Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cuj na osnovu cega
Pa i jedni i drugi se unazad 5 godina ne mogu sastaviti. A kako je krenuli nece jos isto toliko.
Ako ništa, United se u tih 5 godina znao par puta obradovati trofejima. Osvojili su 4-5 trofeja, prije svega mislim na EL, ostalo su kupovi u Engleskoj. Milan osvojio samo superkup, ako ne griješim.
I prije će se United izvući iz ove pozicije, nego Milan.
Mislim da je debilno porediti MIlan i United... bar sad.
Unitedu je dug put do statusa kakvog sad ima Milan ... I ne mora znaciti da ce doci do toga. Ne kazem da nece , ali ne mora znaciti .
Trenutni status i jednih i drugih je u pet deka.
I jedni i drugi vode grčevitu borbu za mjesto u LP.
Treba puno toga, ali ne može ništa na ho-ruk i preko noći.
skafiskafsnjak wrote:Mislim da je debilno porediti MIlan i United... bar sad.
Unitedu je dug put do statusa kakvog sad ima Milan ... I ne mora znaciti da ce doci do toga. Ne kazem da nece , ali ne mora znaciti .
Manchester je bio Ferguson i tu prica zavrsava,sve ovo sad sto gledamo i pare i publiku i interes i marketing oko kluba i u klubu je samo nasljedstvo od Fergija
Milan je mnogo veci od ovog
Opet mi nisu nekako za poredjenje al haj ... Ali vrlo lahko se moze desiti kroz koju godinu da United bude i gori ahhaha .
Nadamo se rekonstrukciji . Za pocetak, upraava malo Ed i ekipa...pa onda igraci. Medju prve ispraiti Younga, Sancheza ... De Geu bih pokusao ostaviti ali je pitanje zeli li on ostati . Odbranu debelo pojacati i beka i centralnog. U sredini takodjer pored Pogbe treba neko .
A ni to nece biti dovoljno ...treba da prodje par godina uigravanja i sta vec ne ....
skafiskafsnjak wrote:Mislim da je debilno porediti MIlan i United... bar sad.
Manchester je bio Ferguson i tu prica zavrsava,sve ovo sad sto gledamo i pare i publiku i interes i marketing oko kluba i u klubu je samo nasljedstvo od Fergija
Milan je mnogo veci od ovog
Pa nije priča o veličini kluba. Milan je u malo većim govnima, tako da kažem.
#mufc have settled on a preference for young British talent. Mike Phelan's preference is to reboot the recruitment policy and avoid the 'superstar' strategy the club have relied on during Ed Woodward's tenure. Solskjær is in agreement
Ovo bi značilo da bi transfer mete na ljeto mogli biti Sancho, Rice i Wan Bissaka koji se i najviše spominju po relevantim medijima ( kao npr. Telegraph) kao potencijalni igrači Uniteda.
Ovako smo i mi u vakat imali ideju "British core" ekipe, pa nakupili Spearinga, Adama, Shelveya...
Naravno navedeni momci iznad su stepenica više u odnosu na ovo, ali isto tako i koje milionče više, preskupo bi to bilo. Zacrtati Bissaku kao prioritet jer je smiješno gledati Younga na toj poziciji.
AmiĐa_Idriz wrote:Ovako smo i mi u vakat imali ideju "British core" ekipe, pa nakupili Spearinga, Adama, Shelveya...
Naravno navedeni momci iznad su stepenica više u odnosu na ovo, ali isto tako i koje milionče više, preskupo bi to bilo. Zacrtati Bissaku kao prioritet jer je smiješno gledati Younga na toj poziciji.
Kloca Younga otjerati prije kraja sezone. Neko dijete iz mlade ekipe dovesti umjesto njega dok ne kupe sta
#mufc have settled on a preference for young British talent. Mike Phelan's preference is to reboot the recruitment policy and avoid the 'superstar' strategy the club have relied on during Ed Woodward's tenure. Solskjær is in agreement
Ovo bi značilo da bi transfer mete na ljeto mogli biti Sancho, Rice i Wan Bissaka koji se i najviše spominju po relevantim medijima ( kao npr. Telegraph) kao potencijalni igrači Uniteda.
Tugo moja nemogu hodat oni a s njima ni golman. Isprepadale ih one povrede pa sad niko ni duela nece da mu ne bi cjena pala pred kraj sezone i povetak prelaznog roka
tuzlak1212 wrote:Haman je Ole-ov pocetak na klupi samo pocetna euforija bila... Treba ovdje mnogo izmjena preko ljeta izvrsit
Ole je na pressici pred Everton rekao da neće biti puno novih igrača tako da...
“I don’t think you can expect six players coming in. No. That isn’t in any club’s wishes and I don’t think any manager you asked would like to have that kind of change,” he said.
“I’m realistic enough to think there will be less than six players coming in – in fact, I know there won’t be six players coming in. It is a rebuild. We know it’s going to take a few windows – and we’re not going to get six or seven players in.
We have to take one step of time. Any new player has to be the right player, the right fit.
“We can’t just take players in because we need a body.”