Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Artest

#20726 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Liechtenstein Liechtenstein 4 0

:bih: :bih: :bih: :bih:
fekir

#20727 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fekir »

denimb wrote:
fekir wrote:
denimb wrote:Nema se plaho potrebe nista reci na ovoj temi.
Samo meni nikako ne ide u glavu kako neko do kraja moze braniti Susica sa argumentima "On je nabolji stranac u Francuskoj" te "On je najbolji igrac na balkanu", kad im evo par ljudi rastavi do zadnjeg atoma sva njegova trenerska ne shvatanja, propuste, kiksove, limitiranost...

Dao Bog da mi sa istim tim Susicem dođemo do cetvrtfinala u Brazilu, al' brate poslije toliko utakmica, i toliko, ruzno je reci, ali njegovih debilnih izjava ja ga vidim samo kao covjeka koji nece nikada biti u stanju da izvuce maksimum iz ove ekipe....zbunjenog covjeka koji kontrira cak i predsjedniku saveza jer radi samo ono sto smo svi godinama prizeljkivali.

Susica 100% podrzavati moze samo neko ko je na njegovom levelu, a takvom je dzaba pricati cak i crtati, jer da nije i sam Susic bi za godinu dana naucio nesto, ako nista od Osima, Hadzibegica...ljudi koje je imao na raspolaganju, ali opet za takvo nesto treba skromnost, dok on posjeduje samo aroganciju.
Dobat tekst, kada se uzme u obzir da je pisan u 02.20h i to pod dejstvom alkohola graniči sa odličnim :lol:
:?
Bila je to pohvala za tvoj teks ,ništa više . Samo sam se našalio pošto je pisano veoma kasno ;-)
denimb

#20728 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by denimb »

[/quote]Bila je to pohvala za tvoj teks ,ništa više . Samo sam se našalio pošto je pisano veoma kasno ;-)[/quote]

Ahaaaa, slabo kontam, pogotovo na ovoj temi gdje svega ima :D
fekir

#20729 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fekir »

denimb wrote:
Bila je to pohvala za tvoj teks ,ništa više . Samo sam se našalio pošto je pisano veoma kasno ;-)[/quote]

Ahaaaa, slabo kontam, pogotovo na ovoj temi gdje svega ima :D[/quote]

ahahah :-D ja imam jednog rođaka nedo ti Bog u njegovom društvu spomenuti šta protiv Safeta Sušića,a mislim da je tvoj tekst upravo oslikava njegovo pravo stanje ,blago rečeno arogantan. Jedino se nadam ove izjave što daje za hr.medije da nije piljenje naopako ,kontaš?
respo

#20730 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by respo »

Artest wrote:Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3

:bih: :bih: :bih: :bih:
polako arteste nismo jos sa slovacima ni jednu igrali a i sa grckom imamo jos jednu
ja se samo nadam da ce i poslije tih ostati ovako da ne bude
grcka prva slovacka druga bih treca
najveci uspjeh bod u grckoj jer smo realno jaci od ovih baltika i knezevine
luckylaka

#20731 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
luckylaka wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Pobježe iz rasprave ko nevina djevojka iz štale od hornog zagondžije :D

E moj Corolla :D

Dosta od mene, pa-pa :-D

ps četiri kola su odigrana, niđe rezultata na mapi. Nelogičan argument. Realno.
Mislim bez uvrede da postajes smijesan,djeca ti se smiju :-) Teams P Pts
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Group details
Nakon četiri kola smo prvi :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Dobili smo Litvaniju i Latviju kući :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Uvijek neugodni Lihtenštajn u gostima :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Teofanise, hvala ti zbog boda u Atini :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Izvini brate ali da je kojim slucajem selektor Osim j.r.ja mislim da bi ti svrsavao ovdje sa ovakvim rezultaom.Ocito je samo da ti PAPE smeta sto je ,,bordo,, i vrlo nekorektno sto jases toliko po selektoru.Ali do tebe je.
respo

