Imao analognu i internet pa mi prije jedno 40-ak dana postavili resiver i ukljucili digitalnu.Nisam ja bio kuci,nego nana.Zena mi ne zna nista da objasni.
Je li to sad Duo paket?
Moderator: Benq
arshavin wrote:Meni nije jasno koji sad paket imam.![]()
![]()
Imao analognu i internet pa mi prije jedno 40-ak dana postavili resiver i ukljucili digitalnu.Nisam ja bio kuci,nego nana.Zena mi ne zna nista da objasni.![]()
![]()
Je li to sad Duo paket?
Nisam nista trazio.Nazvali me i rekli da uvode neku besplatnu digitalizaciju i samo mi donjeli i prikljucili resiver.kakavdanakneiskustvu wrote:arshavin wrote:Meni nije jasno koji sad paket imam.![]()
![]()
Imao analognu i internet pa mi prije jedno 40-ak dana postavili resiver i ukljucili digitalnu.Nisam ja bio kuci,nego nana.Zena mi ne zna nista da objasni.![]()
![]()
Je li to sad Duo paket?
koji si paket tražio?
arshavin wrote:Nisam nista trazio.Nazvali me i rekli da uvode neku besplatnu digitalizaciju i samo mi donjeli i prikljucili resiver.kakavdanakneiskustvu wrote:arshavin wrote:Meni nije jasno koji sad paket imam.![]()
![]()
![]()
Je li to sad Duo paket?
koji si paket tražio?
Vidjet ćeš kad dobiješ račun što je besplatnaarshavin wrote:Nisam nista trazio.Nazvali me i rekli da uvode neku besplatnu digitalizaciju i samo mi donjeli i prikljucili resiver.kakavdanakneiskustvu wrote:arshavin wrote:Meni nije jasno koji sad paket imam.![]()
![]()
![]()
Je li to sad Duo paket?
koji si paket tražio?
Besplatna je stvarno, haver isto dobio davno, ništa dodatno ne plaća. Inače, to je samo onih 70-ak kanala iz osnovne ponude u digitalnom formatu, resiver i opremu svakako daju na korištenje besplatno.ernadr wrote:Vidjet ćeš kad dobiješ račun što je besplatnaarshavin wrote:Nisam nista trazio.Nazvali me i rekli da uvode neku besplatnu digitalizaciju i samo mi donjeli i prikljucili resiver.kakavdanakneiskustvu wrote:
koji si paket tražio?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
jesi zvao njih????kod mene niej radio...nazvao 1430...trazili da im kazem ip adresu uredjaja..i proradilodoff wrote:Ima li još neko da mu ne radi EPG, meni vec dugo vremena ne radi
Nemas nikakav paket, samo si dobio digitalni prijem osnovnog paketa.arshavin wrote:Nisam nista trazio.Nazvali me i rekli da uvode neku besplatnu digitalizaciju i samo mi donjeli i prikljucili resiver.kakavdanakneiskustvu wrote:arshavin wrote:Meni nije jasno koji sad paket imam.![]()
![]()
![]()
Je li to sad Duo paket?
koji si paket tražio?
kod mene je extra slika...na pocetku kad pokrenes program je losa..aliakasnije se izbistri..bolja nego na tv-umotorola01 wrote:Uspio sam pokrenuti d3 na racunaru. Samo sam deaktivirao antivirusni program na sat vremena i odmah sve radi. Nije losa stvar jer ima kanala koje recimo nemam na tv-u, ali mana je jako losa slika.
Na telefonu i dalje pise kako imam problem sa mrezom(nigdje veze)..Dobra stvar je sto se mogu gledati kanali bilo gdje ako imas wi-fi mrezu.
