BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
trcicu trceci

#20651 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by trcicu trceci »

Tomahawk11 wrote:
trcicu trceci wrote:Hrvatska liga je karina, dok predje u ozbiljniji klub, tek onda
Nek je, jesi li vidio kakve spektakularne golove daje?!
Bolji je od Zeca, sigurno. A i mladji. Sto ne bi dobio priliku?
Jesam, ma momak igra strasno. Mlad je, ima jos vremena, treba iskustva tu jos. Kako god, nasljednik Dzeke
perfekcionista1

#20652 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by perfekcionista1 »

Bitno da se moralisti ne bune sto slino susic dobija poziv igrajuci u hrvatskoj ligi u propalom hajduku. safetovi placenici nece na to negodovati ali hoce jer je Hodzic pozvan
cyprus

#20653 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Pročito sam i izdržo svašta na ovom forumu, a nikad nisam razmatrao opciju da stavim nekog na ignore listu... Sve do sad...
luckylaka

#20654 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

perfekcionista1 wrote:Bitno da se moralisti ne bune sto slino susic dobija poziv igrajuci u hrvatskoj ligi u propalom hajduku. safetovi placenici nece na to negodovati ali hoce jer je Hodzic pozvan
:lol: Za mojih 5 godina na forumu ovakav trol se jos nije pojavio.Ovo treba ostati zapisano.Inace da trola podsjetim da je trenutni selektor Mehmed Mesha Bazdarevic koji je uputio poziv Tinu Susicu.Dakle da ponovim .Mesha Bazdarevic je selektor BiH Reprezentacije.
Mirza007

#20655 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Izgleda da ce Dzeko I Lulic biti spremni za utakmicu. Velika stvar za nas.
perfekcionista1

#20656 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

luckylaka wrote: :lol: Za mojih 5 godina na forumu ovakav trol se jos nije pojavio.Ovo treba ostati zapisano.Inace da trola podsjetim da je trenutni selektor Mehmed Mesha Bazdarevic koji je uputio poziv Tinu Susicu.Dakle da ponovim .Mesha Bazdarevic je selektor BiH Reprezentacije.
Mesa je dobar prijatelj sa Safetom. Ali to nije poenta vec sto se pojedini ovdje bune jer je Hodzic iz Dinama dobio poziv, a ne bune se sto ga je Slino dobio. Je li tebi to tesko skontati, koji je tebi djavo, svaki ti je post suprotan tvom misljenju trolanje. Hajde razguli vise dosadan si
luckylaka

#20657 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

perfekcionista1 wrote:
luckylaka wrote: :lol: Za mojih 5 godina na forumu ovakav trol se jos nije pojavio.Ovo treba ostati zapisano.Inace da trola podsjetim da je trenutni selektor Mehmed Mesha Bazdarevic koji je uputio poziv Tinu Susicu.Dakle da ponovim .Mesha Bazdarevic je selektor BiH Reprezentacije.
Mesa je dobar prijatelj sa Safetom. Ali to nije poenta vec sto se pojedini ovdje bune jer je Hodzic iz Dinama dobio poziv, a ne bune se sto ga je Slino dobio. Je li tebi to tesko skontati, koji je tebi djavo, svaki ti je post suprotan tvom misljenju trolanje. Hajde razguli vise dosadan si
:( :place1:
bingov buraz

#20658 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bingov buraz »

Mirza007 wrote:Izgleda da ce Dzeko I Lulic biti spremni za utakmicu. Velika stvar za nas.
Procitah i ja na kljiksu isti naslov a u pratecem tekstu to nigdje ne pise.
Mirza007

#20659 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

bingov buraz wrote:
Mirza007 wrote:Izgleda da ce Dzeko I Lulic biti spremni za utakmicu. Velika stvar za nas.
Procitah i ja na kljiksu isti naslov a u pratecem tekstu to nigdje ne pise.
Pusti Klix, Lulic sigurno, Dzeko vjerovatno.
Crvena Tifoza

#20660 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Crvena Tifoza »

I Džeko će biti spreman 100%. Nije on džaba danas objavio onu sliku sa namigušom. :D :izet:
perfekcionista1

#20661 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Crvena Tifoza wrote:I Džeko će biti spreman 100%. Nije on džaba danas objavio onu sliku sa namigušom. :D :izet:
mislim da ce ostati na klupi i igrati protiv kipra, ali daj Boze da nisam upravu
luckylaka

