Jad i bijeda nema problema ali ima tramvaj...citroen xm wrote:Napisao sam Gorane, napisao. Iza svega stojim. Imaš li nekih problema jade i bijedo?goran16v wrote: Ne seri vise jer sve sto si trebao napisati napisao si...
Parti "Sve gori" čeka na tebe.
Novi Golf 7 dolazi u septembru
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
goran16v
#2076 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
- em11r
#2077 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Mi imamo svoj voz!goran16v wrote:Jad i bijeda nema problema ali ima tramvaj...citroen xm wrote:Napisao sam Gorane, napisao. Iza svega stojim. Imaš li nekih problema jade i bijedo?goran16v wrote: Ne seri vise jer sve sto si trebao napisati napisao si...
-
Sa_u_srcu
#2078 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Napisao sam Gorane, napisao. Iza svega stojim. Imaš li nekih problema jade i bijedo?
[/quote]
Jad i bijeda nema problema ali ima tramvaj...[/quote]
Mi imamo svoj voz![/quote]
To ti kao simpa nesto...a...
i prestani ga konstantno duvati CItroenu...dopolizac.... 
Jad i bijeda nema problema ali ima tramvaj...[/quote]
Mi imamo svoj voz![/quote]
To ti kao simpa nesto...a...
- em11r
#2079 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Sa_u_srcu wrote:
To ti kao simpa nesto...a...i prestani ga konstantno duvati CItroenu...dopolizac....
Sve gori Rajvosaaaaa ole ole ole!
-
Josko Domorocki
#2080 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Podsjecam da je tema G 7 ali o tome se najmanje pise .. Odakle potreba da se pljuje toliko po VW ili skodi osim ako se ne radi direktno o konkurenciji na trzistu BiH ..Znaci saloni auta mimo VW i skode,ne vjerujem da imaju profita ovih mjeseci pa jednostavo ne biraju sredstva da atakuju na sve one koji se odluce za Njemacki ili ceski program .. Uostalom cemu prepucavanje ko hoce nek izvoli., plati ono sto zelis i Zdravo.Stvarno ovoliki izraz primitivizma moze biti samo proizvod smisljenog nastupa nekoliko likova iz pomenutih salona.. 
Pozdrav svima
http://www.youtube.com/watch?v=0wPxwa4BPws
Pozdrav svima
- em11r
#2081 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
ubode ga ti ko prstom u ....Josko Domorocki wrote:Podsjecam da je tema G 7 ali o tome se najmanje pise .. Odakle potreba da se pljuje toliko po VW ili skodi osim ako se ne radi direktno o konkurenciji na trzistu BiH ..Znaci saloni auta mimo VW i skode,ne vjerujem da imaju profita ovih mjeseci pa jednostavo ne biraju sredstva da atakuju na sve one koji se odluce za Njemacki ili ceski program .. Uostalom cemu prepucavanje ko hoce nek izvoli., plati ono sto zelis i Zdravo.Stvarno ovoliki izraz primitivizma moze biti samo proizvod smisljenog nastupa nekoliko likova iz pomenutih salona..
Pozdrav svima
Tako je eno Hastori i Imamovici ne mogu da spavaju zbog nasih komentara ... ne znaju hocel imat za ratu kredita sutra ... brige su teske
A angazovao nas je Bakir iz ABC 1968 mi smo njegovi Citroen dzihadisti
Bjeri ba budalo ...
-
preludezalude
#2082 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
E ovo postujem. Kupio si ono sto se tebi svidja, nadoplatio jos za neku opremu, platio i gotovo. To je tvoj cejf i to postujem. Bitno je da si ti to trazio i to si kupio. E sad bi ja trebao kao i Goran da ti kazem (na ovo tvoje para se ima) da si imao para kupio bi bolje.emko1234 wrote: sto se tice mog audija, cijena a4 3.0tdi quattro tiptronic modela krajem 2010 kad sam ja uzimao svoje auto je bila 83 000 maraka. kad na tu cijenu dodas s line opremu i par doplata koje sam ja uzeo onako mangupski jer boze moj, para se ima a meni je ceif, onda je ta cijena otisla na preko 90 000 maraka na cesti.
