Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jest, golf v
Nista onda vidjet cu to svakako s majstorom
ja sam ocatviom naletio na dobru lokvu i nakon toga je blinkala i pištala sijalica koja svijetli kad potegneš ručnu, valjda je voda pokvasila senzor. nakon dana u gražari nije više pištalo.
jesu se kako pokazali oni anti lopov srafovi ? koje da uzmem ? preporuka...imaju neki od 40 km sa kodom, kao kvalitetni ... tamo gdje putujem uskoro malo malo pa auto osvane na klocnama, pa zato...hvala
spreca wrote:
Da u pravu si...uvezen iz zemlje lalal i tulipana ...slagao sam da je GTI crveno.....bio sam malo mahmuran pa sam se zezno.....TDI je
To se i zalila kupovina cetvorke?
Woooww cestitke i da se voza cesce od jednom godisnje.
Hvala druze vozat ce se dvaput godisnje a ako buraz bude htio bice i cesce mada on ima svoje auto.....a izbor cetvorke je bio slucajan mada je VW bio u prvom planu ....znas kako ono kazu...nema veze koje je auto samo nek je VW
milejovic1971 wrote:jesu se kako pokazali oni anti lopov srafovi ? koje da uzmem ? preporuka...imaju neki od 40 km sa kodom, kao kvalitetni ... tamo gdje putujem uskoro malo malo pa auto osvane na klocnama, pa zato...hvala
A gdje je to da i mi znamo?
Podsjeti me ovo na pricu kad je moj kolega bojeci se da mu ko na moru ne klepi audija 80 ono birvaktile, skinuo razvodnu kapu i zadnji tocak.
kad jedan dan neko mu skinuo i drugi i uredno postavio i tu stranu na kloc.
Valjda nekom riknula guma pa nasao zamjensku.
A lopov sarafi su valjda dobri. Ja ih imam na autima uvijek unazad 15 godina. Nisam ostajao bez tockova.
Mene je kod cobra alarma nerviralo sto nisam mogao otvoriti gepek bez da ne ugasim alarm... na daljinski sam otvarao gepek i ostala mi navika.. kad sam ugradio alarm vise puta mi se desilo mahinlano otvorim gepek, zaboravim na alarm i ono pocne da pisti..
the_hooligan_ec wrote:
Da si još bogdo napisao ispod tog grajfera ovo sad, ne bih malo je zasmetalo al haj, znam da nije sad nešto felicia al je dugo služi.. Vidjet ću klapnu može li se čišćenjem, a ako je otkazala ništa nek se rješava... Hvala ti
haj javi stae bilo da vidimo jesmol pomogli stagod...
ima dosta sprejeva za ciscenje karburatora mislim da moze pomoci
Hoću hvala vam obojici na pomoći probam čim ugrabim vremena i javim rezultate..
Samo da javim problem rijesen,saslusao sam oba savjeta ocistio i klapnu i koristio taj neki sprej sreca imala je za karburator..Ali neko je namjestio onaj saug da dugo drzi iako auto dostigne odlicnu temperaturu,pa sam ja preko google malo vidio kako se steluje saug i smanjio ga sad samo drzi onoliko koliko treba sve ostalo miran rad.. Hvala obojici na pomoci auto je sad ko novo
Qler wrote:Mene je kod cobra alarma nerviralo sto nisam mogao otvoriti gepek bez da ne ugasim alarm... na daljinski sam otvarao gepek i ostala mi navika.. kad sam ugradio alarm vise puta mi se desilo mahinlano otvorim gepek, zaboravim na alarm i ono pocne da pisti..
meni samo bipne, nista ne gasim alarm, doduse ide preko kartice/kljuca na renou, savrseno rjesenje
E bitango znas sta je bilo za rucnu. Dodjem ti kod majstora i on isto ko i ti na prvu kaze da fali, idi na benzinsku kupi da dospemo. Kaze uzmi dot 3,4,5 sta budu imali. Uzmem na kraju peticu, iako znam da 4 ide, poslusam ga jbg kontam se istrpit ce fauve
Elem nije bilo to, nego majstor sto mi je prije 2 mjeseca sajlu zadnju mjenjao u onoj centralnoj konzoli slomio nesto. Ovaj danas vezicama to sredi, sta je kako je bilo nisam ga skontao ni sta moze biti to unutra pa da slomi, a da pravi problem?
JavierBosnia wrote:
E bitango znas sta je bilo za rucnu. Dodjem ti kod majstora i on isto ko i ti na prvu kaze da fali, idi na benzinsku kupi da dospemo. Kaze uzmi dot 3,4,5 sta budu imali. Uzmem na kraju peticu, iako znam da 4 ide, poslusam ga jbg kontam se istrpit ce fauve
Elem nije bilo to, nego majstor sto mi je prije 2 mjeseca sajlu zadnju mjenjao u onoj centralnoj konzoli slomio nesto. Ovaj danas vezicama to sredi, sta je kako je bilo nisam ga skontao ni sta moze biti to unutra pa da slomi, a da pravi problem?