Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uglavnomja wrote:
potpis: stariji ljubitelj kosarke (hebi se baho )
Hahaha, i mene je sa tim potrefio. Znam za sva stara imena koja je spomenuo.
I brate lijep momenat kada im veliki Sabonis poče dijeliti medalje. Srce ogromno.
Šta je to Baho rekao za starije? Ja gledao na BHT.
Uh joj joj ...ne znam sta je to Baho rekao za nas starije...ali ljudi moji ...momci ...djevojke ...dame i gospodo ... ja sam imao priliku gledati te stare momke ...davno je to bilo ....predavno ...kad sam se zadnji put ovako uzbihuzurio za jednu kosarkasku utakmicu ... Momci su igral na tako vrucem terenu - zvizdali su im isto kao sto su nekad zvizdali u ... ma ne znam s cim bi uporedio ...kao sto su jednom davno u Sibeniku zvizdali ekipi Bosne ... kao sto su u Begeshu zvizdali Ciboni ...kao sto su u Splitu zvizdali Partizanu ...
Samo za razliku od onih davnih vremena ...ovi decki su izdrzali ... 16godisnjaci ....ma nema se tu sta ni dodati ni oduzeti ...imaju cijeli zivot i cijelu Evropu pred svojim nogama.
sumirprimus wrote:Tek sad vidjeh da su djetici uletli u teren da cestitaju....bravo djeco bravo...
Gdje to mogu vidjeti?
a cek. oni su bili u publici? pa vidim neko skace u crvenobijelim uniformama, onda kada su nasi dobili zadnju loptu. smiju se. mislim se, ko su ovi. litvanci sigurno nisu. a da jesu nemaju sta slaviti. znaci to bili oni?
Da, navijali su za BiH, kazu da su bili i Srbi, zajedno s Crnogorcima, i to je vijest koja bi trebala biti u medijima svih balkanskih zemalja. Inace ju je na twitteru postavio neki litvanski novinar! Dakle, nije suplja!
shake69 wrote:
Da, navijali su za BiH, kazu da su bili i Srbi, zajedno s Crnogorcima, i to je vijest koja bi trebala biti u medijima svih balkanskih zemalja. Inace ju je na twitteru postavio neki litvanski novinar! Dakle, nije suplja!
da da. cuo sam i ja to bosna bosna u jednom trenutku, ovo sto kaze kolega ranije, ali sam mislio da haluniciram.
dzanan musa vanserijski igrac.
pokret tela, rad nogu, brzina-ekstra. hrabrost, samopouzdanje, kurcevitost isto tako za 10.
mora samo vise da treneira sut sa poludistance i bacanja. tu mora da ulozi jos truda i moze biti najveci u ervropi (i svetu).
sani campara. ekstra igrac. pokazao muda i znanje.
super podrska musi.
podseca me stilom na bodirogu. vrlo koristan igrac koji ne trosi puno lopti.
tih i marljiv. sve odlike za velikog igraca.
Na oko 1:58:20 nekoliko sekundi su Crnogorci u krupnom kadru na tribinama, gdje se raduju promasenom slobodnom bacanju Litvanaca, dok jedan od njihovih komentatora spominje Balkan, vjerovatno s tim u vezi
Sta li je samo drzao lekciju onaj odvratni sudija Dzananu pred slobodna bacanja 0,1 sekundu pred kraj, kad je sve bilo gotovo! Valjda mu smetalo sto se dijete raduje pobjedi, jebo mater svoooju!
sumirprimus wrote:Tek sad vidjeh da su djetici uletli u teren da cestitaju....bravo djeco bravo...
Gdje to mogu vidjeti?
a cek. oni su bili u publici? pa vidim neko skace u crvenobijelim uniformama, onda kada su nasi dobili zadnju loptu. smiju se. mislim se, ko su ovi. litvanci sigurno nisu. a da jesu nemaju sta slaviti. znaci to bili oni?
Skoro kad je srbija uzela svjetsko u fudbalu,mladi,bilo je ma ko to gleda a sad se vidi da se itekako gleda samo se folira,zavidi komsiluku i sta sve ne.
Cestitke bh klincima.
shake69 wrote:Sta li je samo drzao lekciju onaj odvratni sudija Dzananu pred slobodna bacanja 0,1 sekundu pred kraj, kad je sve bilo gotovo! Valjda mu smetalo sto se dijete raduje pobjedi, jebo mater svoooju!
i ja to gledam, i kontam kako ga dijete iskulira kulturno, ono "ok, all right, ok, all right "
shake69 wrote:Sta li je samo drzao lekciju onaj odvratni sudija Dzananu pred slobodna bacanja 0,1 sekundu pred kraj, kad je sve bilo gotovo! Valjda mu smetalo sto se dijete raduje pobjedi, jebo mater svoooju!
mali je bio na ivici placa. emocije kljucaju. ali iapk se skulirao na slobodnim bacanjima. sko kaze pique, "skidam kapu svakome ko ima hrabrosti opucati penal pred cijelim stadionom." zajebano je i puno iskusnijima, a mozes misliti kako je malcu od 15 godina u zadnjoj sekundi prvenstva. svaka cast. veliki sportista.
sralo mu govno sto se radovao pretjerano prije kraja utakmice
Last edited by insaneinthebrain on 16/08/2015 23:35, edited 1 time in total.
Prati da ga gleda od pocetka, i onda mu se unosi u lice...Musi svaka cast na reakciji, malo je reci da je zreo igrac za svoje godine.
Od početka sam bio siguran da dobijam, kao nikad do sad kad neka naša reprezentacija igra, ma u bilo kojem sportu. Tako su smireni, kvalitetni, samouvjereni.
Ovi stariji bi trebali ugledati se na mentalitet ovih šesnaestogodišnjaka.