Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
31
6%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 559

Mega Man X

#20676 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

ferratilis wrote:Dirt 3 uninstall nakon jedne staze,
DiRT Rally bi te natjerao da baciš monitor kroz prozor. Jer nije ni blizu arkade kao što je DiRT 3.
Mustang1

#20677 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Igram ja steep na ps4 ali jos nisam pofatao sta kako gdje. Samo klikam po mapi i igram sve ove "turnire" sto se moze igrati. Nije lose samo nisam ovih dana za smaranje sa pravilima i slicno nego samo igram da se opustim :D Mozda bi bilo zanimljivije da citam sta i kako treba :D
Raigor Stonehoof

#20678 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Raigor Stonehoof »

Ma igra li neko ovaj MyPark na NBA? Ja sam ignorisao taj mod, al sad gledam, ne mogu da vjerujem sta su napravili.

Znaci odes u park, imas hrpu terena i gomilu igraca tu, i onda stanes pored nekog terena i igras "sa pobjednikom". Igra se od 2 na 2 do 5 na 5, ali je fazon sto svakog igraca kontrolise covjek, pa to povremeno ni ne lici na kosarku :lol: i koristis svog igraca iz mycareer, kojeg tamo mozes "nabildat".

Jos su sad poceli evente pravit, sljedeci vikend ce angazovat Snoopa da im bude DJ, bice NPC u igri a u stvarnosti ce u tih nekoliko sati pustati muziku koja ce se cuti u tim parkovima :-)

Image

THE sportska simulacija
aditon

#20679 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

ferratilis wrote:Na papiru igra izgleda super, kad igras, dosadi nakon 5 minuta :D Slicno iskustvo sam imao sa Shadow of Mordor, gameplay djelovao savrseno, nakon 15 minuta smorila :D Dirt 3 uninstall nakon jedne staze, Mafia 3 vec zaboravljena. Dosta ovih novih igara ne vrijedi uopce kupovat, nista posebno se nema za vidjet. Sreca pa postoje igre kao Dota, Lol, Overwatch i CSGO, pa ko voli nek izvoli
nemoj biti tako isključiv, meni je, npr, Shadows of Mordor ekstra igra, čak šta više jako visoko mi kotira od svih do sada igranih igara i s guštom sam je prešao. Ukusi se razlikuju, a u tom smislu, ja npr, nikad ne bi igrao Dotu, Lol i overwatch kad nikad nikakvu drugu igru ne bi imao.
amar1994

#20680 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by amar1994 »

Mega Man X wrote:
ferratilis wrote:Dirt 3 uninstall nakon jedne staze,
DiRT Rally bi te natjerao da baciš monitor kroz prozor. Jer nije ni blizu arkade kao što je DiRT 3.
:lol: :-)

koliko sam puta grcku psovao i nizbrdicu :lol: :lol: :mrgreen:
pa u finskoj skokove, pa pukne guma :lol: :lol:

jos ako uzmes 205 T16 :lol: :run:
Maharadza

#20682 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

The question is; did he dieDED? :D
Maharadza

#20683 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

https://youtu.be/OnXiSbjPlCo

GTA 3 god. starija igra i OPET ni po čemu nije lošija, štaviše okolni zvukovi daleko bolji i realističniji od novog Ubisoft smeća!
Mega Man X

#20684 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Ljudino otkako je GTA 3/III izašao pred publiku, nijedna open world sandbox igra nije uspjela da skine GTA s trona. Tako da i ovaj Watch_Dogs 2 je samo još jedan pokušaj od strane Ubisofta da iole zarade za kifle zbog faila koji je bio prvi Watch_Dogs.
soul_eclipse

#20685 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by soul_eclipse »

Nemojte zezati ovaj Watch Dogs 2 odlicna igra za promjenu :)
Mega Man X

#20686 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Jest ako te Ubisoft plati za pozitivnu recenziju.
Eborg

#20688 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Eborg »

aditon wrote:
ferratilis wrote:Na papiru igra izgleda super, kad igras, dosadi nakon 5 minuta :D Slicno iskustvo sam imao sa Shadow of Mordor, gameplay djelovao savrseno, nakon 15 minuta smorila :D Dirt 3 uninstall nakon jedne staze, Mafia 3 vec zaboravljena. Dosta ovih novih igara ne vrijedi uopce kupovat, nista posebno se nema za vidjet. Sreca pa postoje igre kao Dota, Lol, Overwatch i CSGO, pa ko voli nek izvoli
nemoj biti tako isključiv, meni je, npr, Shadows of Mordor ekstra igra, čak šta više jako visoko mi kotira od svih do sada igranih igara i s guštom sam je prešao. Ukusi se razlikuju, a u tom smislu, ja npr, nikad ne bi igrao Dotu, Lol i overwatch kad nikad nikakvu drugu igru ne bi imao.
Meni je u pocetku Shadow of Mordor bio katastrofa, respawn orcova mi je pravo vadio zivce ali je vremenom sve nekako dobilo smisla.
SmokingMan

