Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2076 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

ćiribiribela wrote:

To je vec ekstremno. :D :kiss:
Instagram Tito i Partija :thumbup:

P.S. Big lajk za hipi stajling :kiss: :kiss: :kiss:
ćiribiribela

#2077 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Dankeschön. :D :D
supercali

#2078 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

_BataZiv_0809 wrote:
supercali wrote:Ma jos gluplja stvar je ako je s naseg podneblja
Zamisli pitas milovana iz nisa sta misli o ratu :-)
Mozes jedino onda pusku zaduziti i pitati ko je poceo rat
Ne kontam sto tebe svi zovu respo, a velis da nisi mijenjao nick :?

PS Slazem se za Milovana iz Niša, ali mislio sam na ovo sto i Visnjica rece. Pitas nekog iz Kanade sta misli o ratu, a on kaze da je rat grozan i da je razumio nasu tragediju i odmah ide kolektivna ekstaza, a frajer samo bio uljudan, nema pojma o cemu se radilo.

Isto kad bi mene na Isladnu pitali za neki njihov rat :-)
Zato sto jesam respo
Nego nisam mjenjao na nacin da mi admini to mjenjaju nego kad sam banovan otvorio novi i to je to
A sto se tice teme ti si govorio o tom kanadjanini i jos tome dodao posebno ako nije s naseg podneblja a ja na to odgovorio da je gore pitati nekog s naseg podneblja nego nekog kanadjanina za rat
Ovaj ce biti uljudan i reci ja zelim mir u svijetu bla bla dok ovaj nas ili ce se sa tobom posvadjati ili ce biti neugodna situacija pa ce biti tajac i sl
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2079 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

supercali wrote: Zato sto jesam respo
Nego nisam mjenjao na nacin da mi admini to mjenjaju nego kad sam banovan otvorio novi i to je to
A sto se tice teme ti si govorio o tom kanadjanini i jos tome dodao posebno ako nije s naseg podneblja a ja na to odgovorio da je gore pitati nekog s naseg podneblja nego nekog kanadjanina za rat
Ovaj ce biti uljudan i reci ja zelim mir u svijetu bla bla dok ovaj nas ili ce se sa tobom posvadjati ili ce biti neugodna situacija pa ce biti tajac i sl
Razumio sam sta zelis da kazes, beže.

Elem ispade da je to pitanje zaista suvisno.
Cherry-Cherry

#2080 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

insomnia78 wrote:
Cherry-Cherry wrote:Ovo na fb:

Image

i

Image

A takođe mi je glupo i kada neko stavi neku sliku sa tekstom: dobro jutro svim mojim prijateljima :roll:
Jok, Otaj rad
Image
Najkorisnija stvar koju je fejsbuk "izmislio" je ono sakrivanje necijih objava
Tacno mi je laknulo kako "ne pratim" neke ljude
Jest, jest... jao to sa slikama djece, beba i neki tkst u stilu: boli me uVo za sve .... ijaaaoooo :-? A taj tekst sa te slike se bebom ima i Duškom Dugouškom, on jede mrkvu i neka mangupska faca i taj tekst... Za jedan dan sam 4 ljudi sakrila, jer su je podijelili :cry:
Cherry-Cherry

#2081 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:
mali_balon wrote:Ili kada bude koncert neke "zvijezde sa exyu prostora" pa taj ili ta pusti suzu i kaze Sarajevo najvise vas volim i najbolja ste publika a masa kolektvino svrsi, na jednom koncertu sam tako jebao mater "pjevacu" bio sam zikovan pogledima mase, sreca pa sam napustao tu povracotinu od koncerta pa sa sam izbjegao lincovanje mase...ili je bio toni ili giboni ne mogu se sjetiti
Pokusao sam ti naci sliku na netu, ono kao na sta raja na koncertima najvise vristi. I sad jebo solazu na gitari, jebo ples Majkl Dzeksona, raja najvise vristi kad se spomene ime grada u kojem je koncert :D
Vi ste najbolja publika na svijetu... :-) :-) :-) Mrš u p. materinu :-)

