S.P. Kvalifikacije 2018

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Idemedosumom

#2076 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Idemedosumom »

Ja mislim da će grci biti mnogo više motivisani protiv susjeda u baražu nego što su bili protiv nas u grupi.
radostan dan

#2077 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by radostan dan »

čika muslin i fss raskinuli saradnju...
cyprus

#2078 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by cyprus »

radostan dan wrote:čika muslin i fss raskinuli saradnju...
Dobro, jasno je meni da je Muslin karina od trenera, ali u čemu je sad problem (nisam upratio)... Pa odveo vas je u Rusiju... Neobičan razvoj događaja u svakom slučaju...
LeTalek

#2079 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LeTalek »

cyprus wrote:
Dobro, jasno je meni da je Muslin karina od trenera, ali u čemu je sad problem (nisam upratio)... Pa odveo vas je u Rusiju... Neobičan razvoj događaja u svakom slučaju...
Pritisci od strane FSS da se pozovu pojedini igraci, narocito ovi mladji - Sergej, Živković itd. Los i dekadentan fudbal...

Garant ce tu sada i menadzeri raditi posao, ali on je i sam sebe ukopao sa svojom sujetom!
Ne mozes sebi dozvoliti luksuz da ignorises igraca za kojeg Manchesterovi klubovi, PSG, Chelsea, Juve... nude po 60-70 mil. €. Pa nisi Nemačka ili Španija :-)
cyprus

#2080 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by cyprus »

LeTalek wrote:
cyprus wrote:
Pritisci od strane FSS da se pozovu pojedini igraci, narocito ovi mladji - Sergej, Živković itd. Los i dekadentan fudbal...

Garant ce tu sada i menadzeri raditi posao, ali on je i sam sebe ukopao sa svojom sujetom!
Ne mozes sebi dozvoliti luksuz da ignorises igraca za kojeg Manchesterovi klubovi, PSG, Chelsea, Juve... nude po 60-70 mil. €. Pa nisi Nemačka ili Španija :-)
Pa jbg, valjda je važniji rezultat od toga koga je zvao, koga nije... Uostalom, valjda bi ga zvao na prvenstvo...
nema me tamo

#2081 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by nema me tamo »

Nije vaznije, bolje sprijecit nego lijecit.
LeTalek

#2082 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LeTalek »

cyprus wrote:
Pa jbg, valjda je važniji rezultat od toga koga je zvao, koga nije... Uostalom, valjda bi ga zvao na prvenstvo...
Rezultat jeste vazan, ali bio nam je vazan i 2006, pa nas ljudi rastocise na SP-u jer smo igrali staromodan fudbal..

Sutra Sergej moze zaigrati za Italiju ili Španiju (tamo je rodjen) i ko bi onda bio kriv?! Muslin bi svakako otisao posle Sp-a, a mi bi ostali bez potencijalnog world class igraca... :roll:
ljevoruki

#2083 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by ljevoruki »

LeTalek wrote:
Sutra Sergej moze zaigrati za Italiju ili Španiju (tamo je rodjen) i ko bi onda bio kriv?! Muslin bi svakako otisao posle Sp-a, a mi bi ostali bez potencijalnog world class igraca... :roll:
Odvadi malo, mali nije los ali je dug put pred njim za world class. :run:
radostan dan

#2084 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by radostan dan »

cyprus wrote:
LeTalek wrote:
cyprus wrote:

pa ako gledaš na duže staze, ako ti nije bitno kako ćeš proći na sp nego da postaviš zdrave temelje za budućnost - sledeće kvalifikacije za ep, sp, da imaš kontinuietet...onda rezultat nije bitan. i sa nekim novim trenerom, i sa nekim novim igračima srbijaće isto proći u rusiji...ali posle rusije će možda imati novih 4-5 igrača koji će biti okosnica u narednih 10 godina (sve zavisi ko se postavi za selektora).
sa ovim postojećim, i sa postojećim sistemom igre, osim kraha u rusiji, neizbježan je i krah u narednim kvalama. ako ne krah, onda paćenje do zadnjeg kola...
ovo pišem uz nadu da je to motiv fss...ako je motiv da se postavi selektor kojem će menadžeri sastavljati tim, onda je to isti kurac, jer je i muslin isti takav lik - tvrdoglavo gura neke tipove, da bi samo on uzeo pinku prilikom transfera.
LeTalek

#2085 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LeTalek »

ljevoruki wrote:
LeTalek wrote:
Citaj sta sam napisao! Boldovao si sve, samo ne kljucnu rec.. :roll:

P.S. Ne da nije los, nego je odlican! Posle Matića trenutno nas najjaci igrac..
Bazinga1234

#2086 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Bazinga1234 »

LeTalek wrote:
ljevoruki wrote:
LeTalek wrote:
Citaj sta sam napisao! Boldovao si sve, samo ne kljucnu rec.. :roll:

P.S. Ne da nije los, nego je odlican! Posle Matića trenutno nas najjaci igrac..
Poslije Matica, Gudelja i Rukavine. :oops:
radostan dan

#2087 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by radostan dan »

cyprus wrote:
a šta se ti žališ, ionako onaj tvoj slovi za prvog kandidata trenutno... :mrgreen:
hrle1976

#2088 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by hrle1976 »

Hrvatska - Grcka 40 / 60 %
Danska - Irska 50 / 50 %
S. Irska - Svicarska 45 / 55 %
Svedska - Italija 50 / 50 %

Italijani ce klasicno pokusati na guzove ali ako Svedjani imaju dan na svojoj strani mogu im cak u Svedskoj utrpati 4 komada.
Grci mentalno jaki, jos igraju zadnju na domacem terenu. Hrvatska doslovno u samom rasulu, cak ona protiv Ukraine je bila boze placi, koliko je Ukraina u jos vecem rasulu bila.
Danska i Irska tu je stvarno 50 / 50 jer na super dan im moze poci a jednaki su jako.
Svicarcima dajem samo malo prednost jer imaju utakmicu na domacem terenu tj. drugu.

Sto se tice prostale dvije tj.

Honduras - Australija 55 / 45%
Novi Zeland - Preu 35 / 65%

A od samog SP. ne ocekujem nista vise od ovog;
ultima_palabra

#2089 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by ultima_palabra »

Iz ovoga sto citam, taj Muslin baca na Susica :mrgreen:
radostan dan

#2090 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by radostan dan »

ultima_palabra wrote:Iz ovoga sto citam, taj Muslin baca na Susica :mrgreen:
slušaj, da ima muda, ima...da ti ne pričam sad šta je i protiv koga radio, i glava mu je bila u pitanju,a li nije popuštao. ali da je težak i tvrdoglav, a tek što voli pare, a ne voli da ih djeli ni sa kim, e to je tek za priču. zato je i otjeran iz zvezde dva puta.
isto to sad radi u reprezentaciji...
ali, ne treba biti naivan...njegova smjena jeste potez vrijedan divljenja, potez karakterističan za njemce, šveđane, belgijance, irce...za neke koji imaju viziju i plan po pitanju igre, kadra, budućnosti.
ali isto tako ne treba biti naivan i vjerovati da se u fss desila metamorfoza predsjednika kokeze (tako se preziva) u nekog željka obradovića, dragana đilasa, itd, itd...sva će se ova balada na kraju svesti na to - ima l mene tu, đe sam tu ja i sl...čista lova je u pitanju, procentat od transfera igrača i ništa drugo.

eto, volio bih da me novim selektorom demantuju, ali sumnjam da će.
Point.