#20662 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

perfekcionista1 wrote:
Crvena Tifoza wrote:I Džeko će biti spreman 100%. Nije on džaba danas objavio onu sliku sa namigušom. :D :izet:
mislim da ce ostati na klupi i igrati protiv kipra, ali daj Boze da nisam upravu
Daj boze da jednom budes u pravu :D
perfekcionista1

#20663 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

luckylaka wrote: Daj boze da jednom budes u pravu :D
Kod tebe od cijelog ucesca na forumu jedino valja necemu avatar :wink:
luckylaka

#20664 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

perfekcionista1 wrote:
luckylaka wrote: Daj boze da jednom budes u pravu :D
Kod tebe od cijelog ucesca na forumu jedino valja necemu avatar :wink:
Jbmga sta sam sad krivo napisao.Inace ako od 10.000 postova ne nadjem bar tri gdje ce mi svi skinuti kapu odmah cu se odjaviti :D Avatar.Ustani kad spominjes :thumbup:
DonEmir

#20665 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by DonEmir »

Tomahawk11 wrote:
DonEmir wrote:Ma nista, ne prestaje druga nego da se guraju provjereni amateri pjevac Hadzic i adzina jabuka Tino Sveno. Kad smo vec gownima da snjima utonemo do kraja :zzzz:
Reci nam, svega ti, ko ih sad gura, pa da jednom za sva vremena rijesimo i tu temu. Eto sad je drugi selektor, je li to i Mesa povezan sa Germanijom?
Ovako zvucis ko pokvaren gramofon, kad je vec tako, pojasni nam kako stoje stvari, da vidimo ko gura ovu dvojicu i dan danas.
Da se razumijemo, ne smatram ni ja da imaju mjesto u reprezentaciji, ali neka prica koja se vec godinama servira se poprilicno usmrdjela.
Sta mislis ko radi i dalje u savezu..kome su se turali novci u dzep.. kome se treba da isplati i dalje, jedan haman da nije igrao u Hajduku jok dobivao je poziv.. drugi igra u jakom Sturmu sve smo vidjeli koliko je limitran, Germanija, Papke, savez..
Dodajmo tome medije pa neka mogu da serviraju sta hoce..da ga nismo gledali pomislili bi da se u najmanju ruku radi o tipu igraca Makalele :lol: ja bi itekako volio da se radi o takvom igracu jok dovoljno smo vidjeli koliko je trom, spor..boji se lopte, sta zna zapjevati otvarati usta dok BHF nosi himnu jedna si jedina..PATRIOTA :? da ne spominjem pokusaj Tina Svena pokusaj varke naroda da je DM pa evo sada je CM, AML, AM.. playmaker, sta vec..
Svrsic minutica, jeli dobio minutu u Turskoj ligi. Eto ko je nama igrao desnog beka, ko je guran...hajde jedva ga se rijesili, dobro je..

Anel Hadžić je tortom iznenadio administraciju Nogometnog saveza BiH

Samo sitnica onako reda radi... :zzzz:
Tomahawk11
Globalni moderator

#20666 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

Dobro, ko radi u savezu?
Hoces reci da je do saveza?
To bi onda znacilo, kad bi doveli Mourinha ili Guardiolu, opet se neke stvari ne bi promijenile?!
DonEmir

#20667 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

Tomahawk11 wrote:Dobro, ko radi u savezu?
To bi onda znacilo, kad bi doveli Mourinha ili Guardiolu, opet se neke stvari ne bi promijenile?!
Cuj ko radi u savezu... :roll:
Dalje kakve su ovo gluposti cuj doveli Murinju i Guardiolu... :facepalm:
SkyLimit

#20668 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SkyLimit »

Drago mi je sto se puno igraca iz one U - 21 selekcije koja je igrala 4 : 4 protiv Njemacke danas nalazi u ili oko A selekcije. Tada su za nas igrali igrali Kvesic, Besic, Grahovac, Visca i Djuric. Igrao je i Stevanovic od kojeg se jako puno ocekivalo, ali njegova karijera je krenula nizbrdo. Za Njemacku tad igrali protiv nas Bernd Leno, Sebastian Jung, Moritz Leitner, Patrick Herrmann...

