hrvatska-more
- matic.ivan
#2076 Re: hrvatska-more
Ima par mjesta u Hrvatskoj koja su "veselija", poput Vodica, Hvara, Zrce, Bol...
- uglavnomja
#2077 Re: hrvatska-more
matic.ivan wrote:Ima par mjesta u Hrvatskoj koja su "veselija", poput Vodica, Hvara, Zrce, Bol...
upravo to, svako bira ono sto voli
- rajvoSa0
#2078 Re: hrvatska-more
Šveđanin wrote:Bio mi kolega u Turskoj.. Njega, ženu i djete avion + all inclusive smještaj u hotelu izašao sveukupno 1550 eura, ali su rezervisali dosta ranije + imali su neke popuste.
Kaže da je oduševljen, jeo koliko mu je u stomak moglo stati, nema šta nije pio, za dijete se dobije ako želiš kao neka dadilja (uključeno u cijenu) koja ga zabavlja kad hoćeš, roditelji rade šta hoće i kako hoće, masaže, tematske predstave, jutarnji pilates, igraonice u vodi za djecu, ma bukvalno sve..
Otprilike tako i ja zamišljam svoj odmor, dakle jesti novu hranu, piti dobar alkohol, kupati se malo u bazenu, malo na plaži, aposolutno me ne zanima pripremanje hrane, da gledam jel jeftinije u lidlu ili na placu, da nosam kese, da se zezam sa nervoznim Dalmosima..
Hoću da me maze, paze, da mi donose na nos da jedem na plaži, da rade sve što poželim a ja ću naravno za to platiti. E u tom rangu, Turska je mnogo bolja, interesantnija od Hrvatske.
I ja bi ovakav odmor
Jel moze ikako bar malo jeftinije da se prodje a da imam sve ovo?
- Havatar
#2079 Re: hrvatska-more
Ja nisam europejac a zna se ko jeste i ko se time hvali ali slobodno nastavi sa vrijedjanjem posto tako ces sigurno priuci turiste u Hrvatskuuglavnomja wrote:havatar, zar ti nisi u budvi![]()
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/neredi ... 95898.html
- spreca
#2080 Re: hrvatska-more
sutra na sjeverni jadran 
-
crnoplavo
#2081 Re: hrvatska-more
@uglavnimja" -nije te valjda neko pogodio flasom, pa mineralnim osmjehom prekrivas boluglavnomja wrote:havatar, zar ti nisi u budvi![]()
forumas prije svega, a svako, pa i "uglavnomja" ima pravo na slobodno seksualno opredjeljenje
- šrilančananin
#2082 Re: hrvatska-more
Pa nisi ti havatar ? To se u Hrvata naziva dušebrižnik, jesi li ti to.?crnoplavo wrote:nije te valjda neko pogodio flasom, pa mineralnim osmjehom prekrivas boluglavnomja wrote:havatar, zar ti nisi u budvi![]()
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/neredi ... 95898.html![]()
forumas prije svega, a svako, pa i "uglavnomja" ima pravo na slobodno seksualno opredjeljenje
- Havatar
#2083 Re: hrvatska-more
Sirimau Bandaranajke dobro shvatamo da si na braniku domovine ali mnogo si se se primio ko da ti zivot zavisi od toga da li ce doci Bosanci u hr da vam zauzimaju plaze i zapisavaju more a da nista ne placaju 
- uglavnomja
#2084 Re: hrvatska-more
Havatar wrote:Ja nisam europejac a zna se ko jeste i ko se time hvali ali slobodno nastavi sa vrijedjanjem posto tako ces sigurno priuci turiste u Hrvatskuuglavnomja wrote:havatar, zar ti nisi u budvi![]()
a zasto da ja privlacim turiste u hrvatsku
danas je budva reklamirala hrvatsku, dzaba
nije mi bilo na umu da vrijedjam, nego ti, kao branilac cg u svakom pogledu, narocito ljubaznosti i gostoljubivosti, bi trebao biti dole, da nam prepricas licna iskustva
- šrilančananin
#2085 Re: hrvatska-more
Zapišavaju, pa onda kada kupače skidaju preko lica , isto budu žuti.?Havatar wrote:Sirimau Bandaranajke dobro shvatamo da si na braniku domovine ali mnogo si se se primio ko da ti zivot zavisi od toga da li ce doci Bosanci u hr da vam zauzimaju plaze i zapisavaju more a da nista ne placaju
- Havatar
#2086 Re: hrvatska-more
Nisam ja branilac CG nego ako vec neko nema za bolje nego mora da ide na Jadran tu mu je jedina opcija CG a sto se tice toga sto postavljas to se u Hrvatskoj dogadja triput , u Splitu, Zagrebu i Dubrovniku pa mozes da odes da nam prepricas licna iskustvauglavnomja wrote:Havatar wrote:Ja nisam europejac a zna se ko jeste i ko se time hvali ali slobodno nastavi sa vrijedjanjem posto tako ces sigurno priuci turiste u Hrvatskuuglavnomja wrote:havatar, zar ti nisi u budvi![]()
a zasto da ja privlacim turiste u hrvatsku![]()
danas je budva reklamirala hrvatsku, dzaba![]()
nije mi bilo na umu da vrijedjam, nego ti, kao branilac cg u svakom pogledu, narocito ljubaznosti i gostoljubivosti, bi trebao biti dole, da nam prepricas licna iskustva
-
crnoplavo
#2087 Re: hrvatska-more
Pa nisi ti uglavnomja ? To kako se u Hrvata naziva-ne bih komentarisao-to je izmedu tebe i uglavnomja, vasa intima, zao mi je sto ste povrijedeni na paradi (da li splitskoj, ili ovoj u budvi (a moguce i na obešrilančananin wrote:Pa nisi ti havatar ? To se u Hrvata naziva dušebrižnik, jesi li ti to.?crnoplavo wrote:nije te valjda neko pogodio flasom, pa mineralnim osmjehom prekrivas boluglavnomja wrote:havatar, zar ti nisi u budvi![]()
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/neredi ... 95898.html![]()
- šrilančananin
#2088 Re: hrvatska-more
Pitao sam te da li si dusebrižnik, ne odgovarš na pitanja ? Moram malo tvoju energiju bolesnu testirati, ti se razumiješ u more, u pedere, evo da ti nisi rekao ne bih znao da je u Dubrovniku bila parada ponosa.
