Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euphoria

#20676 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Euphoria »

"MUŠKARAC SAVETUJE"

Dragi Zeljko,

Nadam se da ćete mi pomoći. Pre par dana sam otišla na posao ujutro i ostavila muža kod kuće da gleda televiziju.

Kilometar od kuće zaustavio mi se auto, nije hteo opet da upali, pa sam otišla peške nazad, kući.

Kad sam došla kući nisam mogla da verujem šta sam videla. Moj muž je bio u krevetu sa komšinicom.

Ja imam 32 godine, moj muž 34, a komšinica 19, mi smo u braku 10 godina.

Ja sam pod stresom, stalno plačem, poludeću, molim te neki dobar savet, molim pomozi mi.

Pozdrav, Ivana

Draga Ivana:

Uvek sam tužan kad čujem da ljudi imaju takve probleme.

Može biti više razloga zašto se automobil zaustavio na tako maloj udaljenosti od kuće.

Ali prvo treba videti da li ima dovoljno goriva, možda je uzrok nekvalitetan benzin na OMV-u? Možda ne radi pumpa, ili imaš neki električni problem - akumulator, svećice, sistem paljenja, može biti problem i centralno zaključavanje.

U svakom slučaju, ja bih predlažio da nazoveš majstora koji će odvući automobil u servis i da tamo sve pregleda.

Pozdrav, Vaš savetnik :lol:
Ramzess Veliki

#20677 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

Munlajt wrote:"MUŠKARAC SAVETUJE"

Dragi Zeljko,

Nadam se da ćete mi pomoći. Pre par dana sam otišla na posao ujutro i ostavila muža kod kuće da gleda televiziju.

Kilometar od kuće zaustavio mi se auto, nije hteo opet da upali, pa sam otišla peške nazad, kući.

Kad sam došla kući nisam mogla da verujem šta sam videla. Moj muž je bio u krevetu sa komšinicom.

Ja sam pod stresom, stalno plačem, poludeću, molim te neki dobar savet, molim pomozi mi.

Pozdrav, Ivana

Draga Ivana:

Može biti više razloga zašto se automobil zaustavio na tako maloj udaljenosti od kuće.

Ali prvo treba videti da li ima dovoljno goriva, možda je uzrok nekvalitetan benzin na OMV-u? Možda ne radi pumpa, ili imaš neki električni problem - akumulator, svećice, sistem paljenja, može biti problem i centralno zaključavanje.

U svakom slučaju, ja bih predlažio da nazoveš majstora koji će odvući automobil u servis i da tamo sve pregleda.

I ... koje je pitanje? Bez servisa zaista ne mozemo reci zasto je auto stalo. :sad:
Euphoria

#20678 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Euphoria »

Ma ne...ovo je obrazlozenje zasto je tema umrla :lol:
anchor85

#20679 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by anchor85 »

Munlajt wrote:"MUŠKARAC SAVETUJE"

Dragi Zeljko,

Pozdrav, Ivana

Draga Ivana:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Hakiz

#20680 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

Munlajt wrote:Ma ne...ovo je obrazlozenje zasto je tema umrla :lol:
Da, tema je umrla zato što se žene zamaraju beznačajnim stvarima kao što su komšinice umjesto da brinu o bitnom, zašto je auto stao
_deCKarD

#20681 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _deCKarD »

alibaba se pojavio i rastjerao žene :mrgreen:

Ne smiju više ništa ni pitati :lol:
zoomba

#20682 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by zoomba »

Ja bi je pogurao da upali :lol:
Ramzess Veliki

#20683 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

Mozda je zamrla jer sve znate ??? :shock:

Evo ja sam danas naucio nesto novo, to da je Serba Vaga ... :shock:
MarlboroGold

#20684 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Hakiz wrote:
Da, tema je umrla zato što se žene zamaraju beznačajnim stvarima kao što su komšinice umjesto da brinu o bitnom, zašto je auto stao
:mrgreen:
cendlerbing

#20685 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Hakiz wrote:
Možda su žene našle nekoga koga mogu pitati sve, umjesto da i dalje pitaju forumaše :oops:
Hakiz

#20686 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

cendlerbing wrote:
Hakiz wrote:
Možda su žene našle nekoga koga mogu pitati sve, umjesto da i dalje pitaju forumaše :oops:
Automehaničara.
cendlerbing

#20687 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Hakiz wrote: Automehaničara.
Ako opet tema krene o autima, prijaviću ti post! :evil:
arzuhal

#20688 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by arzuhal »

Muškarca koji je uvijek može strastveno zagrliti i šanuti na uho:

- Ne brini, pegla je ugašena, 100%, a i ringle, evo i slik'o sam! :kiss: :thumbup:
Zizi505

#20689 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Zizi505 »

arzuhal wrote:Muškarca koji je uvijek može strastveno zagrliti i šanuti na uho:

- Ne brini, pegla je ugašena, 100%, a i ringle, evo i slik'o sam! :kiss: :thumbup:
Jesi li ti ovakav? :D
Hakiz

#20690 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

Naravno, svi smo takvi. Svi mi kada zagrlimo ženu, prvo na šta pomislimo je da je umirimo oko pegle i ringli.
Yenna

#20691 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Yenna »

Hakiz wrote:Naravno, svi smo takvi. Svi mi kada zagrlimo ženu, prvo na šta pomislimo je da je umirimo oko pegle i ringli.
:pisnula: :pisnula:
Boemica

#20692 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Boemica »

arzuhal wrote:Muškarca koji je uvijek može strastveno zagrliti i šanuti na uho:

Čovjek mojih snova :eh:
insomnia78

#20693 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by insomnia78 »

Jao. Danas je tako moderno imati neki poremecaj. OKP, Anksioznost, depresiju, picke materine
Boemica

#20694 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Boemica »

Ma jok, samo sam zaboravna :D

Može l' to pod demenciju?
Hakiz

#20695 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

Ako se potrudiš.
Ramzess Veliki

#20696 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

insomnia78 wrote:Jao. Danas je tako moderno imati neki poremecaj. OKP, Anksioznost, depresiju, picke materine
Dobro primijecujes ... sad kad kazes tako, vidim da je u pitanju neka vrsta mas-histerije ... :shock:

Sa ovim tlapnjama o svim mogucim vrstama sloboda ljude su ubijedili da ne treba da se trude da budu bolji, nego da istaknu sve svoje mane kao dio vlastitog identiteta, i to nabiju svakome na nos. Zato sve cesce cujem "Ja sam takva/takav, moras me prihvatiti kakva/kakav jesam..." - i dodjem do zakljucka da je pametniji izbor udaljiti se ...
anchor85

#20697 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by anchor85 »

Ramzess Veliki wrote:
insomnia78 wrote:Jao. Danas je tako moderno imati neki poremecaj. OKP, Anksioznost, depresiju, picke materine
Dobro primijecujes ... sad kad kazes tako, vidim da je u pitanju neka vrsta mas-histerije ... :shock:

Sa ovim tlapnjama o svim mogucim vrstama sloboda ljude su ubijedili da ne treba da se trude da budu bolji, nego da istaknu sve svoje mane kao dio vlastitog identiteta, i to nabiju svakome na nos. Zato sve cesce cujem "Ja sam takva/takav, moras me prihvatiti kakva/kakav jesam..." - i dodjem do zakljucka da je pametniji izbor udaljiti se ...
:shock:
Ali mane i jesu dio necijeg identiteta, te osobe, ne mozes ih samo tako otpisat. Meni je drago cut da se prestaje sa glumatanjem. Mislim, it is what it is. Prihvati ili prosetaj dalje. Mi pogotovo smo zaista u godinama kada nam stvarno ne pada na pamet mijenjat se. To je za ove adolescente dok se traze.
Napisat cu vjerovatno jos koju kad kafu srknem.
Ramzess Veliki

#20698 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

anchor85 wrote:
Ramzess Veliki wrote:

:shock:
Ali mane i jesu dio necijeg identiteta, te osobe, ne mozes ih samo tako otpisat. Meni je drago cut da se prestaje sa glumatanjem. Mislim, it is what it is. Prihvati ili prosetaj dalje. Mi pogotovo smo zaista u godinama kada nam stvarno ne pada na pamet mijenjat se. To je za ove adolescente dok se traze.
Napisat cu vjerovatno jos koju kad kafu srknem.
Postaje glumatanje prenaglasavanje tih mana, to je problem. Sta sa osobom koja ti trazi novac i kaze "Ja sam takav, rasipan, to je moj nacin zivota, treba da me takvog cijenis", ili razdrazljiva osoba koja pravi scene i kaze "To je moj karakter, ako me ne trpis znaci da si los covjek sa predrasudama".
anchor85

#20699 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by anchor85 »

Ramzess Veliki wrote: Postaje glumatanje prenaglasavanje tih mana, to je problem. Sta sa osobom koja ti trazi novac i kaze "Ja sam takav, rasipan, to je moj nacin zivota, treba da me takvog cijenis", ili razdrazljiva osoba koja pravi scene i kaze "To je moj karakter, ako me ne trpis znaci da si los covjek sa predrasudama".
Čekaj, postoji razlika između mana, bezobrazluka i bolesti. Ovo što si ti naveo kao primjer je za mene bezobrazluk. Ljubomora je mana, ali ako je u nekim granicama za mene može biti prihvatljiva. Patološka ljubomora je već bolest koja se treba liječiti. 10-15 kg viška je mana. Više od toga je već bolest.
Ja sam pisala o manama. Svi smo ih puni i trebamo imati razumijevanja da je i druga strana ista takva, ne treba sad praviti od muhe slona.
Ramzess Veliki

#20700 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

anchor85 wrote:
Ramzess Veliki wrote: Postaje glumatanje prenaglasavanje tih mana, to je problem. Sta sa osobom koja ti trazi novac i kaze "Ja sam takav, rasipan, to je moj nacin zivota, treba da me takvog cijenis", ili razdrazljiva osoba koja pravi scene i kaze "To je moj karakter, ako me ne trpis znaci da si los covjek sa predrasudama".
Čekaj, postoji razlika između mana, bezobrazluka i bolesti. Ovo što si ti naveo kao primjer je za mene bezobrazluk. Ljubomora je mana, ali ako je u nekim granicama za mene može biti prihvatljiva. Patološka ljubomora je već bolest koja se treba liječiti. 10-15 kg viška je mana. Više od toga je već bolest.
Ja sam pisala o manama. Svi smo ih puni i trebamo imati razumijevanja da je i druga strana ista takva, ne treba sad praviti od muhe slona.
Ne mozes reci da je neciji fizicki izgled mana, to je nekorektno prema toj osobi. :twisted:

Bezobrazluk jeste mana i o tome i govorimo, mane u ponasanju.
Pederluk je bolest, nije mana. Mana je i biti cicija i ne castit raju. Na kvadrat ako se cicija i grebe. I onda ti cicija kaze ja sam takav i korektno je da to i prihvatis. Bezobrazna pedercina !!! :twisted:
Mislim nije gej nego ono - znas vec ...
Post Reply