hrvatska-more

Post Reply
matic.ivan

#2076 Re: hrvatska-more

Post by matic.ivan »

Ima par mjesta u Hrvatskoj koja su "veselija", poput Vodica, Hvara, Zrce, Bol...
uglavnomja

#2077 Re: hrvatska-more

Post by uglavnomja »

matic.ivan wrote:Ima par mjesta u Hrvatskoj koja su "veselija", poput Vodica, Hvara, Zrce, Bol...

upravo to, svako bira ono sto voli :)
rajvoSa0

#2078 Re: hrvatska-more

Post by rajvoSa0 »

Šveđanin wrote:Bio mi kolega u Turskoj.. Njega, ženu i djete avion + all inclusive smještaj u hotelu izašao sveukupno 1550 eura, ali su rezervisali dosta ranije + imali su neke popuste.

Kaže da je oduševljen, jeo koliko mu je u stomak moglo stati, nema šta nije pio, za dijete se dobije ako želiš kao neka dadilja (uključeno u cijenu) koja ga zabavlja kad hoćeš, roditelji rade šta hoće i kako hoće, masaže, tematske predstave, jutarnji pilates, igraonice u vodi za djecu, ma bukvalno sve..

Otprilike tako i ja zamišljam svoj odmor, dakle jesti novu hranu, piti dobar alkohol, kupati se malo u bazenu, malo na plaži, aposolutno me ne zanima pripremanje hrane, da gledam jel jeftinije u lidlu ili na placu, da nosam kese, da se zezam sa nervoznim Dalmosima..

Hoću da me maze, paze, da mi donose na nos da jedem na plaži, da rade sve što poželim a ja ću naravno za to platiti. E u tom rangu, Turska je mnogo bolja, interesantnija od Hrvatske. :thumbup:

I ja bi ovakav odmor :D

Jel moze ikako bar malo jeftinije da se prodje a da imam sve ovo?
Havatar

#2079 Re: hrvatska-more

Post by Havatar »

uglavnomja wrote:havatar, zar ti nisi u budvi :D

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/neredi ... 95898.html
Ja nisam europejac a zna se ko jeste i ko se time hvali ali slobodno nastavi sa vrijedjanjem posto tako ces sigurno priuci turiste u Hrvatsku
spreca

#2080 Re: hrvatska-more

Post by spreca »

sutra na sjeverni jadran :-D
crnoplavo

#2081 Re: hrvatska-more

Post by crnoplavo »

@uglavnimja" -nije te valjda neko pogodio flasom, pa mineralnim osmjehom prekrivas bol :shock:
forumas prije svega, a svako, pa i "uglavnomja" ima pravo na slobodno seksualno opredjeljenje :thumbup:
šrilančananin

#2082 Re: hrvatska-more

Post by šrilančananin »

crnoplavo wrote:

nije te valjda neko pogodio flasom, pa mineralnim osmjehom prekrivas bol :shock:
forumas prije svega, a svako, pa i "uglavnomja" ima pravo na slobodno seksualno opredjeljenje :thumbup:
Pa nisi ti havatar ? To se u Hrvata naziva dušebrižnik, jesi li ti to.?
Havatar

#2083 Re: hrvatska-more

Post by Havatar »

Sirimau Bandaranajke dobro shvatamo da si na braniku domovine ali mnogo si se se primio ko da ti zivot zavisi od toga da li ce doci Bosanci u hr da vam zauzimaju plaze i zapisavaju more a da nista ne placaju :oops:
uglavnomja

#2084 Re: hrvatska-more

Post by uglavnomja »

Havatar wrote:

Ja nisam europejac a zna se ko jeste i ko se time hvali ali slobodno nastavi sa vrijedjanjem posto tako ces sigurno priuci turiste u Hrvatsku

a zasto da ja privlacim turiste u hrvatsku :-)

danas je budva reklamirala hrvatsku, dzaba :D

nije mi bilo na umu da vrijedjam, nego ti, kao branilac cg u svakom pogledu, narocito ljubaznosti i gostoljubivosti, bi trebao biti dole, da nam prepricas licna iskustva :lol:
šrilančananin

#2085 Re: hrvatska-more

Post by šrilančananin »

Havatar wrote:Sirimau Bandaranajke dobro shvatamo da si na braniku domovine ali mnogo si se se primio ko da ti zivot zavisi od toga da li ce doci Bosanci u hr da vam zauzimaju plaze i zapisavaju more a da nista ne placaju :oops:
Zapišavaju, pa onda kada kupače skidaju preko lica , isto budu žuti.?
Havatar

#2086 Re: hrvatska-more

Post by Havatar »

uglavnomja wrote:
Havatar wrote:

a zasto da ja privlacim turiste u hrvatsku :-)

danas je budva reklamirala hrvatsku, dzaba :D

nije mi bilo na umu da vrijedjam, nego ti, kao branilac cg u svakom pogledu, narocito ljubaznosti i gostoljubivosti, bi trebao biti dole, da nam prepricas licna iskustva :lol:
Nisam ja branilac CG nego ako vec neko nema za bolje nego mora da ide na Jadran tu mu je jedina opcija CG a sto se tice toga sto postavljas to se u Hrvatskoj dogadja triput , u Splitu, Zagrebu i Dubrovniku pa mozes da odes da nam prepricas licna iskustva :mrgreen:
crnoplavo

#2087 Re: hrvatska-more

Post by crnoplavo »

