Instagram Tito i Partijaćiribiribela wrote:
To je vec ekstremno.![]()
P.S. Big lajk za hipi stajling
Instagram Tito i Partijaćiribiribela wrote:
To je vec ekstremno.![]()
Zato sto jesam respo_BataZiv_0809 wrote:Ne kontam sto tebe svi zovu respo, a velis da nisi mijenjao nicksupercali wrote:Ma jos gluplja stvar je ako je s naseg podneblja
Zamisli pitas milovana iz nisa sta misli o ratu![]()
Mozes jedino onda pusku zaduziti i pitati ko je poceo rat
PS Slazem se za Milovana iz Niša, ali mislio sam na ovo sto i Visnjica rece. Pitas nekog iz Kanade sta misli o ratu, a on kaze da je rat grozan i da je razumio nasu tragediju i odmah ide kolektivna ekstaza, a frajer samo bio uljudan, nema pojma o cemu se radilo.
Isto kad bi mene na Isladnu pitali za neki njihov rat
Razumio sam sta zelis da kazes, beže.supercali wrote: Zato sto jesam respo
Nego nisam mjenjao na nacin da mi admini to mjenjaju nego kad sam banovan otvorio novi i to je to
A sto se tice teme ti si govorio o tom kanadjanini i jos tome dodao posebno ako nije s naseg podneblja a ja na to odgovorio da je gore pitati nekog s naseg podneblja nego nekog kanadjanina za rat
Ovaj ce biti uljudan i reci ja zelim mir u svijetu bla bla dok ovaj nas ili ce se sa tobom posvadjati ili ce biti neugodna situacija pa ce biti tajac i sl
Jest, jest... jao to sa slikama djece, beba i neki tkst u stilu: boli me uVo za sve .... ijaaaooooinsomnia78 wrote:Jok, Otaj radCherry-Cherry wrote:Ovo na fb:
i
A takođe mi je glupo i kada neko stavi neku sliku sa tekstom: dobro jutro svim mojim prijateljima
Najkorisnija stvar koju je fejsbuk "izmislio" je ono sakrivanje necijih objava
Tacno mi je laknulo kako "ne pratim" neke ljude
Vi ste najbolja publika na svijetu..._BataZiv_0809 wrote:Pokusao sam ti naci sliku na netu, ono kao na sta raja na koncertima najvise vristi. I sad jebo solazu na gitari, jebo ples Majkl Dzeksona, raja najvise vristi kad se spomene ime grada u kojem je koncertmali_balon wrote:Ili kada bude koncert neke "zvijezde sa exyu prostora" pa taj ili ta pusti suzu i kaze Sarajevo najvise vas volim i najbolja ste publika a masa kolektvino svrsi, na jednom koncertu sam tako jebao mater "pjevacu" bio sam zikovan pogledima mase, sreca pa sam napustao tu povracotinu od koncerta pa sa sam izbjegao lincovanje mase...ili je bio toni ili giboni ne mogu se sjetiti
Cherry-Cherry wrote: Vi ste najbolja publika na svijetu...![]()
![]()
Mrš u p. materinu
![]()
Prije 10 ili možda i više godina bilo je u Skenderiji neko izvlačenje nagrada, ne znam više ni šta je u pitanju, znam da me drugarica odvukla, igrala je ona tu neku igru, pa ajde da idem s njom na izvlačenje nagrada... I sad nastupali su tu i razni pjevači, pa Kike Budalike, mislim i neki mađioničar... al nikako da krene to sa nagradama, taman misliš sad će, a ono neki pjevač izađe na scenu... i kad je raji više bio pun klinac pojavi se Alma Čardžići poče ona: Hoćemo li pjevati? A cijela Skenderija: Nećemo!!! pa dalje: Hoćemo li "Moj sokole"? A raja: Neeećemooo!!! I sad poče onda da pjeva, uživila se pravo, jebeš sve svjetske zvijezde i kaže u po frke: Vi ste najbolja publika na svijetuuuu!!!! A cijela Skenderija: Napolje! Napolje!!!
![]()
![]()
![]()
Ti da sutis i spremi se sa mnom na kafuNiemand wrote:Meni vala taj instagram nije jasan. Za fb bar imas hinjsku izvlakusu "..ja sam ovde samo da popricam sa rodbinom iz australije, skupo zvati..", a instagram djeluje nekako-bujrum, haj vidite sta ja radim u zivotu, evo vam jedna slikica. Sjo jes mi fino.![]()
P.S. neam ni jedno ni drugo. Ja sam asocijalna. Druzim se samo sa imaginarnim prijateljima na forumu.
MoRe respo, samo doce mi cojk sa mnom. Vehabija. Fala.supercali wrote: Ti da sutis i spremi se sa mnom na kafu
Ako je vehbija nije zid pomjerit ce seNiemand wrote:MoRe respo, samo doce mi cojk sa mnom. Vehabija. Fala.supercali wrote: Ti da sutis i spremi se sa mnom na kafu
p.s. ako te bude zvao u siriju, on se samo sali, ne shvataj ga ozbiljno.
Niemand wrote:MoRe respo, samo doce mi cojk sa mnom. Vehabija. Fala.supercali wrote: Ti da sutis i spremi se sa mnom na kafu
p.s. ako te bude zvao u siriju, on se samo sali, ne shvataj ga ozbiljno.
Ja sam guglala prije neg sam se deaktivirala o ljudima bez fb. Posto je tad bilo ono svi na fb, neko ode nesto sa njim nije uredu, nasla sam i neke clanke dje su takvi ljudi kao asocijalniCherry-Cherry wrote:Ja sam na instagram stavila 3 (slovima: tri) slike, a imam ga oko godinu.Na tviter nisam otišla sigurno dvije godine. Ali zato nikako da se riješim onog zla od fb. Nekoliko puta sam odlazila sa fb, nije me bilo i po mjesec, al se opet vraćala, ne znam zašto.
A ne stavljam uopšte puno objava na zid, dosta ljudi sam prestala pratiti i opet ko debil odem svaki dan da vidim šta ima.
Pa ti si znaci u dvadesetimannoy wrote:Svim ovim glupim FB statusima pridodajem one u kojima se postavljač statusa žali kako ga nitko ne voli, ne treba, povrijedili su ga, izdali, i onda u komentarima ide masovno tješenje, "ja tebe ne bih nikad izdao/la", "ne treba ti nitko, ti si carica" i slično.
I ne, nemam na FB djecu od 15 godina, ovo objavljuju osobe koje su već dobro zagazile u dvadesete.
Svako malo bude neki takav status.
Ja ne znam kako uzbudljive živote ti ljudi vole, ljubomorna sam, oću i ja toliko hejtera i drame
dječak sa šibicama wrote:"Sto me vise mrze, to sam jaca"
koment:
to kraljice
sultanijooooo
nedaj dusmanima da se raduju
najljepsa
još i ovo:dječak sa šibicama wrote:"Sto me vise mrze, to sam jaca"
koment:
to kraljice
sultanijooooo
nedaj dusmanima da se raduju
najljepsa