Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kamberovica polje

#20726 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

_BataZiv_0809 wrote:Image

Takođe, na most je postavljen i veliki baner (5×5 metara), sa likom velikog prijatelja BiH- predsjednika Republike Turske Recepa Tayipa Erdogana, kao i zastave BiH i Republike Turske. Ovim simboličnim činom postavljanja banera sa porukom željeli smo iskazati veliko poštovanje i podršku prema prijateljskom i bratskom narodu Republike Turske i njenom predsjedniku Recepu Tayipu Erdoganu.

Ovaj je zajebo i Čaušeskua :facepalm:
:shock: :roll:
Kakvi degenerični dupeuvlakači...Kladim se da nisu bili ni na jednom protgestu u Zenici u posljednjih 5 godina, ali zato nije problem dat podršku "braći" Turcima i "sultanu"...Na šta nam grad spade u pičku materinu. :sad:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#20727 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Casual's wrote: Jok, glavonja što postavlja ove gluposti.
Aha.

Pa dobro, ko bi pri zdravoj pameti postavljo ovo za dzabanu :D

Mada na ovakvim manifestacijama nikad ne manjka naivaca koji su tu radi ideala.

@kamberovica polje-davno smo konstatovali da je ovo narod(i) potpuno poremecenih prioriteta...
Norm

#20728 Re: Zeničani

Post by Norm »

_BataZiv_0809 wrote:
Casual's wrote: Jok, glavonja što postavlja ove gluposti.
Aha.

Pa dobro, ko bi pri zdravoj pameti postavljo ovo za dzabanu :D

Mada na ovakvim manifestacijama nikad ne manjka naivaca koji su tu radi ideala.

@kamberovica polje-davno smo konstatovali da je ovo narod(i) potpuno poremecenih prioriteta...
:bih: :bih: :bih:
jasko_ba

#20729 Re: Zeničani

Post by jasko_ba »

kamberovica polje wrote:

Takođe, na most je postavljen i veliki baner (5×5 metara), sa likom velikog prijatelja BiH- predsjednika Republike Turske Recepa Tayipa Erdogana, kao i zastave BiH i Republike Turske. Ovim simboličnim činom postavljanja banera sa porukom željeli smo iskazati veliko poštovanje i podršku prema prijateljskom i bratskom narodu Republike Turske i njenom predsjedniku Recepu Tayipu Erdoganu.

:shock: :roll:
Kakvi degenerični dupeuvlakači...Kladim se da nisu bili ni na jednom protgestu u Zenici u posljednjih 5 godina, ali zato nije problem dat podršku "braći" Turcima i "sultanu"...Na šta nam grad spade u pičku materinu. :sad:
Dajte imena ovih idiota sto su postavili, ovo vrijedi ismijavati. Please :izet: :lol:
lokalni_razdjevičar

#20730 Re: Zeničani

Post by lokalni_razdjevičar »

vidi imamovica na mostu..jebo ga on
jasko_ba

#20731 Re: Zeničani

Post by jasko_ba »

Kakav otpad od covjeka, a i ne cudi me, s obzirom da je pajdo sa Duvnjakom i drugom sda bagrom.
Image
Kikibombona

#20732 Re: Zeničani

Post by Kikibombona »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo je garant djelo naseg dobrog sugradjanina @Sunce ko tepsija! :D

Protesti za Alep iz Zenice, prosla godina! :D

Image

Ovaj narod cezne za kandzijom i cvrstom rukom. Nije cudo da se lozi na Erdogana, Putina i slicne despote.
clio_dci120

#20733 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Da jeste, pravi gluposti, ali dok smo mi "pametni" oni klepaju lovu i poslove. Gdje sada radi on? Neki pricaju u posti, ali ne vjerujem...
kamen spoticanja

#20734 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

clio_dci120 wrote:Da jeste, pravi gluposti, ali dok smo mi "pametni" oni klepaju lovu i poslove. Gdje sada radi on? Neki pricaju u posti, ali ne vjerujem...
U posti je tele...
Uzme bolovanje i onda na turneju s ovim svojim udruzenjem...pa iskace po fb :D
clio_dci120

#20735 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

kamen spoticanja wrote:
clio_dci120 wrote:Da jeste, pravi gluposti, ali dok smo mi "pametni" oni klepaju lovu i poslove. Gdje sada radi on? Neki pricaju u posti, ali ne vjerujem...
U posti je tele...
Uzme bolovanje i onda na turneju s ovim svojim udruzenjem...pa iskace po fb :D
Ma da, ja nisam vjerovao, a opet dosla mi je informacija od opozicije, ali ipak ne vjerujes :) Eeee moj Bata, ajd sad reci ko je debil, levat i sl...ko je pametniji, mi ili oni? Briga njega sto mi mislimo da je on vakav il nakav, mi se ebacimo kod privatnika, dok ovi laganice...
notsure

#20736 Re: Zeničani

Post by notsure »

Dok zeleni ginu za Erdoganom, šta nam ovo rade firauni? Naložili ko mutavi :twisted:

Image
clio_dci120

#20737 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Nije isto da li gines za djaba ili za nesto. ;-)

I prije je znalo ljeti biti ovako...nazalost...
notsure

#20738 Re: Zeničani

Post by notsure »

https://www.zenit.ba/ebrd-pomaze-u-fina ... je-zenice/
Brown je informisao gradonačelnika da je EBRD spreman kroz ovaj akcioni plan, gdje je po lokalnoj zajednici opredjeljeno oko 250.000 eura, finansirati konsultante koji će raditi na identifikaciji izvora zagađenja u gradu i analiziranju svih izvora energije, te tražiti rješenje za smanjenje zagađenja.

