-Vrancica umjesto S.Vranjesa? Vrancic ne igra u klubu skoro niakko, ali je u kvalitetnijoj ligi i mladji, pa eto ovo je ok.agent_zero wrote:Vrančića, onog malog iz Genta Hajradinovića, Mahmutovića, Hadžića iz Almerie, a zašto ne i Hušidića iz Galaxy-a.Point. wrote:
I koga bi umjesto njih?
A da ne govorim da ima dosta naših mladića nikad pozvanih po Švici, Švedskoj i Italiji. A glavno da se i dalje vuku stare vucibatine.
-Hajradinovic, umjesto koga? Salihovica ili Medunjanina? nema ga ni na klupi genta, ne znam je li otisao negdje na posudbu? kvalitetom je daleko i od jednog i od drugog, mora on jos mnogo raditi da bi bio kvalitet za reprezentacije.
-Mahmutovic umjesto Djurica? losi i jedan i drugi, ne vidim da bi ista dobili njegovim dolaskom, Cak bi i ja prije stavio Djurica u repku nego Mahmutovica, zbog visine, jer nam fali takvih igraca. Vec sam pisao da je Mahmutovic davno trebao biti clan reprezentacije, nazalost, bojim se da je njegovo vrijeme proslo sto se repke tice. A Djuric je i mladji, ima jos nade za njega da ce napredovati.
-Hadzic umjesto Zeca? Losa obojica, mada sam za da se nekada proba Hadzic, ali ove dvije utakmice za to niposto nisu prilika..
-Husidica zvati? da igra ili da dohvaca lopte?
Dakle, jedino se Vrancic mogao zovnuti umjesto S.Vranjesa, sto u sustini nista ne bi promijenilo, 99% nijedan ne bi zaigrao minute u ovom dvomecu.
Mislim, ako vam se ne svidja spisak, barem daj neka kvalitetna imena, a ne ista ili jos gora.. Ni meni se ne svidjaju neki igraci sa spiska, ali jednostavno nemamo boljih.