Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Liechtenstein Liechtenstein 4 0
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bila je to pohvala za tvoj teks ,ništa više . Samo sam se našalio pošto je pisano veoma kasnodenimb wrote:fekir wrote:Dobat tekst, kada se uzme u obzir da je pisan u 02.20h i to pod dejstvom alkohola graniči sa odličnimdenimb wrote:Nema se plaho potrebe nista reci na ovoj temi.
Samo meni nikako ne ide u glavu kako neko do kraja moze braniti Susica sa argumentima "On je nabolji stranac u Francuskoj" te "On je najbolji igrac na balkanu", kad im evo par ljudi rastavi do zadnjeg atoma sva njegova trenerska ne shvatanja, propuste, kiksove, limitiranost...
Dao Bog da mi sa istim tim Susicem dođemo do cetvrtfinala u Brazilu, al' brate poslije toliko utakmica, i toliko, ruzno je reci, ali njegovih debilnih izjava ja ga vidim samo kao covjeka koji nece nikada biti u stanju da izvuce maksimum iz ove ekipe....zbunjenog covjeka koji kontrira cak i predsjedniku saveza jer radi samo ono sto smo svi godinama prizeljkivali.
Susica 100% podrzavati moze samo neko ko je na njegovom levelu, a takvom je dzaba pricati cak i crtati, jer da nije i sam Susic bi za godinu dana naucio nesto, ako nista od Osima, Hadzibegica...ljudi koje je imao na raspolaganju, ali opet za takvo nesto treba skromnost, dok on posjeduje samo aroganciju.
Bila je to pohvala za tvoj teks ,ništa više . Samo sam se našalio pošto je pisano veoma kasnodenimb wrote:
polako arteste nismo jos sa slovacima ni jednu igrali a i sa grckom imamo jos jednuArtest wrote:Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
![]()
![]()
![]()
Izvini brate ali da je kojim slucajem selektor Osim j.r.ja mislim da bi ti svrsavao ovdje sa ovakvim rezultaom.Ocito je samo da ti PAPE smeta sto je ,,bordo,, i vrlo nekorektno sto jases toliko po selektoru.Ali do tebe je.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nakon četiri kola smo prviluckylaka wrote:Mislim bez uvrede da postajes smijesan,djeca ti se smijucvrčak_na_hedonizmu wrote:Pobježe iz rasprave ko nevina djevojka iz štale od hornog zagondžije![]()
E moj Corolla![]()
Dosta od mene, pa-pa
ps četiri kola su odigrana, niđe rezultata na mapi. Nelogičan argument. Realno.Teams P Pts
Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Group details![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobili smo Litvaniju i Latviju kući![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uvijek neugodni Lihtenštajn u gostima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teofanise, hvala ti zbog boda u Atini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
upravo to i ja kazem.respo wrote:jebla vas vise prica zeljo sarajevo
pustite se suplje
vjerovatno ima i toga ali ovo su cinjenice
pobjedili litvaniju latviju i lihtenstajn i igrali sa grcima nerijeseno
mislim da bi svaki do sada selektor imao ovaj omjer
Ja bih kritikovao mog rođenog oca Suada da radi greške koje smatram da Pape radi (da ih sad ne ponavljam, napisane su ovdje 478 puta)...ja71 wrote:upravo to i ja kazem.respo wrote:jebla vas vise prica zeljo sarajevo
pustite se suplje
ali ne kontam zasto ga onda kritikujete ?
da li bi se neki drugi selektor sa istim rezultatima kritikovao?
ma ko ga ba kritikuje zbog rezultataja71 wrote:upravo to i ja kazem.respo wrote:jebla vas vise prica zeljo sarajevo
pustite se suplje
da li bi se neki drugi selektor sa istim rezultatima kritikovao ?
sad ce ti opet neko zalijepiti tabelu.respo wrote: ma ko ga ba kritikuje zbog rezultata
ovdje se prica sto ga pojedinci uzidzu zbog ovih rezultata kad bi to isto uradili i ostali selektori do sada
safet se kritikuje zbog arogantnosti zbog odnosa prema igracima zbog odnosa prema potencijalnim igracima a ne zbog rezultata
jebote znate li uopste citati?
