Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Lucas Leiva

#2076 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

BHF_Manijak wrote:
Lucas Leiva wrote:Kakvi očajni potezi nove uprave! Rajan Babel je za Stewarta Downinga Cristiano Ronaldo!
Stewart Downing igrao malte ne svaki minut ove sezone, niti jednom nije bio u stanju da uradi ono sto se od svakog krila ocekuje... da napravi visak!
Ne mozemo ni United kuci da pobijedimo... UPRAVA NAPOLJE!
Jarane, nista licno, ali pozavidila bi ti i BH vremenska prognoza po kojoj se u jednom danu izmjene 4 godisnja doba, od promjenjivo oblacnog do mecave! :mrgreen: :mrgreen: Fakat ti emocije variraju od extremno pozitivnih do extremno negativnih, uprava napolje i slicno, a do mjesec unazad niko nije bio jaci...
Nakon prodaje Raula Meirelješa dolazi do raskola izmedju mene i uprave! Kao posljedica ni Keni nema vise moju podršku! Jos vise zelim da istrajem u povratku Rafaela Beniteza, a ukazivao sam da je prodaja Rajana Babela i dovodjenje slabije zamjene za 20 miliona funti sucidalan potez!
UPRAVA NAPOLJE!
missko

#2077 Re: Liverpool FC

Post by missko »

vaučer wrote:
missko wrote:
Bubalo1 wrote:
Zbog cega bi bio zuti, sta odredjuje tu situaciju? Nije bilo opasnosti, nije bilo faula, nije bio zadnji igrac, nije uklizavao, ne znam zasto bi dobio zuti jos kad mu je greskom sviran faul. Jel znaci ako napravis jednu gresku treba da do kraja ukakis?

Kako molim te nije bilo opasnosti?
Između Adama i gola samo Ferdinand i on pravi faul. Da se razumijemo, kontakt je bio minimalan ali ga je bilo i prema tome je sviran faul. Sudija je išao tražiti solomonsko rješenje jer je faul bio 'mal', pa nije mogao stisnuti guzicu i za takav prekršaj isključiti velikog, glasnog i bahatog Ria igra za Englesku Ferdinanda. Da je sudio po pravilima dao bi mu zaslužen žuti karton - tko mu je na kraju krajeva kriv što je zaslužio dva.
"On pravi faul", pa pogledaj jos jedno 5 puta pa reci jel bio faul ne onako navijacki nego realno. Mali faul , zar ima i to. Cinjenica je da faula nije bilo i zna se kakav kontakt je faul a kakav nije. Opet kazem ni u kosarci se ovo ne svira , a iskljucujuci zuti ne bi ni najveci laik dao.
BHF_Manijak

#2078 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Lucas Leiva wrote:
BHF_Manijak wrote:
Lucas Leiva wrote:Kakvi očajni potezi nove uprave! Rajan Babel je za Stewarta Downinga Cristiano Ronaldo!
Stewart Downing igrao malte ne svaki minut ove sezone, niti jednom nije bio u stanju da uradi ono sto se od svakog krila ocekuje... da napravi visak!
Ne mozemo ni United kuci da pobijedimo... UPRAVA NAPOLJE!
Jarane, nista licno, ali pozavidila bi ti i BH vremenska prognoza po kojoj se u jednom danu izmjene 4 godisnja doba, od promjenjivo oblacnog do mecave! :mrgreen: :mrgreen: Fakat ti emocije variraju od extremno pozitivnih do extremno negativnih, uprava napolje i slicno, a do mjesec unazad niko nije bio jaci...
Nakon prodaje Raula Meirelješa dolazi do raskola izmedju mene i uprave! Kao posljedica ni Keni nema vise moju podršku! Jos vise zelim da istrajem u povratku Rafaela Beniteza, a ukazivao sam da je prodaja Rajana Babela i dovodjenje slabije zamjene za 20 miliona funti sucidalan potez!
UPRAVA NAPOLJE!
Babel da je sta valjo zavrsio bi u nekom osrednjem evropskom timu koji bar redovno igra u Evropi a ne u Hoffenheimu! :mrgreen:
Mustang1

#2079 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

missko wrote:
vaučer wrote:
missko wrote: Zbog cega bi bio zuti, sta odredjuje tu situaciju? Nije bilo opasnosti, nije bilo faula, nije bio zadnji igrac, nije uklizavao, ne znam zasto bi dobio zuti jos kad mu je greskom sviran faul. Jel znaci ako napravis jednu gresku treba da do kraja ukakis?

