Jemen
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2077 Re: Jemen
toliko od mene 
- Challenger__
#2078 Re: Jemen
Evo, prođe i prvi maj a Sisi nikako da ispuni želje one klempave budale i kralja Selmana. Šta reći, nego - ha,ha!
-
Plastikaa
#2079 Re: Jemen
Balavac ja dok sam se borio za ovu zemlju vjerovatno nisi bio ni rodjen jezim se na takve kao ti ali stacemo opet bradama na kraj kad smo 92 mozemo i danas stati na kraj takvima kao ti a sad odjebi u skokovimaAvetinho wrote:Predlazem ti da odmah iselis. Kao alternativa, mozes i kompjuter ugasiti ako zelis. Mozda se prestanes jeziti.Plastikaa wrote:thepatriot wrote:http://heavy.com/news/2015/04/isis-behe ... ube-video/
evo paščadi iz isil-a ponovo kolju muslimane, reakcija jednog od zarobljenika im dobro dođe u ovim snimcima koje objavljuju![]()
da Allah kazni silnike...
Ja mislim da je i Hitler bio humaniji od ovih bolesnika jezim se kad posle klanja ovih ljudi a onaj momcin nema ni 17 godina uzvikuju Allahovo ime a jos se vise jezim na pomisao da zivim u istoj drzavi gdje se nalaze sarajevoxx aventinho cbrt i ostali strasno.
- Co0l
#2080 Re: Jemen
Ti si potpuno odvojen od stvarnosti.Hoce to od previse teorija zavjera.Challenger__ wrote:Evo, prođe i prvi maj a Sisi nikako da ispuni želje one klempave budale i kralja Selmana. Šta reći, nego - ha,ha!
- Challenger__
#2081 Re: Jemen
"Stvarnost" kažeš? Pričaš o kopnenim trupama Egipta i Pakistana koje gaze Hute za račun i na poziv kralja Selmana? I za Obaminu "pomoć" također. Znači, ipak su ušli... 
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2082 Re: Jemen
другови и господа
краљ и фелдмаршал су права градска раја

селман лајк сиси лајк
-----------------------------------------------------------------------------------------------

краљ и фелдмаршал су права градска раја

селман лајк сиси лајк
-----------------------------------------------------------------------------------------------