-
preludezalude
#2083 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Pa zato i govore iz prve ruke kakva su auta.covjek1 wrote:Kako su inteligentni ovi ljudi, sude o osobama prema autu koji voze. I kakve veze Dzeko ima sa Porscheom i Audiem. Ne znam sta si htio da kazes sa tim, vjerovatno ti je Dzeko neki idol i neko mjerilo ukusa pa ti je drago sto ne vozi Audia ? Ne kontam, al evo mozda ce ti tesko pasti Dzeko vozi i Golfa 6 R. Hoces se ubit sad ? Hahhaha e svakakvih ljudi danas.
Vjerovali ili ne citroen_xm vozi AUDI A6 a tako lose pise o Audiu i hvali Citroen. Pa gdje je ta ljubav prema Citroenu, sto ne vozis citroena, sta ce ti to smece od Audi-a ?
I ovaj em11r u svom voznom parku ima jedno auto iz VAG.
Znaci toliko o ljubiteljima Citroena,Alfi,Fiata svi oni voze ili su vozili auta iz VAG grupacije. Htjeli vi priznati ili ne vi svi znate sta je VAG.
-
preludezalude
#2084 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
A da li si svjestan da starije auto moze imati manje predjenih kilometara od mladjeg auta. Da li si svjestan da starije auto moze biti u boljem stanju od mladjeg auta. Ocigledno ne! Kod tebe ulogu igra samo starost auta.Stvarno ti je ovaj zadnji post pun argumenata ko govno vitamina. To je stvarno jace od tebe da na svaku moras odgovoriti pa makar i gluposti valjao pa onda jos i biti uporan u svojim tvrdnjama kako si u pravu. Da li si svjestan da je to bolest?? Da li si svjestan da si bolestan?? Bez ikakve zajebancije, otici malo ljekaru pa potrazi misljenje.goran16v wrote:Pod jedan, sami izrazi seres, komplesas itd najbolje pokazuju ko ovdje ima problema sa primitiviznom i kompleksima. Pod dva, sta ja imam odgovarati i dalje razgovarati sa filozofom i magistrom suplje price koji me ubjeduje da je auto star 11 godina i predjenih 150k km ISTO sto i auto star 9 godina i predjenih 130k km i da izmedju ta 2 auta nema apsolutno nikakve razlike, da ne govorim da ce razlika u kiloemtrazi za 2 god biti 20k km al u qucru jedne zene.preludezalude wrote: Joj sto mozes srati bezveze. Ti si pravi kompleksas koji misli da si dao 40 000+ za auto i mislis da imas savrsenstvo ako je novo. Shvati da auto mladje 2 godine ne mora biti i bolje. Naravno da starost auta i kilometraza imaju uticaja. Ali sta dobijem u globalu ako kupim 2003 godiste sa 130 000km za 15000 ili 2001. godiste sa 150 000km? Nema apsolutno nikakve razlike. Kvalitet je isti, samo sto sam laksi za 3000KM. Ali kompleksas kao ti to ne shvata. Ti vidis samo ono kad nekome kazes: Ja imam novo auto.
Vec sam rekao da novo auto danas nije problem kupiti na kredit. Ja sam dao zivu lovu za ovo auto. Ako sam mogao dati zivu lovu, onda mi nije bio problem kupiti i novo na kredit. Vidis da se je moglo kupiti i mladje i skuplje.
Sto se tice prepravaka tvojih postova, reci sta mislis jasno i glasno. Nemoj po tri puta da mijenjas misljenje. Ispadas jako labilna licnost.
Hajde argumentasu odgovaraj na moja pitanja, sveznalico. Postavio sam ti dva pitanja u zadnja dva dana i jos nisi odgovorio.
Ajd zdravo
p.s. Ja bih se prije objesio na sred Titove nego kupio auto na kredit.
