Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ako si već znalac možeš li detaljnije korak po korak objasniti šta da radim
da li da kopiram taj downloadovan file (zipovan ili raspakovan) na internu memoriju u folder downloaded_rom (nemam ga trenutno, što znači da ga moram kreirat) i onda odem u app "updater" i na one 3 taćkice u gornjem desnom uglu, gdje otvorim "choose update package"
i šta onda ???
mjunik boy wrote:ne znam ništa i početnik sam, i ne želim da nešto zajebem
a to sve što sam pisao nagađam upravo čitajući razna "upustva" i "pametovanja"
ali niko da napiše konkretno jasno i detaljno šta raditi, korak po korak
Ima li kakva za app za brže pronalaženje GPS signala na navigaciji, dešavalo mi se da mi WiFi nije dostupan i mislim da bi ga čitav dan tražio ne bi ga našao. A prije je bilo ok. Jedva ga i sa WiFi nađe...
Samsung najavio da izbacuje 5 modela u 2017, standardni modeli s8 i s8edge, note 7 i note 7edge i najnoviji model Galaxy X koji ce se moci preklopiti kao novcanik nesto u ovom fazonu
Drugovi znalci,
molim za pomoć... Može li se provjeriti da li je telefon zaključan na neku mrežu.??
Da li postoji nekakav kod da se ukuca i da se provjeri da li je zaključan...??
Znam da je lakše ubaciti karticu u mobitel i provjeriti,
ali trenutno je to nemoguće izvesti (da ne objašnjavam).. Mobitel je Huawei Ascend G630
KID wrote:Drugovi znalci,
molim za pomoć... Može li se provjeriti da li je telefon zaključan na neku mrežu.??
Da li postoji nekakav kod da se ukuca i da se provjeri da li je zaključan...??
Znam da je lakše ubaciti karticu u mobitel i provjeriti,
ali trenutno je to nemoguće izvesti (da ne objašnjavam).. Mobitel je Huawei Ascend G630
Hvala
našao sam nešto... piše mi SIM CARD lock state NW_LOCKED
jel to znači da je zaključan na određenu mrežu...???
ili da dalje tražim..??
poz
danas sam dobio update za sg6 250 mb.vidim da imam dokument koji pocinje sa BASE.RAR a kada ga pokusam otvoriti pise da nema aplikacije za otvoriti.sta treba da instaliram hvalla