BAKIRE ODLAZI
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2076 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa SBB I Sbih od danas su dio koalicije sa df-om[/quote]
-----------------------------------------------------------
Iz tvoje tastature u Bozije usi. Samo da sjasu braca po materi SDA i SDP, crnji djavo ne moze docci
@Dozer, u analizama se ne dotices licemjrenog SDP-a i 4 najgore postratne godine. SDA jeste najzasluzniji za propast, ali nikako gori od SDP
Iz tvoje tastature u Bozije usi. Samo da sjasu braca po materi SDA i SDP, crnji djavo ne moze docci
@Dozer, u analizama se ne dotices licemjrenog SDP-a i 4 najgore postratne godine. SDA jeste najzasluzniji za propast, ali nikako gori od SDP
-
PAZI
#2077 Re: BAKIRE ODLAZI
ZanimljivoPojmanemam0 wrote:Cuj,Bakire odlazi..Pa njegovo vrijeme tek dolazi,sad cete vidjet pravu SDA i Bakira,te mnogo novih sposobnih ljudi.
Dosadasnja SDA je bila produkt petljanja sa strane i indoktrinacija,ubacenih elemenata kako bi ovu stranku ogadili Bosnjacima.Pa su onda ubaceni ljudi radili za interese svih osim Bosnjaka,postavljali sto nesposobnije na vazna mjesta kako bi dodatno umrtvili napredak Bosne i Bosnjaka.
Kazu ljudi da se jednoj stvari najvise naskodi ako se brani pogresnim argumentima,a tako i jednoj drzavi ako je vode pogresni ljudi.Pogledajte samo silne ahmetovice,kaplane i sl. koji su obnasali vazne funkcije,bez ikakvog prethodnog znanja i iskustva...nije to slucajno,vec su takvi birani da naskode drzavi,narodu i stranci.Zna se koga su prekodrinske komsije indoktrinirale i poslale da razvaljuje kicmu bosnjackog naroda tj SDA.
Svi misleci ljudi,sve patriote su ovih godina bili na margini u SDA i nisu se pitali niti odlucivali ni o cemu u SDA.A klimoglavci i dupeuvlakaci,sto nekompetentniji i podliji su bili "krema" stranke.
Gotovo je s tim!
Bakire dobro nam dosao!!!
- Paranoid
#2079 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma netreba uopste imati dilemu, Bakir pobjedjuje 100%, samo je pitanje jeli to bitno imajući u vidu da je biti član Predsjedništva BiH isto kao biti član domino-kluba Kladnja.
Dalje, sve i da ostvari naše najveće želje biće popljuvan kao uostalom i bilo ko koga Bošnjaci izaberu.
Ako na čelu Bošnjaka nije Iz(m)etbegović (kao što Mujica kaže) biće Suljagić (alkoholičar) ili Cerić (mafijaš)...a sve epitete daju oni koji ne mrze dotične, nego Bošnjake kao narod.
ZATO je u jednom svom govoru Bakir i rekao da je krivica Bošnjaka što to sebi dozvoljavaju, tj. aludirajući da nisu pratili SDA.
Na kraju... Lagumdziji i Radončiću ostaje samo da u dogovoru sa Dodikom naprave neki "vatromet" u izbornoj noći te da se nadaju da će ima se pridružiti ovi što ih gotive samo zato što nisu SDA, a inače su pokvarenija roba od Bakira, Suljagića i Cerića..
Dalje, sve i da ostvari naše najveće želje biće popljuvan kao uostalom i bilo ko koga Bošnjaci izaberu.
Ako na čelu Bošnjaka nije Iz(m)etbegović (kao što Mujica kaže) biće Suljagić (alkoholičar) ili Cerić (mafijaš)...a sve epitete daju oni koji ne mrze dotične, nego Bošnjake kao narod.
ZATO je u jednom svom govoru Bakir i rekao da je krivica Bošnjaka što to sebi dozvoljavaju, tj. aludirajući da nisu pratili SDA.
Na kraju... Lagumdziji i Radončiću ostaje samo da u dogovoru sa Dodikom naprave neki "vatromet" u izbornoj noći te da se nadaju da će ima se pridružiti ovi što ih gotive samo zato što nisu SDA, a inače su pokvarenija roba od Bakira, Suljagića i Cerića..
- FIDELCA
#2081 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakire nemaš ti 100000 rodjaka !

-
HM 2011
#2082 Re: BAKIRE ODLAZI
E ovaj post se mora QUOTAT -Paranoid wrote:Ma netreba uopste imati dilemu, Bakir pobjedjuje 100%, samo je pitanje jeli to bitno imajući u vidu da je biti član Predsjedništva BiH isto kao biti član domino-kluba Kladnja.
