Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#20651 Re: Liverpool FC
Sad je zanimljivo dal ce Klopo probati napasti LP i rizikovati ispadanje iz EPL kao s BvBom ili ce probati nesto ukomponovati
- zomri
#20654 Re: Liverpool FC
Hajde budi iskren pa priznaj je li bilo prpa kad su City i Arsenal zabili, a mi ništa?Towelie wrote:Cestitke, zasluzeno smo cetvrti.
Gde su sada oni pesimisti sto su rekli da nas stize Arsenal?
- Towelie
#20655 Re: Liverpool FC
Nije, iskreno. Znao sam da ce nekako dobit Boro, makar na misice. Vise mi je bilo prpa pred gostovanje West Hamu.zomri wrote:Hajde budi iskren pa priznaj je li bilo prpa kad su City i Arsenal zabili, a mi ništa?Towelie wrote:Cestitke, zasluzeno smo cetvrti.
Gde su sada oni pesimisti sto su rekli da nas stize Arsenal?
-
Mustang1
#20656 Re: Liverpool FC
Nisam znao da je Seo valjda potpisao za Arsenal. Ne citam ni vijesti no forum. Svakako ce Bertrand skoro sigurno doci.Mustang1 wrote:Evo da ja svoje zelje napisem pa sta Bog da. Najvazniji prijelazni rok u posljednjih nekoliko godina, kao i sljedeca sezona, koji ce odrediti hoce li ekipa nastaviti da se klacka i igra prolaznu ulogu ili ce se ustabiliti u vrhu i biti konkurent.
Morata
Coutinho-Firminho-Mane
Can-Naingolan
Seo-Koulibaly-Matip-Clyne
Terstegen
Sturridge,Henderson,Wijnaldum,Lallana,Grujic,krilo,stoper
- Towelie
#20657 Re: Liverpool FC
Potencijalni protivnici u kvalifikacijama za Ligu sampiona:
Liverpool will be seeded for the draw, with results in the Bundesliga and the Russian Premier League going their way earlier in the weekend.
They join Sevilla, Dynamo Kiev, Ajax and one of Napoli or Roma among the seeded clubs—though Ajax could move up to the group stage if they win the Europa League on Wednesday night.
Five of 10 unseeded clubs are currently guaranteed to join the Reds in the play-offs, depending on the result of the third-round qualifiers.
Those 10 are Sporting Lisbon, Viktoria Plzen, CSKA Moscow, Club Brugge, Steaua Bucharest, Young Boys, Hoffenheim, Nice, Istanbul Basaksehir or Besiktas, and the runners-up of Superleague Greece.
The remaining sides depend on the outcome of the preliminary qualifying rounds, with Brendan Rodgers’ Celtic among those who can hope to progress.
Liverpool will be seeded for the draw, with results in the Bundesliga and the Russian Premier League going their way earlier in the weekend.
They join Sevilla, Dynamo Kiev, Ajax and one of Napoli or Roma among the seeded clubs—though Ajax could move up to the group stage if they win the Europa League on Wednesday night.
Five of 10 unseeded clubs are currently guaranteed to join the Reds in the play-offs, depending on the result of the third-round qualifiers.
Those 10 are Sporting Lisbon, Viktoria Plzen, CSKA Moscow, Club Brugge, Steaua Bucharest, Young Boys, Hoffenheim, Nice, Istanbul Basaksehir or Besiktas, and the runners-up of Superleague Greece.
The remaining sides depend on the outcome of the preliminary qualifying rounds, with Brendan Rodgers’ Celtic among those who can hope to progress.
- MyTao
#20658 Re: Liverpool FC
Zar BVB nije zavrsio na 2. mjestu one godine kada su igrali finale LP?missko wrote:Sad je zanimljivo dal ce Klopo probati napasti LP i rizikovati ispadanje iz EPL kao s BvBom ili ce probati nesto ukomponovati
Eto nek tako ponovi I sa Liverpoolom I sve ce biti OK
- zomri
#20659 Re: Liverpool FC
Godinu prije toga su ispali u grupnoj fazi, ali osvojili titulu? Tako je nešto bilo, ne da mi se provjeravati.
- zomri
#20660 Re: Liverpool FC
Ekipa sada putuje u Australiju, odigrati dogovorenu tekmu dole i onda razlaz. Klopp se vraća nazad nekoliko dana da napravi "nekoliko poziva u kojima će pričati o fudbalu, klubu i gradu Liverpoolu". Drugim riječima, nagovaraće pojačanja da dođu. Većina je posla navodno već obavljena u smislu da su identificirani igrači koji žele doći i koji bi bili prava pojačanja. Danas se treba sastati sa Edwardsom da potvrde listu prioriteta. Prema relevantnim izvorima to su:
1. lijevi bek: sessegnon/robertson
2. stoper: van dijk/coulibaly
3. CM/No8: keita
4. krilo: Brandt/Ox/Forsberg/Promes
5. FW: Luan/Morata
Neka transfer igre počnu
Neka transfer igre počnu
- vicious
#20661 Re: Liverpool FC
Samo da provjerim, pošto su Keita i Koulibaly vjerovatno najčešća prezimena igrača iz Afrike:zomri wrote:Ekipa sada putuje u Australiju, odigrati dogovorenu tekmu dole i onda razlaz. Klopp se vraća nazad nekoliko dana da napravi "nekoliko poziva u kojima će pričati o fudbalu, klubu i gradu Liverpoolu". Drugim riječima, nagovaraće pojačanja da dođu. Većina je posla navodno već obavljena u smislu da su identificirani igrači koji žele doći i koji bi bili prava pojačanja. Danas se treba sastati sa Edwardsom da potvrde listu prioriteta. Prema relevantnim izvorima to su:
Neka transfer igre počnu
Keita iz Leipziga, Koulibaly iz Napolija?