Izgleda da ti net ne valja. Sto je losija konekcija to je losija slika i obrnuto. Kod mene prve 4 sekunde losa i onda se odmah izostrimotorola01 wrote:Uspio sam pokrenuti d3 na racunaru. Samo sam deaktivirao antivirusni program na sat vremena i odmah sve radi. Nije losa stvar jer ima kanala koje recimo nemam na tv-u, ali mana je jako losa slika.
Na telefonu i dalje pise kako imam problem sa mrezom(nigdje veze)..Dobra stvar je sto se mogu gledati kanali bilo gdje ako imas wi-fi mrezu.
Speedtest mi pokazuje 10mbps-a, tako da ne bi trebalo biti do toga.un1ted wrote:Izgleda da ti net ne valja. Sto je losija konekcija to je losija slika i obrnuto. Kod mene prve 4 sekunde losa i onda se odmah izostrimotorola01 wrote:Uspio sam pokrenuti d3 na racunaru. Samo sam deaktivirao antivirusni program na sat vremena i odmah sve radi. Nije losa stvar jer ima kanala koje recimo nemam na tv-u, ali mana je jako losa slika.

I isplati im se da dijele receivere besplatno, umjesto da puste tih 70 iz analogije u digitalnom obliku kao što je slučaj na HS-u. Razumijem da za dodatne kanale treba receiver, ali što onda ne uvedu CI kartice za one koji hoće analogne u digitalnom obliku ili jednostavno puste bez modula? Samo potvrđuju koliko su pohlepni i sitne duše.Frtalj_Duše wrote:
Besplatna je stvarno, haver isto dobio davno, ništa dodatno ne plaća. Inače, to je samo onih 70-ak kanala iz osnovne ponude u digitalnom formatu, resiver i opremu svakako daju na korištenje besplatno.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
evo nasao sam....radi sve...motorola01 wrote:un1ted wrote:motorola01 wrote:
@kralj tvrtko: odes na play store na telefonu i ukucas d3 go u pretrazivac i skines program. Kad ga skines, pokrenes ga i ukucas mail i pass i to bi trebalo biti to. Samo sto kod mene nece, lafo mreza ne valja
Pa dobro, ali zašto, zašto, zašto receiver za one koji imaju DVB-C tunere u aparatima?DON_eARL wrote:Besplatna digitalizacija - Kvaka je u tome da se potpiše ugovor na 24 mjeseca...
I ja sam se nervirao radi toga dok nisam otkrio da je daljinski od ovoga resivera univerzalni, samo nađeš kod iz knjižice koju dobiješ uz isti i bude super, ne treba onaj od telke + što štedim isti, bolje da se "haba" ovaj od resivera nego moj od telke!jastuk1 wrote:Pa dobro, ali zašto, zašto, zašto receiver za one koji imaju DVB-C tunere u aparatima?DON_eARL wrote:Besplatna digitalizacija - Kvaka je u tome da se potpiše ugovor na 24 mjeseca...
To pitanje se postavljalo milion puta do sada. Takva im je politika firme, očigledno imaju zacrtanu strategiju i plan, pa ih sugestije pojedinaca baš i ne dotiču. Imaju taj neki ugovor sa CISCO, pa guraju njihove recivere.jastuk1 wrote:Pa dobro, ali zašto, zašto, zašto receiver za one koji imaju DVB-C tunere u aparatima?DON_eARL wrote:Besplatna digitalizacija - Kvaka je u tome da se potpiše ugovor na 24 mjeseca...
Frtalj_Duše wrote:I ja sam se nervirao radi toga dok nisam otkrio da je daljinski od ovoga resivera univerzalni, samo nađeš kod iz knjižice koju dobiješ uz isti i bude super, ne treba onaj od telke + što štedim isti, bolje da se "haba" ovaj od resivera nego moj od telke!jastuk1 wrote:Pa dobro, ali zašto, zašto, zašto receiver za one koji imaju DVB-C tunere u aparatima?DON_eARL wrote:Besplatna digitalizacija - Kvaka je u tome da se potpiše ugovor na 24 mjeseca...