šrilančananin wrote:
crnoplavo wrote:

nije te valjda neko pogodio flasom, pa mineralnim osmjehom prekrivas bol :shock:
Pa nisi ti havatar ? To se u Hrvata naziva dušebrižnik, jesi li ti to.?
Pa nisi ti uglavnomja ? To kako se u Hrvata naziva-ne bih komentarisao-to je izmedu tebe i uglavnomja, vasa intima, zao mi je sto ste povrijedeni na paradi (da li splitskoj, ili ovoj u budvi (a moguce i na obe :shock: ) nije vazno-vazno je da ste ustali protiv fasizma)
šrilančananin

#2088 Re: hrvatska-more

Post by šrilančananin »

Pitao sam te da li si dusebrižnik, ne odgovarš na pitanja ? Moram malo tvoju energiju bolesnu testirati, ti se razumiješ u more, u pedere, evo da ti nisi rekao ne bih znao da je u Dubrovniku bila parada ponosa.
uglavnomja

#2089 Re: hrvatska-more

Post by uglavnomja »

sri lanka, jaro, samo :zzzz:

ili ti se da prepucavati sa djecom :D
crnoplavo

#2090 Re: hrvatska-more

Post by crnoplavo »

:lol: :lol: :lol: :lol: dubrovnik ni ne spomenuh,
šrilančananin wrote:Pitao sam te da li si dusebrižnik, ne odgovarš na pitanja ? Moram malo tvoju energiju bolesnu testirati, ti se razumiješ u more, u pedere, evo da ti nisi rekao ne bih znao da je u Dubrovniku bila parada ponosa.
Pitao sam te da li u hrvatskoj ima foruma? Ne moram tu tvoju energiju bolesnu testirat, registrovao si se, provodis vrijeme koje bi mogao provodit brojeci pare ovdje, prodajes narodu muda pod bubrege, kazes im da je bijelo crno, a crno bijelo (odnosno bilo), a evo da sad nissi spomenuo ne bih ni znao da je u dubrovniku bila parada ponosa (ocito si upucen u balkansku gej scenu, hvala na infu da je i u dubrovniku bila parada (nadam se da si prosao bolje neg u splitu il budvi danas) but thats not my cup of tea, live and let live...)
uglavnomja wrote:sri lanka, jaro, samo :zzzz:
:thumbup: odmorite se od parade
šrilančananin

#2091 Re: hrvatska-more

Post by šrilančananin »

uglavnomja wrote:sri lanka, jaro, samo :zzzz:

ili ti se da prepucavati sa djecom :D
Opasno je ako su djeca. Mržnja izvire iz iste.
šrilančananin

#2092 Re: hrvatska-more

Post by šrilančananin »

@crnoplavo

Samo te neka mržnja, zavist, rekao je sarajevski pjesnik neka ljubi ko koga hoće, to je realno, kontroverzna pjesma D.Imamovića, navodno su je i cenzurirali ili su htjeli u BiH, plemensko naslijeđe , zar i ti sine u kratkih nogafica. ?
korisnicc

#2093 Re: hrvatska-more

Post by korisnicc »

gili wrote:Kad me dalmatinci gledaju s visine kao sa su osvojili svijet i zato im ja i moji vise necemo ostavljati pare radije cu stediti 2 godine i ici u tursku i provesti se kao hadzija i sto se tice i smjestaja i hrane.
Ako ti smetaju Dalmatinci idi kod Primoraca ili Istrana.
Ili ti i oni smetaju :-D
insomnia78

#2094 Re: hrvatska-more

Post by insomnia78 »

Al fakat pola ovih sto pljuju po Hrvatskoj nemaju para ni do jablsnickog da dodju.
'ta ima bora-bora

s' moje sokoćalo
sandokann

#2095 Re: hrvatska-more

Post by sandokann »

insomnia78 wrote:Al fakat pola ovih sto pljuju po Hrvatskoj nemaju para ni do jablsnickog da dodju.
'ta ima bora-bora

s' moje sokoćalo
Neka si nam rekao.
indijanac_

#2096 Re: hrvatska-more

Post by indijanac_ »

I jestel se dogovorili? Ic il ne? :lol:

Ne kontam ovih par hejtera... zapravo kontam a to nema veze s turizmom i ekonomijom i cim vec ne...
Alfons Kauders

#2097 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

indijanac_ wrote:I jestel se dogovorili? Ic il ne? :lol:

Ne kontam ovih par hejtera... zapravo kontam a to nema veze s turizmom i ekonomijom i cim vec ne...
i ja bi rado isao negdje drugo da imam love... :D al eto, bice da sam zadnji klosar :D i da se druzim s jos vecim klosarima :D

ispade da svako u bosni ima milju i kusur za avion i all inclusive :D a u isto vrijeme kukaju kako im je puno placati boravisnu taksu u hrvatskoj... od 8 kuna dnevno... :D
mrAdil

#2098 Re: hrvatska-more

Post by mrAdil »

Nakon bajrama ako Bog da za Ulcinj.
mrAdil

#2099 Re: hrvatska-more

Post by mrAdil »

insomnia78 wrote:Al fakat pola ovih sto pljuju po Hrvatskoj nemaju para ni do jablsnickog da dodju.
'ta ima bora-bora

s' moje sokoćalo
Ne pljuje niko, ali vazno je da ti imas love.
indijanac_

#2100 Re: hrvatska-more

Post by indijanac_ »

mrAdil wrote:

Nakon bajrama ako Bog da za Ulcinj.
Fino fino, mahni mojima usput :D

Salim se, ma nek ljudi idu gdje hoce, samo ne znam sto se mora izmisljati i petljati. 90% ovog o hrvatsko su izmisljotine
Post Reply