Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ledenko

#2076 Re: Sarajevski derbi

Post by Ledenko »

north wrote:
Ledenko wrote:Evo opet po starom kod komšija. Poraz u derbiju, ispadanje iz kupa, mjenjaj igrače, mjenjaj trenera, mjenjaj upravu, mjenjaj navijače...

north wrote: Samo svirati kraj polusezone, a onda neka se ljudi u klubu u koje želim da vjerujem zapitaju može li ovakva ekipa napraviti nešto više u drugoj polusezoni...ja sam siguran da ne može....
Šta lupaš dječače? Znam da visiš na temu FKS i HZ, to pokazuje koliki si paćenik, ali neka te...to pokazuje koliko te zanimamo....ko je rekao da mijenja upravu i trenera, za igrače sam rekao da pojjedine treba mijenjati, i šta s tim hoćeš da kazeš?

Ograničen si ko balkon....
Al šta kažeš na moje informacije o dolasku gostujućih navijača? Gdje ćeš sa mnom!?
M10A4EVER

#2077 Re: Sarajevski derbi

Post by M10A4EVER »

rashtiman wrote:
Ledenko wrote:Dominacija! Da Zeba nije promašio penal mlađi i neuspješniji sarajevski klub bi teško izbjegao peticu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Smjesno ili ne i mene je isti osjecaj uhvatio kada je penal dosudjen... Da je usla, crveni imate, mi osokoljeni i pala bi bar jos 2 komada, u paramparcad bi se rasuli. Ovako, Adi odbrani, vi se okuraziste kao nesto :D , ostatak znamo...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2078 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

M10A4EVER wrote:
rashtiman wrote:
Ledenko wrote:Dominacija! Da Zeba nije promašio penal mlađi i neuspješniji sarajevski klub bi teško izbjegao peticu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Smjesno ili ne i mene je isti osjecaj uhvatio kada je penal dosudjen... Da je usla, crveni imate, mi osokoljeni i pala bi bar jos 2 komada, u paramparcad bi se rasuli. Ovako, Adi odbrani, vi se okuraziste kao nesto :D , ostatak znamo...
Imali ste igraca vise niste iskoristili ja tu ne vidim dominaciju kako sarmica rece

Ali cestitke na pobjedi
Baudelaire

#2079 Re: Sarajevski derbi

Post by Baudelaire »

JThomas wrote:
Baudelaire wrote:Ma piši brate šta god hoćeš, ne pogađa me to plaho, samo budi do kraja objektivan pa kad Željo izgubi piši i o tom.
eto nisam :roll: tad i više drobim nego kad pobijedimo, kad se traže uzroci loše igre :mrgreen:
Ama nisam tebi rekao, s tobom se slažem u 99% stvari uvijek. Rekao sam ledenku, tj. Arminu Hasanbegoviću :D

Inače, sa većinom forumaša se slažem, derbi je propao. Samo, nije on propao danas. Propao je on prije godina i godina, a ovo su samo posljedice.
cico x

#2080 Re: Sarajevski derbi

Post by cico x »

veljaca wrote:
cico x wrote:
cico x wrote:haj veljaca usput nama koji su preko tv-a gledali pojasni onu koreoghrafiju,jer vidjeli smo samo zelene kartone i kobru,kao i pokusaj neke parole koja je uzalud pokusavana na pravi nacin da se podigne,al na kraju fijasko od nje ispao,tako da fakat ne znamo sta ste htjeli reci stim?

zmija na zelenoj podlozi,vi ste kobra,zeleno je teren? i sta stim?
preskocio si parolu,jer vam je propala,pa nam bar to pojasni?
Rekoh ti jebaji ga - ako sam ne mozes skontati - dzaba ti je objasnjavati. Sto se tice parole - toliko od mene ....

Najbolje je bilo ono:

ooooooooooooooooooooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :thumbup:
opet ti izbjegavas ?
na tv-u se vidjela samo zelena podloga i zmija,pojasni nama koji ne kontamo vase smislene fazone (ako i ti znas uopste)
Sto se tice parole - toliko od mene .... hahahhahahaha
sta bolan toliko od tebe,nisi se ni pokusao izjasniti,ne kontas ni to jel?
ocigledno ti nemas pojma....

molim nekog obrazovanog navijaca zelje da pojasni navedeno?
JThomas

#2081 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

željo igrao bolje i prije isključenja, to morate priznati. a onda jebiga psihološki momenat kad se fuli penal, meni se želudac izvrn'o :mrgreen:
M10A4EVER

#2082 Re: Sarajevski derbi

Post by M10A4EVER »

Uhhhhh, umalo da zaboravim!!