-
goran16v
#2085 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Da svjestan sam, a da li ti, sa svojom ocigleno bitno umanjenom inteligencijom, svjestan da su to vrlo rijetki slucajevi - izuzeci, ili koliko si smjesan i jadan kad se vadis na to ili si kloc kojem ce podvaliti mladog groba za velike pare, te da je NEMJERLJIVO REALNIJE i NEMJERLJIVO IZGLEDNIJE da stariji auto bude u losijem stanju, sa vise kilometara i jeftiniji i da je u NAJVECEM broju auta upravo to slucaj i da, ako se generalizuje, a mi to radimo, upravo to da stariji auto bude u losijem stanju, sa vise km i jefiniji jedino moze da bude PRAVILO? Ako nisi, drugacije nisam ni ocekivao...preludezalude wrote: A da li si svjestan da starije auto moze imati manje predjenih kilometara od mladjeg auta. Da li si svjestan da starije auto moze biti u boljem stanju od mladjeg auta. Ocigledno ne! Kod tebe ulogu igra samo starost auta.Stvarno ti je ovaj zadnji post pun argumenata ko govno vitamina. To je stvarno jace od tebe da na svaku moras odgovoriti pa makar i gluposti valjao pa onda jos i biti uporan u svojim tvrdnjama kako si u pravu. Da li si svjestan da je to bolest?? Da li si svjestan da si bolestan?? Bez ikakve zajebancije, otici malo ljekaru pa potrazi misljenje.
Ovo za govno, vitamine, vrijedjanja o bolesti samo jos jednom pokazuje kakva si seljacina i primitivac pun komplekasa koji ne moze da se pomiri sa cinjenicama pa pocne da vrijedja...
Last edited by goran16v on 12/12/2012 09:51, edited 1 time in total.
- vozač
#2086 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
meni je subaru forester najljepše auto, svaki put se razbolim kad ga vidim 
-
citroen xm
#2087 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Šta, kupio si tramvaj?goran16v wrote:
Jad i bijeda nema problema ali ima tramvaj...
-
goran16v
#2088 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Jadan i smijesan bas kao i selo iz kojeg se javlja...citroen xm wrote:Šta, kupio si tramvaj?goran16v wrote:
Jad i bijeda nema problema ali ima tramvaj...Ako, ako. Nego reci mi jel se osjeti u njemu da je premijum pošto košta više od oktavije? Kvari li se i kakva mu je postprodajna cijena? Čudi me da si se odlučio za njega jer ipak se proizvede u daleko manjem broju primjeraka od Oktavije i samim tim znači da je kanta.
-
preludezalude
#2089 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Slucajevi da je starije auto u boljem stanju od novijeg postoje, to i sam kazes. Pa zasto nebi uzeo to auto ako bas takvo trazim. Ja cinjenice priznajem, nije problem. Ali kad mi ti pocnes palamuditi da je novije u svakom slucaju bolje, onda ti moram reci da seres. Kada pocnes pricati da znas zasto sam ja kupio auto i da sam imao vise para kupio bi bolje, onda ti moram reci da seres. Ja uvijek mogu kupiti bolje i novije, ali ne vidim potrebu za tim, jer sta bi dobio s tim... Imao bi malo mladje auto i bio bih laksi za par hiljadarki, a pruzao bi mi potpuno isto kao i ovo koje sam kupio.goran16v wrote:Da svjestan sam, a da li ti, sa svojom ocigleno bitno umanjenom inteligencijom, svjestan da su to vrlo rijetki slucajevi - izuzeci, ili koliko si smjesan i jadan kad se vadis na to ili si kloc kojem ce podvaliti mladog groba za velike pare, te da je NEMJERLJIVO REALNIJE i NEMJERLJIVO IZGLEDNIJE da stariji auto bude u losijem stanju, sa vise kilometara i jeftiniji i da je u NAJVECEM broju auta upravo to slucaj i da, ako se generalizuje, a mi to radimo, upravo to da stariji auto bude u losijem stanju, sa vise km i jefiniji jedino moze da bude PRAVILO? Ako nisi, drugacije nisam ni ocekivao...preludezalude wrote: A da li si svjestan da starije auto moze imati manje predjenih kilometara od mladjeg auta. Da li si svjestan da starije auto moze biti u boljem stanju od mladjeg auta. Ocigledno ne! Kod tebe ulogu igra samo starost auta.Stvarno ti je ovaj zadnji post pun argumenata ko govno vitamina. To je stvarno jace od tebe da na svaku moras odgovoriti pa makar i gluposti valjao pa onda jos i biti uporan u svojim tvrdnjama kako si u pravu. Da li si svjestan da je to bolest?? Da li si svjestan da si bolestan?? Bez ikakve zajebancije, otici malo ljekaru pa potrazi misljenje.