#20732 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by respo »

jebla vas vise prica zeljo sarajevo
pustite se suplje
vjerovatno ima i toga ali ovo su cinjenice
pobjedili litvaniju latviju i lihtenstajn i igrali sa grcima nerijeseno
mislim da bi svaki do sada selektor imao ovaj omjer
shalla

#20733 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ljudi shvatite da ovo nema veze sa sarajevo-željo relacijama. Evo ja mu otvoreno kažem, kod koga je problem to što je Safet legenda Sarajeva onda je malouman, eto, nemam druge riječi osim te. Jest uvredljiva al ne znam kako bi drugačije opisao nekoga kome je to problem kad je u pitanju reprezentacija :x
ja71

#20734 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

respo wrote:jebla vas vise prica zeljo sarajevo
pustite se suplje
upravo to i ja kazem.
ali ne kontam zasto ga onda kritikujete ?
da li bi se neki drugi selektor sa istim rezultatima kritikovao ?
shalla

#20735 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

ja71 wrote:
pustite se suplje
upravo to i ja kazem.
da li bi se neki drugi selektor sa istim rezultatima kritikovao?
Ja bih kritikovao mog rođenog oca Suada da radi greške koje smatram da Pape radi (da ih sad ne ponavljam, napisane su ovdje 478 puta)...
respo

#20736 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by respo »

ja71 wrote:
pustite se suplje
upravo to i ja kazem.
ma ko ga ba kritikuje zbog rezultata
ovdje se prica sto ga pojedinci uzidzu zbog ovih rezultata kad bi to isto uradili i ostali selektori do sada
safet se kritikuje zbog arogantnosti zbog odnosa prema igracima zbog odnosa prema potencijalnim igracima a ne zbog rezultata

jebote znate li uopste citati?
5 0 5

#20737 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

respo wrote: ma ko ga ba kritikuje zbog rezultata
ovdje se prica sto ga pojedinci uzidzu zbog ovih rezultata kad bi to isto uradili i ostali selektori do sada
safet se kritikuje zbog arogantnosti zbog odnosa prema igracima zbog odnosa prema potencijalnim igracima a ne zbog rezultata

sad ce ti opet neko zalijepiti tabelu.
luckylaka

#20738 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

respo wrote:
ja71 wrote:
pustite se suplje
upravo to i ja kazem.
ma ko ga ba kritikuje zbog rezultata

Daj konkretno imena tih igraca koje selektor ignorise a koji imaju pravo nastupa za reprezentaciju osim vec prozvakanog Cocalica.Da cujemo.
ganjeta

#20739 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

505sCrtom wrote:

Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :mrgreen: :lol:
luckylaka

#20740 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

505sCrtom wrote:

Hajde malo off da te upitam ,,ko je prvi u Spaniji,,Barcelona -jeli tako,kako-rezultati,s kim-sa igracima koje postavi trener Vilanova(jeli ga neko kritikuje sto je prvi ?)P.S.Sada bi trebao tabelu spanske lige i zastvice Barse :D
ultima_palabra

#20741 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Pa govorimo o ovoj djeci iz dijaspore... Pape nije ništa učinio da oni zaigraju za BiH, čak je sad počeo odmagati kad su drugi poduzeli neku inicijativu :roll:

Ja razumijem da on sebe ne vidi toliko dugo na klupi BiH da dočeka nastup tih igrača, ali ne mora odmagati ako ništa.
luckylaka

#20742 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

ganjeta wrote:
505sCrtom wrote:

Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :mrgreen: :lol:
Smijati se drzavnoj zastavi i trenutnom prvom mjestu i nije mi bas nesto za podrzati :-)
luckylaka

#20743 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

ultima_palabra wrote:Pa govorimo o ovoj djeci iz dijaspore... Pape nije ništa učinio da oni zaigraju za BiH, čak je sad počeo odmagati kad su drugi poduzeli neku inicijativu :roll:

