Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nepass1 wrote:Gdje su najjeftiniji tepisi u sarajevu, nije bitan kvalitet, sastav itd. Gledao u bingu sve malo. Trebalo bi mi 1,5x1,5 i 2x3.
Kupismo 2x3 u Merinosu za 100KM, bas imaju dobar izbor i jednobojnih i sarenih ko voli...
Posto nam treba privremeno oni su bili najpovoljnija opcija, a OK kvalitet Lako se cisti i nije cupavi, mada su cupavi jos jeftiniji...
nepass1 wrote:Gdje su najjeftiniji tepisi u sarajevu, nije bitan kvalitet, sastav itd. Gledao u bingu sve malo. Trebalo bi mi 1,5x1,5 i 2x3.
Kupismo 2x3 u Merinosu za 100KM, bas imaju dobar izbor i jednobojnih i sarenih ko voli...
Posto nam treba privremeno oni su bili najpovoljnija opcija, a OK kvalitet Lako se cisti i nije cupavi, mada su cupavi jos jeftiniji...
Unajmiti neku vikendicu/kucu na noc a da nema puno drugih kuca u blizini? Pozeljno je izvan samog grada Jahorina, Nisici, Tarcin i slicno. Po piku , airbnbu i ostalim ili su zauzete ili preskupe. Okvirno 100-150KM noc i da ima mjesta za 15-ak ljudi?
[quote="moja tetka"]imam neku tamburu nije gitara..... stoji već godinama u regalu poklonila bih je ali neznam kome možda nekom kud.u........ dajte prijedlog nije za kontejner žao mi