Ovo za govno, vitamine, vrijedjanja o bolesti samo jos jednom pokazuje kakva si seljacina i primitivac pun komplekasa koji ne moze da se pomiri sa cinjenicama pa pocne da vrijedja...
Samo kreten moze kupiti auto za sve pare koje ima. E u tom slucaju si u pravu i taj ne moze kupiti bolje i mladje jer nema para. Ako sebe vidis u ovoj zadnjoj recenici, onda je to tvoj problem.
-
goran16v
#2090 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Kad budes u svom primitivizmu i naletu kompleksa nize vrijednosti dovoljno pribran procitaj gdje sam ja napisao da noviji auto mora biti bolji. Kad to uradis vidjeces da napisao da je SKUPLJI auto po PRAVILU noviji, sa manje kilometara i u boljem stanju. Znaci 3 (slovima: tri) stavke koje uticu na cijenu, ne tvoje plitko mladje = bolje.preludezalude wrote: Slucajevi da je starije auto u boljem stanju od novijeg postoje, to i sam kazes. Pa zasto nebi uzeo to auto ako bas takvo trazim. Ja cinjenice priznajem, nije problem. Ali kad mi ti pocnes palamuditi da je novije u svakom slucaju bolje, onda ti moram reci da seres. Kada pocnes pricati da znas zasto sam ja kupio auto i da sam imao vise para kupio bi bolje, onda ti moram reci da seres. Ja uvijek mogu kupiti bolje i novije, ali ne vidim potrebu za tim, jer sta bi dobio s tim... Imao bi malo mladje auto i bio bih laksi za par hiljadarki, a pruzao bi mi potpuno isto kao i ovo koje sam kupio.
Samo kreten moze kupiti auto za sve pare koje ima. E u tom slucaju si u pravu i taj ne moze kupiti bolje i mladje jer nema para. Ako sebe vidis u ovoj zadnjoj recenici, onda je to tvoj problem.
Ti to mozes nazvati kako hoces ali prica mog'o sam ja i skuplje ali nisam htio je klasicna suplja jer ja ne znam nikog ko ce kupiti jeftinjije, starije i losije kad za novac koji je predvidio za tu namjenu moze kupiti skuplje, mladje i bolje.
Jos uvijek ponavljas mitolosku glupost da je stariji auto isto sto i mladji samo skuplji!!!!!!!!! Po toj logici niko nikad ne bi kupio nov auto kad moze kupiti 2 god star auto za 2/3 cijene (doduse ne znam od koga kad niko ne kupuje nove).
Ti si aprolutno nebitan lik da bih ti elaborirao svoje finansijske konstrukcije prilikom kupovine auta ali to da bih se radije objesio o prvu banderu nego kupio auto na kredit bi ti trebala biti dovoljna poruka.
-
citroen xm
#2091 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Hvala na komplimentu, jer sve pogrdno što dođe od tebe shvatam kao kompliment. Ajd još malo opleti.goran16v wrote: Jadan i smijesan bas kao i selo iz kojeg se javlja...
