Popularne stvari koje ne kontam
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#20726 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja ne kontam sta se vi pravite pametni i glumite jebace - zenska je beton
- Sodom1
#20727 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jesi ti onaj sto je svaki dan mecao slike uz ramazan onog topdzije

- Logovan
#20728 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa pitaj ove koji daju audija.Zejnep wrote:
Kome trebam dati za ovaj bibi?
-
Vector_dum
#20729 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne razumijem potrebu ljudi da ulaze u autobus sa bebama.
ne mogu da svarim taj fenomen
Uvijek na druga vrata unose kolica i uvijek neka mlada mama (a i ona je jos uvijek dijete) od 18-19 godina njinja onu bebu , a beba se dernja ko kakva stocna nakaza...
Ne znam, ne mogu to da provarim... u zadnje vrijeme stalno tako gledam situacije po gradskom prijevozu
Uvijek na druga vrata unose kolica i uvijek neka mlada mama (a i ona je jos uvijek dijete) od 18-19 godina njinja onu bebu , a beba se dernja ko kakva stocna nakaza...
Ne znam, ne mogu to da provarim... u zadnje vrijeme stalno tako gledam situacije po gradskom prijevozu
-
moonca
#20730 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zasto mislis da je fenomen.
Koriste za prevoz kao i ti.
Ne razumijem opis-stocna nakaza- sta je to?
Ne razumijem opis-stocna nakaza- sta je to?
- karanana
#20731 Re: Popularne stvari koje ne kontam
slazem se. ako ces u prevoz, bebu ostavi vanka.
ili nikako ne ulazi, malo prosetaj, nista ti nece faliti.
ili nikako ne ulazi, malo prosetaj, nista ti nece faliti.
- duminjo
#20732 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Al cuke i mace mogu.. Ajd u kurac 
-
Juliuscezar
#20733 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jest sto ces bebu nositi sa sobom ostavi je nek radi nesto po kuci ili oko kuce
-
moonca
#20734 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad se @Veckor ozeni
to ce mu biti obaveza-da cuva bebu kuci a supruga u shoping sa prijateljicama. 
- Xavier1
#20735 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne vjerujem da ce se to desiti. Ne moze njega nijedna prevariti.moonca wrote:Kad se @Veckor ozenito ce mu biti obaveza-da cuva bebu kuci a supruga u shoping sa prijateljicama.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20736 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ima ljudi koji nemaju auto. Nisu baš ni u situaciji da plaćaju taksi.Vector_dum wrote:Ja ne razumijem potrebu ljudi da ulaze u autobus sa bebama.ne mogu da svarim taj fenomen
Javni je prevoz. Prije bih rekao da ti trebaš napustiti autobus ako ti se ne sviđa.
Ili ne budi ters, nabij slušalice u uši i riješio si problem.
- Warashii
#20737 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Trolas naravnoVector_dum wrote:Ja ne razumijem potrebu ljudi da ulaze u autobus sa bebama.ne mogu da svarim taj fenomen
- Logovan
#20738 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vector_dum wrote:Ja ne razumijem potrebu ljudi da ulaze u autobus sa bebama.ne mogu da svarim taj fenomen
Šta napisa frajer.
- djkurt
#20739 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znači, gasi internet čupaj kablove, i nek se makne Atif iz kuhinje.Logovan wrote:Vector_dum wrote:Ja ne razumijem potrebu ljudi da ulaze u autobus sa bebama.ne mogu da svarim taj fenomen
Ne znam, ne mogu to da provarim... u zadnje vrijeme stalno tako gledam situacije po gradskom prijevozu![]()
![]()
![]()
Šta napisa frajer.
