nije problem biti na pogrešnoj stazirepublikauzicka wrote:Video: Armed men turn themselves in to authorities in Syria’s Dara'a![]()
problem je kad u tome istrajavaš
nije problem biti na pogrešnoj stazirepublikauzicka wrote:Video: Armed men turn themselves in to authorities in Syria’s Dara'a![]()
Another issue plaguing ISIS in Deir Ezzor is the tribal uprising in the large city of Abukamaal; this has forced the terrorist group to concentrate several contingents to this front.

Black swan wrote:nije problem biti na pogrešnoj stazirepublikauzicka wrote:Video: Armed men turn themselves in to authorities in Syria’s Dara'a![]()
problem je kad u tome istrajavaš
Challenger__ wrote:Ljudi moji, nisam našao nikakvu vijest ali naratnoj mapi fercera Al-Bukamal uz sirijsko-iračku granicu u smislu obračuna provladinih snaga i ISIL-a.
Grad i istoimeni granični prelaz se nalaze jugoistiočno od Deir ez-Zoura, nizvodno Eufratom uz iračku granicu.
Vidjećemo tokom dana da li je u pitanju greška ili nešto bitno drugo.
- #Israel Tzipi Livni welcomed the Arab #GCC decision declaring #Hezbollah as a terrorist organisation.
Ako nešto značajno, dramatično i brzo ne odradi azijska cionistička osovina (Jerusalim, Rijad, Ankara, Doha), propašće im petogodišnji napori i stotine milijardi uloženih u sirijski pakao.
- #Israeli Channel10 "A high level official Israeli delegation visited #SaudiArabia" last month 2consolidate reltnshp+

Sta ce reci. Kurdi nisu muslimani.Kikibombona wrote:Saxxx, Patak
Imate li sta reci za granatiranje Sejh Maksuda?
Ode infrastruktura, odose civili...
Primirje?
Nista...
I onda kada ih nagaze bice kmecanje. Vec danima ubise po Sejh Maksudu.
Tu su i posvete...

Poder'o bi HiN Iran k'o truhlu storuČitalac wrote:Vrlo zanimljiva izjava.
PAK Pêşmerga Supreme Commander, Hussein Yazdanapanah: Danas se borimo protiv ISIL-a, sutra ćemo protiv Irana
Dozivit ces ti svasta jos na ovom forumu...kurdsko pitanje ima tendenciju da postane nekadasnje "jevrejsko"pitanje...samim tim, racunam na masovnu amneziju nekih zagrizenih "anticionistickih" forumasainsomnia78 wrote:Poder'o bi HiN Iran k'o truhlu storuČitalac wrote:Vrlo zanimljiva izjava.
PAK Pêşmerga Supreme Commander, Hussein Yazdanapanah: Danas se borimo protiv ISIL-a, sutra ćemo protiv Irana
PS: nekako imam osjecaj da ce forumske "sufije" u tom slucaju najednom postati osjetljivi i na probleme Turske sa Kurdima
Hvala Bogu pa nismo svi isti - za neke je terorizam uvijek terorizam, bez obzira da li se dešavao Siriji, Turskoj, Libanonu ili pak Francuskoj. S druge strane, za neke je podmetanje bombi u Libanonu ili Siriji samo "sektaško nasilje"...insomnia78 wrote:Poder'o bi HiN Iran k'o truhlu storuČitalac wrote:Vrlo zanimljiva izjava.
PS: nekako imam osjecaj da ce forumske "sufije" u tom slucaju najednom postati osjetljivi i na probleme Turske sa Kurdima
KolumboRampage wrote:Ne,taj čovjek se u Bosni s nama borio.Co0l wrote:Pola teme se osjeca ko oni sto su komentarisali pogibiju onog Iranca sto je kod nas bio-''ja sam za Asada al' ovaj se u Bosni protiv nas borio'
Co0l wrote:KolumboRampage wrote:Ne,taj čovjek se u Bosni s nama borio.Co0l wrote:Pola teme se osjeca ko oni sto su komentarisali pogibiju onog Iranca sto je kod nas bio-''ja sam za Asada al' ovaj se u Bosni protiv nas borio'
Shvatam da ti nisi shvatio smisao onoga sto sam ja napisao.Inace ne bi napisao to sto si napisao.Rampage wrote:Co0l wrote:
Kolumbo
Nisam "Kolumbo", shvatio si ti dobro šta sam ja htio reći, samo se praviš malo blesav:)