Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#20726 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by japin_mutapi »

ja ne kontam sta se vi pravite pametni i glumite jebace - zenska je beton
Sodom1

#20727 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sodom1 »

jesi ti onaj sto je svaki dan mecao slike uz ramazan onog topdzije :D :D
Logovan

#20728 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Zejnep wrote:
Kome trebam dati za ovaj bibi? :eh:
Pa pitaj ove koji daju audija. :mrgreen:
Vector_dum

#20729 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Vector_dum »

Ja ne razumijem potrebu ljudi da ulaze u autobus sa bebama. :roll: ne mogu da svarim taj fenomen

Uvijek na druga vrata unose kolica i uvijek neka mlada mama (a i ona je jos uvijek dijete) od 18-19 godina njinja onu bebu , a beba se dernja ko kakva stocna nakaza...

Ne znam, ne mogu to da provarim... u zadnje vrijeme stalno tako gledam situacije po gradskom prijevozu
moonca

#20730 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Zasto mislis da je fenomen. :-) Koriste za prevoz kao i ti.

Ne razumijem opis-stocna nakaza- sta je to?
karanana

#20731 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by karanana »

slazem se. ako ces u prevoz, bebu ostavi vanka.
ili nikako ne ulazi, malo prosetaj, nista ti nece faliti.
duminjo

#20732 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duminjo »

Al cuke i mace mogu.. Ajd u kurac :lol:
Juliuscezar

#20733 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Juliuscezar »

jest sto ces bebu nositi sa sobom ostavi je nek radi nesto po kuci ili oko kuce
moonca

#20734 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Kad se @Veckor ozeni :sabur: to ce mu biti obaveza-da cuva bebu kuci a supruga u shoping sa prijateljicama. :zoka:
Xavier1

#20735 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Xavier1 »

moonca wrote:Kad se @Veckor ozeni :sabur: to ce mu biti obaveza-da cuva bebu kuci a supruga u shoping sa prijateljicama. :zoka:
Ne vjerujem da ce se to desiti. Ne moze njega nijedna prevariti. :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#20736 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Vector_dum wrote:Ja ne razumijem potrebu ljudi da ulaze u autobus sa bebama. :roll: ne mogu da svarim taj fenomen

Uvijek na druga vrata unose kolica i uvijek neka mlada mama (a i ona je jos uvijek dijete) od 18-19 godina njinja onu bebu , a beba se dernja ko kakva stocna nakaza...

Ne znam, ne mogu to da provarim... u zadnje vrijeme stalno tako gledam situacije po gradskom prijevozu
Ima ljudi koji nemaju auto. Nisu baš ni u situaciji da plaćaju taksi.
Javni je prevoz. Prije bih rekao da ti trebaš napustiti autobus ako ti se ne sviđa.

Ili ne budi ters, nabij slušalice u uši i riješio si problem.
Warashii

#20737 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Warashii »

Vector_dum wrote:Ja ne razumijem potrebu ljudi da ulaze u autobus sa bebama. :roll: ne mogu da svarim taj fenomen

Trolas naravno :roll:
Logovan

#20738 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

:shock: :shock: :shock:

Šta napisa frajer.
djkurt

#20739 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djkurt »

Logovan wrote:

:shock: :shock: :shock:

Šta napisa frajer.
Znači, gasi internet čupaj kablove, i nek se makne Atif iz kuhinje.
annoy

#20740 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Ljudi bi trebali stvarno pokusat bit obazriviji prema drugima i ne dizat im tlak svojim bebama, cuj ide s bebom u javni prijevoz, tko je jos vidio da beba mora nekud ici, mislim ako nemas auto sta uopce imas djecu, i jos mlade mame, kako ih nije sram, sta nije cekala da joj se osuse jajnici
I beba jos place, zamislite, ja ne znam, te bebe su se stvarno razbahatile, sta je sljedece
I jos u kolicima ulaze, bozemprosti, sta ju oko vrata ne objesi
kakavdanakneiskustvu