To ispade nasa druga najbolja generacija jos od one U - 21 ekipe za koju su igrali Pandza, Salihovic, Ibisevic i Dzeko.
Tomahawk11
Globalni moderator

#20669 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

DonEmir wrote:
Tomahawk11 wrote:Dobro, ko radi u savezu?
Cuj ko radi u savezu... :roll:
Dalje kakve su ovo gluposti cuj doveli Murinju i Guardiolu... :facepalm:
Parafraziram, kolega. Stvar je u tome da riba smrdi od glave. Ako kazemo da su u savezu oni koji guraju prije svega neke svoje interese na ustrb reprezentacije i njenog kvaliteta, onda je jasno u cemu je problem. Nisu to nikakve gluposti, nego stvar da je selektor (ko god to bio) pijun u rukama ljudi u savezu.
Mirza007

#20670 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Mirza007 »

Tomahawk11 wrote:
trcicu trceci wrote:Hrvatska liga je karina, dok predje u ozbiljniji klub, tek onda
Nek je, jesi li vidio kakve spektakularne golove daje?!
Bolji je od Zeca, sigurno. A i mladji. Sto ne bi dobio priliku?
Osim Dzeke i Ibisevica trenutno nemamo vrhunskih napadaca.
Pozivanje Zeca je krpanje ali bolje i to nego da igramo bez napadaca kao protiv Izraela. Ovi ostali napadaci koji se vec spominju u svi tu negdje osim Hodzica i Djurica koji su, ako nista, prilicno mladji od ostalih.
Smjena generacija je neminovna a Hodzic i Djuric meni trenutno djeluju najperspektivniji te ih svakako treba gurati u vatru sto vise.
MOSALJOZE

#20671 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Mislim da bi trebali poceti sa 1 napadacem(Vedom)Ako ne bude islo,onda ubaciti Aru oko 60-te minute.I Edin ako mogao zadnjih 15 minuta.
Mirza007

#20672 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

MOSALJOZE wrote:Mislim da bi trebali poceti sa 1 napadacem(Vedom)Ako ne bude islo,onda ubaciti Aru oko 60-te minute.I Edin ako mogao zadnjih 15 minuta.
I ja sam za to da se Velsu tesko daju golovi. Ako krenemo sa 4-4-2 (bez Besica) od pocetka otvaramo im (tj. Bale-u) prostor za kontre pa ako nam daju gol valja nama onda dva zabit a to ce biti jako tesko. Ovako, malo takticki na pocetku pa ako ne bude povoljnog rezultata na poluvremenu okrenuti na 4-4-2 (Dzeko, Ibisevic, Visca, Pjanic i Lulic mogu zabiti makar jedan) ili u ocaju probati i sa tri napadaca - utakmica se igra 90min + nadoknada. Ocekujem tvrdu utakmicu i 1:0 za nas, nije bitno hoce li gol pasti u 1. ili 91. minuti.
Logovan

#20673 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Cimirot se vratio treninzima PAOK-a

Nekadašnji igrač Sarajeva i član PAOK-a, Gojko Cimirot, vratio se treninzima prvog tima grčke ekipe nakon što se uspješno oporavio od povrede aduktora koju je zaradio na debiju protiv Xanthija krajem avgusta.
Iako se špekulisalo da bi mogao pauzirati i više od dva mjeseca, bh. reprezentativac se ipak relativno brzo oporavio i ponovo je na raspolaganju treneru Igoru Tudoru.

Podsjetimo, Cimirot je ovoga ljeta iz Sarajeva prešao u tim iz Soluna u transferu koji je procijenjen na 1.3 miliona eura, što je apsolutni rekord Premijer lige BiH.
missko

#20674 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by missko »

Gdje se Kolasinac povrijedi?
Zestoko smo oslabljeni ko protiv Itraela prvu
DonEmir

#20675 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

Hadzic pjevac igrac manje na terenu, dokazani amater po ko zna koji put...

Znaci igrac manje na terenu uzmimo pri tome da su defanzivno bolje odigrali i vise puta vidjeni Pjanic i Salihovic a to onda sve govori.
Tokom nasih napada strasan je defanzivni igrac Walesa jer prekida nase napade i salje loptu nazad. Po mogucnosti Begovicu.. a tek stvar kad vidis kad primi loptu koliko se momak boji i kako prima loptu vidis da je... :roll:

Ali sta kazu sta ce Grahovac nije uigran... :lol: treba nam uigrani dokazani amater, igrac manje na terenu..
Post Reply