A hebote al se ovdje brzo naštancaju stranice

.
@luckylaka ti bi definitivno trebao da se vratiš iz SAD i ovdje postaneš političar išlo bi te samo tako

. Šala na stranu ali prvo veliš, a nisi jedini, ma kakvi pozivi kakvi bakrači ne treba nama niko Sušić zna pozvao je najbolje a onda opet veliš, ni tu nisi jedini, ma Sušić je dobar jer ima odron igrače a prvi na tabeli. Pa ako su odron zar ne misliš da bi se isplatilo u tekmama bez ikakvog značaja makar probati neke koji i nisu odron. Pored toga s takvim odnosom prema našim igračima mani se molim te više patriotske spike i zastavica, maši sa američkom ako baš moraš.
Znači ne može oboje, dovoljno su dobri zna Sušić koga zove i odron su zato je Sušić dobar. Sad ćeš ti reći pa nema boljih ovi su odron ali svi ostali su još veći odroni. Međutim Sušić sam dematuje takve priče koje oprosti ali nisu realne kao da fudbaleri stoje i ne razviju se. Poziv Stevanoviću još dok je bio u Vojvodini (ovo Sušiću kao veliki plus upisati), poziv Zukanoviću, zalaganje za Bičakčića (kojeg po nekima nikada nije ni trebalo uzimati u obzir) pa i pozivi Vranješu i Šunjiću. Prije navedenih je bio Lulić momak koji se stvorio kao iz vedra neba, Pirić ga izvukao iz naftalina a Sušić ga nije izbacio. Da je neko naveo prije njegovog poziva Lulića kao ozbiljnog kandidata za našu slabu lijevu stranu u repki ti bi bio prvi koji bi to sve ismijavao.
Za tebe i sve koji naše igrače smatraju tankim i slabim i da je to otprilike kao i prije samo u par deka razlike evo spiska igrača protiv Grčke iz ne tako daleke 2007 godine
Adnan Gušo (Pandurii Rumunija), Džemal Berberović (FC Kuban Krasnodor), Mirko Hrgović (NK Hajduk), Safet Nadarević (NK Zagreb), Ivan Radeljić (NK Slaven Belupo), Branimir Bajić (FC Koblenz), Ante Aračić (FC Brisel), Elvir Rahimić (CSKA Moskva mislim da se nije odazvao zbog Pašalića), Darko Maletić (FK Partizan), Branislav Krunić (FC Moskva), Zvjezdan Misimović (
1. FC Nurnberg), Senijad Ibričić (NK Zagreb), Sejad Salihović (TSG Hoffenheim kad je bio u drugoj ligi), Zlatan Muslimović (Atalanta BC), Adnan Čustović (FC Mouscron), Edin Džeko (VfL Wolfsburg mislim da nije bio u prvih 11 repke tada), Admir Vladavić (FC Zilina), Vedad Ibišević (TSG Hoffenheim), Dragan Blatnjak (FC Khimki), Samir Merzić (FK Teplice)
Evo ti i imena iz tadašnje mlade repke za koje se danas još zna da su živi Jasmin Burić, Boris Pandža, Semir Štilić, Edin Cocalić, Miralem Pjanić, Avdija Vršajević.
Za mene je nepobitan njegov dosadašnji rezultat kao veoma dobar ali nemojte vaditi sve iz konteksta i upoređivati nekada i sada kao da je haman sve isti bilo jer nije. To Željo Sarajevo mene ne zanima ja nisam iz Sarajeva i za sve neupućene postoje u BiH i drugi klubovi osim ova dva kao i drugi neki navijači.
Drugo što 505sCrtom reče pa nećemo otići valjda na SP i spustiti gaće budi te sigurni da to Sušić nikad za nikad neće učiniti. Naravno da će pokušati proći dalje naravno da će željeti naravno da će učiniti sve što zna i umije da prođe dalje i naravno da mi to svi želimo neki potajno i očekuju ali niko neće tražiti Sušićevu glavu ako se to ne desi.
Šta ja konkretno zamjerim Sušiću više se odvijalo u prijateljskim a to je selekcija iako se poboljšalo, u ovom ciklusu to je držanje manje-više stare taktike. Kada sam tek nakon tekme skontao da je Ibišević od samog starta počeo na desnom krilu a ne ulazio kao ispomoć pala mi je Francuska u Sarajevu napamet. Ovo je više bojazan šta se konkretno promijenilo u ovom ciklusu na osnovu čega možemo reći eh zato smo prvi. To je Sušić skužio, promijenio, presložio i vidiš dođe rezultat. Nije se ništa bitno promijenilo i to može da bude problem. Nadam se da neće.