- zomri
#20662 Re: Liverpool FC
Upravo ta dvojica. Nešto sumnjam da će uspjeti ikoga iz RB Leipziga dovesti, ali vidjećemo.
- MyTao
#20663 Re: Liverpool FC
Ma samo nek dovedu pravog beka i stopera... da ne gledam vise Milnera i jebenog Lovrena kako igraju. Milner ipak nije bek i ne treba ocekivati od njega vise od onog sto je pokazao (moze biti odlicna opcija sa klupe slijedece sezone sa svojim iskustvom)
Ali Lovren nema mozga... Sa svim tekmam opet ce igrati dosta utakmica ali ne moze on biti prva opcija u prvih 11 nikako. Matip je najmanje dvije klase iznad to se primjeti...
Pored te dvije pozicije trebaju traziti igraca kao sto je Mane za desnu stranu. Napadac mi je najmanje bitan... bezveze bacaju pare na Moratu... sta ce im on? Ne vjerujem da iko moze izbaciti Firmina iz prvih 11...
Ali Lovren nema mozga... Sa svim tekmam opet ce igrati dosta utakmica ali ne moze on biti prva opcija u prvih 11 nikako. Matip je najmanje dvije klase iznad to se primjeti...
Pored te dvije pozicije trebaju traziti igraca kao sto je Mane za desnu stranu. Napadac mi je najmanje bitan... bezveze bacaju pare na Moratu... sta ce im on? Ne vjerujem da iko moze izbaciti Firmina iz prvih 11...
-
Mustang1
#20664 Re: Liverpool FC
Koulibaly je zvijer. On i Sakho bi jebavali mame samo tako. ALi jbg. Ali nadam se da ce dovesti sve sto zeli dovesti prije nego sto krenu pripreme. Jer kod Kloppa je priprema SVE. Zato i skoro ne dovodi nikoga na zimu.
- King_Kenny
#20665 Re: Liverpool FC
''Teško je ljudima objasniti što znači igrati za Liverpool. Drago mi je da se klub poput Barcelone zanima za mene, no meni je ovdje predivno. Možete vi otići u Barcelonu, Real ili Bayern, no tamo ćete biti samo jedan od igrača. Ovdje možete biti nešto posebno. Ovdje će navijači vama u čast podići i spomenik", za brazilski ESPN izjavio je Coutinho.
- AmiĐa_Idriz
#20666 Re: Liverpool FC
Pazi sad - Iker Kasiljas

- MyTao
#20667 Re: Liverpool FC
Isti tip igracaMustang1 wrote:Koulibaly je zvijer. On i Sakho bi jebavali mame samo tako. ALi jbg. Ali nadam se da ce dovesti sve sto zeli dovesti prije nego sto krenu pripreme. Jer kod Kloppa je priprema SVE. Zato i skoro ne dovodi nikoga na zimu.
Ako dodje sa Sakhom nece igrati to je gotovo sigurno... taj vise neze zaigrati za Liverpool.
-
Mustang1
#20668 Re: Liverpool FC
A znam da nece Sakho se vracati. Valjda ce doci ili Dijk ili Koulibaly. Kad bi obojica
Pa neka uz Matipa Klopp od njih pravi tandem.
- MyTao
#20669 Re: Liverpool FC
Pise se da je Van Dijk prva meta a Koulibaly druga... Jedan je realan jer u klubu su jos uvijek Matip, Lovren, Klavan i jos jedan stopper kojeg se ne sjecam 
Van Dijk ako dodje kostat ce jebeno puno para... stvarno ne znam dali je pametno napraviti record kupovinu na CB-a... Posebno jer jos nije "dokazan"
Van Dijk ako dodje kostat ce jebeno puno para... stvarno ne znam dali je pametno napraviti record kupovinu na CB-a... Posebno jer jos nije "dokazan"
-
Mustang1
#20670 Re: Liverpool FC
Evo ja bih prije dao 80 miliona za njih dvojicu nego 50 za Dijka i 30 za neko krilo. Moze Wijnaldum biti krilo, spic, sve
Mislim da i jeste u Newcastlu bio krilo lijevo. Valjda ce imati toliko love od vlasnika. Ostalo nek dovodi prodajom igraca.
- AmiĐa_Idriz
#20671 Re: Liverpool FC
Izgleda da je predsjednik Porta izjavio kako je Iker Kasiljas potpisao predugovor sa Liverpoolom. Ne znam jos kolika je istinitost te izjave.
- zomri
#20672 Re: Liverpool FC
Ne vidim da ćemo mijenjati golmanski par ove sezone. Ovo samo prave tržište za Casillasa.
- AmiĐa_Idriz
#20673 Re: Liverpool FC
Upravo. A i nema logike.zomri wrote:Ne vidim da ćemo mijenjati golmanski par ove sezone. Ovo samo prave tržište za Casillasa.
Al haj nek' se nešto dešaJE
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20675 Re: Liverpool FC
Jesu li to vec krenule prijateljske?
Kakav Sydney ba, nek ljudi malo odmore
Kakav Sydney ba, nek ljudi malo odmore