- annoy
#20740 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ljudi bi trebali stvarno pokusat bit obazriviji prema drugima i ne dizat im tlak svojim bebama, cuj ide s bebom u javni prijevoz, tko je jos vidio da beba mora nekud ici, mislim ako nemas auto sta uopce imas djecu, i jos mlade mame, kako ih nije sram, sta nije cekala da joj se osuse jajnici
I beba jos place, zamislite, ja ne znam, te bebe su se stvarno razbahatile, sta je sljedece
I jos u kolicima ulaze, bozemprosti, sta ju oko vrata ne objesi
I beba jos place, zamislite, ja ne znam, te bebe su se stvarno razbahatile, sta je sljedece
-
kakavdanakneiskustvu
#20741 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mma bebe ne trebaju ni izlaziti iz kuca,ne vidim potrebu za time
- triconja
#20742 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eee moja ti, mene je jednom beba dobro uhakala, znaci zena sjedila sa bebom iza mene u busu i beba se dobrano ispovracala meni po ledjima. I sta sam ja trebo? Okrenem se a zena se izvinjava a ja kaem nije problem i eto ga.annoy wrote:Ljudi bi trebali stvarno pokusat bit obazriviji prema drugima i ne dizat im tlak svojim bebama, cuj ide s bebom u javni prijevoz, tko je jos vidio da beba mora nekud ici, mislim ako nemas auto sta uopce imas djecu, i jos mlade mame, kako ih nije sram, sta nije cekala da joj se osuse jajnici
Imam osjecaj da bi pojedini dosli i srali ovdje po forumu i kofol klincili se nesto a u stvarnosti manji su od makova zrna.
- dobar osjecaj
#20743 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne razumijem mamu koju su jučer intervjuisali za N1 prilog o polasku prvačića u školu. Ne razumijem ni N1 zašto su je uvrstili u prilog, ni zašto su je ponavljali u svim informativnim emisijama. Na pitanje kako se osjeća što je njena kćerka krenula u prvi razred, ona kaže "tužna sam". Na pitanje zašto je tužna, mama odgovara da je tužna što će njena kćerka od sad pa narednih 17 ili 20 godina stalno morati da uči.
Meni je nevjerovatno da to jedna majka može pomisliti, osjećati pa još i reći javno i reći to pred kamerama.
Meni je nevjerovatno da to jedna majka može pomisliti, osjećati pa još i reći javno i reći to pred kamerama.
- mad_max_ba
#20744 Re: Popularne stvari koje ne kontam
i meni je to jutros zaparalo ušidobar osjecaj wrote:Ja ne razumijem mamu koju su jučer intervjuisali za N1 prilog o polasku prvačića u školu. Ne razumijem ni N1 zašto su je uvrstili u prilog, ni zašto su je ponavljali u svim informativnim emisijama. Na pitanje kako se osjeća što je njena kćerka krenula u prvi razred, ona kaže "tužna sam". Na pitanje zašto je tužna, mama odgovara da je tužna što će njena kćerka od sad pa narednih 17 ili 20 godina stalno morati da uči.
- triconja
#20745 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jaro ja sam mislio da ljudi vole ucit nove stvari i da cesto citaju nesto nepoznato ali kurko. Mislim da je veci procenat ljudi tipw lakse ugurat metar u guzicu nego cent u glavu, ali sta je najgore i djecu upropastise.mad_max_ba wrote:i meni je to jutros zaparalo ušidobar osjecaj wrote:Ja ne razumijem mamu koju su jučer intervjuisali za N1 prilog o polasku prvačića u školu. Ne razumijem ni N1 zašto su je uvrstili u prilog, ni zašto su je ponavljali u svim informativnim emisijama. Na pitanje kako se osjeća što je njena kćerka krenula u prvi razred, ona kaže "tužna sam". Na pitanje zašto je tužna, mama odgovara da je tužna što će njena kćerka od sad pa narednih 17 ili 20 godina stalno morati da uči.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#20746 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a lažeš da je to rekla

- JThomas
#20747 Re: Popularne stvari koje ne kontam
to je vladajući sistem vrijednosti, vrlo kratko i vrlo jasno opisan.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20748 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne mora, nek nekako završi osnovnu i uda se.JThomas wrote:to je vladajući sistem vrijednosti, vrlo kratko i vrlo jasno opisan.
- azurna_obala
#20749 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vector_dum wrote:Ja ne razumijem potrebu ljudi da ulaze u autobus sa bebama.ne mogu da svarim taj fenomen
onda i i ti bio stočna nakaza...
- shmizlica
#20750 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ma šta će joj i osnovnaTomahawk11 wrote:Ne mora, nek nekako završi osnovnu i uda se.JThomas wrote:to je vladajući sistem vrijednosti, vrlo kratko i vrlo jasno opisan.