Prije 10 ili možda i više godina bilo je u Skenderiji neko izvlačenje nagrada, ne znam više ni šta je u pitanju, znam da me drugarica odvukla, igrala je ona tu neku igru, pa ajde da idem s njom na izvlačenje nagrada... I sad nastupali su tu i razni pjevači, pa Kike Budalike, mislim i neki mađioničar... al nikako da krene to sa nagradama, taman misliš sad će, a ono neki pjevač izađe na scenu... i kad je raji više bio pun klinac pojavi se Alma Čardžić :-) i poče ona: Hoćemo li pjevati? A cijela Skenderija: Nećemo!!! pa dalje: Hoćemo li "Moj sokole"? A raja: Neeećemooo!!! I sad poče onda da pjeva, uživila se pravo, jebeš sve svjetske zvijezde i kaže u po frke: Vi ste najbolja publika na svijetuuuu!!!! A cijela Skenderija: Napolje! Napolje!!! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2082 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Cherry-Cherry wrote: Vi ste najbolja publika na svijetu... :-) :-) :-) Mrš u p. materinu :-)

Prije 10 ili možda i više godina bilo je u Skenderiji neko izvlačenje nagrada, ne znam više ni šta je u pitanju, znam da me drugarica odvukla, igrala je ona tu neku igru, pa ajde da idem s njom na izvlačenje nagrada... I sad nastupali su tu i razni pjevači, pa Kike Budalike, mislim i neki mađioničar... al nikako da krene to sa nagradama, taman misliš sad će, a ono neki pjevač izađe na scenu... i kad je raji više bio pun klinac pojavi se Alma Čardžić :-) i poče ona: Hoćemo li pjevati? A cijela Skenderija: Nećemo!!! pa dalje: Hoćemo li "Moj sokole"? A raja: Neeećemooo!!! I sad poče onda da pjeva, uživila se pravo, jebeš sve svjetske zvijezde i kaže u po frke: Vi ste najbolja publika na svijetuuuu!!!! A cijela Skenderija: Napolje! Napolje!!! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E bas golemo, oba mi sina :kiss:
JThomas

#2083 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

koga "boli uvo" nema potrebe da to piše na statusima.
Ciprol

#2084 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ciprol »

ehh, ja sam sve unfollow na fb, baš zbog tih statusa i slika. i onda će jednom da mi dosadi, pa ću da brišem profil :mrgreen:
Niemand

#2085 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Meni vala taj instagram nije jasan. Za fb bar imas hinjsku izvlakusu "..ja sam ovde samo da popricam sa rodbinom iz australije, skupo zvati..", a instagram djeluje nekako-bujrum, haj vidite sta ja radim u zivotu, evo vam jedna slikica. Sjo jes mi fino. :x
P.S. neam ni jedno ni drugo. Ja sam asocijalna. Druzim se samo sa imaginarnim prijateljima na forumu.
:diva:
supercali

#2086 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Niemand wrote:Meni vala taj instagram nije jasan. Za fb bar imas hinjsku izvlakusu "..ja sam ovde samo da popricam sa rodbinom iz australije, skupo zvati..", a instagram djeluje nekako-bujrum, haj vidite sta ja radim u zivotu, evo vam jedna slikica. Sjo jes mi fino. :x
P.S. neam ni jedno ni drugo. Ja sam asocijalna. Druzim se samo sa imaginarnim prijateljima na forumu.
:diva:
Ti da sutis i spremi se sa mnom na kafu
Niemand

#2087 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

supercali wrote: Ti da sutis i spremi se sa mnom na kafu
MoRe respo, samo doce mi cojk sa mnom. Vehabija. Fala.
p.s. ako te bude zvao u siriju, on se samo sali, ne shvataj ga ozbiljno. ;-)
supercali

#2088 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Niemand wrote:
Ako je vehbija nije zid pomjerit ce se
insomnia78

#2089 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Niemand wrote:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Cherry-Cherry

#2090 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ja sam na instagram stavila 3 (slovima: tri) slike, a imam ga oko godinu. :zoka: Na tviter nisam otišla sigurno dvije godine. Ali zato nikako da se riješim onog zla od fb. Nekoliko puta sam odlazila sa fb, nije me bilo i po mjesec, al se opet vraćala, ne znam zašto. :-? A ne stavljam uopšte puno objava na zid, dosta ljudi sam prestala pratiti i opet ko debil odem svaki dan da vidim šta ima. :-?
insomnia78