Nemoj smarat reče, salij stravu reče....
- Ludzak
#2083 Re: BAKIRE ODLAZI
Referendumi nezavisnosti RS-a koji zagovara DOdik i ovi krstevi koji se zabadaju su igranke Dodika i Bakira. 100% Bakir nagovara Dodika da što više govori o referendumima da bi poslije Bakir mogao pričom 'U jedinstvu je snaga', 'Nećemo dijeliti Bosnu' itd. skupljati što više glasova od naivnih i glupih Bošnja. Na taj način i Bakir, i Dodik skupljaju glasove. To su sve igranke, vjerujte. A vi i dalje nasjedajte i glasajte za SDA. 
- biske
#2084 Re: BAKIRE ODLAZI
Ludzak wrote:Referendumi nezavisnosti RS-a koji zagovara DOdik i ovi krstevi koji se zabadaju su igranke Dodika i Bakira. 100% Bakir nagovara Dodika da što više govori o referendumima da bi poslije Bakir mogao pričom 'U jedinstvu je snaga', 'Nećemo dijeliti Bosnu' itd. skupljati što više glasova od naivnih i glupih Bošnja. Na taj način i Bakir, i Dodik skupljaju glasove. To su sve igranke, vjerujte. A vi i dalje nasjedajte i glasajte za SDA.
foluška je upalila u kiseljaku.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-odrz ... /141001164
- Better Man
#2085 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa moja šefica na poslu je bila direktor jednog komunalnog preduzeća, tačnije rečeno preduzeća koji se bavio otkupom željeznog otpada. Prije rata su toliko dobro poslovali, da su znali zaraditi i dvije palte mjesečno. Sve je bilo idilično, dok nakon rata nisu počeli da dolaze razni SDA emisari koji su tražili da se uplati za stranku npr. 50 milja KM, a ako to odbiješ, onda ti prijete da će ti namjestiti da si dužan za poreze itd. toliko i toliko samo da te sjebu i izvuku pare. Obzirom da je žena čestita i poštena nikad na to nije pristala i kad joj je više prekipilo promjenila je posao. Ovo je samo jedan primjer. Glede tornjaka, pa zna se da se obogatio na račun obespravljenih građana ove zemlje, a glavni krivac za to je porodica Izetbegović, koja mu je dala naše novce i omogučila da se obogati. Pa pogledaj propalih privrednih giganata koje je uništila SDA, kako bi ih odani tajkuni kupili za sitne pare.Paranoid wrote:Better i ja bih volio znati koliko to uzima neki lopov iz SDA, u ime SDA i ima li kakav primjer, a da nije iz "avaza". KOLIKO ja znam taj princip je koristio tornjak, tj. ako si pokrenuo neki biznis i čim te malo krene, zove te službenica iz avaza i nudi prostor za reklamu, ako odbijes jednom, ok...drugi put...ok...ali treći put onda pogledaj sutrasnji avaz i vidjećeš takve gnusne laži o svojoj firmi da ti se zgadi život...
Naravno da bi se sve ispravilo...odeš i platiš reket, tj oglasni prostor u avazu...
- Better Man
#2086 Re: BAKIRE ODLAZI
To mi kaže jedan balavac koji se nije ni rodio kad je SDA pravila Vlast sa najvećim ratnim zločincima iz SDS-a, HDZ-a, pa tu su SBiH, SDP, BOSS, HSP, NSRZB, SNSD i da ne nabrajam dalje. SDA je zajedno sa njima odgovorna za sve loše u ovoj državi. Da li je SDA postavila za premijera KS Suada Zeljkovića, koji je zavio Toplane u crno i napravio dug oko 70 milion KM? Jeste. Da li treba da ti nabrajam sve kriminalne radnje u 22 godine vlasti SDA i njihovih koalicionih partnera? Da ima pravne države SDA bi bila trajno zabranjena i ne samo ona već i mnoge druge stranke,a večina njihovih funkcionera bi bila na doživotnoj robiji i imovina koju su nezakonito stekli, bi im bila oduzeta. Nema bahatije i bezdušnije osobe od Bakira Izetbegovića, koji nema nimalo osjećaja za obespravljene ljude i koji bezobrazno laže građane ove zemlje.sulejman1 wrote:Ti izgleda da nisi još ni sline naučio brisati, dobro je da si pomenuo koalicione partnere samo ih nećeš da imenuješ da se bolje zna ko je sve odgovran u ovoj državi. a to što zanemaruješ opstrukcije na državnom nivou koje si upravo priznao da su postojale, ne znači da smo svi ostali u ovoj državi glupi pa neznamo šta znači kočiti državu politički i privredno na nivou države, u stvari to je i ključ problema u ovoj državi a ne SDA koja je sve činila da država profunkcioniraBetter Man wrote:Momak, ja bih na tvom mjestu hitno posjetio doktora da ti detaljno uradi nalaze, jer očito si postao zaboravan ili bolje rečeno senilan. Da te podsjetim, od 2002. godine do danas SDA je u izvršnoj vlasti u Federaciji BiH i premijeri FBiH su bili iz SDA (izuzev sadašnjeg saziva Vlade FBiH, gdje premijer iz SDP-a). Dakle Za sve loše u Federaciji, pa i kantonima su direktno dgovorni kadrovi SDA sa svojim koalicionim partnerima. Državni nivo nisam spomenuo zbog česte blokade mnogih procesa od strane RS-a. A Akona to dodamo period 0d 1990. godine do 2000. godine, onda dobijemo 22 godine Vlasti SDA i njihovih koalicionih partnera, koji su zajedno za to vrijeme pljačkali, uništavali državu i njene građane i uklanjali sve one koji su stajali na putu njihovom kriminalu.
