bersK wrote:Poslije pregledane komplet utakmice, pregledah 3 puta highlights Barsa i Spurs tačno da vidim jesam li šta propustio pa se ovdje toliko izluđuje. Na dva fucking tapina i jedan prazan gol promašen se ovdje svršava 100 na sat. A i da ga je Aldeirwereld zajedno sa Winksom ošurio par puta nema potrebe pričat. Samo se zamislim šta bi da je ovo Ronaldo radio
Tottenham prezaslužio pobjedu.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#20626 Re: UEFA Champions League
-
Vitoo
#20627 Re: UEFA Champions League
Tresla se precka i jos xy sansi
samo sam gledao kad ce glup gol sami sebi zabiti.
Dok taj mocni liverpool sanse stvorio nije tj posteno centra nije presao.
Cuj mane salah i neki fermino u dzepu, tri u jedan
Forza Napoli
Dok taj mocni liverpool sanse stvorio nije tj posteno centra nije presao.
Cuj mane salah i neki fermino u dzepu, tri u jedan
Forza Napoli
- bersK
#20628 Re: UEFA Champions League
Jbt. Meni navijači Barse i Liverpula kvotaju. Jedni objektivni ko RTRS, drugi nisu ni gledali meč

-
Crvena Tifoza
#20629 Re: UEFA Champions League
bersK wrote:Jbt. Meni navijači Barse i Liverpula kvotaju. Jedni objektivni ko RTRS, drugi nisu ni gledali meč![]()
-
dzipalo
#20630 Re: UEFA Champions League
bersK wrote:Jbt. Meni navijači Barse i Liverpula kvotaju. Jedni objektivni ko RTRS, drugi nisu ni gledali meč![]()
ima li zime, hladna Moskva?
-
Nadzorna_ploca
#20631 Re: UEFA Champions League
De ne quotajte ga. 
- AmiĐa_Idriz
#20632 Re: UEFA Champions League
Messi je večeras podsjetio na Messija iz najboljih dana.
- bersK
#20633 Re: UEFA Champions League
dzipalo wrote:bersK wrote:Jbt. Meni navijači Barse i Liverpula kvotaju. Jedni objektivni ko RTRS, drugi nisu ni gledali meč![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvu crnu Moskvu spominješ, srce slatko? Jel zabranjena ova tema za fudbalske fanatike koji ne gaje poprilične simpatije prema stranim klubovima il nekim od njih?
Lud sam što uopšte ulazim u raspravu pod ovakvim argumentima druge strane.
-
dzipalo
#20634 Re: UEFA Champions League
Lik ne kontabersK wrote:dzipalo wrote:bersK wrote:Jbt. Meni navijači Barse i Liverpula kvotaju. Jedni objektivni ko RTRS, drugi nisu ni gledali meč![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvu crnu Moskvu spominješ, srce slatko? Jel zabranjena ova tema za fudbalske fanatike koji ne gaje poprilične simpatije prema stranim klubovima il nekim od njih?
Lud sam što uopšte ulazim u raspravu pod ovakvim argumentima druge strane.
- bersK
#20635 Re: UEFA Champions League
dzipalo wrote: Lik ne konta![]()
![]()
![]()
Skontao sam odmah, nego da te riješim muka u startu. Nešto mi glupo da bilo šta odgovaram nekom kome je ovo argument, al hajd ne znam ja bit loš čovjek, pa ću te ispoštovat. Ne navijam za Real, niti za jedan evropski klub. Pratim fudbal koliko mogu. Ne gledam ga ničijim očima. Večeras sam vidio da je patuljak promašio prazan gol, pogodio dva mrtva tapina i zijanio masu duela protiv adolescenta Winksa. Još kad Sissoko Suareza na usta baci.
Lenglet je spasio Barsu itekako. Tottenham se zaholcao da ih ubije u pojam i u zenitu ofanzive skine loptu s gola. Barsa 20 minuta mrtvi bunker igrala i to protiv oslabljenog Spursa.
Haj znam kako će se ove sve završit, samo se bojim da ne bude opet paljenja aparata u maju.
-
Crvena Tifoza
#20636 Re: UEFA Champions League
bersK wrote:dzipalo wrote: Lik ne konta![]()
![]()
![]()
Skontao sam odmah, nego da te riješim muka u startu. Jaka ti je argumentacija s Moskvom. Pravo.![]()
Ne navijam za Real, niti za jedan evropski klub. Pratim fudbal koliko mogu. Ne gledam ga ničijim očima. Večeras sam vidio da je patuljak promašio prazan gol, pogodio dva mrtva tapina i zijanio masu duela protiv adolescenta Winksa. Još kad Sissoko Suareza na usta baci.
![]()
![]()
![]()
Lenglet je spasio Barsu itekako. Tottenham se zaholcao da ih ubije u pojam i u zenitu ofanzive skine loptu s gola. Barsa 20 minuta mrtvi bunker igrala i to protiv oslabljenog Spursa.
Haj znam kako će se ove sve završit, samo se bojim da ne bude opet paljenja aparata u maju.
Ne navija za RM ali od svih utakmica i igrača mezi Barcu i Messija.
-
Crvena Tifoza
#20637 Re: UEFA Champions League
Nadzorna_ploca wrote:De ne quotajte ga.
Prenosi ga
- bersK
#20638 Re: UEFA Champions League
Crvena Tifoza wrote:bersK wrote:dzipalo wrote: Lik ne konta![]()
![]()
![]()
Skontao sam odmah, nego da te riješim muka u startu. Jaka ti je argumentacija s Moskvom. Pravo.![]()
Ne navijam za Real, niti za jedan evropski klub. Pratim fudbal koliko mogu. Ne gledam ga ničijim očima. Večeras sam vidio da je patuljak promašio prazan gol, pogodio dva mrtva tapina i zijanio masu duela protiv adolescenta Winksa. Još kad Sissoko Suareza na usta baci.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne navija za RM ali od svih utakmica i igrača mezi Barcu i Messija.
Aha, valjda što sam nju i gledao?
-
Crvena Tifoza
#20639 Re: UEFA Champions League
Ima i drugih sportova. Prešaltat nikad nije kasno.
-
dzipalo
#20640 Re: UEFA Champions League
Dobro ti idebersK wrote:dzipalo wrote: Lik ne konta![]()
![]()
![]()
Skontao sam odmah, nego da te riješim muka u startu. Nešto mi glupo da bilo šta odgovaram nekom kome je ovo argument, al hajd ne znam ja bit loš čovjek, pa ću te ispoštovat. Ne navijam za Real, niti za jedan evropski klub. Pratim fudbal koliko mogu. Ne gledam ga ničijim očima. Večeras sam vidio da je patuljak promašio prazan gol, pogodio dva mrtva tapina i zijanio masu duela protiv adolescenta Winksa. Još kad Sissoko Suareza na usta baci.![]()
![]()
![]()
- AmiĐa_Idriz
#20641 Re: UEFA Champions League
Pochettino:- "We didn't lose to a team called Barcelona, we lost to a man called Lionel Messi. And there is no shame in losing to such a Great Man"
- HardcoreMX
#20642 Re: UEFA Champions League
rijedak koji prizeljkuje loptu da se poigra i nije trkaca figura s motom lopta dalje od mene...lik je posebna kategorija...da ne bi dobijao serijski titulu najboljeg i da se fifa ne bi znojila sa imenovanjem konkurencije, trebalo je uvesti vanserijski najbolji fudbaler...
- bersK
#20643 Re: UEFA Champions League
Dobar je ove godine. Čak peto mjesto...
-
_someone
#20644 Re: UEFA Champions League
Koliko si ga puta bacio danas na Ronalda?bersK wrote:Dobar je ove godine. Čak peto mjesto...
- B6Redhell
#20645 Re: UEFA Champions League
Sto ih bersaČ nabacuje na udicu....