#2091 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Twitter je najozbiljniji i najkorisniji od svih ovih gluposti
Doduse i fb mesenger je itekako koristan, poziv npr fercera odlicno, jos su sad ubacili i video :thumbup:
The One and Only

#2092 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by The One and Only »

Postavljanje slika sa djecom na fejsbuku da se pokaže kako ona može biti dobra majka, isto tako milion slika sa društvom da se pokaže kako je društvena osoba. Svako objavi takve slike ponekad ali neke individue u tome pretjeruju do daske tako da izgleda izvještačeno.
Niemand

#2093 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Cherry-Cherry wrote:Ja sam na instagram stavila 3 (slovima: tri) slike, a imam ga oko godinu. :zoka: Na tviter nisam otišla sigurno dvije godine. Ali zato nikako da se riješim onog zla od fb. Nekoliko puta sam odlazila sa fb, nije me bilo i po mjesec, al se opet vraćala, ne znam zašto. :-? A ne stavljam uopšte puno objava na zid, dosta ljudi sam prestala pratiti i opet ko debil odem svaki dan da vidim šta ima. :-?
Ja sam guglala prije neg sam se deaktivirala o ljudima bez fb. Posto je tad bilo ono svi na fb, neko ode nesto sa njim nije uredu, nasla sam i neke clanke dje su takvi ljudi kao asocijalni :lol: bez zezancije sad. Helem, nasla sam i pravo dobrih savjeta, prvo pobrises sve prijatelje, zatim obrises sve slike i skines sve tagove il zamolis prijatelje da uklone tvoje slike ako ti smetaju iz nekog razloga; jos je pisalo kao ako patis od tih nekih nostalgicnih momenata da sebi sacuvas te slike na racunaru u posebnom folderu; onda odlajkas sve stranice i uklonis sve statuse dok ti ne ostane potpuno prazan profil. Tad se mozes deaktivirati. Ako se nekad i vratis, nes imati sta raditi jer nemas nista i nikog na profilu. Meni je uspijelo. I jes, bilo je cudno, ljudi su me zaboravljali zvati na sve i svasta, onda su se navikli. I tako, eo mene na forumu :mrgreen:
annoy

#2094 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Svim ovim glupim FB statusima pridodajem one u kojima se postavljač statusa žali kako ga nitko ne voli, ne treba, povrijedili su ga, izdali, i onda u komentarima ide masovno tješenje, "ja tebe ne bih nikad izdao/la", "ne treba ti nitko, ti si carica" i slično.
I ne, nemam na FB djecu od 15 godina, ovo objavljuju osobe koje su već dobro zagazile u dvadesete.
Svako malo bude neki takav status.
Ja ne znam kako uzbudljive živote ti ljudi vole, ljubomorna sam, oću i ja toliko hejtera i drame :oops:
supercali

#2095 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

annoy wrote:Svim ovim glupim FB statusima pridodajem one u kojima se postavljač statusa žali kako ga nitko ne voli, ne treba, povrijedili su ga, izdali, i onda u komentarima ide masovno tješenje, "ja tebe ne bih nikad izdao/la", "ne treba ti nitko, ti si carica" i slično.
I ne, nemam na FB djecu od 15 godina, ovo objavljuju osobe koje su već dobro zagazile u dvadesete.
Svako malo bude neki takav status.
Ja ne znam kako uzbudljive živote ti ljudi vole, ljubomorna sam, oću i ja toliko hejtera i drame :oops:
Pa ti si znaci u dvadesetim
Dodaj me na fb i da dogovorimo kafu moze?
Moze
Cherry-Cherry

#2096 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ili kad je ostavi momak, pa krenu statusi: jača sam nego ikad, pa pjesma: ne daj se, kraljice... :mrgreen:
dječak sa šibicama

#2097 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

"Sto me vise mrze, to sam jaca"

koment:

to kraljice

sultanijooooo

nedaj dusmanima da se raduju

najljepsa
kakavdanakneiskustvu

#2098 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »