PlayStation 4 - all about

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
FasterThanLight

#2076 Re: PlayStation 4 - all about

Post by FasterThanLight »

Shiba wrote:Čuj "nema igre", c c c.

Ja kupio PS4 samo da odigram Bloodborne, sve ostalo je bilo samo bonus, bukvalno. Dark Souls 3 platinumir'o, Uzeo Nioh, The Last Guardian, Horizon Zero Dawn i još nekih 10-tak igara, sad čekam malo slobodnog vremena da ugrabim. Ne znam šta bih prije igr'o.
Image
iz Mostara

#2077 Re: PlayStation 4 - all about

Post by iz Mostara »

arnes_king wrote:
Da li je dozvoljeno ovdje pitati za razmjenu igara? Ako jeste da pitam, ako nije da ne pisem.
Imaš posebnu temu o PS4 igrama ovde http://forum.klix.ba/top-najbolje-ps4-i ... 40220.html
Pavel Nedved

#2078 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Pavel Nedved »

arnes_king wrote:
Da li je dozvoljeno ovdje pitati za razmjenu igara? Ako jeste da pitam, ako nije da ne pisem.

Pisi, i ja sam par strana prije :mrgreen: Cak sam jednom. kolegi forumasu prodao Battlefield 1 :thumbup:
Shiba

#2079 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Shiba »

FasterThanLight wrote:Image
Hahahaha, al' me nasmija pošteno.

Nego svu šalu na stranu, Demon's Souls, Dark Souls 1, 2, 3, Bloodborne - odigr'o sve "od do". Svaki DLC kupio i rasčistio, platinum zaradio u svima. Neki dan završih The Ringed City i zabrinuh se pravo. Nema više. Šta sad? Imam Salt & Sanctuary i uzeo skoro Nioh, kontam valjda će malo da začepi tu rupu. K'o neko ko me razumije, ako imaš kakvu preporuku - biću ti vječito zahvalan. Nadam se da ćemo u narednoj generaciji da vidmo remake-ove. Spreman sam da kupim PS5 radi "modernih" verzija Demon's Souls i/ili Dark Souls 1.

Svako dobro, brate moj. Praise the sun. \o/
FasterThanLight

#2080 Re: PlayStation 4 - all about

Post by FasterThanLight »

Shiba wrote:
Nema više. Šta sad? K'o neko ko me razumije, ako imaš kakvu preporuku - biću ti vječito zahvalan.
ne mogu ti dati nikakvu preporuku ali evo ti jedna slika
koja ce te posjetiti na genijalnost prvoga soulsa
https://cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus ... arge.0.png
(zoom za detalje)

i da,

\[T]/ *
arnes_king

#2081 Re: PlayStation 4 - all about

Post by arnes_king »

Pavel Nedved wrote:
arnes_king wrote:

Pisi, i ja sam par strana prije :mrgreen: Cak sam jednom. kolegi forumasu prodao Battlefield 1 :thumbup:
Hvala za info, pa eto imam Uncharted 4 i Dragonball Xenoverse 2, pa eto, ukoliko je neko zainteresovan za zamjenu ili kupovinu (radije zamjena) neka se javi na pp.
r_faruk

#2082 Re: PlayStation 4 - all about

Post by r_faruk »

arnes_king wrote:
Pavel Nedved wrote:
arnes_king wrote:

Hvala za info, pa eto imam Uncharted 4 i Dragonball Xenoverse 2, pa eto, ukoliko je neko zainteresovan za zamjenu ili kupovinu (radije zamjena) neka se javi na pp.
dobar battlefield, bolji je od call of duty :) :thumbup:
nije kao stare pucacine, ali da se igrati... inace u pravu je ovaj forumas sto kritikuje igre. fali im price. volio sam igrati avanture, point and click na kompujteru. kada se samo sjetim broken sword, largo winch i mistery of the druids.... eeeeeeeeeeee
pa projekt igi je bio bolja igra od battlefield-a i call of duty black ops-a zajedno :)
Rampage

#2083 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Rampage »

Da li je neko imao priliku igrati AbeTa, rimejk s PS1:)?

Što se tiče zamjene igara, ja trenutno nudim Dying Light, ako ima neko da mu se svidio Dead Island na prošloj generaciji konzola, siguran sam da će uživati u ovoj igri:)
iz Mostara

#2084 Re: PlayStation 4 - all about

Post by iz Mostara »

Upravo probao Dual Play naočale za LG TV pripreme za multiplejer mod nema više podjeljenog ekrana :D

arnes_king

#2085 Re: PlayStation 4 - all about

Post by arnes_king »

iz Mostara wrote:Upravo probao Dual Play naočale za LG TV pripreme za multiplejer mod nema više podjeljenog ekrana :D

Pa ovo je vec bilo na PS3 sa nekim starijim COD-om ne znam tacno kojim, ali drug mi je pokazivao taj fazon sa naocalama multiplayer bez split screen-a, i meni se svidjela ideja, ne znam zasto to rijetko ko koristi.

Ja svakako sam uvijek volio offline coop igre puno vise nego online, online zapravo i ne igram, igrao neko vrijeme i dosadi mi.
iz Mostara

#2086 Re: PlayStation 4 - all about

Post by iz Mostara »

arnes_king wrote:
iz Mostara wrote:ne znam zasto to rijetko ko koristi.
Možda su im skupa investicija koštaju 50KM za par ili koju marku više!
raoul duke

#2087 Re: PlayStation 4 - all about

Post by raoul duke »

Ja preorder-ao Uncharted Deluxe Edition za 80 dolara, odigrao 5 sati max..

Opet, ne mogu zamjeriti Naugthy Dog-u, ubjedljivo dominiraju.. Last of Us 2 jedva cekam :wink: :izet:
iz Mostara

#2088 Re: PlayStation 4 - all about

Post by iz Mostara »

raoul duke wrote:Ja preorder-ao Uncharted Deluxe Edition za 80 dolara
Taj Uncharted Deluxe Edition nikad nije postojao, jedini Pre-Order je za Uncharted: The Lost Legacy http://www.unchartedthegame.com/en-us/purchase/
raoul duke

#2089 Re: PlayStation 4 - all about

Post by raoul duke »

:lol:

Mislim da ni sam ne znas sta si napisao, pijem kafu ne mogu ti objasnjavati
iz Mostara

#2090 Re: PlayStation 4 - all about

Post by iz Mostara »

raoul duke wrote::lol:

Mislim da ni sam ne znas sta si napisao, pijem kafu ne mogu ti objasnjavati
Ja nisam vidio nigdje to što spominješ a uncharted je svaki bio od izlaska 39,99, možda sam propustio nešto ko zna?
raoul duke

#2091 Re: PlayStation 4 - all about

Post by raoul duke »

Uncharted 4 je izasao prosle godine dok ti jos nisi ni imao PS4, a ja sam ga preorder-ao jos 2015, Digital Deluxe Edition.. Je li ti sad jasnije? :D
r_faruk

#2092 Re: PlayStation 4 - all about

Post by r_faruk »

nisam igrao uncharted. koliko dijelova ima i koji je zadnji. da ne guglam jer ne znam ni sta trazim!!! sta je deluxa uncharted?
raoul duke

#2093 Re: PlayStation 4 - all about

Post by raoul duke »

Deluxe Edition je Uncharted 4 plus ekspanzija Lost Legacy ciji je release date august 2017.. Nema vise te ponude, bilo prije godinu...
iz Mostara

#2094 Re: PlayStation 4 - all about

Post by iz Mostara »

r_faruk wrote:nisam igrao uncharted. koliko dijelova ima i koji je zadnji. da ne guglam jer ne znam ni sta trazim!!! sta je deluxa uncharted?
Imaju 4 djela, sva 4 možeš igrati na PS4 mislim da je trilogija oko 15 dolara dok je četvorka 40$.

@raoul duke vidio na linku koji sam postavio da ide uz deluxe edition!
Rampage

#2095 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Rampage »

r_faruk wrote:nisam igrao uncharted. koliko dijelova ima i koji je zadnji. da ne guglam jer ne znam ni sta trazim!!! sta je deluxa uncharted?
Nije loš Uncharted, ja sam kupio PS3 konzolu samo zbog tog serijala. Imaš na PS3 tri dijela koja su izašla na PS4 pod nazivom Uncharted Collection, s malo boljom grafikom, kao i 4. dio koji je izašao samo na PS4.

Što se tiče same igre, Tomb Raider je postao, po meni, copycat upravo Uncharteda u ovih par zadnjih nastavaka. Ako si igrao neku od novih Tomb Raider igara, to je ono što možeš očekivati u Unchartedu.

Uglavnom, Uncharted je serijal koji se komotno može preporučiti, lagana zabava koja ne traži previše razmišljanja:)
stativa

#2096 Re: PlayStation 4 - all about

Post by stativa »

jos jednom :D

Battlefield 1 - 60KM, ili zamjena za: Fifa 17 ili Horizon Zero Dawn
arzuhal

#2097 Re: PlayStation 4 - all about

Post by arzuhal »

Jel uzim'o neko šta kod @hsamira na OXL-u?
arnes_king

#2098 Re: PlayStation 4 - all about

Post by arnes_king »

Ja cu opet samo navesti ko nije igrao obavezno neka nabavi Horizon Zero Dawn, do sada mi je to top igra. Uncharted 2 i 3 su mi bili odlicni, ali 4 nisam ni prekucao vec mi dosadila. Rise of the Tomb Raider je isto extra igra, samo kad sam poceo igrati H:ZD Tomb Raider mi je ostao skroz ispod, jer ovaj H:ZD mi dodje kao "napucana" Tomb Raider sa puno vise zabave i mogucnosti.
gilla

#2099 Re: PlayStation 4 - all about

Post by gilla »

arzuhal wrote:Jel uzim'o neko šta kod @hsamira na OXL-u?
Ista stvar kao ps3 games. MOgu proći ako nemaš baš izbora( i pare nisu problem). Mimo toga zaobići ( imo).
Često robu nemaju na stanju iako drugacije predstavljaju, te doci ce, zavlace i sl. ( ista stvar onaj navaho iz BL)
Daju kao garanciju na robu/konzole međutim ako ti zatreba ista zabolit ce te glava. Dok dokazes sta je sa robom bilo, dok preuzmu, do to ode preko distributera...Bolje je u shopu platiti malo skuplje, znas gdje ces otici da im razbijes nos ako pametuju, gdje ces dobiti garanciju kako treba. Rijec je o "registrovanoj firmi" koja dila preko oglasa, bez racuna, kase, icega. Uzeo sam kdo njih ps3, vitu, ps4 a o igrama da ne govorim.

Možeš ostaviti hiljade KM ali ako tebi nesto zatreba, malo da ti izadju u susret, gledat ce da te zeznu. Znaci smijesne ponude i cijene sa njihove strane. Valjda kontaju da vecina raje nije upoznata sa trzistem, industrijom i cijenama.

Što se tiče igara, napraviti psn racun za uk i usa, stalno imaš akcije boli glava i rasprodaje. Kupis sa bilo kog storea i igras na svom profilu. Za disk naslove online ebay, game, shopto, zavvi, videogamesplus ca, gamescentre i sl. Isto za psn kartice i ps+.
Last edited by gilla on 26/04/2017 13:15, edited 1 time in total.
iz Mostara

#2100 Re: PlayStation 4 - all about

Post by iz Mostara »

gilla wrote:
Što se tiče igara, napraviti psn racun za uk i usa, stalno imaš akcije boli glava i rasprodaje. Kupis sa bilo kog storea i igras na svom profilu.
Samo digitalno kupujem putem amazon vaučera tj Wallet add code i kupi igru koju želiš.
Post Reply