Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije ove tekme na forum fanova poljaka su se logovala tri internet ratnika pod nikovima Igor83, leBAce i biTURBO i dotičnim obečavali pakao kad se nađu oči u očo sa HZ.
Jedan od jutrošnjih komentara na tom forumu, navodno jedan od onih koji su učestvovali Vogoščanskom cirkusu u slobodnom prevodu sa poljskog : hoće da ih zovemo gang of evil, a u stvari su gang of pussy. Dijaspora je čudo.
irconbih wrote:Sta su taksisti na Otoci zakuhali? Blokirali ukljucivanje na raskrsnicu od Buca potoka, nesto na relaciji legalni-nelegalni, cini mi se.
nema nikakvih vijesti al ih ima koliko hoćeš i mnogo naroda
arman1 wrote:Prije ove tekme na forum fanova poljaka su se logovala tri internet ratnika pod nikovima Igor83, leBAce i biTURBO i dotičnim obečavali pakao kad se nađu oči u očo sa HZ.
Jedan od jutrošnjih komentara na tom forumu, navodno jedan od onih koji su učestvovali Vogoščanskom cirkusu u slobodnom prevodu sa poljskog : hoće da ih zovemo gang of evil, a u stvari su gang of pussy. Dijaspora je čudo.
Priča mi raja sa kum-a kad su donijeli ovu trojicu rasturenih evila da je jedan koji je baš onako rasklopljen govorio - "Joj jemso ih razbili!"
irconbih wrote:Sta su taksisti na Otoci zakuhali? Blokirali ukljucivanje na raskrsnicu od Buca potoka, nesto na relaciji legalni-nelegalni, cini mi se.
Nisu nista blokirali nego parkirali uz ulicu, moze se proci normalno sa svih strana. Mislim da su svi taksisti sarajevo taksija tu. Ovi crveni keme paje i ilegalni kruze po gradu normalno ko da se nista desilo nije.
DaffyDuck wrote:Stvarno ne kontam sto im policija i inspekcija ne oduzimaju vozila? A jos manje kontam ljude koji sjedaju u nelegalna vozila!?
Divlji zapad.
za inspekciju ne kontam ni ja. al nekad udjes u taxi, a da ne skontas da su divlji. jer imaju firmu, a tablice ne ides sad maksuz zagledati.