- saibaba
#2092 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Dobro citroen ti se svidja ok .. Ali tema nije citroen nego golf .... popusti vise brate !citroen xm wrote:Aha, ne znam možda si se pronašao negdje, ali ovako da kažem ujedno i tebi i ovome što mu je Sarajevo u srcu. Rođeni sam sarajlija i volim taj grad, ali ako je tebi i njemu taj grad ono što je nekada bio onda ste vi i slijepi i gluvi. Pa pogledajte kako se taj grad iz korjena promjenio. Grad koji je bio oličenje RNR-a, kulturne scene, humora i dobre kulturne raje u bivšoj Jugi, grad koji je bio dom skoro svim uglednim ličnostima bivše nam države pretvorio se u šta? U ono što vidiš u temi "majstori parkiranja", u crnoj hronici. Pogledaj kakvi su šabani trebali doći pjevati u dom mladih. A zašto su ti šabani trebali doći i pjevati? Zato što ima mnogo šabana koji ih slušaju. Otvori stranicu "ekskluziva" pa vidi nazive partija u današnjem Sarajevu i face koje posjećuju, pogledaj lokalne televizije u Sarajevu. Dovoljno je navesti ime jednog partija: "Sve gori". E TO NIJE GRAD U KOME JA ŽELIM ŽIVJETI BEZ OBZIRA KOLIKO MI JE DRAG. Nije bitno gdje ja sada živim, da li u gradu od 3 miliona stanovnika ili u prćiji od 1500 stanovnika. Bitno je da se ugodno osjećam.goran16v wrote:Samo ova recenica pokazuje koliki si primitivac, jad i bijeda.citroen xm wrote: JA sam rođeni Sarajlija, ali već odavno ne živim u tom gradu, međutim kada pogledam ko ga je sve naselio izuzetno mi je drago što ne živim tu.
A dalje što se auta tiče, ne mogu pohvatati ko je sve osuo paljbu na mene pa ću ovako ujedno reći svima. Da, Citroen je moj omiljeni proizvođeč, volim hidrauliku i njihova smjela dizajnerska i tehnička rejšenja. Vozim dva Audija i vidim neke kopka kako to da ja vozim Audija a "pljujem" po njemu i hvalim Citroen. E pa igrom nekih okolnosti imao sam priliku da vozim i posjedujem sve i svašta pa su mi oči malo otvorenije nego kod nekih drugih. I kod mene ne važi ona "svaki cigo svoga konja hvali" tako da ja nemam namjeru hvaliti auto koje vozim, ako ono nije za hvaljenje. Dobro, nije ni loše(dapače) ali nije ni za zvijezde. Ja ni jednog momenta nisam rekoa da je C6 superiorniji od njemačke trojke, ali rekao sam ono što je izgleda mnogima teško shvatiti a to je da on apsolutno ni u čemu ne zaostaje za tom trojkom sem u ponudi V8 motora. A u smjelosti dizajna i nekih rješenje ih daleko nadmašuje. Pa se eto neko toliko odvažio da ubaci u poređenje Audi A6 koji je par godina mlađi. Pa majku mu valjda je logično da u današnje vrijeme kada sve tako brzo napreduje model par godina mlađi mora biti i bar malo bolji(govorimo o ravnopravnoj konkurenciji). Ja stojim iza toga da A6 iz modelske godina C6 apsolutno ni u čemu ne prednjači, a naveo sam zbog čega bi izabrao C6 ili AR166 ili Thesis. Ali najlakše je opaliti paljbu. I da, ja apsolutno nikada kao što neko tvrdi nisam sjeo ni u C6 niti bilo šta drugo od konkurencije. Vrh dometa moje vožnje je R4 iz 1986.Daj ne budite ludi.
A što se tiče papanluka i primitivizma, zar ste stvarno toliki bukvalci pa da mislite kako ja tvrdim da su svi vozači njemačkih auta primitivci ili da su svi vozači francuza fini i kulturni ljudi.. Pa to je nemoguće, ali ako govorimo o nekim procentima u okviru jedne marke bar kod nas je situacija daleko gora na strani VAG grupe. Nemojte sada okretati priču na njemačku jer je logično da će njemci prvo kupovati svoja auta. Normalnih ljudi ima naravno za volanom i Golfa i Audija, ali je previše onih koje bi zaustavio na sred ceste i namlatio ko budale. razni tatini i mamini sinovi, umišljeni krimosi, ljudi sa 4 razreda osnovne. Takvih na žalost ima i za volanom Citroena, naročito sada kada je aktuelan C5 X7 koji se eto svima sviđa i moćan je.