#2091 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Point. »

hrle1976 wrote: Svedska - Italija 50 / 50 %

Italijani ce klasicno pokusati na guzove ali ako Svedjani imaju dan na svojoj strani mogu im cak u Svedskoj utrpati 4 komada.
:lol: :lol:
Nemoj vise kruha ti.
LeTalek

#2092 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LeTalek »

radostan dan wrote:
slušaj, da ima muda, ima...da ti ne pričam sad šta je i protiv koga radio, i glava mu je bila u pitanju,a li nije popuštao. ali da je težak i tvrdoglav, a tek što voli pare, a ne voli da ih djeli ni sa kim, e to je tek za priču. zato je i otjeran iz zvezde dva puta.
ali, ne treba biti naivan...njegova smjena jeste potez vrijedan divljenja, potez karakterističan za njemce, šveđane, belgijance, irce...za neke koji imaju viziju i plan po pitanju igre, kadra, budućnosti.
ali isto tako ne treba biti naivan i vjerovati da se u fss desila metamorfoza predsjednika kokeze (tako se preziva) u nekog željka obradovića, dragana đilasa, itd, itd...sva će se ova balada na kraju svesti na to - ima l mene tu, đe sam tu ja i sl...čista lova je u pitanju, procentat od transfera igrača i ništa drugo.

Bas tako!

Muslin je trebao da leti samo zbog izd.kavanja sa SMS-om, a da ne pricamo o dekadentnom fudbalu iz 78-me. Decko je vec sad vece ime u svetu fudbala nego sto ce Muki ikada biti, ali eto udarila mu sujeta u vugla..

Sad se samo NADATI da ce doci neko iole normalan za selektora i bez puno pametovanja postaviti 4-2-3-1 ili 4-3-3 k'o sav normalan svet.

.........................Mitrović............................
.......Živković........SMS.......Tadić............
..................Matić.......Gaćinović..............
..Kolarov...Nastasić...Ivanović....Basta......
.........................Stojković............................

Klupa: Rajković, Maksimović, Veljković, Gajić, Milivojević, Ljajić, Kostić, Prijović...

Dosta je vise igre sa 12 stopera, 7 zadnjih veznih, Stefana Mitrovića, Gudelja, Rukavina i ostalih balvana!
Edin H.

#2093 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Edin H. »

:D :thumbup:
cyprus

#2094 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by cyprus »

radostan dan wrote:
cyprus wrote:
a šta se ti žališ, ionako onaj tvoj slovi za prvog kandidata trenutno... :mrgreen:
Koji moj? :-D
radostan dan

#2095 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by radostan dan »

cyprus wrote:
Koji moj? :-D
Jovanović kralj Kipra
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ralj-Kipra
Bazinga1234

#2096 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Bazinga1234 »

LeTalek wrote:
radostan dan wrote:

Bas tako!

Muslin je trebao da leti samo zbog izd.kavanja sa SMS-om, a da ne pricamo o dekadentnom fudbalu iz 78-me. Decko je vec sad vece ime u svetu fudbala nego sto ce Muki ikada biti, ali eto udarila mu sujeta u vugla..

Sad se samo NADATI da ce doci neko iole normalan za selektora i bez puno pametovanja postaviti 4-2-3-1 ili 4-3-3 k'o sav normalan svet.

.........................Mitrović............................
.......Živković........SMS.......Tadić............
..................Matić.......Gaćinović..............
..Kolarov...Nastasić...Ivanović....Basta......
.........................Stojković............................

Klupa: Rajković, Maksimović, Veljković, Gajić, Milivojević, Ljajić, Kostić, Prijović...