- uglavnomja
#2089 Re: hrvatska-more
sri lanka, jaro, samo
ili ti se da prepucavati sa djecom
-
crnoplavo
#2090 Re: hrvatska-more
Pitao sam te da li u hrvatskoj ima foruma? Ne moram tu tvoju energiju bolesnu testirat, registrovao si se, provodis vrijeme koje bi mogao provodit brojeci pare ovdje, prodajes narodu muda pod bubrege, kazes im da je bijelo crno, a crno bijelo (odnosno bilo), a evo da sad nissi spomenuo ne bih ni znao da je u dubrovniku bila parada ponosa (ocito si upucen u balkansku gej scenu, hvala na infu da je i u dubrovniku bila parada (nadam se da si prosao bolje neg u splitu il budvi danas) but thats not my cup of tea, live and let live...)šrilančananin wrote:Pitao sam te da li si dusebrižnik, ne odgovarš na pitanja ? Moram malo tvoju energiju bolesnu testirati, ti se razumiješ u more, u pedere, evo da ti nisi rekao ne bih znao da je u Dubrovniku bila parada ponosa.
uglavnomja wrote:sri lanka, jaro, samo![]()
- šrilančananin
#2091 Re: hrvatska-more
Opasno je ako su djeca. Mržnja izvire iz iste.uglavnomja wrote:sri lanka, jaro, samo![]()
- šrilančananin
#2092 Re: hrvatska-more
@crnoplavo
Samo te neka mržnja, zavist, rekao je sarajevski pjesnik neka ljubi ko koga hoće, to je realno, kontroverzna pjesma D.Imamovića, navodno su je i cenzurirali ili su htjeli u BiH, plemensko naslijeđe , zar i ti sine u kratkih nogafica. ?
Samo te neka mržnja, zavist, rekao je sarajevski pjesnik neka ljubi ko koga hoće, to je realno, kontroverzna pjesma D.Imamovića, navodno su je i cenzurirali ili su htjeli u BiH, plemensko naslijeđe , zar i ti sine u kratkih nogafica. ?
-
korisnicc
#2093 Re: hrvatska-more
Ako ti smetaju Dalmatinci idi kod Primoraca ili Istrana.gili wrote:Kad me dalmatinci gledaju s visine kao sa su osvojili svijet i zato im ja i moji vise necemo ostavljati pare radije cu stediti 2 godine i ici u tursku i provesti se kao hadzija i sto se tice i smjestaja i hrane.
Ili ti i oni smetaju
- insomnia78
#2094 Re: hrvatska-more
Al fakat pola ovih sto pljuju po Hrvatskoj nemaju para ni do jablsnickog da dodju.
'ta ima bora-bora
s' moje sokoćalo
'ta ima bora-bora
s' moje sokoćalo
-
sandokann
#2095 Re: hrvatska-more
Neka si nam rekao.insomnia78 wrote:Al fakat pola ovih sto pljuju po Hrvatskoj nemaju para ni do jablsnickog da dodju.
'ta ima bora-bora
s' moje sokoćalo
-
indijanac_
#2096 Re: hrvatska-more
I jestel se dogovorili? Ic il ne?
Ne kontam ovih par hejtera... zapravo kontam a to nema veze s turizmom i ekonomijom i cim vec ne...
Ne kontam ovih par hejtera... zapravo kontam a to nema veze s turizmom i ekonomijom i cim vec ne...
- Alfons Kauders
#2097 Re: hrvatska-more
i ja bi rado isao negdje drugo da imam love...indijanac_ wrote:I jestel se dogovorili? Ic il ne?![]()
ispade da svako u bosni ima milju i kusur za avion i all inclusive
-
mrAdil
#2098 Re: hrvatska-more
Nakon bajrama ako Bog da za Ulcinj.indijanac_ wrote:I jestel se dogovorili? Ic il ne?![]()
-
mrAdil
#2099 Re: hrvatska-more
Ne pljuje niko, ali vazno je da ti imas love.insomnia78 wrote:Al fakat pola ovih sto pljuju po Hrvatskoj nemaju para ni do jablsnickog da dodju.
'ta ima bora-bora
s' moje sokoćalo
-
indijanac_
#2100 Re: hrvatska-more
Fino fino, mahni mojima usputmrAdil wrote:Nakon bajrama ako Bog da za Ulcinj.indijanac_ wrote:I jestel se dogovorili? Ic il ne?![]()
Salim se, ma nek ljudi idu gdje hoce, samo ne znam sto se mora izmisljati i petljati. 90% ovog o hrvatsko su izmisljotine