-
citroen xm
#2093 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Pa popusti bi ja da hoće ostali. Vidiš da se o svemu priča. Ionako ja ne potežem prvi priču na većini tema.
-
Gost1515
#2094 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Ma na ranu te privit'citroen xm wrote:Pa popusti bi ja da hoće ostali. Vidiš da se o svemu priča. Ionako ja ne potežem prvi priču na većini tema.
tvoj prvi post sa teme, onako baš objektivno:
Ono, "ja neću ništa komentarisati, samo ću reći da su dno dna..."citroen xm wrote:Ja neću govoriti da li je ovo ružno ili lijepo da ne bi izazvao različite komentare. Rećiću samo da ako je ovo G7 onda je njihova filozofija pala na najniže grane. Mislim, znao sam i ranije da su jadni, ali sada su dotakli dno. Prodavaju ljudima muda pod bubrege. Prvo je G6 redizajnirana petica, a sada je G7 redizajnirana šestica sa još blažim redizajnom nego kod prethodne generacije.
-
citroen xm
#2095 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Pa u tom prvom postu i nisam komentarisao ljepotu već to da se generacijama ne mijenja.
A što se rana tiče, i nisam za privijanje niti želim.
A što se rana tiče, i nisam za privijanje niti želim.
-
preludezalude
#2096 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Citavo vrijeme si uporan u tvrdnji da mladje auto automatski znaci bolje auto, tj da skuplje automatski znaci bolje auto.goran16v wrote:Kad budes u svom primitivizmu i naletu kompleksa nize vrijednosti dovoljno pribran procitaj gdje sam ja napisao da noviji auto mora biti bolji. Kad to uradis vidjeces da napisao da je SKUPLJI auto po PRAVILU noviji, sa manje kilometara i u boljem stanju. Znaci 3 (slovima: tri) stavke koje uticu na cijenu, ne tvoje plitko mladje = bolje.preludezalude wrote: Slucajevi da je starije auto u boljem stanju od novijeg postoje, to i sam kazes. Pa zasto nebi uzeo to auto ako bas takvo trazim. Ja cinjenice priznajem, nije problem. Ali kad mi ti pocnes palamuditi da je novije u svakom slucaju bolje, onda ti moram reci da seres. Kada pocnes pricati da znas zasto sam ja kupio auto i da sam imao vise para kupio bi bolje, onda ti moram reci da seres. Ja uvijek mogu kupiti bolje i novije, ali ne vidim potrebu za tim, jer sta bi dobio s tim... Imao bi malo mladje auto i bio bih laksi za par hiljadarki, a pruzao bi mi potpuno isto kao i ovo koje sam kupio.
Ti to mozes nazvati kako hoces ali prica mog'o sam ja i skuplje ali nisam htio je klasicna suplja jer ja ne znam nikog ko ce kupiti jeftinjije, starije i losije kad za novac koji je predvidio za tu namjenu moze kupiti skuplje, mladje i bolje.
Jos uvijek ponavljas mitolosku glupost da je stariji auto isto sto i mladji samo skuplji!!!!!!!!! Po toj logici niko nikad ne bi kupio nov auto kad moze kupiti 2 god star auto za 2/3 cijene (doduse ne znam od koga kad niko ne kupuje nove).
Ti si aprolutno nebitan lik da bih ti elaborirao svoje finansijske konstrukcije prilikom kupovine auta ali to da bih se radije objesio o prvu banderu nego kupio auto na kredit bi ti trebala biti dovoljna poruka.
Konkretno si ti tvrdio da je alfa 2003. godiste bolja od alfe 2001. godiste zato jer je mladja i skuplja. Skuplja jeste zato sto je mladja, ali da je bolja, sanse su gotovo nikakve. Dvije godine razlike ne znace apsolutno nista. Zato ne lupetaj gluposti. Da se radi o 7-8 godina razlike onda bi bio u pravu.
