Android OS

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
quarterback

#20701 Re: Android OS

Post by quarterback »

O'zone wrote: E čuj pusti to :lol: Ja osjedio oko ovoga :mrgreen:

Kakvo ti je stanje sa BT konkcijom? Prekida li?
ma ima farba za kosu :D

radi mi fantasticno (za divno cudo) ....

kad na poslu krenem u wc koji je na kraju hodnika tek tamo cujem da je konacno izgubio konekciju sa telefonom :lol:
O'zone
Globalni moderator

#20702 Re: Android OS

Post by O'zone »

quarterback wrote:
O'zone wrote: E čuj pusti to :lol: Ja osjedio oko ovoga :mrgreen:

Kakvo ti je stanje sa BT konkcijom? Prekida li?
ma ima farba za kosu :D

radi mi fantasticno (za divno cudo) ....

kad na poslu krenem u wc koji je na kraju hodnika tek tamo cujem da je konacno izgubio konekciju sa telefonom :lol:
E vidiš to ne kontam :? Sinoć hodam po čitavom stanu i imam konekciju čak iz zezancije prozivao ženu na mob (padne mi na pamet vic "Fato vidi ga kako svjetli") danas sjedim pored mobitela i svako malo "BT lost"
quarterback

#20703 Re: Android OS

Post by quarterback »

O'zone wrote:E vidiš to ne kontam :? Sinoć hodam po čitavom stanu i imam konekciju čak iz zezancije prozivao ženu na mob (padne mi na pamet vic "Fato vidi ga kako svjetli") danas sjedim pored mobitela i svako malo "BT lost"
nije mi se to jos desilo drug, radi bas kako treba, iz zeze, kada sam ga tek kupio, streamao muziku po cijelom stanu na sat i svuda je hvatalo
Del_Boy1

#20704 Re: Android OS

Post by Del_Boy1 »

Nagovorili ste i mene da poručim jedan sebi, neka akcija 8,66$ pa da vidimo :D
quarterback

#20705 Re: Android OS

Post by quarterback »

Del_Boy1 wrote:Nagovorili ste i mene da poručim jedan sebi, neka akcija 8,66$ pa da vidimo :D
znao sam da ce se neko "upecati" :D

salim se, mislim da se neces razocarati...
SmoLe

#20706 Re: Android OS

Post by SmoLe »

Imam Samsung s3, i jedan problem...
Mobitel se jako jako sporo puni, i jedino prihvata HTC-ov punjač, a probao sam i sa još 10-tak Samsungovih i niti jedan ne prihvaća mobitel.
Zna li neko u čemu je problem :? :? :?
merdas

#20707 Re: Android OS

Post by merdas »

Ako moze neko detaljno da mi objasni ili da me uputi kako gledati filmove na mobitelu buduci da ove standradne stranice ne funckionisu. Bitno mi je posto idem u bolnicu a tamo vrijeme jako sporo protice.
Bilo bi fino da su sa titlovima ali i ako nisu nema problema.
Unaprijed hvalaaa :-D
kokuz_sa

#20708 Re: Android OS

Post by kokuz_sa »

Del_Boy1 wrote:Nagovorili ste i mene da poručim jedan sebi, neka akcija 8,66$ pa da vidimo :D
Daj link :mrgreen:
quarterback

#20709 Re: Android OS

Post by quarterback »

kokuz_sa wrote:
Daj link :mrgreen:

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_28983.html
ug_lee

#20710 Re: Android OS

Post by ug_lee »

merdas wrote:Ako moze neko detaljno da mi objasni ili da me uputi kako gledati filmove na mobitelu buduci da ove standradne stranice ne funckionisu. Bitno mi je posto idem u bolnicu a tamo vrijeme jako sporo protice.
Popcorn time definitivno ;)
skafiskafsnjak

#20711 Re: Android OS

Post by skafiskafsnjak »

ug_lee wrote:
merdas wrote:Ako moze neko detaljno da mi objasni ili da me uputi kako gledati filmove na mobitelu buduci da ove standradne stranice ne funckionisu. Bitno mi je posto idem u bolnicu a tamo vrijeme jako sporo protice.
Popcorn time definitivno ;)
Ima nekih stranica koje imaju linkove prilagodjene telefonima.... Ne smijem reklamirati...infopult :D

Al popcorn je svakako bolja opcija :thumbup:
Dr Kova

#20712 Re: Android OS

Post by Dr Kova »

SmoLe wrote:Imam Samsung s3, i jedan problem...
Mobitel se jako jako sporo puni, i jedino prihvata HTC-ov punjač, a probao sam i sa još 10-tak Samsungovih i niti jedan ne prihvaća mobitel.
Zna li neko u čemu je problem :? :? :?
Imao sam ja S3 i sličan problem davno. Ostavim sa Samsungovim punjačem, čitavu noć da se puni, ne napuni se. Ali je punio normala sa drugim punjačima, tako da koristi druge punjače i miran si
Dr Kova

#20713 Re: Android OS

Post by Dr Kova »

Dođe mi sinoć update na G4 od 175 MB, battery improvements i Google patch security, verzija V20e, ali eto nešto čisto sumnjam da će baterija biti mnogo bolja...
febo_acm

#20714 Re: Android OS

Post by febo_acm »

Uzeo stari danas s7... Stroj od mobitela. Mada da budem iskren zao mi je sto sam dao Note 5 i mislim da cu ga uzeti nazad ovih dana...

