Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma isprike za to, ponekad mobilni koristi sin moje sestrićne i tipka, pa onda rječnik sam ponudi riječ i ispravi ili umetne. Naravno, mislio sam na retrovizore, a nadam se da nisam izazvao zabunu.
Neki su me već zezali za hrđža i td, no nije ni bitno, bitno je da se razumijemo.
Ne, potpuno bistar frajer. Dobro je pazio da ne dohvati audija pored sebe. Znači strogo se usmjerio samo da pomakne ovoga koji ga je blokirao. I to vjerujem da je odlučio tek kad je već čekao neko vrijeme.
Tacnije oba su kreteni samo ne znam ko je veci ... krkan se nameracio na krkana
U saobracaju parkingu nikad ne treba dozvoliti debilima da te izbace iz takta i da napravis sebi glupost i problem. Nazoves muriju, dok oni to srede odes na kaficu i burek
U saobracaju parkingu nikad ne treba dozvoliti debilima da te izbace iz takta i da napravis sebi glupost i problem. Nazoves muriju, dok oni to srede odes na kaficu i burek
pa sta ti mislis da su svi besposleni u zivotu kao ti?
pa sta ti mislis da su svi besposleni u zivotu kao ti?
Meni na onom snimku izgleda ko da se takmice ko ce biti veci krkan...bolje bit besposlen goslodin nego zaposleni krkan!
Tacnije oba su kreteni samo ne znam ko je veci ... krkan se nameracio na krkana
da,ali mozda ih je zvao,mozda ceka dva sata,mozda su mu rekli da trenutno ne mogu doci jer je negdje saob. nezgoda