Last edited by Better Man on 01/10/2014 23:50, edited 1 time in total.
- Better Man
#2087 Re: BAKIRE ODLAZI
Zna se odakle Radončiću kapital. Dala mu SDA, tačnije Alija i Bakir Izetbegović su mu dali novac namjenjen građanima ove zemlje, kako bi napravio novinu i štitio kriminal SDA, tj. pisao u njihovu korist. Zato Bakir ne može demantovati ni jednu optužbu na svoj račun iznesenu od Radončića, niti ga može tužiti za klevetu, jer kad bi to uradio završio bi u zatvoru, jer sve što Radončić piše protiv njega i SDA je istina i to on dobro zna.sulejman1 wrote:Nevjerovatno kako ljudi žele sav nemoral društva da svale na SDA i Bakira, interesantno kako niko ne pita od kud radončiću onoliki kapital, prodaje novine kao i oslobođenje, interesantno da se oslobođenje nije obogatilo od novina
-
razonoda
#2088 Re: BAKIRE ODLAZI
mozes li mi odgovoriti, zasto narod za njega glasa, ja imam par prijatelja koji rade u sda firmama i nesmijem da ih pitam to. uglavnom, svi su isti , ali ima tu nesto vise od toga , svi su isti ?
- Better Man
#2089 Re: BAKIRE ODLAZI
I oni su u istom košu sa Bakirom. To su braća po kriminalu, korupciji i pljački obespravljenih građana.sulejman1 wrote:Ima i Čović velike kuće, pa i Milorad Dodik pa niko ne bali zbog njih već zbog Bakirove vikendice, a imamo i pravosuđe što se vi ne javite tamo pa da to potjeramo ja sam za, ako ima kriminala vidjeće se, ako ne, nije nezakonito biti bogat, ne bave se ljudi samo politikomDozer wrote:Tvoj problem. Ali, one se i bez tvog vjerovanja redovno desavaju. Mozes se cak malo i vozati i pogledati te kuce. Istovremeno pogledaj i kuce SDA elitasa. Sve ce ti se samo reci...
Last edited by Better Man on 01/10/2014 23:58, edited 1 time in total.
-
razonoda
#2090 Re: BAKIRE ODLAZI
Better Man wrote:Zna se odakle Radončiću kapital. Dala mu SDA, tačnije Alija i Bakir Izetbegović su mu dali novac namjenjen građanima ove zemlje, kako bi napravio novinu i štitio kriminal SDA, tj. pisao u njihovu korist. Zato Bakir ne može demantovati ni jednu optužbu na svoj račun iznesenu od Radončića, niti ga može tužiti za klevetu, jer kad bi to uradio završio bi u zatvoru, jer sve što Radončić piše protiv njega i SDA je istina i to on dobro zna.sulejman1 wrote:Nevjerovatno kako ljudi žele sav nemoral društva da svale na SDA i Bakira, interesantno kako niko ne pita od kud radončiću onoliki kapital, prodaje novine kao i oslobođenje, interesantno da se oslobođenje nije obogatilo od novina
jednostavno TACNO.
- reis1
#2091 Re: BAKIRE ODLAZI
smasma wrote:
jednu za mog Bakira..
Bakire, Bakire, mogao bi ti ko Causesku zavrsit, zajedno sa cjelom obitelji!
- bogoljub
- ultima_palabra
#2093 Re: BAKIRE ODLAZI
Haha, što ih Fahro kara... neka, neka 
- reis1
#2094 Re: BAKIRE ODLAZI
Ker Fahro se osilio, i odlucio poklat svu ostalu pashcad!ultima_palabra wrote:Haha, što ih Fahro kara... neka, neka
I neka je, nek ih umlati, sve mu je oprosteno!