Moram prebaciti na racunar slike da ih malo uporedim sa ovim mobitelima sto imam u okolini.
Ali_G

#20715 Re: Android OS

Post by Ali_G »

Supruga ima G2, skinula here mape, ali ne rade u offline modu. Ima li neko sa slicnim problemima, treba li nesto podesiti?
Hvala
Ali_G

#20716 Re: Android OS

Post by Ali_G »

Supruga ima G2, skinula here mape, ali ne rade u offline modu. Ima li neko sa slicnim problemima, treba li nesto podesiti?
Hvala
Maharadza

#20717 Re: Android OS

Post by Maharadza »

Ali_G wrote:Supruga ima G2, skinula here mape, ali ne rade u offline modu. Ima li neko sa slicnim problemima, treba li nesto podesiti?
Hvala
Da li ima skinutu mapu BiH na mobitel? Radi li Location tj. GPS? Da li ima lock na satelite? Evo kako provjeriti: https://play.google.com/store/apps/deta ... ss.gpstest

Prije toga naravno pod settings -> location promjeniti sa "high accuracy" na "Device only (Use GPS to determine location)"
mayab

#20718 Re: Android OS

Post by mayab »

Pitanje, ako neko zna "u glavu" , da ne trazim, za sada:
naime, stvar se odnosi na snimanje videa na nekom koncertu koji je jako, jako glasan , i tiče se problema sa zvukom , jer na video snimku zvuk bude pun krčanja i izobličenja od prezasićenja glasnim zvukom uživo, dakle neki app za regulaciu, ograničenje inputa zvuka, ako takvo šta postoji, i ako to zaista u praksi dobro radi
:thumbup:
supercali

#20719 Re: Android OS

Post by supercali »

Buckethead wrote:Dođe mi sinoć update na G4 od 175 MB, battery improvements i Google patch security, verzija V20e, ali eto nešto čisto sumnjam da će baterija biti mnogo bolja...
Buki zamaras se sitnicama
Laertes

#20720 Re: Android OS

Post by Laertes »

Jedan problem:
Lg k10. Nikako me može se slovo š otkucati, ni sms, ni viber, ništa. Pojavi se onaj izbor kad držiš 's', al ga ne možeš otkucati. Sva ostala mogu.
Neki savjet?
zateznistub

#20721 Re: Android OS

Post by zateznistub »

Laertes wrote:Jedan problem:
Lg k10. Nikako me može se slovo š otkucati, ni sms, ni viber, ništa. Pojavi se onaj izbor kad držiš 's', al ga ne možeš otkucati. Sva ostala mogu.
Neki savjet?
pa koji ti je jezik tastature?
Laertes

#20722 Re: Android OS

Post by Laertes »

zateznistub wrote:
Neki savjet?
Ma probao i bosanski i hrvatski. Poenta je da se pokaze 5 razlicitih slova kad drzis s ($, ono beta mogu, a ne mogu neku zvjezdicu, obicno s i, ono sto mi treba, š). Bil' mi pomoglo novu tastaturu instalirati?
Android Knego

#20723 Re: Android OS

Post by Android Knego »

http://balkanandroid.com/aplikacija-pop ... no-online/
zateznistub

#20724 Re: Android OS

Post by zateznistub »

Laertes wrote:
zateznistub wrote:
Neki savjet?
Ma probao i bosanski i hrvatski. Poenta je da se pokaze 5 razlicitih slova kad drzis s ($, ono beta mogu, a ne mogu neku zvjezdicu, obicno s i, ono sto mi treba, š). Bil' mi pomoglo novu tastaturu instalirati?
cudi da ako si izabrao neki on nasih jezika u setingsu za tastaturu opet nemas ščćđž slova.
instaliraj swiftkey tastaturu pravo je dobra
valjuga

#20725 Re: Android OS

Post by valjuga »

mjunik boy wrote:na temi kineza niko ne zna ili neće da pomogne http://forum.klix.ba/kineski-mobiteli-t ... #p12515986
oko updatea nove verzije OS ili instalacije novog ROMa
ima li ko ovdje da je bolji stručnjak
1)Tebi treba ovaj ROM I uputstva imaš tu.
Ne znam šta ti tu nije jasno.

2) Kupi IPhone :mrgreen:
Post Reply