DiRT Rally bi te natjerao da baciš monitor kroz prozor. Jer nije ni blizu arkade kao što je DiRT 3.ferratilis wrote:Dirt 3 uninstall nakon jedne staze,
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Mega Man X
#20676 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
-
Mustang1
#20677 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igram ja steep na ps4 ali jos nisam pofatao sta kako gdje. Samo klikam po mapi i igram sve ove "turnire" sto se moze igrati. Nije lose samo nisam ovih dana za smaranje sa pravilima i slicno nego samo igram da se opustim
Mozda bi bilo zanimljivije da citam sta i kako treba 
- Raigor Stonehoof
#20678 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma igra li neko ovaj MyPark na NBA? Ja sam ignorisao taj mod, al sad gledam, ne mogu da vjerujem sta su napravili.
Znaci odes u park, imas hrpu terena i gomilu igraca tu, i onda stanes pored nekog terena i igras "sa pobjednikom". Igra se od 2 na 2 do 5 na 5, ali je fazon sto svakog igraca kontrolise covjek, pa to povremeno ni ne lici na kosarku
i koristis svog igraca iz mycareer, kojeg tamo mozes "nabildat".
Jos su sad poceli evente pravit, sljedeci vikend ce angazovat Snoopa da im bude DJ, bice NPC u igri a u stvarnosti ce u tih nekoliko sati pustati muziku koja ce se cuti u tim parkovima

THE sportska simulacija
Znaci odes u park, imas hrpu terena i gomilu igraca tu, i onda stanes pored nekog terena i igras "sa pobjednikom". Igra se od 2 na 2 do 5 na 5, ali je fazon sto svakog igraca kontrolise covjek, pa to povremeno ni ne lici na kosarku
Jos su sad poceli evente pravit, sljedeci vikend ce angazovat Snoopa da im bude DJ, bice NPC u igri a u stvarnosti ce u tih nekoliko sati pustati muziku koja ce se cuti u tim parkovima

THE sportska simulacija
- aditon
#20679 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nemoj biti tako isključiv, meni je, npr, Shadows of Mordor ekstra igra, čak šta više jako visoko mi kotira od svih do sada igranih igara i s guštom sam je prešao. Ukusi se razlikuju, a u tom smislu, ja npr, nikad ne bi igrao Dotu, Lol i overwatch kad nikad nikakvu drugu igru ne bi imao.ferratilis wrote:Na papiru igra izgleda super, kad igras, dosadi nakon 5 minutaSlicno iskustvo sam imao sa Shadow of Mordor, gameplay djelovao savrseno, nakon 15 minuta smorila
Dirt 3 uninstall nakon jedne staze, Mafia 3 vec zaboravljena. Dosta ovih novih igara ne vrijedi uopce kupovat, nista posebno se nema za vidjet. Sreca pa postoje igre kao Dota, Lol, Overwatch i CSGO, pa ko voli nek izvoli
- amar1994
#20680 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mega Man X wrote:DiRT Rally bi te natjerao da baciš monitor kroz prozor. Jer nije ni blizu arkade kao što je DiRT 3.ferratilis wrote:Dirt 3 uninstall nakon jedne staze,
koliko sam puta grcku psovao i nizbrdicu
pa u finskoj skokove, pa pukne guma
jos ako uzmes 205 T16
-
Bosh_Pumpa
- Maharadza
#20682 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
The question is; did he dieDED?Bosh_Pumpa wrote:https://media.giphy.com/media/3o6Ztdtck ... source.gif
- Maharadza
#20683 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
https://youtu.be/OnXiSbjPlCo
GTA 3 god. starija igra i OPET ni po čemu nije lošija, štaviše okolni zvukovi daleko bolji i realističniji od novog Ubisoft smeća!
GTA 3 god. starija igra i OPET ni po čemu nije lošija, štaviše okolni zvukovi daleko bolji i realističniji od novog Ubisoft smeća!
-
Mega Man X
#20684 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ljudino otkako je GTA 3/III izašao pred publiku, nijedna open world sandbox igra nije uspjela da skine GTA s trona. Tako da i ovaj Watch_Dogs 2 je samo još jedan pokušaj od strane Ubisofta da iole zarade za kifle zbog faila koji je bio prvi Watch_Dogs.
- soul_eclipse
#20685 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nemojte zezati ovaj Watch Dogs 2 odlicna igra za promjenu 
-
Mega Man X
#20686 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jest ako te Ubisoft plati za pozitivnu recenziju.