-
VjecitiStudent
#2095 Re: BAKIRE ODLAZI
Nije Fahro, ovo je iz SDA kuhinje.ultima_palabra wrote:Haha, što ih Fahro kara... neka, neka
- ultima_palabra
#2096 Re: BAKIRE ODLAZI
Alispahić?VjecitiStudent wrote:Nije Fahro, ovo je iz SDA kuhinje.ultima_palabra wrote:Haha, što ih Fahro kara... neka, neka
-
VjecitiStudent
#2097 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne, mainstream SDA.ultima_palabra wrote:Alispahić?VjecitiStudent wrote:Nije Fahro, ovo je iz SDA kuhinje.ultima_palabra wrote:Haha, što ih Fahro kara... neka, neka
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2098 Re: BAKIRE ODLAZI
Tipicno. Ko ne stiti Bakirovu fotelju, protiv je BosnjakaParanoid wrote:Ma netreba uopste imati dilemu, Bakir pobjedjuje 100%, samo je pitanje jeli to bitno imajući u vidu da je biti član Predsjedništva BiH isto kao biti član domino-kluba Kladnja.
- Dozer
#2099 Re: BAKIRE ODLAZI
C,c,c...Paranoid wrote:Halo ba...daj utuvi sebi jednom za svagda u tintaru
NEMA POMAKA BEZ PROMJENE USTAVA...
Ponavljaj to naredno polugodište....pobogu, zar postoji osoba ili njih više koji mogu napraviti bilo šta u okviru ovog ustava.
PS: Interesantno je da niko od vas "spavača" nije skontao da ovaj i naredni izbori će biti priznati samo unutar granica BiH jer niko vani ne prihvata izbore u drzavi koja diskriminiše pravo na izbore ostalima..
Ponavljaj: NEMA POMAKA BEZ PROMJENE USTAVA...NEMA POMAKA BEZ PROMJENE USTAVA...
Navodno me citas i znas da stalno ponavljam iste ublehe i suplju, a nisi nikad upratio da ja vec godinama pisem upravo to - DA SE PRVO TREBA PROMIJENITI NAKARADNI ETNICKI USTAV!
Ako ti trebaju cvike, slobodno me trzni, imam stelu u par optika
Pa naravno da se mora mijenjati Ustav, ali hajde ti meni objasni jednu stvar - da li ga mogu i zele promijeniti oni za koje je taj Ustav i napravljen takav kakav jeste i kojima on savrseno odgovara? Naravno da ne mogu, i nece. A u ovo, ipak, ne spadaju samo Srbi i RS, nego su u tom paketu i ostale dvije konstitutivne komponenete.
I oni, kao takvi, nikad sami sebi nece odrezati grane (budzete) na kojima sjede upravo na bazi tog Ustava. Nemoj biti smijesan...
E pa, bas zato ovdje treba nesto potpuno novo, neka potpuno nova opcija koja ce bez ikakvog kompromisa ici u promjene Ustava iz etnickog u gradjanski. TO je prvi preduslov (a dovoljno je smao promijeniti jednu recenicu u tom Ustavu, i to je to. Pojednostavljeno, jasno), i bez ovoga mi nemamo o cemu pricati dalje. Ni na forumu, ni na ulicama.
A upravo smo mi ti koji sami sebi dajemo ili oduzimamo sanse. Valjda je bar to jasno...
Na kraju krajeva, cak je i Alija pred smrt, dok je lezao u bolnici, porucio narodu - "Trebamo biti sto vise BOSANCI". Imas to na YT, ako vec meni ne vjerujes. Koliko god sam ja protiv generalne Alijine politike, mladih muslimana i sl., u ovome je on i te kako bio u pravu. Shvatio je, nazalost pred sam kraj, da je upravo to bosanstvo recept za opstanak i BiH, ali i Bosnjaka na njenoj cijeloj teritoriji. Sve ostalo, sva ova etnicka, alijas nacionalna preseravanja onih koji imaju vlazne snove da im BH etnija jednog dana postane samostalna nacija, ne vode nicemu drugom osim stagnaciji, propadanju i razlazu iz ove doline suza zvane BiH. I to svih - i Bosnjaka, i Srba, i Hrvata...
Last edited by Dozer on 02/10/2014 12:01, edited 4 times in total.
- Dozer
#2100 Re: BAKIRE ODLAZI
Kaca, ne pratis me. Vec sam X puta rekao da nakon ove 4 godine SDP slobodno moze staviti kljuc u bravu. Oni ce sad trehnuti k'o s kruske, i oporavka im vise nema, slicno kao i SBiH. Naravno, sve zasluzeno.KatarinaKosaca wrote:Pa SBB I Sbih od danas su dio koalicije sa df-om