Daj konkretno imena tih igraca koje selektor ignorise a koji imaju pravo nastupa za reprezentaciju osim vec prozvakanog Cocalica.Da cujemo.respo wrote:ma ko ga ba kritikuje zbog rezultataja71 wrote:upravo to i ja kazem.respo wrote:jebla vas vise prica zeljo sarajevo
pustite se suplje
da li bi se neki drugi selektor sa istim rezultatima kritikovao ?
ovdje se prica sto ga pojedinci uzidzu zbog ovih rezultata kad bi to isto uradili i ostali selektori do sada
safet se kritikuje zbog arogantnosti zbog odnosa prema igracima zbog odnosa prema potencijalnim igracima a ne zbog rezultata
Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10505sCrtom wrote:sad ce ti opet neko zalijepiti tabelu.respo wrote: ma ko ga ba kritikuje zbog rezultata
Hajde malo off da te upitam ,,ko je prvi u Spaniji,,Barcelona -jeli tako,kako-rezultati,s kim-sa igracima koje postavi trener Vilanova(jeli ga neko kritikuje sto je prvi ?)P.S.Sada bi trebao tabelu spanske lige i zastvice Barse505sCrtom wrote:sad ce ti opet neko zalijepiti tabelu.respo wrote: ma ko ga ba kritikuje zbog rezultata
Smijati se drzavnoj zastavi i trenutnom prvom mjestu i nije mi bas nesto za podrzatiganjeta wrote:Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10505sCrtom wrote:sad ce ti opet neko zalijepiti tabelu.respo wrote: ma ko ga ba kritikuje zbog rezultata
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kojima konkretno koji mogu zaigrati protiv Slovenije,Grcke..ultima_palabra wrote:Pa govorimo o ovoj djeci iz dijaspore... Pape nije ništa učinio da oni zaigraju za BiH, čak je sad počeo odmagati kad su drugi poduzeli neku inicijativu![]()
Ja razumijem da on sebe ne vidi toliko dugo na klupi BiH da dočeka nastup tih igrača, ali ne mora odmagati ako ništa.
tito je stavio vise igraca u igru u zadnjih par mjeseci nego safet u cijelom svom trogodisnjem selektovanjuluckylaka wrote: Hajde malo off da te upitam ,,ko je prvi u Spaniji,,Barcelona -jeli tako,kako-rezultati,s kim-sa igracima koje postavi trener Vilanova(jeli ga neko kritikuje sto je prvi ?)P.S.Sada bi trebao tabelu spanske lige i zastvice Barse
Smijati se varta zastavi je itekako pozitivnoluckylaka wrote: Smijati se drzavnoj zastavi i trenutnom prvom mjestu i nije mi bas nesto za podrzati
ove iz kineluckylaka wrote:Daj konkretno imena tih igraca koje selektor ignorise a koji imaju pravo nastupa za reprezentaciju osim vec prozvakanog Cocalica.Da cujemo.respo wrote: ma ko ga ba kritikuje zbog rezultata
pa je li iko kritikovao trenere koji su trenirali tu barcelonu?luckylaka wrote:Hajde malo off da te upitam ,,ko je prvi u Spaniji,,Barcelona -jeli tako,kako-rezultati,s kim-sa igracima koje postavi trener Vilanova(jeli ga neko kritikuje sto je prvi ?)P.S.Sada bi trebao tabelu spanske lige i zastvice Barse505sCrtom wrote:sad ce ti opet neko zalijepiti tabelu.respo wrote: ma ko ga ba kritikuje zbog rezultata
nije prica mogu li sutra za mjesec zaigrati nego mogu li za dvije godine zaigrati a on kaze ne racunam alena u narednih 4-5 godinaluckylaka wrote:Kojima konkretno koji mogu zaigrati protiv Slovenije,Grcke..ultima_palabra wrote:Pa govorimo o ovoj djeci iz dijaspore... Pape nije ništa učinio da oni zaigraju za BiH, čak je sad počeo odmagati kad su drugi poduzeli neku inicijativu![]()
Ja razumijem da on sebe ne vidi toliko dugo na klupi BiH da dočeka nastup tih igrača, ali ne mora odmagati ako ništa.
Ima li ti igraca da se pojacamo u sledecim utakmicama,sve nesto okololuckylaka wrote:Kojima konkretno koji mogu zaigrati protiv Slovenije,Grcke..ultima_palabra wrote:Pa govorimo o ovoj djeci iz dijaspore... Pape nije ništa učinio da oni zaigraju za BiH, čak je sad počeo odmagati kad su drugi poduzeli neku inicijativu![]()