Image

Kakav primitivac, pijanica, nekulturan covjek, seljak!! :lol: :lol:

AMAR, AMAR, OSIM, OSIM!!!! JEDAN JE SEF!! 8-)
bordo gandalf

#2083 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

JThomas wrote:željo igrao bolje i prije isključenja, to morate priznati. a onda jebiga psihološki momenat kad se fuli penal, meni se želudac izvrn'o :mrgreen:
Moram se sloziti sa tobom, igrali ste bolje...ali ne dovoljno da to nazovete dominacijom i da nam uvalite 5 komada
JThomas

#2084 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

ne bi ni to bilo realno. al' visio vam je gol u zraku i prije, eldin s tri metra fuli, još neko s pet pravo u golmana...ustvari, mi smo poslije promašenog penala igrali puno lošije, ništa nismo napravili.
just principe

#2085 Re: Sarajevski derbi

Post by just principe »

cico x wrote:

opet ti izbjegavas ?
na tv-u se vidjela samo zelena podloga i zmija,pojasni nama koji ne kontamo vase smislene fazone (ako i ti znas uopste)

zasto im trazis kad vidis da izbjegavaju i ne znaju odgovor..Ukratko obrukali su se, ali to ne zele priznati

ne znam sta si ti ocekivao da priznaju bruku :roll:
strong69

#2086 Re: Sarajevski derbi

Post by strong69 »

Ljudi, malo OT ali ovaj LEDENKO je gigant! :lol: :lol: :lol:

A derbi je tanak, jbg... Kao i prethodnih par godina...
cappy_tempo

#2087 Re: Sarajevski derbi

Post by cappy_tempo »

JThomas wrote:željo igrao bolje i prije isključenja, to morate priznati. a onda jebiga psihološki momenat kad se fuli penal, meni se želudac izvrn'o :mrgreen:
Na tvu gledo i niko nije igro bolje. Mi neke akcije pokusavali ali se nismo sastali sa loptom,a vi cekali ubacaje pa sta bude. Da zrnanovic nije dao autogol opet bi 0:0 bilo i amar je ovo istp reko. Pobjeda na srecu ukratko ovo nije ni D od derbija. I daj ba ukinite onog masinpvodju sa juga. Svakih 20sek nova pjesma,a da kazem glavne pjesme bile manijaci jebu horde zla. Koreo necu komentarisati uopste...
Acheron

#2088 Re: Sarajevski derbi

Post by Acheron »

Bezveze utakmica amaterske lige. DilOOver odlucio utakmicu.
veljaca

#2089 Re: Sarajevski derbi

Post by veljaca »

cico x wrote:
veljaca wrote: Rekoh ti jebaji ga - ako sam ne mozes skontati - dzaba ti je objasnjavati. Sto se tice parole - toliko od mene ....

Najbolje je bilo ono:

ooooooooooooooooooooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :thumbup:
opet ti izbjegavas ?

Koji je tvoj problem ? Znam da poraz boli .....
Last edited by veljaca on 05/11/2011 20:32, edited 1 time in total.
north

#2090 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

strong69 wrote:Ljudi, malo OT ali ovaj LEDENKO je gigant! :lol: :lol: :lol:

LEDENKO je meni vrh, kaže lik, a jesi vidio moje informacije o dolasku navijača, gdje ćeš sa mnom :lol: :lol: :lol:

Ni meni nije jasna parola nikako, i preko TV-a fakat nište nisto grmili, čak se nekoliko puta orilo navijanje od par stotina navijača FCA, bez imalo omaložavanja, fakat....

