Muhamed Besic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insaneinthebrain

#2076 Re: Muhamed Besic

Post by insaneinthebrain »

ma najgori bio, jebo majku sta sve neces procitati ovdje od pojedinih :roll:
House

#2077 Re: Muhamed Besic

Post by House »

ako forumaši i goal.com kažu najgori,onda je najgori :D :-)
Kinaski

#2078 Re: Muhamed Besic

Post by Kinaski »

drugi profil wrote:
Kinaski wrote:
drugi profil wrote:Evo proslo dvajs minuta niko ti na provokaciju ne nasjeda.
:zzzz:
nije provokacija, gubio je bezveze lopte svojim peljanjem, iz kojeg se izrodila obecavajuca prilika za postizanje gola... Lose pasove je slao, pogledaj whoscored i goal com.. Na oba portala je dobio najnizu ocjenu

Vjerovatno i ti likovi sa portala provociraju napacene bosnje
Sta ba pricas?
Lažeš i to mučki i zlonamjerno. Prosjecno ocjenjen.

Image
Bravo ti
drug_profi

#2079 Re: Muhamed Besic

Post by drug_profi »

Kao sto rekoh: provociras.
A sada znamo i da je zlonamjerno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2080 Re: Muhamed Besic

Post by Tomahawk11 »

Zmijuga loma wrote:
Ripicipi wrote:Besic jeste bio jedan od losijih na terenu, imaju je poprilican broj izgubljenih lopti i pogresnih pasova, i nije me puno zacudila odluka da ostane na klupi gledajuci prvo poluvrijeme.
Vaistinu popriličan broj:

Bešić:
netačnih dodavanja: 4 (90% tačnost)
dispossessed: 1

Barry:
netačnih dodavanja: 15 (81% tačnost)
dispossessed: 3
Da se i s tobom jednom slozim :thumbup:
Ovaj je strucnjak napisao poprilicno konfuzan post, jos ako se uzme da Besic nije zamjenjen na poluvremenu, onda se shvati da doticni nije ni gledao utakmicu, ali zna da je Besic gubio lopte i imao pogresne pasove :zzzz:
No, ono sto mi nije jasno je zasto se ljudi upinju da dokazu da je los, iako sve pokazuje da nije. Neka zavist ili zelja da se glumi strucnjak?!
drug_profi

#2081 Re: Muhamed Besic

Post by drug_profi »

Patologija brate. Hoce se biti u pravu dakle stovan i ugledan. A da bi to bio moras biti objektivan. A onda posto nisi to u stanju jer ti je zbrka u glavi hoces nesto na silu da iskonstruises.
tr_ba

#2082 Re: Muhamed Besic

Post by tr_ba »

Ja Besica fakat volim,zbog tog njegovog temperamenta,zbog toga sto ima nesto fakinsko u sebi...
I naravno,zbog toga sto je izabrao taj trnoviti put do uspjeha...
A ovi sto pisu o njemu u negativnom kontekstu,mogu samo...
Hahahhahahahhaha
Kako bih volio zavrsit misao,nego pare...
Besic bi je zavrsio,garant!
Hahahhahaha
Decku je 22 godine,i igra najacu ligu na svijetu!
Gdje vi kontrasi budete kad on igra,sta radite,cime se bavite,majke vam vase?
Jedni mu zamjeraju 1-2 pogresna dodavanja,drugi opet da je retardirano istetoviran,treci tvrde da laze kad kaze da mu je dres repke svetinja...
U stvarnom zivotu ima bolesnika,al na forumu je taj broj izgleda mnogo veci...
Ripicipi

#2083 Re: Muhamed Besic

Post by Ripicipi »

Tomahawk11 wrote:
Zmijuga loma wrote:
Ripicipi wrote:Besic jeste bio jedan od losijih na terenu, imaju je poprilican broj izgubljenih lopti i pogresnih pasova, i nije me puno zacudila odluka da ostane na klupi gledajuci prvo poluvrijeme.
Vaistinu popriličan broj:

Bešić:
netačnih dodavanja: 4 (90% tačnost)
dispossessed: 1

Barry:
netačnih dodavanja: 15 (81% tačnost)
dispossessed: 3
Da se i s tobom jednom slozim :thumbup:
Ovaj je strucnjak napisao poprilicno konfuzan post, jos ako se uzme da Besic nije zamjenjen na poluvremenu, onda se shvati da doticni nije ni gledao utakmicu, ali zna da je Besic gubio lopte i imao pogresne pasove :zzzz:
No, ono sto mi nije jasno je zasto se ljudi upinju da dokazu da je los, iako sve pokazuje da nije. Neka zavist ili zelja da se glumi strucnjak?!
Pametnjakovicu, gledao sam prvo poluvrijeme, u drugom sam vidio da ga nema pa sam mislio da je na poluvremenu zamjenjen.
Da, gledao sam prvo poluvrijeme i bio je los, barem prema onome sto ocekujem od njega, ne znam sta ti nije jasno.

Nikada nijednog naseg igraca nisam pljuvao, to nije moj stil, ali ako napisem da je Besic odigrao losije od ocekivanog, sta je tu problem??
Ako je vec bio tako dobar, sto je onda zamjenjen uopste??