- Co0l
#2083 Re: Jemen
Za pocetak stvarnost je da prvi maj jos nije prosao.Challenger__ wrote:"Stvarnost" kažeš? Pričaš o kopnenim trupama Egipta i Pakistana koje gaze Hute za račun i na poziv kralja Selmana? Znači, ipak su ušli...
Sto se ostalog tice jedini si ti koji prica o kopnenim trupama.Valjda da prikrijes cinjenicu da egipatska avijacija i mornarica od pocetka ucestvuje u intervenciji u Jemenu.Da je kojim slucajem i doslo do kopnene intervencije uz ucesce egipatske vojske tad bi ti prica bila u fazonu da to Egipat samo stiti svoje interese ili nesto slicno.Ako bi se onda ispostavilo da rade za saudijske interese onda bi pisao da je samo slucajnost da im se interesi podudaraju sa saudijskim i da cinjenica da primaju milijarde dolara od tih istih Sauda nema nista sa tim.Itd. i sl.To je,otprilike,taj provaljeni modus operandi iskrivljavanja stvarnosti da bi se prica uklopila u neke zacrtane vizije.
- japin_mutapi
#2084 Re: Jemen
цоол ти не видиш ширу слику
фелдмаршал узима лову од левата и боли га брига за краља и емире и шеике дебелогузе
он ради по своме чак и када ради по наредби
фелдмаршал сиси је нова свјетска парадигма
сиси за предсједника
фелдмаршал узима лову од левата и боли га брига за краља и емире и шеике дебелогузе
он ради по своме чак и када ради по наредби
фелдмаршал сиси је нова свјетска парадигма
- Challenger__
#2085 Re: Jemen
Pusti praznu priču. KSA ima avijaciju za 30 država. Njima su bile potrebne kopnene trupe, to su tražili, to nisu dobili.
Evo ti i havera pa i njega tereti za "iskrivljenu stvarnost".sarajevoxxxx wrote: Saudija može vjerovati samo Turskoj i Kataru.
- Challenger__
#2086 Re: Jemen
p.s.
Ali ni od Turske (i Katara, naravno) ne mogu očekivati kopnene trupe. Samo jalovu dreku i galamu. Od Turske, radi love, naravno.
Ali ni od Turske (i Katara, naravno) ne mogu očekivati kopnene trupe. Samo jalovu dreku i galamu. Od Turske, radi love, naravno.
- Co0l
#2087 Re: Jemen
Glupost.Po toj logici ima Saudija i dovoljno vojske da joj ne trebaju tudje kopnene trupe da je kopnena intervencija zaista i bila realna opcija.Ali lakse je lagat sebe i tjesit se da nije doslo do kopnene intervencije nego priznati cinjenicu da je Egipat u intervenciju ucestvovao koliko i Saudija.
- Challenger__
#2088 Re: Jemen
Selman je tražio kopnene trupe, pogledaj moje i sa'voxove upise i linkove. Jesi li ti normalan čovječe? Ti više ne znaš ni šta pišeš.
- Challenger__
#2089 Re: Jemen
Ovo je halucinacija. Ovo je u koliziji sa svim izvještajima i elementarnim razumom. Sa tobom je uzalud pričati.nego priznati cinjenicu da je Egipat u intervenciju ucestvovao koliko i Saudija.
- Challenger__
#2090 Re: Jemen
Pošto vidim da si se totalno pogubio, završavam sa tobom replike sa ovom rečenicom: Saudi su tražili kopnene trupe a dobili tuki za hou.
#2091 Re: Jemen
Challenger__ wrote:Ovo je halucinacija. Ovo je u koliziji sa svim izvještajima i elementarnim razumom. Sa tobom je uzalud pričati.nego priznati cinjenicu da je Egipat u intervenciju ucestvovao koliko i Saudija.
Džaba trošiš riječi na njega. Vehabije su se odavno poselamile s logikom i zdravim razumom...
- Co0l
#2092 Re: Jemen
Challenger__ wrote:Selman je tražio kopnene trupe, pogledaj moje i sa'voxove upise i linkove. Jesi li ti normalan čovječe? Ti više ne znaš ni šta pišeš.
- Co0l
#2093 Re: Jemen
Challenger__ wrote:Ovo je halucinacija. Ovo je u koliziji sa svim izvještajima i elementarnim razumom. Sa tobom je uzalud pričati.nego priznati cinjenicu da je Egipat u intervenciju ucestvovao koliko i Saudija.
- Co0l
#2094 Re: Jemen
Challenger__ wrote:Pošto vidim da si se totalno pogubio, završavam sa tobom replike sa ovom rečenicom: Saudi su tražili kopnene trupe a dobili tuki za hou.
#2095 Re: Jemen
Mladi plavokosi kolega iz Zenice izgleda pada pod uticaj vehabija iz okoline cim toliko osudjuje Asada a trazi opravdanje za uvezene bjelosvjetske fanatike koje za tudje interese haraju po Siriji. Steta.Co0l wrote:Challenger__ wrote:Pošto vidim da si se totalno pogubio, završavam sa tobom replike sa ovom rečenicom: Saudi su tražili kopnene trupe a dobili tuki za hou.
#2096 Re: Jemen
Da,da... A vidi mu "taktike". On, kao, ismijava.asurbanipal wrote:Džaba trošiš riječi na njega. Vehabije su se odavno poselamile s logikom i zdravim razumom...
Koji grč.
- Co0l
#2097 Re: Jemen
A u kurac krasni,prestanite vise
- japin_mutapi
#2098 Re: Jemen
ahahah pukoh od smijehaCo0l wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
A u kurac krasni,prestanite vise![]()
evo žena me gleda kako se smijem i pita opet čitaš forum kliksa
- Co0l
#2099 Re: Jemen
Decki znaju popravit raspolozenje samo tako,sto jes'-jes'.japin_mutapi wrote:ahahah pukoh od smijehaCo0l wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
A u kurac krasni,prestanite vise![]()
evo žena me gleda kako se smijem i pita opet čitaš forum kliksa
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2100 Re: Jemen
posto ne kontam sta pricate a vidim da nis novo o situaciji na terenu
moram napisat da su me od 1999 od prvog dana na internetu
nervirale stvari kao sto su npr