OK, pojasni nam dublji smisao brasna i ulja.KB9 wrote:handri vas sto prvenstveno niste skontali smisao onog sto je lik reko al eto saljivdzije ste i opasni pa provaljujete da se smijete jedni drugimaedo_79 wrote:Mali ti majke mi nisi normalan ..... idi pred ogledalo išamaraj se dobro .... pa pročitaj šta si napisao .... pa se opet išamaraj .... probaj doće sebi kad nemožeš nikom drugomKB9 wrote:nek je vama humora, nema veze sto ismijavate osobu koja je dosla za promjenu razbit sivilo koje ste prethodno zaokruzivali
FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
- seln
#2076 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
-
hhaarree
#2077 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
KB9 wrote:handri vas sto prvenstveno niste skontali smisao onog sto je lik reko al eto saljivdzije ste i opasni pa provaljujete da se smijete jedni drugimaedo_79 wrote:Mali ti majke mi nisi normalan ..... idi pred ogledalo išamaraj se dobro .... pa pročitaj šta si napisao .... pa se opet išamaraj .... probaj doće sebi kad nemožeš nikom drugomKB9 wrote:nek je vama humora, nema veze sto ismijavate osobu koja je dosla za promjenu razbit sivilo koje ste prethodno zaokruzivali

- seln
#2078 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Meaning of flour and cooking oil. 
- KB9
#2079 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
nista, samo vi nutele malo, kupit bmw, novi ajfon i onda kukat kako drzava ne valja i tesko se zivi
premijer vam je kriv

premijer vam je kriv
-
hhaarree
#2080 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
ovo je bgm fadil po okriljem, moderacijo otkrijte nam identitet ako je premijer da mu se ovako licno kucile hvorumski zahvalimo sto gura ekonomiju ev samo sto nije potrcala
Sent from my iPhone 6s plus (rose gold edition)
Last edited by hhaarree on 20/01/2016 15:52, edited 1 time in total.
- edo_79
#2081 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Jebiga ima se more se od minimalca okane lijepe ..... nismo k'o vi što imate po par milja + minuli rad + odvojeni život+ službeno auto itd itd .... Ima se i more se .... bijedo jedna željna guzovače s radničkih leđaKB9 wrote:nista, samo vi nutele malo, kupit bmw, novi ajfon i onda kukat kako drzava ne valja i tesko se zivi![]()
premijer vam je kriv![]()
- edo_79
#2082 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Eno je tetura nizbrdo, al nikako korak uhvatithhaarree wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je bgm fadil po okriljem, moderacijo otkrijte nam identitet ako je premijer da mu se ovako licno kucile hvorumski zahvalimo sto gura ekonomiju ev samo sto nije potrcala
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2083 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
PRAVDA ZA FADILA!
-
maida95
#2084 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
dovoljno mi je što sam pročitala jednu rečenicu fanatika SDA da više nikad ne otvorim temu!
-
hhaarree
#2085 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
nek joj podapne dilFa mozda se zakotrlja mater joj jebemedo_79 wrote:Eno je tetura nizbrdo, al nikako korak uhvatithhaarree wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je bgm fadil po okriljem, moderacijo otkrijte nam identitet ako je premijer da mu se ovako licno kucile hvorumski zahvalimo sto gura ekonomiju ev samo sto nije potrcala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
statixx
#2086 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Sta Sebija radi sa malo ulja i brasna, da prste polizes.
Bice objavljeni recepti u Sluzbenim novinama Federacije, sve transparentno.
Bice objavljeni recepti u Sluzbenim novinama Federacije, sve transparentno.
- AntiKrist
#2087 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Zena jutros uzela jadro keks #PravdaZaFadila
- KB9
#2088 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
lik iznosi ideje i daje za sve moguce dokaze, teorija, praksa u svijetu, kako i sta treba al eto, nema on pojma
njegovo je da nalazi opcije koje su dobre i pozitivne za drzavu (i njen narod), druga stvar je sto vecina njih nece zazivit zbog bagre koju stalno zaokruzujete na izborima da bi u periodima izmedju izbora prosipali humor i onda kad dodju nove izbori onda ih opet zaokruzili
njegovo je da nalazi opcije koje su dobre i pozitivne za drzavu (i njen narod), druga stvar je sto vecina njih nece zazivit zbog bagre koju stalno zaokruzujete na izborima da bi u periodima izmedju izbora prosipali humor i onda kad dodju nove izbori onda ih opet zaokruzili
-
hhaarree
#2089 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
dokazi u vidu prakse u Zambeziju eventualno Tadzikistanu prije 200 god
udri fadile dok ne pomodri
da ne kazem da se ekonomisti sa godinom zavrsenog fakulteta krste i lijevom i desnom kad ga vide da nesto prica a ne kad ekonomiju uzme u usta
da ne kazem da se ekonomisti sa godinom zavrsenog fakulteta krste i lijevom i desnom kad ga vide da nesto prica a ne kad ekonomiju uzme u usta
- seln
#2090 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
KB9 wrote:
njegovo je da nalazi opcije koje su dobre i pozitivne za drzavu (i njen narod), druga stvar je sto vecina njih nece zazivit zbog bagre koju stalno zaokruzujete na izborima:
Hebem ti nimet, recite mi da ne vidim dobro....
Molim vas, recite mi da se varam. Ovo je presisalo Alana Forda.
- KB9
#2091 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
umjesto sto psujes pocni da kontas napisano i informisi se kako je ko doso do neke pozicijeseln wrote:KB9 wrote:
njegovo je da nalazi opcije koje su dobre i pozitivne za drzavu (i njen narod), druga stvar je sto vecina njih nece zazivit zbog bagre koju stalno zaokruzujete na izborima:![]()
![]()
![]()
![]()
ovo ti je prvi lik koji je zbog toga sto zna sta i kako treba radit dobio funkciju
-
hhaarree
#2092 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
ja se moram nasmijat ope' hvorumasi ako vas iritiram turite me na ignor ali stvarno sam bez teksta