Kako molim te nije bilo opasnosti?
Između Adama i gola samo Ferdinand i on pravi faul. Da se razumijemo, kontakt je bio minimalan ali ga je bilo i prema tome je sviran faul. Sudija je išao tražiti solomonsko rješenje jer je faul bio 'mal', pa nije mogao stisnuti guzicu i za takav prekršaj isključiti velikog, glasnog i bahatog Ria igra za Englesku Ferdinanda. Da je sudio po pravilima dao bi mu zaslužen žuti karton - tko mu je na kraju krajeva kriv što je zaslužio dva.
"On pravi faul", pa pogledaj jos jedno 5 puta pa reci jel bio faul ne onako navijacki nego realno. Mali faul , zar ima i to. Cinjenica je da faula nije bilo i zna se kakav kontakt je faul a kakav nije. Opet kazem ni u kosarci se ovo ne svira , a iskljucujuci zuti ne bi ni najveci laik dao.
Jucer nad Vam Persiem isti prekrsaj znaci samo ga malo po nozi udario identicno kao i Ferdinand (zaboravio sam koji igrac) i dobio zuti .. Jos se to desilo na sredini terena ... Nema smisla vise raspravljati .. Ni prvi a ni zadnji put da nas sudija zakida ali nema veze :thumbup:
neo7

#2080 Re: Liverpool FC

Post by neo7 »

To se Zeljo ugledao na Liverpool pa organizuje utakmicu u pola sedmice ? :lol:
horion_bosona

#2081 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

The team in full is: Reina, Carragher, Skrtel, Johnson, Enrique, Kuyt, Adam, Gerrard, Downing, Bellamy, Suarez.

Subs: Doni, Agger, Carroll, Maxi, Spearing, Henderson, Flanagan.

bice show :-D

off. gledam Villa-WBA, kakav je penal sviran za WBA, ono je i za nase lige previse, jest da su promasili al' lik dobi crveni nizasta...
horion_bosona

#2082 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

precka Skrtela...

stativa Suareza... pritisak moš' se okupat :-D
horion_bosona

#2083 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

bloody Welsh!!! :dance:

uđe napokon
Tvrtko II Kotromanić

#2084 Re: Liverpool FC

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Bas mi je drago sto je Bellamy zabio
igracina :thumbup:
LSD

#2085 Re: Liverpool FC

Post by LSD »

Stara velška kuka ;-) planira li Kenny kad ubaciti Carolla :shock: :?
Norwich se opet pokazuje kao nezgodan protivnik...teška ekipa.
horion_bosona

#2086 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

u pm :x Reina đe ćeš!?
Logovan

#2087 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

Tvrtko II Kotromanić wrote:Bas mi je drago sto je Bellamy zabio
igracina :thumbup:
Ne pretjerujmo, nikad on nije bio igračina.
horion_bosona

#2088 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

ccc... hronična slabost - neefikasnost. Ovo što su mašili Carroll i Suarez u sudijskoj je za pobudalit... jbg

trebao je ranije mjenjati Kuyta, čovjek je prosto neupotrbljiv džaba mu sva srčanost...
Mustang1

#2089 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nisam gledao drugo poluvrijeme ali pretpostavljam opet jedno poluvrijeme dobri a drugo katastrofa ... ne mozes vjerovati da jedna ekipa konstantno ne moze da uveze dva dobra poluvremena
Tomahawk11
Globalni moderator

#2090 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Nemas sta vjerovati ili ne vjerovati, Liverpool je takva ekipa, nemaju konstante. Tesko da ova ekipa moze nesto osvojiti.
ultima_palabra

#2091 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Što onaj komentator na Sport klubu govori da je bila najbolja utakmica u PL ove sezone? Nisam gledao, pa ne znam je li to baš istina...
belafonte

#2092 Re: Liverpool FC

Post by belafonte »

Ma Liverpool je one-man ekipa, svaka čast Suarezu, frajer sam sebi tamo šanse stvara...ali ima za suigrače krampe sa nivoom fudbalske inteligencije 0...