#20689 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

soul_eclipse wrote:Nemojte zezati ovaj Watch Dogs 2 odlicna igra za promjenu :)
Jedva čekam da isprobam 29.og.Iskreno,ne očekujem ništa bolje u odnosu na prvi dio,joj koliko sam se samo patio sa stutteringom.Opet kažem,šteta za Ubisoft,nikako da daju vremena implementaciji dobre ideje.Ne može igra nikako dobro ispasti kada timovi rade na 3-4 igre istovremeno.Usputza one koji ne znaju,Ubosoft je otvorio svoj studio u Beogradu. :D
aditon

#20690 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

Eborg wrote:
aditon wrote:
Meni je u pocetku Shadow of Mordor bio katastrofa, respawn orcova mi je pravo vadio zivce ali je vremenom sve nekako dobilo smisla.
Ma odlična igra kad uđeš u "štos". Drago mi je bilo što sam sve skilove glavnom junaku prije kraja igre nabio, jer sam igrao i side questove, tako da sam praktično 1/4 igre klao one orce kao na treningu :D a poteza stvarno ima pregršt :)
aditon

#20691 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

ko kaže da watch dogs ne valja, nema pojma o igrama zaista. (dobro ne mislim stvarno tako, već više dramaturgije radi ovo kažem :D ) Meni je lično bolja od GTA. Ova dvojka jer ađena na dx12 specijalno za AMD kartice, dok je prvi dio bolje se vrtio na nVidia karatama. Ako neku igru i platim više nego sam inače spreman dati za igru, onda će to biti ova dvojka.
Eborg

#20692 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Eborg »

aditon wrote:Ma odlična igra kad uđeš u "štos". Drago mi je bilo što sam sve skilove glavnom junaku prije kraja igre nabio, jer sam igrao i side questove, tako da sam praktično 1/4 igre klao one orce kao na treningu :D a poteza stvarno ima pregršt :)
To je to. Na pocetku su me razvaljivali, nije nista imalo smisla, frustriralo me bas. Kasnije vec je zabavno boriti se protiv 50 glavonja odjednom. :mrgreen:
joske

#20693 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by joske »

ne znam da li je bila u ovoj top listi da ali meni je jos uvjek gta vice city i san andreas :-D
SmokingMan

#20694 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

aditon wrote:ko kaže da watch dogs ne valja, nema pojma o igrama zaista. (dobro ne mislim stvarno tako, već više dramaturgije radi ovo kažem :D ) Meni je lično bolja od GTA. Ova dvojka jer ađena na dx12 specijalno za AMD kartice, dok je prvi dio bolje se vrtio na nVidia karatama. Ako neku igru i platim više nego sam inače spreman dati za igru, onda će to biti ova dvojka.
Što se tiče mene bojim se da neće biti kao sa GTA V,kupio je i nisam odigrao pošteno ni 3 sata,eno je zijapi na acc.Prvenstveno jer nema raje za heistove,a meni je jako dosadno igrati samome.
House

#20695 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

stiže Deus Ex: Mankind Divided od CPY :D
soul_eclipse

#20696 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by soul_eclipse »

House wrote:stiže Deus Ex: Mankind Divided od CPY :D
Hvala na infu :D
amar1994

#20697 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by amar1994 »

:mrgreen:

a ja jos uvijek na 460 gtx :P :lol: :lol: :run:
Mega Man X

#20698 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

aditon wrote:ko kaže da watch dogs ne valja, nema pojma o igrama zaista. (dobro ne mislim stvarno tako, već više dramaturgije radi ovo kažem :D ) Meni je lično bolja od GTA.
https://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs&t=332s

Pogledaj pa ćeš vidjeti da nije ni blizu GTA. Annotations upali.

Siguran sam da WD 2 će biti copy paste prvog, tako da su mi očekivanja skroz niska.
soul_eclipse

#20699 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by soul_eclipse »

Ako ste gledali video HCL je bio pozvan da proba Watch Dogs 2 i igra se ne cini losa :)
aditon

#20700 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

ako je to tačno.... :kiss: :D
Post Reply