Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kad na poslu krenem u wc koji je na kraju hodnika tek tamo cujem da je konacno izgubio konekciju sa telefonom
E vidiš to ne kontam Sinoć hodam po čitavom stanu i imam konekciju čak iz zezancije prozivao ženu na mob (padne mi na pamet vic "Fato vidi ga kako svjetli") danas sjedim pored mobitela i svako malo "BT lost"
O'zone wrote:E vidiš to ne kontam Sinoć hodam po čitavom stanu i imam konekciju čak iz zezancije prozivao ženu na mob (padne mi na pamet vic "Fato vidi ga kako svjetli") danas sjedim pored mobitela i svako malo "BT lost"
nije mi se to jos desilo drug, radi bas kako treba, iz zeze, kada sam ga tek kupio, streamao muziku po cijelom stanu na sat i svuda je hvatalo
Imam Samsung s3, i jedan problem...
Mobitel se jako jako sporo puni, i jedino prihvata HTC-ov punjač, a probao sam i sa još 10-tak Samsungovih i niti jedan ne prihvaća mobitel.
Zna li neko u čemu je problem
Ako moze neko detaljno da mi objasni ili da me uputi kako gledati filmove na mobitelu buduci da ove standradne stranice ne funckionisu. Bitno mi je posto idem u bolnicu a tamo vrijeme jako sporo protice.
Bilo bi fino da su sa titlovima ali i ako nisu nema problema.
Unaprijed hvalaaa
merdas wrote:Ako moze neko detaljno da mi objasni ili da me uputi kako gledati filmove na mobitelu buduci da ove standradne stranice ne funckionisu. Bitno mi je posto idem u bolnicu a tamo vrijeme jako sporo protice.
Unaprijed hvalaaa
merdas wrote:Ako moze neko detaljno da mi objasni ili da me uputi kako gledati filmove na mobitelu buduci da ove standradne stranice ne funckionisu. Bitno mi je posto idem u bolnicu a tamo vrijeme jako sporo protice.
Unaprijed hvalaaa
Popcorn time definitivno
Ima nekih stranica koje imaju linkove prilagodjene telefonima.... Ne smijem reklamirati...infopult
SmoLe wrote:Imam Samsung s3, i jedan problem...
Mobitel se jako jako sporo puni, i jedino prihvata HTC-ov punjač, a probao sam i sa još 10-tak Samsungovih i niti jedan ne prihvaća mobitel.
Zna li neko u čemu je problem
Imao sam ja S3 i sličan problem davno. Ostavim sa Samsungovim punjačem, čitavu noć da se puni, ne napuni se. Ali je punio normala sa drugim punjačima, tako da koristi druge punjače i miran si
Dođe mi sinoć update na G4 od 175 MB, battery improvements i Google patch security, verzija V20e, ali eto nešto čisto sumnjam da će baterija biti mnogo bolja...
Pitanje, ako neko zna "u glavu" , da ne trazim, za sada:
naime, stvar se odnosi na snimanje videa na nekom koncertu koji je jako, jako glasan , i tiče se problema sa zvukom , jer na video snimku zvuk bude pun krčanja i izobličenja od prezasićenja glasnim zvukom uživo, dakle neki app za regulaciu, ograničenje inputa zvuka, ako takvo šta postoji, i ako to zaista u praksi dobro radi
Buckethead wrote:Dođe mi sinoć update na G4 od 175 MB, battery improvements i Google patch security, verzija V20e, ali eto nešto čisto sumnjam da će baterija biti mnogo bolja...
Jedan problem:
Lg k10. Nikako me može se slovo š otkucati, ni sms, ni viber, ništa. Pojavi se onaj izbor kad držiš 's', al ga ne možeš otkucati. Sva ostala mogu.
Neki savjet?
Laertes wrote:Jedan problem:
Lg k10. Nikako me može se slovo š otkucati, ni sms, ni viber, ništa. Pojavi se onaj izbor kad držiš 's', al ga ne možeš otkucati. Sva ostala mogu.
Neki savjet?
Neki savjet?
pa koji ti je jezik tastature?
Ma probao i bosanski i hrvatski. Poenta je da se pokaze 5 razlicitih slova kad drzis s ($, ono beta mogu, a ne mogu neku zvjezdicu, obicno s i, ono sto mi treba, š). Bil' mi pomoglo novu tastaturu instalirati?
Unaprijed hvalaaa
Neki savjet?
pa koji ti je jezik tastature?
Ma probao i bosanski i hrvatski. Poenta je da se pokaze 5 razlicitih slova kad drzis s ($, ono beta mogu, a ne mogu neku zvjezdicu, obicno s i, ono sto mi treba, š). Bil' mi pomoglo novu tastaturu instalirati?
cudi da ako si izabrao neki on nasih jezika u setingsu za tastaturu opet nemas ščćđž slova.
instaliraj swiftkey tastaturu pravo je dobra