-
Crvena Tifoza
#20646 Re: UEFA Champions League
B6Redhell wrote:Sto ih bersaČ nabacuje na udicu....![]()
- bersK
#20647 Re: UEFA Champions League
Popalili se neviđeno. Mislio sam da će ovo neko iskulirat...
Hladno 11 replya. Koliko ih realnost boli jbt. Alba noćas 3 asistencije. Ne da ga nisu spomenuli, nego su zaboravili da postoji pored saftanja na Messija. Zamisli te zaluđenosti...
Volim vas keve mi nevenke
Hladno 11 replya. Koliko ih realnost boli jbt. Alba noćas 3 asistencije. Ne da ga nisu spomenuli, nego su zaboravili da postoji pored saftanja na Messija. Zamisli te zaluđenosti...
Volim vas keve mi nevenke
-
dzipalo
#20648 Re: UEFA Champions League
Ovaj jedva punoljetni klinjo nekog uhvatio na udicu?
Bas je dobijao ozbiljne odgovore na postove.
Koliko ja vidim lik se takmici sa sobom ko ce sto vecu glupost izvaliti, pravo dobro mu ide. Cuj baca udicu

Koliko ja vidim lik se takmici sa sobom ko ce sto vecu glupost izvaliti, pravo dobro mu ide. Cuj baca udicu
- AmiĐa_Idriz
#20649 Re: UEFA Champions League
Užas jebo te.dzipalo wrote:Ovaj jedva punoljetni klinjo nekog uhvatio na udicu?![]()
Bas je dobijao ozbiljne odgovore na postove.
Koliko ja vidim lik se takmici sa sobom ko ce sto vecu glupost izvaliti, pravo dobro mu ide. Cuj baca udicu![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20650 Re: UEFA Champions League
Zvezdaši fasovali i na stadionu i ispred.