Još jednom, čestitke Želji i toliko od mene što se tiče ovog sjajnog derbija....
JThomas

#2091 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

ima likova kojih je i mene blam :mrgreen:

al' ako uzmemo da pola grada navija za želju - to je normalno, nismo armija klonova :mrgreen:
LSD

#2092 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Šta reci , zadovoljan sam pobjedom :thumbup: :thumbup: :dance: - kako i ne bih jer je svaka pobjeda u derbiju zlatna ali igrom teško.
Nema tu neke kvalitete u igracima da bi se moglo zapamtiti derbi po potezima i još cemo zadugo gledati krljanje i valjanje na terenu, nažalost....derbi prije 10-tak (a i više) godina su za ovo bili El Clasici tipa Barca- Real...da ne pricamo o prijeratnim kad su bili IGRACI na terenu.
Željo je bolji bio veceras i zasluženo pobjedio...doduše onaj autogol je više sreca nego znanje, ali dobro došla u svakom slucaju...ni pitari se ne bi bunili da smo mi sami sebi zabili gol ;-) imali smo više prilika i više od igre, neku incijativu jalovu- ali šta to vrijedi kad ne znaju dati gola...eto Zeba nikad penala nije promašio i veceras ga promaši :shock: :roll: - valjda trema ucini svoje...meni nije jasno kako niko da opali loptu (osim Nyeme) kad je ona oko 16 metara...3 puta i Jamak i Svraka mogu šutirati ali nema tu samopouzdanja da je neko opali...i uvijek kasne sekundu sa predajom, što se kažnjava u Evropi petardama.
Sarajevo nije loše, dobro su se držali na sredini, mogu trcati ali im zadnja linija (konkretno bokovi) nisu jaca strana.
Last edited by LSD on 05/11/2011 20:33, edited 1 time in total.
Radar71

#2093 Re: Sarajevski derbi

Post by Radar71 »

Kakav je ono belaj bio poslije utakmice?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2094 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

Ledenko wrote: Al šta kažeš na moje informacije o dolasku gostujućih navijača? Gdje ćeš sa mnom!?
Pa opet nisi skroz u pravu bio..bili smo samo djelomicno :D :dance:

I da,cestitka za pobjedu plavom dijelu foruma ;-)
strong69

#2095 Re: Sarajevski derbi

Post by strong69 »

north wrote:
strong69 wrote:Ljudi, malo OT ali ovaj LEDENKO je gigant! :lol: :lol: :lol:

LEDENKO je meni vrh, kaže lik, a jesi vidio moje informacije o dolasku navijača, gdje ćeš sa mnom :lol: :lol: :lol:

Ni meni nije jasna parola nikako, i preko TV-a fakat nište nisto grmili, čak se nekoliko puta orilo navijanje od par stotina navijača FCA, bez imalo omaložavanja, fakat....

Još jednom, čestitke Želji i toliko od mene što se tiče ovog sjajnog derbija....
Jos te citira :D Pazi sta pises :D

I od mene cestitke Zelji. Zasluzena pobjeda u slaboj i za navijace oba tima razocaravajucoj utakmici...
astala_vistala

#2096 Re: Sarajevski derbi

Post by astala_vistala »

Sto se tice igre svaka cast zelji u ovom trenutku za klasu bolji i zasluzena pobjeda.

PS: jeste vi strumfovi ? kobre ? leteci medvjedici ? azdaje ? fkt nema smisla.
Baudelaire

#2097 Re: Sarajevski derbi

Post by Baudelaire »

Da i ja čestitam, potpuno zasluženo. Nije mi drago što ste nas uzeli normalno, ali volio bih da ste nas baš onako pocijepali, da se malo dozovemo. Ovo više ovako ne ide.
vade_mecum

#2098 Re: Sarajevski derbi

Post by vade_mecum »

just principe wrote:
cico x wrote:

opet ti izbjegavas ?

zasto im trazis kad vidis da izbjegavaju i ne znaju odgovor..Ukratko obrukali su se, ali to ne zele priznati

ne znam sta si ti ocekivao da priznaju bruku :roll:
ja sam mislio da je do slike na TV posto mi je bila crno-bijela slika par sekundi prije toga. jel' to pred-bajramska koreografija?? :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2099 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

I sta ste petljali sa onom parolom ,mislim da je bila u tri reda...tj. pokusaj parole u tri reda.
Digli jedan red,pa treci,onda drugi im se uvrnuo...pa se zapetljalo nesto... :lol:
bordo gandalf

#2100 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

-LIBERO- wrote:I sta ste petljali sa onom parolom ,mislim da je bila u tri reda...tj. pokusaj parole u tri reda.
Digli jedan red,pa treci,onda drugi im se uvrnuo...pa se zapetljalo nesto... :lol:
Šta reći ? Kako parolu postaviti ? Kako ? Prvi red ili drugi, treci red ili prvi, drugi red ili treci ? Ma spustaj dole. :D
Post Reply