Imam osjecaj da pricam sa balavcima kojima nasi igraci moraju biti najbolji i kada to nisu, tipa Dzeko top - Aguero flop.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2084 Re: Muhamed Besic

Post by Tomahawk11 »

Da si gledao, znao bi i sto je zamijenjen. Posto nisi, evo reci cu ti: gubili ljudi, pa je ubacivao ofanzivnije igrace. Ne mora uvijek znaciti da je zamijenjen igrac koji je najlosiji.
Sta ocekujes od igraca koji je prvu sezonu u jednoj od najjacih liga i koji tek treba da se dokaze? Prema ocjenama, nije bio najslabiji. Procenat uspjesnosti pasova je isto tako odlican. Znaci, nemas argumenata, jer to sto si naveo jednostavno nije istina. Ko je onda tu pametnjakovic? Eno kazu 90 % uspjesnost pasova, al tebi je to lose :roll:
Napises nesto i kad se ispostavi da je mlacenje prazne slame, onda krenes s pricom pametnjakovici, balavci....sta si onda ti, koji vidi stvari koje se nisu desile? Baba Vanga?! Neko drugi? Nemoj zezati.
Kinaski

#2085 Re: Muhamed Besic

Post by Kinaski »

Najgori na terenu Allahami, lik pojma nema.
jeza u ledja

#2086 Re: Muhamed Besic

Post by jeza u ledja »

drugi profil wrote:Patologija brate. Hoce se biti u pravu dakle stovan i ugledan. A da bi to bio moras biti objektivan. A onda posto nisi to u stanju jer ti je zbrka u glavi hoces nesto na silu da iskonstruises.
Znas kako to ide. Neko si umisli da ce biti ispasti strucnjak ako je u stanju kritikovati neku od zvijezda nase reprezentacije. Ono kao, svi su subjektivni jer je u pitanju nas reprezentativac, ali ja cu se pokazati objektivnim tako sto tog reprezentativca kritikujem. Samo sto ni taj ne shvata - da je i on u stvari subjektivan, upravo iz ovih razloga iznad.
Kinaski

#2087 Re: Muhamed Besic

Post by Kinaski »

Ali fakat, ne moze se reci za onu igru da je dobra i da je prosjecna. On moze puno vise i bolje, jednostavno presirov je jos za engleski fudbal.
Sve u svemu mlad je, bit ce nesto od njega.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2088 Re: Muhamed Besic

Post by Tomahawk11 »

Ne moze se reci ni da je bio najgori. Ono u fazonu nas je, pa hajmo mu se nagovoriti.
Jos je gore kad ljudi pored ociglednih cinjenica i dalje tvrde da je bio najgori. Nije strasno priznati kad covjek pogrijesi, desava se.
insaneinthebrain

#2089 Re: Muhamed Besic

Post by insaneinthebrain »

jel ovo ne igra veceras zbog zutog protiv wolfsburga ili neceg drugog

http://www.rezultati.com/utakmica/ljtW0Nf9/#postave;1
Baresi 6

#2090 Re: Muhamed Besic

Post by Baresi 6 »

marti zeli danas pobijedit. a i u cuva ga za sljedecu mnogo vazniju utakmicu protiv QPR
soccerfan88

#2091 Re: Muhamed Besic

Post by soccerfan88 »

insaneinthebrain wrote:jel ovo ne igra veceras zbog zutog protiv wolfsburga ili neceg drugog

http://www.rezultati.com/utakmica/ljtW0Nf9/#postave;1
Vec su se kvalifikovali u naredni krug tako da je danas dao priliku ovim mladima. Barry igra jer ne moze igrati u EPL-u sljedecu zbog kartona.
MOSALJOZE

#2092 Re: Muhamed Besic

Post by MOSALJOZE »

Martinez obećao 1 postavu narednu utakmicu :D
soccerfan88

#2093 Re: Muhamed Besic

Post by soccerfan88 »

MOSALJOZE wrote:Martinez obećao 1 postavu narednu utakmicu :D
Nebi da ga ureknem nedaj Boze (pu pu pu) al izgleda da ce se mali probiti u prvih 11 lakse od ocekivanog. Ima jos mnogo da nauci ali vecina onoga sto treba nauciti dolazi iskljucivo sa iskustvom. A kako ce ga steci ako ne igra. I Martinezu je cini mi se jasno da treba igrati pa mu daje minute. :-D
bingov buraz

#2094 Re: Muhamed Besic

Post by bingov buraz »

Everton (to face QPR): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Besic, Barkley, Mirallas, Naismith, McGeady, Lukaku.
Saian

#2095 Re: Muhamed Besic

Post by Saian »

slabo je ovo bome, slabooo
MOSALJOZE

#2096 Re: Muhamed Besic

Post by MOSALJOZE »

soccerfan88 wrote:
MOSALJOZE wrote:Martinez obećao 1 postavu narednu utakmicu :D
Nebi da ga ureknem nedaj Boze (pu pu pu) al izgleda da ce se mali probiti u prvih 11 lakse od ocekivanog. Ima jos mnogo da nauci ali vecina onoga sto treba nauciti dolazi iskljucivo sa iskustvom. A kako ce ga steci ako ne igra. I Martinezu je cini mi se jasno da treba igrati pa mu daje minute. :-D
Info iz prve ko uvijek
Saian

#2097 Re: Muhamed Besic

Post by Saian »

Barkli slem dank :oops:
Saian

#2098 Re: Muhamed Besic

Post by Saian »

uvijek je u sredini medju svoja tri igraca, kreche se jako slabo bez lopte, ne znam, vishe sam ocekivao, nisu jednom poslali loptu nazad jer je on jedva metar od covjeka koji se pokusava rijesit lopte, u odbrani jos i dobar, u fazi napada mrka kapa
karanana

#2099 Re: Muhamed Besic

Post by karanana »

konto sam da je cityijeva publika najlosija, ali bogami ovi evertonovi ko da su u pozoristu.
tr_ba

#2100 Re: Muhamed Besic

Post by tr_ba »

Imal ko gori od njega na terenu?
Post Reply