- General War
#2093 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
KB9 wrote:lik iznosi ideje i daje za sve moguce dokaze, teorija, praksa u svijetu, kako i sta treba al eto, nema on pojma![]()

Last edited by General War on 20/01/2016 16:01, edited 1 time in total.
- seln
#2094 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Biva, sve bi to Fadilj pozlatio, samo da nema SDAKB9 wrote:umjesto sto psujes pocni da kontas napisano i informisi se kako je ko doso do neke pozicijeseln wrote:KB9 wrote:
njegovo je da nalazi opcije koje su dobre i pozitivne za drzavu (i njen narod), druga stvar je sto vecina njih nece zazivit zbog bagre koju stalno zaokruzujete na izborima:![]()
![]()
![]()
![]()
ovo ti je prvi lik koji je zbog toga sto zna sta i kako treba radit dobio funkciju
-
hhaarree
#2095 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
dje nam je kolega HM da malo da protivteg temi 
- KB9
#2096 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
sjajan argument koji negira ono sto sam napisoGeneral War wrote:KB9 wrote:lik iznosi ideje i daje za sve moguce dokaze, teorija, praksa u svijetu, kako i sta treba al eto, nema on pojma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#2097 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Najsiromašnija zemlja Europe sa jednim od najnižih IQ u Europi = ovaj gore merkantseln wrote:KB9 wrote:
![]()
![]()
![]()
Takvi jedino i mogu da isplivaju na površinu
Ne znam jel trolla, nije nemoguće
- seln
#2098 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ma, HM je talasika, imamo novog tjempijona... KB9 (kila brasna = 9 obroka)hhaarree wrote:dje nam je kolega HM da malo da protivteg temi
- General War
#2099 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Mjenja nutellu za brasno...valja bit primjerom, trazi: odgvornost-dobi Q...achhaarree wrote:dje nam je kolega HM da malo da protivteg temi
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2100 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
obečaju ti phichke a dobiješ qhorach ...to je neka nova sinergija organa i naroda#Fadileoprosti