Da,prokleti veto.insomnia78 wrote:Zanimljivo pitanje
Mislim da ce Rusi staviti veto
Jasno je kome bi se, vecinom sudilo
I ovakav svijet.
Da,prokleti veto.insomnia78 wrote:Zanimljivo pitanje
Mislim da ce Rusi staviti veto
Jasno je kome bi se, vecinom sudilo
Ti si bolestan, majke mi. Halo SIPA evo vam teroriste!sarajevoxxxx wrote:Nakon 5 godina rata i zločina koji su MNOGO veći od Isilovih, Hezbollah konačno na listi terorističkih organizacija zemalja Zaljeva.
Pošto avioni Koalicije već bombarduju u Siriji položaje Isila red bi bio da poklope i ostale teroriste i monstrume inače najveće kukavice na planeti zemlji TERORISTE iz HEZBOLLAHA.
Jes to ti Hasanovicu Omere?SA 071 wrote:Ti si bolestan, majke mi. Halo SIPA evo vam teroriste!sarajevoxxxx wrote:Nakon 5 godina rata i zločina koji su MNOGO veći od Isilovih, Hezbollah konačno na listi terorističkih organizacija zemalja Zaljeva.
Pošto avioni Koalicije već bombarduju u Siriji položaje Isila red bi bio da poklope i ostale teroriste i monstrume inače najveće kukavice na planeti zemlji TERORISTE iz HEZBOLLAHA.![]()
Jel to za Ruse?Zgoljo wrote:Podrzavate li osnivanje medjunarodnog suda za ratne zlocine pocinjene u Siriji?

Samo šteta što su ljudi skinuli fotografije sa FB profila prije nego što je napravio novi....DuckZz wrote:Nakon što je zatražio azil u Švedskoj, bivši pripadnik Sirijske vojske (Republikanska garda) uhapšen pod optužbama za ratni zločin protiv čovječnosti u provincijama Homsa i Tartusa.
Odbacuje sve optužbe i negira da je bio pripadnik bilo kakve oružane skupine u Siriji.

Sta ovim hoces da kazes. Bajagi ljudi se vratili crkvi i svojoj vijeri. I to sa uniformama borbeni heh. Ko biva ono koja je to sloboda pod rezimskom čizmom. Hajd svi da se dičimo Jes se i ti sad isprsio ko horoz. Koja je to demokratija ja se nadiviti ne mogu.republikauzicka wrote:republikauzicka wrote:Damask
pripadnici NDF-a
B6Redhell wrote:Neko spominjah paradzemate i IZ. Ovo se otrglo kontroli dok je cerić kovo nakovanj. I rasprostranilo se. Zakon se mora znati. Mijesanje demokratije i paradjemata je toliko smijesno da smijesnije ne moze biti. Ko god pisah o tome gore ne zna da i u najdemokratskijim zemljama postoji zakon da ne mozes imati privatne dzemate obavljati masovne molitve i klanjati gdje hoces mimo zakonodavnih granica. Zakon za to postoji ako drzava odobrava vise od jedne IZ, to je u redu. u suprotnom zatvoriti sve paradjemate i puna podrska gosp. Muftiji. Aferim.
Ne,taj čovjek se u Bosni s nama borio.Co0l wrote:Pola teme se osjeca ko oni sto su komentarisali pogibiju onog Iranca sto je kod nas bio-''ja sam za Asada al' ovaj se u Bosni protiv nas borio'
Zanimljiva priča od nekoga ko baštini dodikovsku politiku na BI.insomnia78 wrote:K'o sto Dino onomad fino rece "daleko su Teheran i Moskva"
Knjiga je pisana 2010 i tocno predstavlja danasnju tematiku.... Citiras to ljudsko smeće a nisi no svijestan odakle uzima retoriku,upravo iz knjige k.greenhill jer je ona prva opisala taj fenomen.General War wrote:Tip mi nudi da citam knjigu iz 2010 za dogadjaje iz 2015ioannes wrote:Malo manje NATO propagande molim....rat traje vec petu god. nakon par mil. izbjeglica ,odjednom rusi koriste izbjeglice kao oružje....kakva providnost.
Pročitaj knjigu od Kelly Greenhill iz 2010 god. "weapons of mass migration" možda ti se upali svijetlo![]()
pa kaje: "This "coercion by punishment" strategy can be effected in two ways: the first relies on straightforward threats to overwhelm a target's capacity to accommodate a refugee or migrant influx; the second, on a kind of norms-enhanced political blackmail that exploits the existence of legal and normative commitments to those fleeing violence, persecution, or privation".
Sta je tacno General slagao ako mi kao kontra argument postavis "teoriju" koja upravo potvrdjuje to sto on govori?
Oprobanom metodikom motovisan.. pokusaj balkanizacije Sirije.. naravno vlastitim interesima ponukan od strane predlagaca..Zgoljo wrote:Podrzavate li osnivanje medjunarodnog suda za ratne zlocine pocinjene u Siriji?
nakon haške komedije i šešelja u rijaliti šou nakon 12 godina suđenjaZgoljo wrote:Podrzavate li osnivanje medjunarodnog suda za ratne zlocine pocinjene u Siriji?

Ahahahhahahahasarajevoxxxx wrote:Malezijski premijer: Ruska vojna intervencija ne vodi ka rješenju.