Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
typeOnegative wrote:Ma CoD odavno k ne valja, nabijem i njih i spejserske folove i robote..bilo je i vrijeme da budu kažnjeni i možda napokon im dođe iz g u glavu poslije ovih loših prodajnih rezultata da im je bezze koncept skroz .
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk
Upravo tako. Sinoc citam da svega 6000 igraca na serverima igra PC verziju MWRemastered. Vjetovatno veliki broj ljudi ceka da puste odvojeno u prodaju MWR bez ovih svemira, robota i ostalog sr......
Da nisu izbacili ovaj remastered CoD 4 ne znam kako bi im prosla ova nova igra, inace kakvi su im planovi za buducnost hoce li idalje biti futuristicki, roboti, svemir ili ce se vratiti u sadasnjost ?
Omladino je li neko probao STEEP? Ja sam pozvan da probam pre-alphu i evo sad na Early Access Open BETA, ali sam dobio i 3 code-a pa eto ako je neko zainteresovan neka piše da mu pošaljem. Mada sam jedan već naumio za jednog jaraniku, pa ako on ne bude htio imam 3, a zasad dajem 2 code-a.
weltschmertz wrote:Omladino je li neko probao STEEP? Ja sam pozvan da probam pre-alphu i evo sad na Early Access Open BETA, ali sam dobio i 3 code-a pa eto ako je neko zainteresovan neka piše da mu pošaljem. Mada sam jedan već naumio za jednog jaraniku, pa ako on ne bude htio imam 3, a zasad dajem 2 code-a.
ma jasta je nego dobro...evo gledam najjeftinija fifa 35 eura, kad sam OW uzeo najjeftiniji je bio preko 50 eura... znaci ko da mi je neko turio stoju i po u dzep, nako