Dosta je vise igre sa 12 stopera, 7 zadnjih veznih, Stefana Mitrovića, Gudelja, Rukavina i ostalih balvana!
Basta već ima 33 godine treba vam neki mladji bek
svi u napad

#2097 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by svi u napad »

Radosni kao i obicno pogadja u sridu (jos bolje pogadja na temi MILF) :thumbup: . Ovo sto Srbi rade je presmjesno. Covjek ih odvede na SP sredio ih kao ekipu i onda se Balkanci ko Balkanci uzdignu. Evo citam ovdje kako strucnjaci nabrajaju njihove najbolje igrace i niko ne spomenu Tadica koji je broj 1. Matic je naravno najpoznatiji i najskuplji ali Tadic im ja najvazniji igrac i dok protivnici to nisu skuzili cova je uradio puno dobrih stvari. Sad je najgore sto su komsije umislile da su klasa. Sadasnji fudbal je kopija Hererine taktike sa puno snage i trcanja. To Muslin zna i on je istrajao u toj varijanti. To jest ruzno gledati ali donosi rezultat. Pa tako to radi i Murinjo. Autobus ispred gola pa onda brza transformacija. On to moze raditi jer mu vlasnici klubova kupuju ono sto pozeli, a sta ce neki kokuz sa Balkana.
Jebo te sad od momka sa dva prezimena napravise jednog od najboljih igraca svijeta. Decko je dobar al sacekajmo 1-2 godine pa da vidimo sta ce biti od njega. Pa i nas Ciro je drzao Pjanica na klupi koji je tajodjer bio klasa u to vrijeme i mi smo mu jebavali sve po spisku. Kad sad pogledas sa distance vidis koliko je covjek bio u pravu. Sa Misketom i Pjanicem u 11 imas dva igraca plus Dzeko to je tri igraca koja ne igraju odbranu. Svi se brane sa 8 -9 igraca izuzev nas koji i pored lose odbrane jos uvijek mislimo da je napad najbolja odbrana i da cemo mi uvijek dati gol vise od protivnika (od Dzeke se ocekuje bar 2 pogotka svake tekme).
Sad na kraju mi nesto naum pade u vezi ove smjene Muslina. Mozda komse koje su uvijek imale kompleks od Hrvata zele susjede preduhitriti sa novim selektorom. Prije neki dan je pustena patka kako ce susjedi dovesti Andjelotija da ih vodi na SP ako se kvalifikuju. Mozda komsije zele pokazati da su upravo oni koji to rade (s tim da ce oni dovesti Piksija). No da zavrsim sa onom cuvenom Krlezinom: "boze sacuvaj nas hrvatske kultura i srpskog junastva". Zivjeli.
LeTalek

#2098 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LeTalek »

Bazinga1234 wrote: Basta već ima 33 godine treba vam neki mladji bek
Gajić iz Bordoa..

Dok je Muslin forsirao Rukavinu k'o da je D. Alves licno, Milogorci nam maznuse Marušića... :roll: :-x
LeTalek

#2099 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LeTalek »

