guras u drustvo sa don vitom.leškarenje wrote:Dje bolan vise trojica na njemuFudo387 wrote: Ako je trener ekipe za koju igra zadovoljan njegovim nastupima, ako su navijaci tog tima zadovoljni njegovom igrom, onda je sasvim
sigurno da je ucinak dobar. Da bez predrasuda o njemu pratis utakmicu, vrlo jednostavno bi zakljucio kako njegova ekipa sa njim u
sastavu dobija na sirini i pravo je cudo da Salah i Zervinjo vise ne iskoristavaju taj prazan prostor. Ustvari, nije cudo, ne znaju.
Kod svakog centarsuta u protivnicki kazneni prostor najmanje tri covjeka bukvalno vise na njemu, jednom kad se to nije desilo i
kad je hudi Celeini ostao sam sa njim Bufon je primio gol.
Dakle, ne pratis igru.sta ti bolan gledas
![]()
pa evo zadnj utakmicu fula sa dva metra prazan gol,prosle dvije u izglednim situacijama za sut,sam gdje nema niko oko njega on dodaje golmanu,drugu nabije u aut...nigdje te trojice oko njegaslabo ti to pratis
On nije fulao prazan gol sa dva metra vec je protivnicki branic uklizao i zaustavio loptu.
-
Fudo387
#2098 Re: Safet Sušić - Pape
Pa izmisljas ovo,leškarenje wrote:Sta izmisljampa on je nekad one situacije rjesavao rutinski,a naravno da je bio prazan gol
leškarenje wrote:pa evo zadnj utakmicu fula sa dva metra prazan gol
- perfekcionista1
#2099 Re: Safet Sušić - Pape
ti si fudo stvarno smijesan. Cuj kopiju ugovora da mu pokazem, pa ti nemas pojma ni o cemu se prica ovdje. Ni papke nije negirao da postoji ta stavka u ugovoru aali kako on rece sanse za evropsko ipak nisu ugrozene jer "ako pobjedimo sve do kraja idemo u baraz"
Dovoljno je da ne nema vise svrsica i kvrzica, a da je kao treci golman dosao buric a ne njegov ljubimac fejzic i Mesa je vec kralj za mene jer se otarasio tih safetovih igraca. Jos samo tinkija da se otarasi ali ne zeli jer ga zamolio papke-
Dovoljno je da ne nema vise svrsica i kvrzica, a da je kao treci golman dosao buric a ne njegov ljubimac fejzic i Mesa je vec kralj za mene jer se otarasio tih safetovih igraca. Jos samo tinkija da se otarasi ali ne zeli jer ga zamolio papke-
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2100 Re: Safet Sušić - Pape
samo da kaem na sabahu:
PRAVDA ZA SAJA! potcjenjenog genija koji zna loptu
Sajo! 
PRAVDA ZA SAJA! potcjenjenog genija koji zna loptu