#20741 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

mma bebe ne trebaju ni izlaziti iz kuca,ne vidim potrebu za time
triconja

#20742 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

annoy wrote:Ljudi bi trebali stvarno pokusat bit obazriviji prema drugima i ne dizat im tlak svojim bebama, cuj ide s bebom u javni prijevoz, tko je jos vidio da beba mora nekud ici, mislim ako nemas auto sta uopce imas djecu, i jos mlade mame, kako ih nije sram, sta nije cekala da joj se osuse jajnici
I beba jos place, zamislite, ja ne znam, te bebe su se stvarno razbahatile, sta je sljedece
I jos u kolicima ulaze, bozemprosti, sta ju oko vrata ne objesi
Eee moja ti, mene je jednom beba dobro uhakala, znaci zena sjedila sa bebom iza mene u busu i beba se dobrano ispovracala meni po ledjima. I sta sam ja trebo? Okrenem se a zena se izvinjava a ja kaem nije problem i eto ga.

Imam osjecaj da bi pojedini dosli i srali ovdje po forumu i kofol klincili se nesto a u stvarnosti manji su od makova zrna.
dobar osjecaj

#20743 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

Ja ne razumijem mamu koju su jučer intervjuisali za N1 prilog o polasku prvačića u školu. Ne razumijem ni N1 zašto su je uvrstili u prilog, ni zašto su je ponavljali u svim informativnim emisijama. Na pitanje kako se osjeća što je njena kćerka krenula u prvi razred, ona kaže "tužna sam". Na pitanje zašto je tužna, mama odgovara da je tužna što će njena kćerka od sad pa narednih 17 ili 20 godina stalno morati da uči.
Meni je nevjerovatno da to jedna majka može pomisliti, osjećati pa još i reći javno i reći to pred kamerama.
mad_max_ba

#20744 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

dobar osjecaj wrote:Ja ne razumijem mamu koju su jučer intervjuisali za N1 prilog o polasku prvačića u školu. Ne razumijem ni N1 zašto su je uvrstili u prilog, ni zašto su je ponavljali u svim informativnim emisijama. Na pitanje kako se osjeća što je njena kćerka krenula u prvi razred, ona kaže "tužna sam". Na pitanje zašto je tužna, mama odgovara da je tužna što će njena kćerka od sad pa narednih 17 ili 20 godina stalno morati da uči.
Meni je nevjerovatno da to jedna majka može pomisliti, osjećati pa još i reći javno i reći to pred kamerama.
i meni je to jutros zaparalo uši
triconja

#20745 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

mad_max_ba wrote:
dobar osjecaj wrote:Ja ne razumijem mamu koju su jučer intervjuisali za N1 prilog o polasku prvačića u školu. Ne razumijem ni N1 zašto su je uvrstili u prilog, ni zašto su je ponavljali u svim informativnim emisijama. Na pitanje kako se osjeća što je njena kćerka krenula u prvi razred, ona kaže "tužna sam". Na pitanje zašto je tužna, mama odgovara da je tužna što će njena kćerka od sad pa narednih 17 ili 20 godina stalno morati da uči.
i meni je to jutros zaparalo uši
Jaro ja sam mislio da ljudi vole ucit nove stvari i da cesto citaju nesto nepoznato ali kurko. Mislim da je veci procenat ljudi tipw lakse ugurat metar u guzicu nego cent u glavu, ali sta je najgore i djecu upropastise.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#20746 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

a lažeš da je to rekla :lol: :lol: :lol:
JThomas

#20747 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

to je vladajući sistem vrijednosti, vrlo kratko i vrlo jasno opisan.
Tomahawk11
Globalni moderator

#20748 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

JThomas wrote:to je vladajući sistem vrijednosti, vrlo kratko i vrlo jasno opisan.
Ne mora, nek nekako završi osnovnu i uda se.
azurna_obala

#20749 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by azurna_obala »

onda i i ti bio stočna nakaza...
shmizlica

#20750 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by shmizlica »

Tomahawk11 wrote:
JThomas wrote:to je vladajući sistem vrijednosti, vrlo kratko i vrlo jasno opisan.
Ne mora, nek nekako završi osnovnu i uda se.
ma šta će joj i osnovna :mrgreen:
Post Reply