Izrada plana trajat će šest mjeseci, a tokom njegove implementacije Grad Zenica neće imati finansijske obaveze.

Predstavnici EBRD-a dobili su željeni odgovor svoga domaćina da je obezbijedio sredstva za učešće Grada u ovom projektu od vitalnog interesa za građane Zenice, što znači da će odbor EBRD-a na svojoj prvoj narednoj sjednici odobriti finansiranje projekta izgradnje novih kotlovskih postrojenja u ArcelorMittal Zenica.
Hajd' što kralj laže, na to smo već navikli, ali ovo je biser nad biserima:
1. EBRD će dati 250.000 svojim konsultantima koji će tražiti rješenje
2. Grad za to ne treba izdvajati nikakva sredstva (tako kažu)
3. EBRD pita kralja je li našao pare za učešće grada u ovom (kojem?) projektu (e sad, ne zna se je li za projekat konsultanata za zagađenje ili za projekat toplane)
4. I sad se odjednom konsultanti pretvaraju u kotlove!
jasko_ba

#20739 Re: Zeničani

Post by jasko_ba »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/majka-d ... /170713065
Organizator partija je rekao kako je Đorđe cijelu noć bio pozitivan i širio pozitivnu energiju
Samo ljubav :izet: :kiss:
channel10

#20740 Re: Zeničani

Post by channel10 »

notsure wrote:Dok zeleni ginu za Erdoganom, šta nam ovo rade firauni? Naložili ko mutavi :twisted:

Image
Ovako je već dva tri dana. Ujutro u 7 kad izađem osjetim odmah smrad, a jutro ne može biti ljepše. Bog zna sta rade, a niko ih ne pritišće.
Throttle

#20741 Re: Zeničani

Post by Throttle »

Djordje bio pozitivan al na test droge :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#20743 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

clio_dci120 wrote:
Ma da, ja nisam vjerovao, a opet dosla mi je informacija od opozicije, ali ipak ne vjerujes :) Eeee moj Bata, ajd sad reci ko je debil, levat i sl...ko je pametniji, mi ili oni? Briga njega sto mi mislimo da je on vakav il nakav, mi se ebacimo kod privatnika, dok ovi laganice...
Da ti vala iskreno velim, ne znam za koju bih cifru pristao da radim u tim recidivima socijalistickih mastodonata a la BH Posta.

Tu se svako jutro isti vicevi pricaju, zatupljujes, prike, a da ni ne skontas...

Uostalom nece ubleha vjecno prolaziti i nece vjecno propali studenti prava biti na celu zakonodavnih tijela. Doci ce vrijeme da se pokaze njihova vrijednost na trzistu rada, pa kom opanci kom obojci :wink:

Ja sam svojom firmom zadovoljan, dala mi je i daje mnogo u svakom smislu :wink:
clio_dci120

#20744 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Ma vjerujem, sve je na mjestu sto si napisao, i ja sam zadovoljan onim sto sam postigao, i sam ne bih nikada prihvatio posao npr. u gradskoj upravi zbog toga sto u privatnom sektoru mozes puno vise zaraditi (s tim da iskreno ne bih se dvoumio prihvatiti u nekome jakom preduzecu tipa telecom ili posta :D ), ali barem sam ja takav, ne mogu da mi ne bude krivo kad vidim da zbog toga sto mi svi sutimo ovi prolaze samo tako...htio sam samo reci da ovi ipak nisu toliki levati, jbg treba znati prosipati ublehe i na tome zardjivati, barem je to moje misljenje.
Samo mislim da nisi upravu u dijelu sto se tice da ce doci vrijeme kada ce morati pokazati svoje prave sposobnosti,mislim da nikada nece doci vrijeme (barem u skorijoj buducnosti) Ova potencijalna kriticna masa sto je trebala biti prevaga davno je otisla.
avenija

#20748 Re: Zeničani

Post by avenija »

Radi li sta konkretno ubleha osim sto se sastaje svaka 2 dana sa Biju Nairom ? Smart reci mu da nam osvjetli ova dva mosta viseca kao nekad i nek poploca glavnu ulicu od Kamenog do Bosanke , jos nije ciglu sazidao za 9 mjeseci a nek nas popusti sa kladionicama i Biju Nairom i ponavljam iste price kojom prikriva da vrecu cementa nije ulozio u grad.
clio_dci120

#20749 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Jeste, po sistemu zelenih zaposlio...bas dosta ljudi...po prijateljskim vezama...slijede nova zaposljavanja, ali necu vise pisati po forumu, ima vremena saznat ce se... :D
Post Reply