Boje se ljudi.beni-bu-man wrote:Međeđa ima infrastrukturu, lijepu rijeku ali djaba, niko nista ....
https://aura.ba/misterije-krije-li-mede ... e-vampira/
Boje se ljudi.beni-bu-man wrote:Međeđa ima infrastrukturu, lijepu rijeku ali djaba, niko nista ....
infrastkura dobra, promocija nikakva a pontecijal postojiinvincible1921 wrote:Pa kakva je infrastkura kakva je pormocija...evo ja vala sam donedavno mislio da je to zaj.ebancija da se tako mjesto zove da to ne posotjibeni-bu-man wrote:Međeđa ima infrastrukturu, lijepu rijeku ali djaba, niko nista ....![]()
![]()
vidis li ti kolko je sati, ramazan ovo onoedo_79 wrote:beni-bu-man wrote:Međeđa ima infrastrukturu, lijepu rijeku ali djaba, niko nista ....
Brat moi liepi .... hajd bujrum ručat
Pa šta ako je .... ja ionako nisam konstitutivan, tako da .....beni-bu-man wrote:vidis li ti kolko je sati, ramazan ovo onoedo_79 wrote:beni-bu-man wrote:Međeđa ima infrastrukturu, lijepu rijeku ali djaba, niko nista ....
Brat moi liepi .... hajd bujrum ručat
daj onda kakve mesine, da zderemo ko pravi ljudiedo_79 wrote:
Pa šta ako je .... ja ionako nisam konstitutivan, tako da .....
beni-bu-man wrote:daj onda kakve mesine, da zderemo ko pravi ljudiedo_79 wrote:
Pa šta ako je .... ja ionako nisam konstitutivan, tako da .....

Rupetine.Inteligencija wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/zbog-kv ... ook+status
cisterne za bajram 2018 godina![]()
i to urbaneNadzorna_ploca wrote:Rupetine.Inteligencija wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/zbog-kv ... ook+status
cisterne za bajram 2018 godina![]()
Jebi ga, takva nafakaNadzorna_ploca wrote:Krenes u Mededu i evo sta se desi..
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180611108
ima ih i u vogolandudječak sa šibicama wrote:gradjani Olova su perspektivu prepoznali na Hotonju i Orahovom brijegu
Ma imaju, samo moraju unaprijed planirati (jer to im dodje kao izlet ) i uzimati godisnji odmor ako rade.....Nadzorna_ploca wrote:Gradjani Varesa nemaju gdje ni otici. Jadnici.
ExNihilo wrote:Mostar je rupčaga bez premca.invincible1921 wrote:Hercegovina je najljepsi dio Bosne![]()
Salu na stranu, o ukusima se ne raspavlja al bar meni je fkt neshvatljivo da je nekom (kada govorimo o estetici i dojmovima) ljepse sivilo centralnte Bosne uz rijeku bosnu (maglaj, olovo, kakanj, zenica) nego li recimo mediteran na jugu nase drazve (stolac, pocitelj, blagaj, mostar)![]()
jah sivilozrakomlat wrote:ExNihilo wrote:Mostar je rupčaga bez premca.invincible1921 wrote:Hercegovina je najljepsi dio Bosne![]()
Salu na stranu, o ukusima se ne raspavlja al bar meni je fkt neshvatljivo da je nekom (kada govorimo o estetici i dojmovima) ljepse sivilo centralnte Bosne uz rijeku bosnu (maglaj, olovo, kakanj, zenica) nego li recimo mediteran na jugu nase drazve (stolac, pocitelj, blagaj, mostar)![]()
![]()
![]()
De ba osvrni se malo oko sebe. Grad je faktički deponija smeća. Kad mostarski vjetrovi krenuti derati, pa raznositi sav taj hamelj, a ti na ulici eskiviraš lebdeće otpatke, prigodno se prisjetiš familije svima koji Mostar nazivaju mediteranskim gradom.zrakomlat wrote:Živim u Mostaru, al nisam Mostarac, sutra bih se preselio u drugi grad za dobru poslovnu ponudu recimo. Dakle, nisam baš nešto vezan za taj grad. Da mi se nešto sviđa, baš i nije, ima ljepših mjesta, skladnijih mjesta. Al reći da je Mostar rupa, može samo neko tek da nešto napiše ili da kontrira.
Čuj izreži Stari grad. Pa izreži Sarajevu Baščaršiju i okolni dio, Izreži Blagaju Tekiju, izreži Stocu Radimlju, Banjaluci ovo, Travniku ono... nastavi niz.
Ispade Mostar u rangu Kalinovika i Ljubinjaljeti sobe nema za iznajmiti da je suhim zlatom plaćaš. Golemo za rupu.
Pišete gluposti.
Pa nije bas nesto puno ni slagao. Ono nekoliko puta sto sam boravio u Mostaru, primjetio sam da osim Starog mosta, nista ama bas nista u gradu nije sredjeno niti uredjeno. Jedva ljetos nadjoh putokaz za Siroki Brijeg i Grude, zapravo, nisam ga ni nasao nego mi je par prolaznika pomoglo.lmo wrote:Al' kako se ono potrudi da popljujee, golemo.