-
goran16v
#2097 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Jesi li siguran da sam tvrdio da je AR 2003 bolja od AR 2001 SAMO jer je novija ili da je bolja tj skuplja, zato sto je i novija, i u boljem stanju, i sa manje km? Ajd pogledaj malo bolje...preludezalude wrote: Konkretno si ti tvrdio da je alfa 2003. godiste bolja od alfe 2001. godiste zato jer je mladja i skuplja. Skuplja jeste zato sto je mladja, ali da je bolja, sanse su gotovo nikakve. Dvije godine razlike ne znace apsolutno nista. Zato ne lupetaj gluposti. Da se radi o 7-8 godina razlike onda bi bio u pravu.
Ja ne znam kako moras biti poremecen ili ocajan u nedostatku argumenata pa da tvrdis da su sanse da mladji auto bude bolji od starije nikakve???????
Da ti nacrtam, ako imas dva auta sve da cu teoretski u identicnom stanju (opce stanje, oprema, motor, kilometraza) onaj auto koji je mladji 2 god je bolji ako nista iz jednog razloga, svi dijelovi koji su podlozni starenju (razne gumice, gluposti itd) ce trajati 2 god duze ili seljacki da ti postavim stvar: 2 god mladji auto ce ti 2 god duze trajati.
-
covjek1
#2098 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Stvarno si malo dosadan. Ti uplices citroen u svaku temu. Samo jos da u podforumu politika pocnes ulijetati sa pricom o citroenu.citroen xm wrote:Pa popusti bi ja da hoće ostali. Vidiš da se o svemu priča. Ionako ja ne potežem prvi priču na većini tema.
Da neko otvori temu o Ferrari-u ti bi nesta pisao o citroenu i kako je bolji.
Otvori sebi temu citroen pa razglabaj sta hoces, vjerovatno si otvaro ranije ali niko ne pise u takvim temama pa si dosao ovamo da pametujes.
A na glupu pricu da se golf ne mijenja, evo samo primjer 6 i 7, komplet platforma i sve je promijenjeno, a dizajn onoliko koliko treba.
Last edited by covjek1 on 12/12/2012 19:12, edited 1 time in total.
-
Edisontije
#2099 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Trunite samo i dosadni ste, al pravo.
-
preludezalude
#2100 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Ma mani se gumica i gluposti. Gumice ne kostaju 3 000KM. Tvrdio si da nisam imao para da kupim mladju i bolju alfu (2003. godiste) A ja ti tvrdim da sam ipak kupio bolju 2001. godiste od vecine mladjih 2003. godiste i jos sam manje platio. Prelistaj svoje postove. Ne znas ni ti sam sta pises kad prepravljas postove i mijenjas misljenja. A to da nisi na kredit kupio Skodu, mozes pricati samo maloj djeci. Auta razlike starosti 2 godine, tj jedno staro 10 godina, a drugo staro 8 godina, u biti su u istom stanju i ne mora uopste mladje biti bolje.goran16v wrote:Jesi li siguran da sam tvrdio da je AR 2003 bolja od AR 2001 SAMO jer je novija ili da je bolja tj skuplja, zato sto je i novija, i u boljem stanju, i sa manje km? Ajd pogledaj malo bolje...preludezalude wrote: Konkretno si ti tvrdio da je alfa 2003. godiste bolja od alfe 2001. godiste zato jer je mladja i skuplja. Skuplja jeste zato sto je mladja, ali da je bolja, sanse su gotovo nikakve. Dvije godine razlike ne znace apsolutno nista. Zato ne lupetaj gluposti. Da se radi o 7-8 godina razlike onda bi bio u pravu.
Ja ne znam kako moras biti poremecen ili ocajan u nedostatku argumenata pa da tvrdis da su sanse da mladji auto bude bolji od starije nikakve???????
Da ti nacrtam, ako imas dva auta sve da cu teoretski u identicnom stanju (opce stanje, oprema, motor, kilometraza) onaj auto koji je mladji 2 god je bolji ako nista iz jednog razloga, svi dijelovi koji su podlozni starenju (razne gumice, gluposti itd) ce trajati 2 god duze ili seljacki da ti postavim stvar: 2 god mladji auto ce ti 2 god duze trajati.