Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
agent_001 wrote:Čitam po raznim portalima i fb stranicama, spominju unthetered JB, ima li neko više info?
Teško da će biti untethered, vjerovatnije semi-tethered. Ali u svakom slučaju JB je blizu za iOS <= 11.1.2
Rupe su pronađene i već je moguće jeailbreakati, međutim čeka se Saurik da updatira Cydiju a to bi moglo malo potrajati.
agent_001 wrote:Čitam po raznim portalima i fb stranicama, spominju unthetered JB, ima li neko više info?
Teško da će biti untethered, vjerovatnije semi-tethered. Ali u svakom slučaju JB je blizu za iOS <= 11.1.2
Rupe su pronađene i već je moguće jeailbreakati, međutim čeka se Saurik da updatira Cydiju a to bi moglo malo potrajati.
Upravu si, pogrešno sam napisao.
Znači neće to još koji dan. Do kojeg ios-a potpisuju. nisam nikad digao na 11 čekajući jb, da ne ukinu odmah sve ove ispod zadnjeg updatea?!
Upravu si, pogrešno sam napisao.
Znači neće to još koji dan. Do kojeg ios-a potpisuju. nisam nikad digao na 11 čekajući jb, da ne ukinu odmah sve ove ispod zadnjeg updatea?!
Ne potpisuje se više 11.1.2 odavno. Zadnji je 11.2 koji se ne može JB.
agent_001 wrote:Koliko sam čitao moči će, nego eto, kontam da dignem pošto je već stariji, trenutno 10.3.2 SE nisam Fan ovih tableta/telefona
Ma da, i ja sam bio ostao na 10.3.2 na sedmici čekajući JB jer su rekli da imaju neke rupe za njega, al nikad ne dođe. Ništa, ostani na tome sad, šta se može.
Kod mene 7 Plus nerijetko freeze-a i crash-a otkako sam presao na IOS 11. Mislio sam da su se neki bugovi provukli uz novi IOS ali evo i nakon nekoliko update-aista stvar i na IOS 11.2...
Kod mene 7 Plus nerijetko freeze-a i crash-a otkako sam presao na IOS 11. Mislio sam da su se neki bugovi provukli uz novi IOS ali evo i nakon nekoliko update-aista stvar i na IOS 11.2...
SmoLe wrote:jel se nekome desava da npr kad me zove na viber ne zazvoni vec nakon nekog vremena izbaci samo da sam propustio poziv, ili poruka na messengeru kasni jedno 5min.
Ovo se meni nekada desavalo na 5s...nisam mogao rijesiti i prodam tel i vratim android
Bas zbog ovoga nzm da li da se vratim na IOS. U sestre Iphone 6 i isto je viber zeza, tj ne dolaze notifikacije.
Pozdrav uzeo sam 8+ prije 5 dana i danas mi ide odsjaj u display i isto ko da vidim malu sparu na ekranu, kad sam doso kuci trazio nije je bilo a ubjedjen sam da je spara i jos sam mislio da je od prsta pa pokusavao obrisat i nisam mogao, ne znam jel moguce da se pojavi nakon 5 dana mobitel mi nije nigdje ni ispado ni dolazio u dodir s necim s cim bi se mogao ostetiti?!
Teško je objasniti u rečenici, imaš cydiu pa skica razne nadogradnje koje ovako nisu dostupne, free aplikacije koje se placaju, ma ima stvari kad se zaroviš
miikaa77 wrote:Pozdrav uzeo sam 8+ prije 5 dana i danas mi ide odsjaj u display i isto ko da vidim malu sparu na ekranu, kad sam doso kuci trazio nije je bilo a ubjedjen sam da je spara i jos sam mislio da je od prsta pa pokusavao obrisat i nisam mogao, ne znam jel moguce da se pojavi nakon 5 dana mobitel mi nije nigdje ni ispado ni dolazio u dodir s necim s cim bi se mogao ostetiti?!
Očiju ti što ga izvadi iz kutije i skinu sa regala...
De ba uživaj u telefonu, nije on tebe kupio nego ti njega, a ni prva niti zadnja parnica koja ce biti na njemu.
miikaa77 wrote:Pozdrav uzeo sam 8+ prije 5 dana i danas mi ide odsjaj u display i isto ko da vidim malu sparu na ekranu, kad sam doso kuci trazio nije je bilo a ubjedjen sam da je spara i jos sam mislio da je od prsta pa pokusavao obrisat i nisam mogao, ne znam jel moguce da se pojavi nakon 5 dana mobitel mi nije nigdje ni ispado ni dolazio u dodir s necim s cim bi se mogao ostetiti?!
Očiju ti što ga izvadi iz kutije i skinu sa regala...
De ba uživaj u telefonu, nije on tebe kupio nego ti njega, a ni prva niti zadnja parnica koja ce biti na njemu.
Ma nije mi radi tog drug znam da ce bit, nego mi cudno nakon 5 dana tek da bude