Eno Kenny kaže da će zagrabit opet u kasu u januaru, pa zagrabi sebi u glavu, vidi mozga imaš li, pokloni lik Meirelesa Chelsea-u, da Raul nema mjesta pored Adama, tipični vašarski igrač koji može jedino kod Brace u Vrbanjuši igrati za premiju od pola kile janjetine, pa onda Henderson... pa onaj jadni Maxi s jednom nogom je bolji od ovih talenata, Kennija k'o da su zamrzli u 80-tim i stavili ga na klupu Liverpula još uvijek neodmrznutog...
horion_bosona

#2093 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

mislim da si pretjerao kad su u pitanju Adam i Henderson, ali dobro da sad ne ulazimo u diskusiju... nije bas situacija toliko dramaticna...
slazem za Maxia da bi morao dobiti vise prilike... Kenny treba uvoditi malog Coatesa, pogotovo u ovakvim utakmicama jer Skrtel je bezbroj puta pokazao (pa i danas kod gola) da je limitiran i da nije profil igraca za ekipu kao sto je LFC... ako se sta treba kupovat to je samo u zadnjoj liniji... vise Carrolla, manje Kuyta (toliki imam animozitet prema njemu i pored onog hat-tricka Unitedu)...

sjevalo je oko gola Norwicha, stative, precka, ziceri... to jedna od onih utakmica kad nece lopta u gol... nije igrao Leiva (zbog suspenzije) pa je formacija bila prilicno ofanzivna s Adamom kao zadnjim u vezi, sto je naravno opasno zbog kontri i to se i desilo... oni su kod 1:1 imali jos jednu dobru priliku, prije toga uglavnom sutevi s distance...
realan rezultat je trebao biti 3-4:1, ali sta je to u fudbalu realan rezultat...

ma Suarez je paklen igrac, grize... ali slicno kao i Tevez zna biti poguban za ekipu u globalu, negdje oko 78 minute ukazala mu se prilika kad se okliznuo odbrambeni igrac Norwicha i on iskosa suta dok mu se Gerard otvara na 7-8 metara od gola... i sto bi reko Ciro: "Halali Huso materi"...
belafonte

#2094 Re: Liverpool FC

Post by belafonte »

ManU i Chelsea su odigrali najlošije tekme ove sezone upravo protiv Norwicha ali su pobjedili, Liverpool odigrao svoju najbolju ove sezone a uzeo samo bod, mislim da je sve rečeno...
Riddle

#2095 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

belafonte wrote:ManU i Chelsea su odigrali najlošije tekme ove sezone upravo protiv Norwicha ali su pobjedili, Liverpool odigrao svoju najbolju ove sezone a uzeo samo bod, mislim da je sve rečeno...
Ovi imaju toliko srece da je to tesko povjerovati.
Lucas Leiva

#2096 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Roj Hodzson je bio mnogo bolji od Dalglisha. Barem nije davao bolje igrace za losije i plus nadoplaciovao milione i milione.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2097 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

Dalglish definitivno ne izgleda kao neki napredak za Liverpool... da je Benitez dobio ovoliko para koliko ih je Dalglish spisko, uzeo bi Liverpool 2-3 titule..

a moglo se to doduše i u Januaru vidjeti, jedino nenormalan čovjek bi istreso 35 miliona za Carrolla
ultima_palabra

#2098 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Neko napisa da je Silva bio 11 miliona jeftiniji od Carrolla :-) Dalglish je dinosaur, ne može se živjeti u prošlosti...
vaučer

#2099 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Malo seruckate svi a? Ne bi da je falilo lijepe igre i prilika pa da ospete po Dalglishu kako je ovo i ono i eto još pa gori od Roya. Ekipa je promjenila 6 prvotimaca u odnosu na prošlu, baš me čudi da nisu još 'kliknuli' kako treba.

Suarez pored svih svojih kvaliteta i nije neki golgeter, ustvari u Liverpoolu nema golgetera i to se osjeti. Stvaraju kamaru šansi svaku utakmicu a zabijaju ispodprosječno. Problem broj dva i najveći trenutno je Carragher. Istekao datum davnih dana, šta on daje ekipi ja iskreno nemam pojma. Za Carrolla me nije strah, mislim da će postati bitan i dobar igrač - za Downinga s druge strane..meh.. Čisti alibi pizdun koji ne preuzima rizik na sebe i ni po čemu ne odskače. Žao mi je da radi njega ne igra Maxi koji je za Downinga (zauvijek) i Hendersona (zasad) doktor nogometa.

Prosipanjem bodova su dobro usrali otvorena vrata prema Ligi prvaka, sad Tottenham definitivno djeluje kao najizgledniji pretendent za tu poziciju a ni Arsenal nije za otpisati. Tako je to kad skineš nogu s gasa kod 1:0, još da nauče tu lekciju..
ultima_palabra

#2100 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Ma taj fol "dovedi legendu kluba na klupu, preplati par britanskih igrača i napravi "Liverpool spirit" ne vodi nigdje... da nije tako Sam Allardyce bi bio manager of the year :-D Dalglish će sa Liverpoolom osvojiti titulu kad i Engleska osvoji svjetsko prvenstvo :-)

Govorio sam još zimus da im treba Klopp, Villas Boas ili neko sličan...
Post Reply