- ferratilis
#20687 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
https://gfycat.com/ShinyMatureGoldenretrieverMaharadza wrote:The question is; did he dieDED?Bosh_Pumpa wrote:https://media.giphy.com/media/3o6Ztdtck ... source.gif
-
Eborg
#20688 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni je u pocetku Shadow of Mordor bio katastrofa, respawn orcova mi je pravo vadio zivce ali je vremenom sve nekako dobilo smisla.aditon wrote:nemoj biti tako isključiv, meni je, npr, Shadows of Mordor ekstra igra, čak šta više jako visoko mi kotira od svih do sada igranih igara i s guštom sam je prešao. Ukusi se razlikuju, a u tom smislu, ja npr, nikad ne bi igrao Dotu, Lol i overwatch kad nikad nikakvu drugu igru ne bi imao.ferratilis wrote:Na papiru igra izgleda super, kad igras, dosadi nakon 5 minutaSlicno iskustvo sam imao sa Shadow of Mordor, gameplay djelovao savrseno, nakon 15 minuta smorila
Dirt 3 uninstall nakon jedne staze, Mafia 3 vec zaboravljena. Dosta ovih novih igara ne vrijedi uopce kupovat, nista posebno se nema za vidjet. Sreca pa postoje igre kao Dota, Lol, Overwatch i CSGO, pa ko voli nek izvoli
- SmokingMan
#20689 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jedva čekam da isprobam 29.og.Iskreno,ne očekujem ništa bolje u odnosu na prvi dio,joj koliko sam se samo patio sa stutteringom.Opet kažem,šteta za Ubisoft,nikako da daju vremena implementaciji dobre ideje.Ne može igra nikako dobro ispasti kada timovi rade na 3-4 igre istovremeno.Usputza one koji ne znaju,Ubosoft je otvorio svoj studio u Beogradu.soul_eclipse wrote:Nemojte zezati ovaj Watch Dogs 2 odlicna igra za promjenu
- aditon
#20690 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma odlična igra kad uđeš u "štos". Drago mi je bilo što sam sve skilove glavnom junaku prije kraja igre nabio, jer sam igrao i side questove, tako da sam praktično 1/4 igre klao one orce kao na treninguEborg wrote:Meni je u pocetku Shadow of Mordor bio katastrofa, respawn orcova mi je pravo vadio zivce ali je vremenom sve nekako dobilo smisla.aditon wrote:nemoj biti tako isključiv, meni je, npr, Shadows of Mordor ekstra igra, čak šta više jako visoko mi kotira od svih do sada igranih igara i s guštom sam je prešao. Ukusi se razlikuju, a u tom smislu, ja npr, nikad ne bi igrao Dotu, Lol i overwatch kad nikad nikakvu drugu igru ne bi imao.ferratilis wrote:Na papiru igra izgleda super, kad igras, dosadi nakon 5 minutaSlicno iskustvo sam imao sa Shadow of Mordor, gameplay djelovao savrseno, nakon 15 minuta smorila
- aditon
#20691 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ko kaže da watch dogs ne valja, nema pojma o igrama zaista. (dobro ne mislim stvarno tako, već više dramaturgije radi ovo kažem
) Meni je lično bolja od GTA. Ova dvojka jer ađena na dx12 specijalno za AMD kartice, dok je prvi dio bolje se vrtio na nVidia karatama. Ako neku igru i platim više nego sam inače spreman dati za igru, onda će to biti ova dvojka.
-
Eborg
#20692 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To je to. Na pocetku su me razvaljivali, nije nista imalo smisla, frustriralo me bas. Kasnije vec je zabavno boriti se protiv 50 glavonja odjednom.aditon wrote:Ma odlična igra kad uđeš u "štos". Drago mi je bilo što sam sve skilove glavnom junaku prije kraja igre nabio, jer sam igrao i side questove, tako da sam praktično 1/4 igre klao one orce kao na treningua poteza stvarno ima pregršt
- joske
#20693 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne znam da li je bila u ovoj top listi da ali meni je jos uvjek gta vice city i san andreas 
- SmokingMan
#20694 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Što se tiče mene bojim se da neće biti kao sa GTA V,kupio je i nisam odigrao pošteno ni 3 sata,eno je zijapi na acc.Prvenstveno jer nema raje za heistove,a meni je jako dosadno igrati samome.aditon wrote:ko kaže da watch dogs ne valja, nema pojma o igrama zaista. (dobro ne mislim stvarno tako, već više dramaturgije radi ovo kažem) Meni je lično bolja od GTA. Ova dvojka jer ađena na dx12 specijalno za AMD kartice, dok je prvi dio bolje se vrtio na nVidia karatama. Ako neku igru i platim više nego sam inače spreman dati za igru, onda će to biti ova dvojka.
- House
#20695 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
stiže Deus Ex: Mankind Divided od CPY 
- soul_eclipse
#20696 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala na infuHouse wrote:stiže Deus Ex: Mankind Divided od CPY
- amar1994
#20697 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
House wrote:stiže Deus Ex: Mankind Divided od CPY
a ja jos uvijek na 460 gtx
-
Mega Man X
#20698 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
https://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs&t=332saditon wrote:ko kaže da watch dogs ne valja, nema pojma o igrama zaista. (dobro ne mislim stvarno tako, već više dramaturgije radi ovo kažem) Meni je lično bolja od GTA.
Pogledaj pa ćeš vidjeti da nije ni blizu GTA. Annotations upali.
Siguran sam da WD 2 će biti copy paste prvog, tako da su mi očekivanja skroz niska.
- soul_eclipse
#20699 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako ste gledali video HCL je bio pozvan da proba Watch Dogs 2 i igra se ne cini losa 
- aditon
#20700 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
House wrote:stiže Deus Ex: Mankind Divided od CPY
ako je to tačno....