svi u napad wrote:Radosni kao i obicno pogadja u sridu (jos bolje pogadja na temi MILF) :thumbup: . Ovo sto Srbi rade je presmjesno. Covjek ih odvede na SP sredio ih kao ekipu i onda se Balkanci ko Balkanci uzdignu. Evo citam ovdje kako strucnjaci nabrajaju njihove najbolje igrace i niko ne spomenu Tadica koji je broj 1. Matic je naravno najpoznatiji i najskuplji ali Tadic im ja najvazniji igrac i dok protivnici to nisu skuzili cova je uradio puno dobrih stvari. Sad je najgore sto su komsije umislile da su klasa. Sadasnji fudbal je kopija Hererine taktike sa puno snage i trcanja. To Muslin zna i on je istrajao u toj varijanti. To jest ruzno gledati ali donosi rezultat. Pa tako to radi i Murinjo. Autobus ispred gola pa onda brza transformacija. On to moze raditi jer mu vlasnici klubova kupuju ono sto pozeli, a sta ce neki kokuz sa Balkana.
Jebo te sad od momka sa dva prezimena napravise jednog od najboljih igraca svijeta. Decko je dobar al sacekajmo 1-2 godine pa da vidimo sta ce biti od njega. Pa i nas Ciro je drzao Pjanica na klupi koji je tajodjer bio klasa u to vrijeme i mi smo mu jebavali sve po spisku. Kad sad pogledas sa distance vidis koliko je covjek bio u pravu. Sa Misketom i Pjanicem u 11 imas dva igraca plus Dzeko to je tri igraca koja ne igraju odbranu. Svi se brane sa 8 -9 igraca izuzev nas koji i pored lose odbrane jos uvijek mislimo da je napad najbolja odbrana i da cemo mi uvijek dati gol vise od protivnika (od Dzeke se ocekuje bar 2 pogotka svake tekme).
Sad na kraju mi nesto naum pade u vezi ove smjene Muslina. Mozda komse koje su uvijek imale kompleks od Hrvata zele susjede preduhitriti sa novim selektorom. Prije neki dan je pustena patka kako ce susjedi dovesti Andjelotija da ih vodi na SP ako se kvalifikuju. Mozda komsije zele pokazati da su upravo oni koji to rade (s tim da ce oni dovesti Piksija). No da zavrsim sa onom cuvenom Krlezinom: "boze sacuvaj nas hrvatske kultura i srpskog junastva". Zivjeli.
Tadić jeste dobar igrac, svaka mu cast i hvala za sve sto je napravio u ovim kvalifikacijama!
Medjutim, generalno, Tadić ne moze u isi kosh sa Matićem. Jedan je vec 5 godina konstanta kako u Benfici i Chelseau, tako sad i u Unitedu, dok drugi u zenitu karijere jos tavori po Sauthemptonu...
SMS kako je krenuo, uveliko preti da nadmasi i Matića. Mi smo Muslinovim idiotisanjem bili na putu na izgubimo jednog takvog igraca, jer se uveliko vec poceko siluskati kako bi mogao zaigrati za CG, cak i za Italiju..

Muslin je napravio rezultat i s moralne strane, ovo je nepravedno prema njemu.
Medjutim, kad imas za cinjenicu da u narodu ne vlada apsolutno nikakva euforija, da ti puna Marakana zvizdi nakon 45 min vs Gruzije gde igras za prolaz na SP nakon 8 god, onda tu debelo nesto nije u redu...

Kao sto Radosni rece, ovo bi u.potpunosti imalo smisla da su ga smenili neki.moralni ljudi, a ne shljam kojem je licni interes ispred opsteg!
radostan dan

#2100 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by radostan dan »

radostan dan wrote:

da ne bude da bacam šuplju...

OŠTAR ODGOVOR BIVŠEM SELEKTORU Kežman: Odbio sam Muslinove ponude za "kombinacije"

"Gospodin Muslin kaze da menadžerski lobi pravi pritisak na njega kako bi se preko reprezentacije Srbije napravila podloga za transfer Sergeja Milinković-Savića. Tržišna vrednost fudbalera je relativna kategorija, i varira u zavisnosti od velikog broja determinanti. U slučaju Milinković-Savića cena je utvrđena na osnovu procena merodavnih analitičkih agencija i na osnovu iznosa ponuda koje su pristizale na adresu Lacija. Nikakvu ulogu u formiranju njegove tržišne cene ne igraju nastupi u A reprezentaciji Srbije jer njih nije ni bilo, pa se ne mogu navoditi kao argument koji utiče na tržišnu vrednost (trenutno vrlo visoku). Selektorove ponude za “saradnju” preko trećih lica sam sa indignacijom odbio, jer u takve kombinacije nisam ulazio, niti imam nameru da ikad ulazim. Očigledno gospodin Muslin zna za drugačije relacije u odnosima sa fudbalerima i njihovim menadžerskim agencijama, jer se tokom svoje trenerske karijere suočio sa optužbama od strane sopstvenih igrača u klubovima koje je vodio za “participaciju” u njihovim ugovorima i transferima (Oleg Samsonov, Georgi Pejev i ostali ...).

Locked