Ja razumijem da on sebe ne vidi toliko dugo na klupi BiH da dočeka nastup tih igrača, ali ne mora odmagati ako ništa.
Kojima konkretno koji mogu zaigrati protiv Slovenije,Grcke..
5 0 5

#20744 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

luckylaka wrote: Hajde malo off da te upitam ,,ko je prvi u Spaniji,,Barcelona -jeli tako,kako-rezultati,s kim-sa igracima koje postavi trener Vilanova(jeli ga neko kritikuje sto je prvi ?)P.S.Sada bi trebao tabelu spanske lige i zastvice Barse :D
tito je stavio vise igraca u igru u zadnjih par mjeseci nego safet u cijelom svom trogodisnjem selektovanju
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#20745 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Velkoski »

luckylaka wrote: Smijati se drzavnoj zastavi i trenutnom prvom mjestu i nije mi bas nesto za podrzati :-)
Smijati se varta zastavi je itekako pozitivno 8)
respo

#20746 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by respo »

luckylaka wrote:

Daj konkretno imena tih igraca koje selektor ignorise a koji imaju pravo nastupa za reprezentaciju osim vec prozvakanog Cocalica.Da cujemo.
ove iz kine
sta kaze nesto u smislu ako odu u kinu nek zaborave repku
ma ja inace u kinu ne idu drogba anelka i ostale mnogo veci igraci
i tamo na terenu sjede za razliku od europe jel

i ajd ponovo procitaj ko pise o ignorisanju nego o odnosu prema igracima
pa i prema onima koji su vec u reprezentaciji
pomenuh vec begovic keno slucaj begovic ibricic slucaj (za drugi slucaj nisam bas siguran jel bio ukljucen asmir ili neki drugi igrac)
respo

#20747 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by respo »

luckylaka wrote:
505sCrtom wrote:

Hajde malo off da te upitam ,,ko je prvi u Spaniji,,Barcelona -jeli tako,kako-rezultati,s kim-sa igracima koje postavi trener Vilanova(jeli ga neko kritikuje sto je prvi ?)P.S.Sada bi trebao tabelu spanske lige i zastvice Barse :D
pa je li iko kritikovao trenere koji su trenirali tu barcelonu?
nisu jer su imali i rezultat i dobar odnos prema igracima
a bas me zanima kako bi se proveo trener barce ako bi bio prvi u ligi protiv osasuna almeira i ostalih a ne kvalifikuje se iz grupe u ligi sampiona pored manchestera bayerna i ostalih

lako je imati rezultate sa 4 ekipe koje su ispod nas (dobro sad ces reci grcka je iznad jeste al ih nismo ni pobjedili)
respo

#20748 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by respo »

luckylaka wrote:
ultima_palabra wrote:Pa govorimo o ovoj djeci iz dijaspore... Pape nije ništa učinio da oni zaigraju za BiH, čak je sad počeo odmagati kad su drugi poduzeli neku inicijativu :roll:

nije prica mogu li sutra za mjesec zaigrati nego mogu li za dvije godine zaigrati a on kaze ne racunam alena u narednih 4-5 godina
to je vec njegovih 21 godina taj vec treba imati u nogama bar 10 reprezentativnih utakmica i da ako bude toliko dobar kao sto ima talenta da se vec uvezuje sa pjanicem pa cak i polako da preuzima ulogu vodje za nadolazece generacije al jok
nama je vazno samo sutra sta ce biti sta ce biti za godinu jebo to
a onda se znamo busati u prsa poslije 4 utakmice da smo vec u brazilu
luckylaka

#20749 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

luckylaka wrote:

Ima li ti igraca da se pojacamo u sledecim utakmicama,sve nesto okolo
respo

#20750 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by respo »

vjerovatno i ima
evo ima tema potencijalni reprezentativci
ima nas mali milion vani od toga nek ima bar 1000 igraca siguran sam da ima bar 1 koji moze igrati u repci solidno kao sto i ovi igraju
od norveske do italije od islanda do rusije
Locked